Alle innlegg Sukkerforum

Date som fortsatt henger på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Usikker to. 16 juli 2009 11:40

Jeg har vært på en del dater med en fyr som jeg liker veldig godt, og har ikke vært inne på Sukker på en stund. Hadde inntrykk av at det var gjensidig egentlig. Logget meg på i går for å sjekke bildene hans på profilen og så til min store overraskelse at han var pålogget! Han har ikke vært inne på profilen min i det siste og har heller ikke sendt meg noe, så jeg kan ikke være grunnen til at han er her inne enda.

Er det ikke normalt at man dropper Sukker når man møter noen, selv om det er i startfasen og man vet ikke om det vil bli noe mer seriøst av det eller ikke, eller er det helt normalt at man fortsatt henger her inne? Bør jeg bare drite i dette, eller bør varsellampene lyse om at han ikke egentlig ønsker å date meg og driver og fisker etter flere damer her inne?

Jeg blir så usikker...

Skjult ID med pseudonym enigma to. 16 juli 2009 11:43

Svært vanskelig å si...der er folk veldig forskjellige i utgangspunktet, pluss at det er avhengig av hvor man selv synes man står med den man har møtt....helt umulig....tror ikke jeg ville lagt noe stort i det før man eventuelt har blitt intime.

Skjult ID med pseudonym Qwana to. 16 juli 2009 12:13

ja spørr han rett ut:) Trenger ikke være noe varsellampe, kanskje han er like usikker som deg?
Har også vært utefor at en er såå ivrig, sletter profilen osv osv, men at det ikke har noe som helst å si, den kan jo lett aktiveres igjen med et tastetrykk. Tror mange her inne er redd for å miste neste bra profil, er vel derfor det strengt tatt er vanskelig å møte noen her, mange leter etter det umulige, de forventer at man skal være hundre prosent sikker hele veien og tar seg ikke tid til å bli kjent, bare haster videre til neste så fort det er en liten tvil....og når det er så mange andre profiler å utforske så stopper man ikke opp litt. Tenker vel at det blir mest deres tap på sikt. Lettere å treffe noen live i en annen setting, der intensjonene ikke er å skulle møte noen, hadde jeg hatt hund skulle jeg heller vært på "hundearenaer" feks, man får tid til å bli kjent, uten at det er noe press og forventninger. Jeg kjenner at det er rett å slette profilen, når man holder på å bli kjent med noen over flere dater. Lykke til!! god og ærlig kommunikasjon er det som må til....

Skjult ID med pseudonym Bazookah to. 16 juli 2009 12:23

Det der har jeg opplevd maange ganger..og det er så destruerende å gå og lure på hva han tenker på i forhold til dere 2 og å gå å sjekke om han er pålogget..så det beste du kan gjøre er enten å sette han som "ikke interessant" så han forsvinner fra onlinelister og forhåpentligvis inn i mengden av de andre du har satt som ikke interessant, og/eller holde deg unna Sukker..
..eller så må du ta det opp med han, hvis du føler at dere har kommet til et punkt hvor dere ikke treffer andre..
Det kan hende at han bare har blitt avhengig av det å være på sukker, at han er på forumet, har fått mail som han svarer "beklager, jeg er opptatt nå" på, men det vet du ikke før du enten lar det ligge eller spør han..

Skjult ID med pseudonym Usikker to. 16 juli 2009 12:41

Syns det vanskelig å spørre ham hvorfor han gjør det, vil jo ikke virke sjalu og kontrollerende heller, og dette er som sagt bare helt i startfasen, vi har bare vært på 4 dater... Men samtidig så er jeg usikker på om jeg kaster bort tiden på ham, hvis han dater meg samtidig som han driver og flørter og sender mailer til andre her inne.

Skjult ID med pseudonym timmy to. 16 juli 2009 12:42

Så lenge dere ikke har fast følge eller har vært intime er det helt akseptablet å multi-date. Ikke min stil, men det er helt ok.

Skjult ID med pseudonym Usikker to. 16 juli 2009 12:48

Jeg ville definitivt ikke presentert ham som kjæresten min enda, alt er jo fortsatt innmari nytt og usikkert mellom oss, men intime.. *kremt* vel det har vi vært.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Bazookah to. 16 juli 2009 12:49

@usikker: Skjønner veldig godt at det er vanskelig å spørre han om det så tidlig, vil jo ikke virke som en sjalu psyckokjerring heller..dessuten, hvis du har sett han her, må du nødvendigvis være her inne selv..vanskelig å forklare, den der...
...den eneste av mine dater jeg har spurt rett ut hadde jeg da datet i 3 måneder og vært på en utenlandstur med..først da syntes jeg det var på tide å høre hva han dreiv med...

Hvis han har vært på sukker en stund kan det bare være at han gjør de tingene jeg beskrev ovenfor, hvis ikke så er han ikke sikker på hva han vil eller på om du er interessert nok..men det beste for deg er uansett å prøve å la være å tenke på det, la være å sjekke om han er her, og kos deg sammen med han når dere treffes:)

Skjult ID med pseudonym R to. 16 juli 2009 12:54

Hvis han har vært på 4 dater med deg, så er han mest sannsynlig interessert, vil jeg tro. Jeg har selv datet menn over en periode, uten å legge profilen min død. 4 dater - det gidder man ikke med mindre man er interessert. Men det er hva jeg tror :-)

Skjult ID med pseudonym femina to. 16 juli 2009 13:33

Jeg har vært i samme situasjon, og det er et følsomt tema.
Desverre tror jeg også av Qwana har litt rett.

Selv tror jeg man må gi hverandre litt tid, og ikke brenne alle bruer selv etter 4 dater. Når man begynner å snakke om et etablert forhold (kan jo starte en ny diskusjon om når det skjer men..hehe), da kan man sette noen krav.
Selv datet jeg en kar her inne i noen uker før jeg tok opp om han synes det var ok at vi fokuserte på å bli kjent med hverandre uten fokus på andre. Da ble det naturlig å si at det var ønskelig at man kuttet ut nettprofilen. Han synes det var en grei måte å gjøre det på, men alle er jo forskjellige.

Tror det viktigste er måten man presenterer det på. Ikke gå rett i strupen med å si "Jeg så deg på Sukker" osv.. Da får de fnatt. :-P Det ville jeg også fått. Gå heller veien om å prate om dere skal bruke mer tid på å bli bedre kjent, og ha fokus på det.

Lykke til!! Nettdating har mange fallgruver..og er overhode ingen enkel affære..*sukk*

Skjult ID med pseudonym Undrende to. 16 juli 2009 15:16

Som mann kan jeg nok avsløre at han ikke er ordentlig interessert i deg dersom han etter 4 dater er her inne og snoker.
Hadde jeg vært ordentlig interessert i ei dame hadde jeg for min del kanskje blitt overivrig på å treffe den kjære, og det er jo heller ikke så bra.

Jeg opplever vel helst at de jeg kontakter er meget forsiktige med å skrive. Man blir jo ikke stormforelsket heller i økende alder og trenger tid før følelsen kommer. Likevel vil jeg si at 4 dater burde gi en pekepinn på hvilken retning det går. Selv oppdager jeg nokså kjapt om det er noe kjemi eller ikke.

Konfrontering på en smart damemåte er vel tingen? Hypotetisk spm. på en måte. Stå på! :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 16 juli 2009 15:24

K-O-M-M-U-N-I-K-A-S-J-O-N. Du høres forresten ut som ei jeg har vært på 4 dater med, men som jeg har et litt uavklart forhold til. Hvis det er deg, Ring meg! ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 16 juli 2009 15:48

Det er vel endel som er innom forumet selv om de har funnet noen. I sommer har det vært mange innom som har fortalt at de har funnet tonen med noen.
(Wintermute er forøvrig en av de aktive forumbrukerene)

(kvinne 61 år fra Oslo) to. 16 juli 2009 16:18 Privat melding

Tja, jeg har erfart at de fleste datene mine sier tydelig ifra hvor de står, og takk for det.
Men jeg hadde et "forhold" på to måneder, vi slettet begge profilene våre, men til slutt sa han at han trengte litt tid for seg selv. når jeg tok kontakt etter en stund sa han at han tenkte fremdeles. Han tok aldri mer kontakt med meg noe som var utrolig sårende. Det var derfor en lettelse å se profilens hans på nettet igjen etter et par måneder, da visste jeg ivertfall hvor jeg stod!
Moralen her må være at det er mange ulike mennesker som gør mye rart. Nettbruk er ganske nytt, og mange har ikke lært hvordan de skal oppføre seg på en ordentlig måte. Det har ivertfall ingen hensikt å være med på å oppføre seg dårlig og la den type kultur få enda større legitimitet. Følg mageføleslen og snakk med vedkommende, tror ikke der finnes noen fasit! Men det er fornuftig å beskrive hva du føler og mener, og hvordan du ønsker at det skal være og ikke anta at du vet noe om hvorfor den andre gjør som de gjør.
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Jada to. 16 juli 2009 16:35

Jeg ville ikke lagt så mye i det. Sukker kan rett og slett være et tidsfordriv...Jeg kan godt date noen jeg liker godt over tid og alikevel dumpe innom sukker fra tid til annen rett og slett fordi jeg kjeder meg....

Skjult ID med pseudonym timmy to. 16 juli 2009 16:40

Å date er jo ikke synomymt med å ha fast følge.....så vent til det er en form for foventet eksklusivitet inne i bildet kanskje?

Skjult ID med pseudonym Usikker to. 16 juli 2009 17:09

Ja, det er sikkert lurt. Late som ingenting og prøve å ikke la det plage meg, og så heller ta det opp hvis han fortsetter med dette etter at vi har blitt ordentlige kjærester. Hvis det skjer da....

Men er jo bare så usikker i startfasen på hva han vil og ønsker og hvor seriøs han er, og da er det lett å bli paranoid... :-)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos to. 16 juli 2009 17:33

Kjenner meg veldig igjen, møtte en fantastisk dame her for en liten stund siden. Begge var enige om at det var den beste daten vi hadde vært på. Samtalen fløt let og vi snakket uavbrutt i 6 - 7 timer. Det hele endte med en kysse seanse der nakkehårene reiser seg og man tenker WOW!! Lenge siden jeg har hatt den følelsen av at verden spinner etter et kyss.

Prøvd å få til en ny date, men nå jobber hun, eller er veldig opptatt. Man blir mildt sagt usikker. Om jeg kunne valgt så ville jeg lagt energien min inn i henne. Nå har jeg vært på to dater etter henne, men blir litt halvhjertet. Er jo henne jeg vil bli bedre kjent med.
På den annen side vil jeg stresse henne. Føler jeg kan miste en veldig bra ting her, men vet ikke hva jeg skal gjøre i denne situasjonen. De to andre damene er kjempe søte og hyggelige, men føler jeg lurer alle sammen i denne situasjonen?

Grunnen til at jeg selv logger meg på selv om jeg har funnet en jeg virkelig liker så er det jo ikke sikkert hun føler det på samme måten. Og jeg har faktisk lyst til å møte en bra dame nå og har ikke lyst til å miste steamen om hun skulle velge å finne på noe annet.

Har lyst til å si at jeg VIRKELIG liker henne, men etter en eneste date så blir det litt små patetisk.. Noen råd til en rådløs sjel?

Skjult ID med pseudonym mannigata to. 16 juli 2009 21:01

Spør mannen! Så enkelt og så skummelt.

Skjult ID med pseudonym Usikker to. 16 juli 2009 21:14

@DrKosmos: Jeg ville vært veldig forsiktig med å si at du virkelig liker henne... Det kan skremme henne bort hvis hun selv er litt usikker på hvor hun står, og det er man jo stort sett alltid etter første daten. Hvis du har spurt og hun har kommet med unnskyldninger så er det jo egentlig opp til henne å ta initiativ til å finne en ny dato. Men du kan jo hvis du ønsker si at du syntes det var kjempehyggelig å møte henne og har veldlig lyst til å møtes igjen, så hvis hun har lyst til å finne på noe en dag, så må hun bare ta kontakt. Da har du vist at du er interessert og at det er opp til henne. Og så får du vel bare vente.. Er hun interessert så tar hun kontakt.

Skjult ID med pseudonym Fotomodell lø. 18 juli 2009 14:16

Hallo, det er greit med en knulle kompis til man finner den man leter etter, tenk på det.