Alle innlegg Sukkerforum

Stalker og mas

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sjef ti. 14 juli 2009 19:13

Traff en dame ifjor høst /vinter noen ganger og skjønte vel fot at hun er ikke noe jeg søker og sa "hade det orker jeg ikke " not my kind of woman

Tja..etter flere månder med mas med henne på mobil og mail så dukker vel opp den 3de eller 4de profil fra henne her og og hun begynner å skrive til meg , men en merker fort hvem som skjuler seg bak profilen og så er det bare setter en sort hjerte... men vips noen dager senere nytt profil litt annerledes skrevet og samme om igjen.
Høy utdannet og tjener bra men søren ikke særlig god i hode og det beste hadde vel vært en legesjakk for henne ( finnes sikker menn som er like " påtrengende en jeg har problemet med en dame ...
Flere som har opplevt det etter en har truffet noen ?..

Skjult ID med pseudonym po ti. 14 juli 2009 19:15

oi det var jo mye. Høres ut som om du har valgt en riktig strategi om ikke annet.

Skjult ID med pseudonym sjef ti. 14 juli 2009 19:31

Værste er hun har en kjæreste..sier hun...ler
Skjønner bare ikke hvorfor hun gidder å mase og gnåler hele tiden uansett om hun ikke få svar

Skjult ID med pseudonym mister A ti. 14 juli 2009 19:40

Kan nesten høres ut som du har truffet eksen min, he he

Skjult ID med pseudonym willywanka ti. 14 juli 2009 19:41

Jeg ser for meg Glenn Close som koker familiens kanin i gryta."Legesjakk"(sorry,kunne ikke dy meg) kunne vært tingen.Så kunne du satt henne sjakkmatt.Touche

Skjult ID med pseudonym Herren ti. 14 juli 2009 19:41

Eller min eks , he he

Skjult ID med pseudonym snurrig ti. 14 juli 2009 19:47

Kanskje hun har en "thing" for dyslektikere...? (sorry, klarte heller ikke dy meg) :-))

Skjult ID med pseudonym sjef ti. 14 juli 2009 19:48

noen er bare sprø...
lucky me så har jeg ikke kanin eller micro..ler
Legesjekk funker ikke...hun er selv Psykolog... eller skal en sier psykopat ? obs..

Skjult ID med pseudonym sweetypai ti. 14 juli 2009 20:03

Hva er det med dere som må henge seg opp i at noen skriver et ord feil.???.... TS vil gjerne at tråden skal være seriøs, Kom med seriøse råd ellers kan dere jo la være å kommentere!

@ sjef
Send en melding til sukker adm og de sperrer henne fra og ta kontakt ut i fra hennes e-post adr.

Skjult ID med pseudonym Girl ti. 14 juli 2009 20:11

Du kan trøste deg med at hun er hakket mer normal enn hun som la seg etter en venn av meg før jul, hun jugde om prevensjon og klarte å bli gravid med ham. Nå sitter han med ei spinngal stalker han ikke blir kvitt fordi hun bærer hans barn. I hennes verden er de kjærester. Så alt i alt har du sluppet lett unna:-)

Men bra tips fra sweetypai, det funker til hun bytter e-postdadresse!

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ti. 14 juli 2009 20:16

Wow... life imitates art

Skjult ID med pseudonym jepp ti. 14 juli 2009 20:19

Girl .. så han kunne ikke bruke kondom? .. man får ta ansvar for sine handlinger. Selv om dama går på pilla kan hun bli gravid.. snakker av erfaring ;-)

Skjult ID med pseudonym willywanka ti. 14 juli 2009 20:27

Sweety

Det ble jo bare en morsomhet ut av en skrivefeil.Var det så farlig da.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 14 juli 2009 22:03

@sjef

Det er ubehagelig å ha stalker/e etter seg, men du gjør jo det riktige ved å sette sort hjerte. Kontakt sukker som en annen nevnte.

Jeg snakker av egen erfaring etter å ha hatt stalkere i noen år på nettet. Har mistet telling over hvor mange fake profiler som har blitt opprettet for å få kontakt med meg. Det verste har ikke vært masing, men å få veldig ufine og stygge meldinger til tider er plagsomt. Aner ikke om det er mer enn 1 person, men det å ikke vite hvem som står bak er veldig ubehagelig. Har hatt perioder med tlf. trakassering og har t.o.m politianmeldt det fordi ved et tilfelle la en person ut en profil med mitt fulle navn/adresse og bilde på et annet nettsted. Dette er straffbart, men saken ble henlagt fordi slike saker blir ikke prioritert og ble bare bedt om å legge ned profilen på nettet hvis jeg ikke ville bli plaget. Jeg hadde da vært plaget i 3 år og hadde endel bevis på dette. Det å gå på politistasjonen å anmelde forholdet var ubehagelig spes. fordi jeg ble sjekket opp dagen etter av en som jobbet på politistasjonen. Han hadde kjent meg igjen fra nettet og tok da kontakt. Det var veldig upassende ettersom han visste hvorfor jeg var der.

Jeg trodde hele tiden at det var en ex. av meg, men jeg kunne ikke beskylde han fordi jeg hadde ikke konkrete bevis. Han var nok en stalker etter bruddet og han har innrømt et par ting, men ikke i ettertid. Mange år etter fant jeg ut ved en tilfeldighet at det er kanskje en person jeg aldri har tenkt på. En som jeg har såret stoltheten til uten å være klar over det. Man blir jo nesten paranoid ved å tenke på det og det er ikke sunt. Venner av meg forstår ikke at jeg holder ut å være på nettet etter alt jeg har opplevd, men det er jo ikke meg det er noe galt med. Den eller de som er stalkere har det ikke helt bra med seg selv.

Skjult ID med pseudonym tuva ti. 14 juli 2009 22:18

Jeg må bare si at jeg blir veldig flau på kollegaers veiene. Er selv psykolog og vil bare understreke at vi ikke alle er gærne, og at jeg sier på mail her hva jeg jobber med, men er ikke eksen til sjefen!