Alle innlegg Sukkerforum

Menn vs kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende on. 15 juli 2009 23:12

AKkurat nå kom jeg fra Oppslagstavelen, og noterte meg at de felste som skrev der var menn.
Hva sier dette om menn, og hva sier dette om kvinner?
Samtidig leser vi at kvinnene er i flertall på festene.

Kjære medhannkjønn! Kom dere på festene! Jeg har hatt lenge lyst til å dra på festene, men dessverre har det ikke passet helt, spesielt fordi jeg tross alt må bevege meg tvers over landet. Ja, nå har det vel vært arrangert fester nærmere også, men...

Hva er grunnen til at dere ikke drar? Ett svar vil nok være at de fleste av oss dessverre ikke kan underholde eller imponere kvinnene fordi kvinnene, eller jentene, som heldigvis flere og flere kaller seg, er så velutdannet at man vanskelig kan tilfredsstille underholdningsnivået som forventes.

Men morsom kan man være uten å ha toppkarakterer fra universiteter, her må man bare spille på det man er god på og se om ikke noen faktisk har sansen for det man tilbyr.

Fra Darwinistisk synspunkt har vel kvinnene faktisk bare gått "Back to nature" der det uten unntak er slik at hunnkjønnet velger den sterkeste, mest imponerende hannen. Gradvis fra Steinalderen har utviklingen vært slik. Så kanskje mannen skal ta seg selv i nakken og komme på likenivå med kvinnen.

Hva er kvinnens mening om at så mange menn er alene? Høer vi ikke nok på dere til å bli slik dere ønsker? Får vi være oss selv? SOm en følge av "den beste til meg" betyr jo egentlig at det er underskudd på "rette" menn. :-p

Skjult ID med pseudonym arne on. 15 juli 2009 23:34

kvinner flertall på festene? tror nok du er feilinformert der.
Det er mulig at det har vært en fest med fler kvinner og kansje en annen fest med flest menn, men over tid, så er det nok rimelig likt fordelt mellom kjønnene.

mvh
erfaren festgåer :)

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 15 juli 2009 23:38

Det jeg er mest forundret over på oppslagstavla er de som poster på date-tavla.
Klar for en date? Hvem som helst, hvor som helst, NÅ!

Skjult ID med pseudonym stjerne on. 15 juli 2009 23:47

hm..kanskje man skal begynne å hengeder i steden for på forumet! Ler*
Glemmer faktisk at den funksjonen finnes.Blir den brukt?

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 15 juli 2009 23:48

@TS Jeg tror ikke jeg helt forstår dybden i åpningsinnlegget på denne tråden.

Hvem som skriver flest oppslag? Menn skriver mest i avisene også. So what? Hva har det med frammøte på festene å gjøre? Og hva har Darwin med politisk korrekt likestilling å gjøre? Er det en motsetning mellom karakterer eller skoleflinkhet og evnen til å snakke med jenter/damer?

Beats me.

Skjult ID med pseudonym Undrende to. 16 juli 2009 15:33

Hehe.

Neida, og jeg lar det vel skinne litt igjennom at det ikke bare er utdannelsen, men det er det som er vesensforskjellen fra tidligere tider til nå som gjør sjekking vanskeligere. Hvem er flinkest i klassen i dag i forhold til før? Sikter litt til likestillingen som bl.a. en kvinnelig prest har advart mot at skal utvikle seg videre. Back to Darwin. Balansegang. Vi tenker FOR mye. ;-)

Ja, og flest menn skriver i avisene. Forskjellen er at man gjerne er mer desperat her, og som det har vært snakk om diverse plasser, sytete.

Hva damene ønsker skifter med alderen også, heldigvis. Røff og kropp i ung alder, kjekk, grei og vettug i voksen alder. :-)

OK. Skal gi meg på dette med festene. Man etterlyste menn til Julifesten. Har ellers ment å ha sett at man spør etter menn, men det kan være at menn bare er tregere til å melde seg på. ;-)

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 17 juli 2009 04:27

Kanskje en ny taktikk å kjempe om å ligge øverst på oppslagstavlene til enhver tid?

Skjult ID med pseudonym maxm lø. 18 juli 2009 14:13

Har hvert der en gang og det er rett og slett harry!!!!!!!!!!!!!!