Alle innlegg Sukkerforum

Bilde eller ikke

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tulipan to. 16 juli 2009 10:39

Når menn skriver de er både attraktive, kjekke og kule, og ikke har bilde, da er det noe som ikke stemmer. Det er opp til oss kvinner her inne og bedømme om de virkelig er attraktive, kjekke eller kule! Eller hva sier dere kvinner?

Skjult ID med pseudonym Pippa to. 16 juli 2009 10:42

Uansett ikke bra når noen skriver om seg selv at de er kjekke

Skjult ID med pseudonym zz to. 16 juli 2009 10:42

Jeg er enig i at det er trist å se alle disse "fantombildene". Men dette har vært diskutert mange ganger her på forum. Det er ikke alle som vil vise at de er her da det er mange personlige grunner til det.
Jeg råder deg til å svare om du liker en profil. Da kan du jo spørre om de kan sende deg et bilde. Ikke verre enn det

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 10:59

Denne tråden eksisterer over allerede....

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 16 juli 2009 14:11

Er det bare jeg som synes det kan bli klamt å motta et bilde på mail?
Hva hvis man synes vedkommende et butt-ugly til tross for "forsikringer" i profilen om at de er kjekke/pene?

Sender man så et svar : "sorry, men du lever ikke helt opp til forventningene min", eller lar man bare være å svare?
Jeg synes dette med bildesending på mail er å potensielt gjøre ting veldig ubehagelig. Både for avsender og mottaker!

(kvinne 43 år fra Buskerud) to. 16 juli 2009 14:28 Privat melding

@Sunbum:
Du har et meget viktig poeng der!
Sende bilde på mail kan bli litt klamt om det er helt skjærings visuellt.
Flott med bilde i profilen synes jeg. Enklere å ta kontakt.
Uansett så har det visuelle en stor betydning..Om man ser det først i profilen eller ved første møte.
Enda bedre om man har litt flere bilder i galleriet, så blir man ikke "dømt" ut i fra ett bilde!

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 16 juli 2009 15:17

Spør du meg, så trenger de fleste jentene her inne en reality-check, fordi de overvurderer sin egen attraktivitet betraktelig. En helt vanlig kar faller gjennom når deres bilder granskes av overfladiske blikk, som forventer supermodeller. Det er en slik skjev fordeling av kjønnene her, at de selv mindre pene jentene får mye oppmerksomhet og mailer, fra gutter i en helt annen klasse enn dem selv. Problemet er bare at disse guttene overhodet ikke er interessert i noe seriøst forhold med disse håpefulle. De er kun tidsfordriv som til nød kan brukes til sex.

Jentene som har sex med attraktive gutter, nekter så å gå "ned" til gutter i deres egen divisjon for å kunne få til et seriøst forhold, og forblir evig single. De fatter ikke hvorfor gutta dumper dem etter kort tid.

I tillegg så er det er veldig mange jenter som er veldig attraktive på bildene her, men ansikt til ansikt er de en stor skuffelse for daten de har klart å lure til seg. Tror virkelig alle jenter så høyt om seg selv?

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 16 juli 2009 18:50

@wintermute:

Nå er det kanskje på tide at du roer deg ned noen hakk. Si meg, liker du ikke kvinner, eller er det bare oss her inne?
Jeg synes ikke du gjør noe annet enn å være i forsvarsposisjon HVER ENESTE GANG det er en diskusjon som går på generelle forskjeller mellom kjønnene?? Og hvem døde å gjorde DEG til selvutnevnt ekspert på hva som skjer i våre hoder?
Hva vi tror og mener om vår egen verdi vet da du virkelig ingenting om??

Du høres ut som en bitter mann som har blitt ditcha av en, eller flere damer..

Loose that chip on your shoulder! Please!

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 16 juli 2009 18:51

.....or sober the fuck up!!

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 18:55

Jeg synes igrunn alle har rett i det de sier her....cluet er jo at foskjellen ligger i personene, ikke kjønnet. Alt som sies om kvinner i denne sammnehengen er like korrekt når det sies om menn, og motsatt.

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 16 juli 2009 19:03

@enigma:

Ja det er jo vel og diplomatisk bra.
Men poenget mitt er at jeg er drittlei av wintermute og hans generallisering når det gjelder oss kvinner her inne.
Jeg har lest endel av innleggene hans, og de formelig D R Y P P E R av bitterhet.

Når man leser det han skriver, virker det som om han er på et personlig korstog mot oss, og ærlig talt skjønner jeg ikke at han bare innser at det han holder på med er utrolig usjarmerende.
Går utifra at han skjuler disse synspunktene sine så godt han kan når han en sjelden gang får lokket med seg noen på date..

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 16 juli 2009 19:50

@sunbum: Tja, hvis det er noen som virker bitter, hissig og aggressiv her, så er det nok deg. Jeg sier det som jeg ser det, og du er i din fulle rett til å være uenig. Hvis du tror jeg er på noe personlig korstog mot jenter, så tar du nok dessverre grundig feil. Det er stort sett tanketomt, overfladisk pjatt fra deg og dine likesinnede, som får meg til å skrive det jeg skriver. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg har visse fordommer mot kresne, barnløse kvinner på 32+, uten langvarige forhold i bagasjen, 2-3 sexbuddies på si, som ikke fatter hvorfor de har funnet den store kjærligheten ennå.

Jeg drar *ikke* alle jenter over en kam for jeg vet at det er massevis av jordnære allrighte jenter her inne, noen av dem poster til og med på forum. Du er ikke en av dem.

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 16 juli 2009 20:02

Oh allmektige, takk for den opplysningen.. *gjeeesp*

Forbeholder meg da fortsatt retten til å avvise selvhøytidlige,bittre menn som har blitt forlatt av kona/samboer og som ikke helt klarer å "riste det av seg"..

Det skulle ikke forundre meg om du er en av dem.

Skjult ID med pseudonym bangalter to. 16 juli 2009 20:05

Sånn på generell basis (hvordan det er her inne vet jeg ikke, er fersk) vil jeg si at wintermute har helt rett i det han sier. Ingen grunn til å tro at det har noe med bitterhet å gjøre. Det er snarere en god og reflektert observasjon av hvordan ting og tang fungerer.

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 16 juli 2009 21:08

Riktig, jeg bare forteller slik jeg observerer det, og i motsetning til henne, vet jeg masse om hvordan vi gutter tenker og handler. Det er påfallende at sunbum reagerer som hun gjør, det tyder jo bare på at jeg treffer litt for nær med mine betraktninger.

Forøvrig var den siste skytsen din totalbom, men flott at du har slike positive tanker om de stakkarslige mennene du avviser.

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 22:29

Alle får mene hva de vil....men Ikke bland meg inn i hva "vi" gutter tenker og gjør...jeg er stort sett uenige med hvordan mange, om ikke de fleste, gutter oppfører seg og hvordan de tenker.

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 16 juli 2009 22:46

@enigma: Jeg sier da slettes ikke at alle menn tenker likt! Jeg sier at jeg vet hvordan noen menn tenker i gitte situasjoner, selv om jeg selv ikke deler deres tanker. I vennegjengen har jeg kamerater som skifter jenter oftere enn de skifter undertøy, og jeg har sjenerte, stillfarne gutter som jeg mistenker at knapt har erfaring med damer i det hele tatt. Selv tilhører jeg ikke noen av disse ytterpunktene, men i motsetning til jentene så får jeg høre hva de virkelig tenker, og hvorfor de handler som de gjør.

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 23:00

sant nok...dert finnes de typisle stereotyper i begge leire...det er vel de vi generelt finner minst sympatiske på mange måter :-)

(mann 43 år fra Hedmark) lø. 18 juli 2009 01:48 Privat melding

En ting er sikkert. Det er vanskelig å faktisk få frem at man er seriøs. At man ikke ønsker et one-nights, at man ikke er ute etter tilfeldige partnere etc. Virker nesten som om at det er for godt til å være sant. Jeg for min del ønsker ikke tilfeldige partnere. Jeg ønsker å finne hu som jeg vil dele resten avlivet med. Ingenting annet. Når det er sagt så kan jeg godt skjønne skepsisen damene her inne har, med tanke på hvor mange "useriøse" som florerer på div. nettsteder.

Skjult ID med pseudonym Fotomodell lø. 18 juli 2009 13:51

Helt enig med en del over her, jeg har i desperasjon prøvd å ta kontakt men noen "blubber" til og med dem svarer ikke, jeg har bilder men er nok i den 80% katogorien som ble nevnt tidligere her, men har ingen problemer med daglig flørt med "bra" damer ellers. Tror jeg legger dette prosjektet på hylla, bare kresne damer her, og kjenner en jente som har forhold til 2 gutter her inne og det er bare tidsfordriv... Alt for mange urealistisek og useriøse damer her.