Alle innlegg Sukkerforum

Nærtagende jenter/kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym aktivitet on. 15 juli 2009 11:12

Hva er det med at mange jenter/kvinner som paserer 30 årene blir så nærtagende og tar seg selv så høytydelige. Jeg mener at du kan være inne i en god taste samtale også pluttselig så sier man eller utrykker man seg med noe som de tar seg
veldig narr av.
Er det slik at de har opparbeidet seg mange komplekser i oppveksen. Eller eier de ikke noe sans for humor lenger. Det er jo slik at enkelte ganger så treffer ikke humoren helt, men man forstår vel at det ikke er et forsøk på å fornærme.

Ihvertfall så bør de tenke seg om på nytt når de skriver i profilen sin søker så veldig en som ikke tar seg selv for høytydelig og at man må kunne le av seg selv.

Da er jeg heller ikke vulgar, frekk eller utfordrende til snuske prat med de jeg taster med bare så det er helt klart:)

Skjult ID med pseudonym japp on. 15 juli 2009 11:24

Hvis du selv ikke tar deg selv så høytidelig, bryr du deg ikke om at folk ikke forstår vitsene dine. Så har du selvironi (som du sikkert har skrevet i profilen din at du har) så ler du bare av at kommunikasjonen brytes, og går videre til neste blomst.

Skjult ID med pseudonym til japp on. 15 juli 2009 11:51

Men selvsagt gjør jeg det, bruker ikke mer tid på slik kommunikasjon hvor du må veie ordene for vedkommende. Jeg liker ihverfall at folk er åpne og om noe skulle fallet meg litt galt inn så sier jeg ifra eller spør hva vedkommende egentlig mente.

Ihverfall så er det helt bortkastet for meg å kommunisere med noe som man må veie ordene for.

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 15 juli 2009 11:57 Privat melding

Man kan ikke helt sammenligne humor IR og humor skrevet i et brev på nett.
På nett er det fort gjort å åpne for misforståelser da vesentlige ting som kroppsspråk, gestikulering og tonefall faller bort.
Man kan heller ikke "lese" mottakerens sinnstemning og evne til å oppfatte hva du vil formidle.
Har man aldri møtt hverandre IR så er sjansene ennå større for misforståelser..

Kanskje din brev venn rett og slett har en dårlig dag og ikke er helt på "stasjon"? Og da kan man jo lure, hvem misforstår hvem da?

TS går ikke i dyben så dette er et svar på generellt grunnlag :)

Skjult ID med pseudonym til rebel on. 15 juli 2009 12:16

Ja helt enig der, derfor må man være litt mer ydmyk over de man taster med og ikke så skeptisk. Men det er vel litt Ola Normman mentalitet kanskje:)

Skjult ID med pseudonym enigma on. 15 juli 2009 13:51

Det er generelt sett mange jenter som ikke er veldig likandes, på samme måte som det er gutter. Jeg har sluttet å tenke kjønn - det er helt personavhengig, og det finnes usympatiske / selvhøytidelige personer i begge leire. Men så lenge jeg greier å finne bare én som passer meg, så må alle de andre få lov til å være helt uspiselige for min del :-)

(mann 32 år fra Akershus) on. 15 juli 2009 14:18 Privat melding

Jeg har en venninne som har veldig lett for å erte og være småfrekk på en "morsom" måte med andre, men som blir dramaqueen og hysterisk om noen tar igjen med samme mynt. Hun er riktignok ikke 30 ennå..

Det med å ta seg selv høytidelig er ikke bundet av antall år siden du ble født, men antall år siden du fant ut at du er et vanlig menneske som alle andre og ikke forhøyet på noen måte.

Skjult ID med pseudonym til Stbk on. 15 juli 2009 14:45

Hey bra svar det gutten, bra reflekter du til din alder å være:)

Skjult ID med pseudonym Tid on. 15 juli 2009 14:49

Kanskje det er problemet...... Du er ikke vulgær og snuskete nok!

Gjør et eksperiment, Finn noen utvalgte og bli litt småsnuskete etter litt. Kanskje det er rette medisin nå i sommerheten ;-)

men kom tilbake og gi beskjed dersom det funker!

Skjult ID med pseudonym tuva on. 15 juli 2009 18:32

klokt sagt (skrevet) Stbk

Skjult ID med pseudonym anonym on. 15 juli 2009 19:37

Her snakker vi om en som kan kommunisere med det motsatte kjønn. Mener kommunikasjon via disse mailene her og det gjelder selvsagt noen og ikke alle.

Og som sant å si så er det vel slik at vi nordmen er lært opp til å helst ungå fremmede. Bøy hode ned mitt barn, se heller ned i bakken eller vekk slik at du ungår øyekontakt med en eller annen fremmed:)

Ødelagte barn heter det.