Alle innlegg Sukkerforum

Hvor keene er egentlig sukkerfolket på date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Giogta on. 15 juli 2009 20:51

Jeg har ikke vært på sukker så veldig lenge, men har likevel fått et inntrykk av at mange ikke dater noe særlig.

Nå må man jo være to for date, og jeg lurer egentlig på hvor keene vi som er her på sukker er på date?

Legger vi for mye i hva en date er? Så mye at vi faktisk treffer langt færre enn vi kunne, og dermed også går glipp av potensielle kjærester. Mennesker vi ikke klarer å lese godt nok her inne i den virtuelle verden?

Er det ikke bare hyggelig da å kunne treffe en potensiell partner en ettermiddag/kveld?

Det trenger jo ikke være verdens undergang hvis det ikke klaffer?

Skjult ID med pseudonym Isabjella on. 15 juli 2009 21:03

Kanskje, kanskje ikke...
Jeg er av den gruppen som ikke dater noe.. særlig...
Men så ønsker jeg også å vise at jeg ikke møter hvem som helst heller, for meg er det slik det funker best. Jeg vil at han skal vite at det betyr litt mere enn bare å drikke kaffe med en ukjent når jeg først treffer ham. At jeg da er genuint intr i ham...
Mulig jeg gjør ting feil og går glipp av en knakande kjekk kar, men...

Det er ikke verdens undergang, men blir man ikke bare mer og mer kynisk for hver gang det ikke funker på datene...? Mister troen og viljen til å "se" mennesket foran seg...?

For meg så er det "få" potensielle partnere.. Det må litt mere til enn noen få hyggelige brev, et par hyggelige tlf osv... Såklart kommer kjemien inn når man treffes. Men som jeg prøver å si, jeg kan ikke se for meg at det er sååå mange potensielle for meg her at det er bare å kjøre på med dates...

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 15 juli 2009 21:29

Jeg er nok i andre enden av spektrum, og dater så snart jeg finner tonen med noen, og anledningen byr seg. Det har vel blitt dater med 5 stk på 7 måneder, men 4 av de 5, har jeg vært på minst 1 ytterligere date med.

Jeg pleier å sende en del meldinger for å bli noenlunde kjent i forkant, men er ikke på utkikk etter brevvenner eller venner generelt, så lar det sjelden gå over 2-3 uker før vi treffes, evt. kutter kontakten.

De siste 2 månedene har det vært veldig stille, uten noen dater, men nå ser det ut til å ha tatt seg opp igjen, og jeg skal på ny date til uka. Det er egentlig ikke noe å vente på, selv om man måtte være litt skeptisk. De fleste man er litt usikker på i utgangspunktet, overrasker gjerne positivt ansikt til ansikt (dog gjelder også det motsatte for hun du trodde var drømmedama).

Skjult ID med pseudonym Sunbum on. 15 juli 2009 21:31

Datet litt den første tiden min her inne, men nå er jeg ganske sikker på at jeg har en bedre følelse av hvem som kan bli no og hvem som er "waste of time". Og de fleste er nok desverre det, så......

Skjult ID med pseudonym Isabjella on. 15 juli 2009 21:50

@wintermute:
Jeg kan finne tonen med mange, det er utrolig mange hyggelige karer her på Sukker. Men jeg vil ha han som vekker nysgjerrigheten min, som får meg til å bli litt smånervøs for å møte ham, får meg til å kjenne på at dette er spennende...
Er jeg for kravstor da eller? :)
Jeg vet ikke, om jeg bare er kjedelig, gammeldags, eller bare fornuftig :)

Synes ikke du er totalt i andre enden med 5 forskjellige dater på 7 mnd, tenk da de som dater en ny hver lunsjpause og en ny hver aften...
(Kanskje ikke fullt så ille, men det er ikke rent få som har invitert meg på "date" etter et Hei...)

Skjult ID med pseudonym enigma on. 15 juli 2009 22:23

Jeg dater svært sjeldent.....kanskje 1-2 ganger i året så langt. JEg har som mål å date mer, fordi jeg tror ikke på å finne kjemien online - det må være RL.

Skjult ID med pseudonym Sjef on. 15 juli 2009 22:33

Ikke keen om dagen på date..ser heller på Jackson på tv :P

Skjult ID med pseudonym Isabjella on. 15 juli 2009 22:37

@enigma

Kan man ikke finne kjemi både her og IRL...?

Skjult ID med pseudonym Tid on. 15 juli 2009 22:39

jeg er også en av de som dater lite. ikke fordi datene er hyggelige og personene er ok, men ganske enkelt fordi jeg synes det er ubehagelig å si til vedkommende at dette ikke er interessant å gå videre med. det blir jo en smule egoistisk å benytte hyggelig selskap om en ikke egentlig vil noe mer.
men det hender det fortsetter og det kribler for neste møte, men det er dessverre ikke ofte. for ordensskyld.. jeg er mann og ser mest etter et langsiktig forhold.
det er egentlig lettere å finne en "god tone" via mail, bygge opp forventninger og kanskje både gi og få litt glede i en travel hverdag. men derfra til å finne en å dele tiden sin med er et stort skritt. men av og til er det jo stor glede i de små skrittene også;-)

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 15 juli 2009 22:54

Henger meg på @Wintermute. Bør klare å få til en date i løpet av 2 uker.

Men jeg har noen unntak. Det er noen jeg virkelig finner tonen med som diskusjonspartere. Har skrevet med ei i 7-8 måneder og liker den skrivinga med henne. Har ikke møtt henne, har heller ingen planer om å møtes. Desuten bor hun et stykke unna - *kremt* - hele 3km. Og det vi diskuterer: hvem vi skriver med, møter, hvordan datene går, og selvsagt det mest brukte forumtemaet "hvorfor svarer h*n ikke?"

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 15 juli 2009 23:00

... kan legge til i min forige melding...
De jeg har skrevet med hvor det ikke har latt seg gjøre å få til en date rimelig raskt har brått truffet noen andre. Det gjelder å stikke seg frem og treffes så tidlig som mulig.
Personlig rekord: 4 timer fra første melding til date. Hvorfor i all verden skal man sitte forran hver sin skjerm og skrive når man kan møtes og snakke direkte?

Skjult ID med pseudonym up-and-go on. 15 juli 2009 23:11

Har faktisk ikke datet noen fra sukker ennå. Har datet mange tidligere og har blitt lei av stadig introduksjoner og samtaler med folk jeg i bunn og grunn har lite til felles med og ikke greier å mønstre genuin interesse for.

Beste forholdet hadde jeg til ei som insisterte på å ha et forhold til meg. Men, vi hadde faktisk mye felles.

Skjult ID med pseudonym Undrende on. 15 juli 2009 23:21

Hehe.

Alle jeg liker bor på feil side av landet. Har truffet ei dame, men vi passet ikke godt nok sammen til at det kunne bli noe.

Mange har jo hatt forhold med mer eller mindre hell tidligere, og man blir som man skriver ovenfor her, mer kynisk, og skeptisk, og vil gjerne vite på forhånd at dette har potensiale. Men det er jo ingen garanti, så det er jo egentlig bare å hoppe i det, og ta det som en mann/kvinne dersom det er helt feil. Kjemien kjenner man best ved et møte.

Men men.... man er jo så forskjellige. Mange parametere spiller inn, og forhold har vel blir tidens mest innfløkte funksjon.

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 15 juli 2009 23:34

dater lite,min egen skyld mest egentlig,men satser på at det blir bedre anledninger til høsten:-)

(mann 46 år fra Oslo) on. 15 juli 2009 23:46 Privat melding

Hvis jeg finner noen interessante vil jeg over til RL date snarest mulig
etter tilstrekkelig mailing/chatting.

Det er bare det at de mulig interessante kandidatene jeg har kontaktet ikke
har følt det gjensidig, så (ordinær) RL date har blitt særdeles dårlig med.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 18 juli 2009 00:37

Min rekord er et møte etter ca 2,5 time (dvs 4 timer etter hun først tok sendte meg en melding, men ca 2,5 timer etter at jeg så den og svarte). Det var fredag ettermiddag og jeg utfordret henne til å møte meg samme kveld, mest for gøy for å se hvor modig og selvsikker hun egentlig var, og hun tok utfordringen. En skikkelig kul jente. Det var en av mine aller beste sukkerdater så langt. Ikke hadde hun profilbilde heller, bare et bitte lite uklart et i albumet, akkurat stort nok til å se at hun KUNNE være pen, uten at man egentlig kunne trekke noen som helst konklusjon. Men det var hun. Hadde visst en jobb hvor hun hadde opplevd at noen kunder kjente henne igjen fra sukker, og syntes det var flaut.

Lengste var etter 6-8 uker eller noe sånt. Altfor lenge egentlig, men hun var på studieopphold i utlandet da vi kom i kontakt, og jeg møtte henne innen en uke eller to etter at hun kom hjem. Det var en total fiasko. Jeg var overhode ikke tiltrukket av henne og vi hadde ingen ting felles.

Har møtt en god del andre jenter her inne også nå i løpet av de to-tre periodene jeg har vært her inne. Min erfaring er i hvertfall at det er best å møtes så fort som mulig.

Støtte faktisk på en gammel nabo i går også. Hun hadde fått seg ny kjæreste. Her på Sukker viste det seg da jeg spurte (jeg så henne her inne i vinter). En skikkelig flott og grei jente. Hun sa at hun hadde møtt flere andre før hun fant sin nåværende kjæreste, så det tok litt tid, men etter noen forsøk hadde hun møtt en det var full klaff med. Så det skjer, det er bare det at de som finner seg noen her sjeldent skriver om det på forumet etterpå.

Skjult ID med pseudonym gemini61 lø. 18 juli 2009 00:54

En ting er ens egne forventninger, og ønsker om å treffe den ene rette, -enten som ny i nettverdenen, eller IRL.....
Noe annet er ønsket om en forelskelse, at man har truffet den rette osv, - som stenger for det faktiske møtet.....
Hallo!
Hvor mange mennesker har du møtt i livet, etter et møte- der du vet at dette mennesket er noe jeg vil skal vare livet ut..., eller ihvertfall over en uke...
Let`s get some sence into this digital world ;-))