Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym huff on. 15 juli 2009 23:10

Hei dere der ute :-)
Jeg har forståelse for at man ikke får lagt inn et bilde sånn med en gang man legger seg inn her. Men, jeg synes alle burde vise seg frem. Hvorfor i all verden skal man ikke det ? Er man her for å få kontakt eller hvilke hensikter har disse gråe personene her inne ? Selvfølgelig vet man ikke om det man ser er hva man tror.... Men likevel, altså, maks 1 uke uten bilde - og så ut, synes jeg.
Huff

Skjult ID med pseudonym meg on. 15 juli 2009 23:13

Enig med deg!!

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 15 juli 2009 23:14

Uten bilde engasjerer jeg meg ikke. Gidder ikke å utlevere meg til noen som ikke viser seg. Har opplevd en viss mangel på sosial intelligens der.

Har slutta å gå på blind date. Gidder rett og slett ikke.

Spørsmålet er ikke om folk uten bilde skal utestenges - hvis interessen er der går det jo an å sende bilde på mail. Men, jeg vil tro at de ansiktsløse oppnår veldig lite med å ha profil her.

Skjult ID med pseudonym WG on. 15 juli 2009 23:18

Inget bilde..ingen profiltekst. DET er kjedelige profiler det !! ..hehe

Skjult ID med pseudonym Rafa on. 15 juli 2009 23:23

Det merkelige er at det finnes en haug med profiler uten bilde og profiltekst. Hva er da poenget?

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 15 juli 2009 23:24

Folk uten bilde og profiltekst er kikkere. De spaner på ekser og ser etter kolleger, sine venners sønner & døtre osv..

Tror jeg.

Skjult ID med pseudonym iq-trollet on. 15 juli 2009 23:25

Nysgjerrighet....?

Skjult ID med pseudonym WG on. 15 juli 2009 23:27

..eller kanskje de spiller på fler hester..?
Gresset ser ofte grønnere ut på den andre siden av gjerdet..

Jaja...de fatter ikke min interesse hvert fall :)

Skjult ID med pseudonym arne on. 15 juli 2009 23:29

Poenget er at det faktisk er noen som påstår at de får fler meldinger hvis de ikke har profilbilde.
Det er mulig det stemmer det, men man blir jo avslørt så fort man treffer hverandre uansett.

Så jeg er enig med dere andre og skjønner ikke hvorfor man ikke har bilde. Hvorfor bruke tid på bildeløseprofiler?
Ikke gidder jeg ihvertfall :)

(og før noen begynner å syte om at utseende er ikke det viktigste, så kan jeg si at jeg er helt enig, men om man ikke behøver å se ut som en fotomodell, så må det være noe der som gjør at man blir tiltrukket, som f.eks ett flott smil, og det kan man ikke oppdage uten ett bilde)

Er forøvrig enig med yeehaw,iq-trollet og wg. Folk uten profiltekst (og bilde) er neppe her for å finne den rette......

Skjult ID med pseudonym stjerne on. 15 juli 2009 23:40

Jeg går ut i fra at de uten bilde klarer å få kontakt med noen....ellers så hadde det vel ikke vært noen her uten bilde.
Jeg selv bruker heller ikke tid på de uten bilder, jeg bruker heller ikke msn.Så sending av bilder er uaktuelt. Men har jo hørt fra andre at det skal være mange "kjekke" mennesker bak de bildeløse også! Det kan jo være mange grunner til at de ikke vi ha bilde på nettet.Yrke f.eks.

Skjult ID med pseudonym enigma on. 15 juli 2009 23:46

Noen er vel kanskje sjenert for utseendet sitt....men det som er ENDA rarere er de som har bilde og ingen tekst....de ønsker tydeligvis å kun bli bedømt på sitt utseende? Lukter jeg Bimbo?

Skjult ID med pseudonym arne on. 15 juli 2009 23:51

@enigma

Du har nok sannsynligvis rett. Er nok bare ute etter å få oppmerksomhet. Jeg holder meg ihverfall langt unna. Og ser jeg at de har vært her lenge og fortsatt uten tekst, så blir det svart hjerte. :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 15 juli 2009 23:52

Løsningen:

La folk ha profiler uten bilde, men la dem betale mer for medlemskapet.

Skjult ID med pseudonym Lyskespark on. 15 juli 2009 23:58

Min teori er at de sitter og ser på bilder mens de runker.

Skjult ID med pseudonym Løven to. 16 juli 2009 00:06

Er enig med TS og dere andre, det er utrolig mange som ikke har bilde. Tviler sterkt på de som sier at de får mer oppmerksomhet uten bilde. Det er jo helt på jordet. Nei, sett inn bilde folkens, er så lei av alle de grå profilene...

Skjult ID med pseudonym tulipan to. 16 juli 2009 10:42

Helt enig, det er masse gråe menn her inne. Er de satte, gamle med ølvom? Gidder ikke svare når de ikke har bilde.

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 10:59

Hvordan forventer man at noen skal bli interessert dersom man ikke har tekst men bare bilde? En smule overfladisk og ikke minst innbilsk....men det er jo greit det.....nok av slike mennesker i verden - folk skal få lov til å være forskjellig. Jeg er bare nysjerrig på hvordan de tenker. :-) Jeg er nok mer interessert i hva folk har mellom ørene, så bare et bilde blir for meg like meningsløst som å stirre på en kubjelle.

Jeg foretrekker bra tekst uten bilde, enn omvendt - hvertfall så lenge jeg søker et seriøst forhold - dersom jeg bare er ute etter en fling så spiller det ingen rolle.

Skjult ID med pseudonym R to. 16 juli 2009 11:26

Jeg har besøk av flere profiler uten bilder og tekst daglig. Jeg skulle ønske det fantes en boks man kunne huke av
for at de uten bilde havnet under 70 i match, så kunne de heller poppe opp hvis de satte inn bilder en dag.

Det å ikke ha bilder og tekst i profilen sin, blir vel litt det samme som å ha en striesekk over hodet når du skal sjekke opp noen, samtidig som man holder helt kjeft? Dem om de, men jeg ville gjerne sluppet å forholde meg til disse profilene. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har forklart hvorfor jeg ikke har lyst til å gi ut mailadressen min til et menneske jeg vet nada om. De forstår det sjelden.

En annen festlig ting er disse bildeløse profilene som kun har fylt ut teksten i drømmepartner - her har de gjerne lasset på godt med krav om både utseende, jobb, intelligens, klesstil og utdannelsesnivå og avslutter med at de kan sende bilde dersom de føler at du er potensiell/interessant nok eller dersom de føler seg motivert... Ha ha ha :-) Det blir for dumt. Shiny black heart for you :-)

Men men, vi har mange fiiine ting å henge oss opp i også - for eksempel at det er sol igjen! :-) Ha en strålende dag!

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 11:40

Hehe...det minner meg om en profil jeg så, den var med tekst riktignok, men uten bilde, og på slutten så hadde hun prestert å skrive at hun svarer kun de med bilde i profilen sin...hehe....lyset er på, men det er ingen hjemme.... :-)))

Skjult ID med pseudonym R to. 16 juli 2009 11:48

@enigma - Ja, har sett den versjonen også...:-) Merkelig angrepsvinkel, men for all del... Funker det for de, så funker det.

Skjult ID med pseudonym opal to. 16 juli 2009 11:54

At en del føler for å ikke ha bilde og å være anonym i en startfasen for å se hva sukker er kan jeg forstå, også at enkelte synest det er vanskelig m.t.p. jobb. Jeg tror likevel de uten bilde og profiltekst må være klar over en del ting. Hvorfor i all verden skal man ha kontakt med noen man ikke aner hvordan ser ut og er som person, når det er en hel haug mennesker her som har bilde/ profiltekst? Det betyr bare bortkastet tid og energi på mailing/ chatting med noen som høyst sannsynligvis ikke er drømmedama/ prinsen... (for ingen har vel tid til å ha kontakt med en hel haug anonyme profiler "just in case" en av de er den rette?). Hvor mange voksne oppegående personer gidder å kjøpe forundringspakker der en ikke vet hva innholdet er (bare aner at det sannsynligvis er en grunn for at en ikke får solgt innholdet dersom det hadde vert synlig)? At mange av disse profilene er folk som er useriøse eller har kjæreste gjør det dessuten enda mindre interessant å si ja til kontakt. Og så er det en ting til... om en sier ja til å få bilde/ maile med en person uten bilde i profilen så blir jo avvisningen mye mer personlig og direkte når en må si at den andre dessverre ikke er aktuell. Da er det såååå mye enklere å rett og slett la være å svare folk som ikke har bilde og mangelfull profiltekst.

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 12:09

Se på meg, jeg er så deilig at jeg trenger ikke si noe om meg selv? Puke, og nei takk :-)

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) to. 16 juli 2009 12:15 Privat melding

Jeg for min del gidder ikke legge på et bilde som ikke setter meg i et ok lys i alle fall.. Jeg har det siste året begynnt å trene igjen, og vel 15-20 kg er bortevekk og jeg er ikke så langt unna normal vekt, så vel jeg ser en del annerledes ut enn bildene jeg har av meg selv naturlig nok som var fra sist sommer. Ville andre lagt på bilder med seg selv med 15-20kg som ikke er der lengre? Heller tvilsomt.

Har ikke kamera, men kjøper kanskje til sommeren. fram til da må folk nøye seg med web cam shots av meg forran PCen ;). De gidder jeg ikke legge som hovedbilde, for de blir litt vel tåkete. Blir kanskje noen bilder fra festen som kommer helga her? :o

Skjult ID med pseudonym Qwana to. 16 juli 2009 12:16

så lenge de sender bilde fort, så er det ikke noe problem. Har opplevd at man har blitt positivt overrasket, så ikke alle som bare gjemmer seg bak en grå profil. Selvsagt er det folk som er redd for å bli funnet av kollegaer, venner og kanskje t.o.m kona/mannen.

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 16 juli 2009 12:19 Privat melding

Men er veldig enig med Opal, ikke noe hyggelig å måtte si nei takk til videre kontakt, fordi man ikke liker et bilde som er sendt til en personlig, tror ikke noen ønsker være ubehagelig.
Bilde i albumet burde ihvertfall være på plass....

Skjult ID med pseudonym R to. 16 juli 2009 12:22

@Qwana - Hvis folk er redde for å bli funnet av kona eller mannen, så har de i utgangspunktet et problem.

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 12:24

Jeg har nok vesentlig lavere selvtillit enn mange andre her, men det gjør meg ingenting - det tar jeg som en utfordring :-) Jeg sier like fullt det jeg mener rett ut.

Det er ikke mentingen å være dømmende. Det er bare min mening, og kanskje jeg er den eneste i verden som synes det. Har likevel ikke tenkt å forandre mening :-)

Jeg har full sympati for at noen mennesker kun har utseendet å fare med og ikke noe annet. Og som du sier, for noen teller det også faktisk mest.

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 12:40

Sant nok....det er ikke enten eller, begge deler teller. Men jeg sier jo ikke at at profil uten bilde er bedre enn profil med bilde. Men at profil med kun bilde er rimelig......puke.

For meg...og kanskje jeg er litt snål (dvs det er jeg helt sikkert) så teller personligheten aller mest...og en ting til....det er VESENTLIG vanskeligere å finne noen med en personlighet som matcher bra. For pene jenter kryr det av....så det er ikke vanskelig å finne en pen jente.

Utfordringen er å finne 'personen'. Derfor er det mer naturlig å begynne å lete blant personligheter enn blant pene bilder - for pene er det nok av som sagt. En profil uten tekst er derfor 100% uinteressant for meg, og skikkelig turn-off fordi det vitner om at de enten er mest opptat av ytre ting, eller egentlig er.....tja....svært ukompatible i tenkemåte med meg - for å si det mer diplomatisk.

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 12:57

Hehe.....nja...men jeg tar ikke feil....jeg vet jo hva jeg liker og ikke....sånn ganske hvertfall. :-)

Jeg liker simpelthen ikke folk som ikke skriver noe i profilen :-) Mer komplisert er det ikke. Jeg har også antydet at det er godt mulig de er verdens flotteste mennesker når det kommer til stykket, men dersom de ønsker min oppmerksomhet må de spille på noe annet enn utseendet sitt :-)

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 13:13

For meg så fremstår slike personer som mindre skarpe ja, desverre. Men...på den annen side fremstår jeg sikkert som en tulling for dem også - det skyldes jo at vi tenker veldig forskjellig. Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym Lionking fr. 17 juli 2009 21:48

Jeg synes jentene/damene skal få lov til å svare på følgende: Hvorfor er det oppsiktsvekkende mange pene jenter/damer her inne som har bilde men ingen tekst? Hva tror dere? Jeg for min del har aldri skjønt greia...

(mann 52 år fra Akershus) fr. 17 juli 2009 21:57 Privat melding

Pene jenter, kun med bilde i profilen, har vel muligens ikke noe annet og bidra med, da(?)