Alle innlegg Sukkerforum

Ferdig med eksen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 17:44

Her er noe jeg tenker litt over og kunne trenge innspill på:
Jeg har hatt et forhold til en hyggelig fyr i 2-3 år. Vi har alltid visst vi ikke skal til alters, men så har det liksom vært for fint og beleilig til at vi har avrundet det og så har han jo blitt en god venn.
Nå vet han at jeg er i ferd med å begynne nett-dating og synes det er helt greit, men at han vil vite det om jeg forelsker meg eller går til sengs med noen. Dertil legger han til at om folk jeg treffer ikke godtar at man kan ha slike snurrige forhold som vi har, så er vel personen trolig ikke er en god match for meg.
Hvor sært er dette på en skala fra 1-10? Dette er jo et forum der folk treffer andre inntil man finner noen man liker godt nok. På den annen siden... hva svarer man om noen på en date spør når du sist hadde kjæreste?

Skjult ID med pseudonym staples ti. 14 juli 2009 17:57

vel .. hvor "snurrig" skal forholdet mellom dere være etter at du har truffet noen? var det første som slo meg...

Du har en nær venn, det må da være greit. (men hvordan kommer han til å ta det når du vil være litt 'mindre' venn?? )

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 14 juli 2009 18:09

Hvis jeg hadde fått vite dette på en date med deg ville min første reaksjon vært positiv. Det forteller meg at du heller vil holde deg til en partner enn å ligge rundt med diverse. Sansynligheten for at du har pådratt deg foreløpig ukjente sykdommer er også mindre. Men er du følsesmessig i stand til å gå inn i ett nytt forhold? Klarer du å fjerne sexen fra forholdet ditt med ham eller kommer du til å ha små sidesprang med ham?
At du forteller slikt tidlig er bra. Jeg tror på at ærlighet varer lengst. Jeg tror også, hvis vi hadde vært sammen, at jeg ville tilgitt deg om du fortalte at du hadde vært utro med ham, men jeg ville blitt skeptisk om du stadig overnattet med ham etter det. Hvis du ikke hadde fortalt, og jeg hadde jeg nok ikke tilgitt utroskap om jeg hadde oppdaget det.

Synes også han har et poeng: Hvis du ikke kan si til din fremtidige partner at du har hatt et liv før du tidligere har du vel strengt tatt ikke funnet den rette.

Skjult ID med pseudonym snurrig ti. 14 juli 2009 18:10

Jeg rører med eksen min og det raker ingen.

Inntil jeg er i et forhold med en ny mann, har hverken eksen eller noen andre noe med hvem jeg "snurrer" med!

Eksen min har heller ingen rett til å vite hvem jeg evnt. roer med herfra, akkurat som jeg ikke har interesse eller rett til å vite hvem HAN roter med.

Det er ikke værrre enn det, eller?

Skjult ID med pseudonym Sagi ti. 14 juli 2009 18:16

Hehe, vel du gjør det ikke lett for deg selv.

Hva om du møter noen her som sier han har en venninne han møter med jevne mellomrom, og at han ikke har tenkt til å slutte å møte henne før han møter noen som det virkelig klaffer med? Hva hadde du tenkt da?

Om du møter en du liker her og hopper til sengs med han kan jeg se for meg at dine gode venn ikke blir super happy, spesielt ikke når du en gang i fremtiden velger den du har møtt her. Du har vel ikke en kjæreste, men at du er i et slags forhold kan man vel si.
Tror det beste er å kutte den fysiske delen av forholdet du har nå. Før du begynner å se etter noe seriøst her. Kan fort bli hett under taket tror jeg.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 14 juli 2009 18:26

Å "røre" med eksen er da ok så lenge begge er single. Men i det du begynner og date, og etter hvert ha sex med andre, bør dette stoppe. Du kan ikke regne med å ha et like tett forhold til eksen etter dette, da dette er noe de færreste vil akseptere.

Det er en grunn til at så mange skriver: "Du må være helt ferdig med tidligere forhold". Det er ikke rent få som er utro med eksen sin, samtidig som de er kjærester med andre.

Folk er forskjellige, og noen trives i åpne forhold, men for meg er en så nær eks en helt klar trussel for et eventuelt forhold.

Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 18:30

Jeg har aldri gjort det lett for meg selv Sagi :)
Vi har vel bestemt at den fysiske delen er ferdig. Ikke noe tull på en mnd selv om vi har overnattet sammen.
Det har alltid vært veldig vansklig å forklare hva dette forholdet er når folk spør. Mange blir ganske frustrerte og er opptatt av at vi må bli sammen eller slå opp helt, men vi har visst hva vi driver med.
Nå slår vi jo litt mer opp for at vi kan møte den store kjærligheten på hver vår kant, og er jo skjønt klar over at det er mennsklig risikosport for oss begge. Foreløbig har vi klart å unngå å såre hverandre men vet jo ikke hvordan det vil kjennes etterhvert. Ideelt ville vi vel ønske å fortsette å ha kontakt som venner selv om en av oss får kjæreste, om enn ikke så mye.

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 14 juli 2009 18:51

po, la snurre få sette opp litt skaper, male litt, og gjøre grov-arbeid,
så slipper du jo å lete etter din håpefulle, da er han jo der..allerede..
bare å lempe bittelitt på krava det eller..eller..æækk.. vennesex. med en man ikke kan omgår med i hverdagen. er det mulig..
mer spennende enn sex med mor til vennen, eller den gifte faren til veninnen eller eller..en dildo.. hallo der nede..

Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 18:54

: ) Bra sex skjønner du, hingsten. Mulig det er krava det står på, men vi er da her fordi vi ikke vil slå oss til tåls?

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 14 juli 2009 19:00

det får man på luxus-trav på nattelivet også po.. men meget mer behagelig å kunne erobre ukjente sex-bomber ,
selv om hingsty er litt lei av det for i sommer, kanskje derfor man er her.. hva har man erobret av en venn..
uvennskap ved neste korsveg.. og i grunn aldri noen erobring..
litle right dont you think..

Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 19:07

Been there done that for lenge siden hingsten. Denslags erobring har mistet sin sjarme, men første natt med noen som gjør en litt mo i knærne, det er saker det. Selektivitet har sine fordeler.

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 14 juli 2009 19:13

litt uenig, når prestasjonene gjør at man blir bedt om å komme på gjenvisitt..
mens man venter...du vet.. menn nyter jakt-livet iblant om man vil innrømme det eller ei.. sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 14 juli 2009 19:15

Sex, sex, sex, jeg ville ikke hatt noen av dere. Jeg kunne ikke tenke meg å date en som holdt på med x eller dreiv på med vennesex. Mulig jeg er gammeldags, men så desprat er jeg ikke. Jeg deler ikke menn!!

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 14 juli 2009 19:20

Du har bare hatt litt mindre god sex siste 10 år løven..
Siste snupps her inne var av din oppfatning..
hun dro da virkelig av salen på hingsty ganske så raskt
de siste møtene..du må bare behandles på rett 3 retters 5* måte vet du, så klorer du sikkert så små-brutal, vakker og fornøyd.
ikke verre..

Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 19:20

Vil helst ikke i samme kategori som hingsten, løven. Han jeg har vært i forhold med er en god venn, og er en jeg kan dele endel ting med som en kan savne som singel. Jeg deler heller ikke kjærester eller partner med andre. Men jeg er stort sett venner med gamlekjærestene mine,

Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 19:22

Higsten! Du er fremstår som ganske overflatisk og som at det er noe du trenger å bevise. Mulig du bare vil provosere, men det blir bare kjedelig i lengden.

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 14 juli 2009 19:26

Hingsty stryker sin klove over mulen,(skammer seg bittelitt) og nyter kvelden in silence..
litt annet som må gjøres enn å sitte her.. litt bedre lille-po-snups eller..

Skjult ID med pseudonym snurrig ti. 14 juli 2009 19:44

@Løven:

Det er veldig "riktig" og moralsk korrekt av deg å ikke ville dele en som holder på med exen, men når føler du at du har rett å bestemme over en annen person, som du kanskje har vært på to kaffe-dater med, sitt sex-liv??

Hvis du er så naiv å tror at du alltid dater menn som har DEG som eneste "alternativ" ønsker jeg deg lykke til!
Du kommer til å trenge det... :-)

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 14 juli 2009 20:37

Takk for det snurrig. Jeg tror ikke noe som helst, Der i mot er jeg realistisk og vet med sikkerhet at mange garderer seg med flere dater. Jeg forventer ikke å høre om sexlivet til noen over en kaffe, (en som jeg ikke kjenner) Det ville i så fall forbausa meg. Vi har alle et privatliv, hva andre gjør i sitt har ikke jeg noe med. Jeg vet bare at jeg ville ikke forts å date en mann som fremdeles holdt på med X sin, eller noen andre for den saks skyld, Det blir litt heavy for meg. Men, for all del- hver sin smak.

Skjult ID med pseudonym Xclued:D ti. 14 juli 2009 22:08

Fy fa.. for et stress og for noen inviklede forhold som foregår der ute. Glad for at jeg ikke gidder å strebe etter nye ligg hele tiden. Så mye deiligere å vite at en ikke skuffer noen til syvende og sist, og heller ikke depper selv når vennekosen er over og lykken blomstrer på andre siden.

Drar på byen som de fleste andre, men gidder ikke sjekke. For all del, la kjønnsvortene og andre ting florere, det gir jeg blanke i. Det verste er at jeg blir paranoid mtp. hvem det er jeg kommer i kontakt med OG hva statusen egentlig er for den andre personen sin del (både når det gjelder STD'er og x antall x'er og staker når det passer seg, i tillegg til å prøve å innynde seg hos meg...).

Det verste er sånne "hihi'er" her inne som hinter om at de fleste her inne har hatt et ligg med hverandre. No suprise!
Mange som skal være sååå dristige, men når det kommer til stykket så eier de ikke selvtillitt (komplekser eller sjenanse).
Tøffe i trynet, men baaaaad sex. Og allikevel skal de ha seg med så mange som mulig og få stadfestet at de er "attraktive" og full av "juice" :-)

What a joke.

Verden er fa.. meg komplisert :-)

Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 22:11

Synes du denne linken gir det inntrykket (om man ser bort fra den innleggsrunden hingsten hadde) ?

(mann 39 år fra Oslo) ti. 14 juli 2009 22:17 Privat melding

Jeg ville sagt at det er ganske naturlig for en gutt/mann og ville vite hva som skjer i livet til en han tydligvis ennå har følelser for...det er jo naturlig å ha sånne vennskap me eksen helt til mann finner en annen og hvis dette blir seriøst og du vil satse på det må han godta at han lenger ikke er en del av det livet ditt og stiller på lik linje med alle andre vennene dine.
Men det er jo da alle menn prøver å få tilbake eksen sin så de ikke mister henne men somoftest er det for seint ....;)
Min vurdering fra en til ti er 5 ....overhode ikke unormalt men hans måte å ha deg der....og etter du har møtt en annen ville det være slemt av deg å gi opplysninger om deg og din nye kjæreste til eksen din...

men det er jo bare min mening da...:)

Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 22:22

takk for svar

Skjult ID med pseudonym Isabjella ti. 14 juli 2009 22:23

Jeg gjør mot ham det jeg vil han skal gjøre mot meg, kjører nada dobbeltspill.
Om ikke han starter "forholdet" med meg med rene hender, så gjør i alle fall jeg og min samvittighet det.

Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 22:27

Ryddighet , ærlighet og snill oppførsel er abselutte krav!

Skjult ID med pseudonym amethyst on. 15 juli 2009 01:08

Kan jeg få si at jeg blir helt sjokkert over ungdommen nå til dags?? ;)