Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør dere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hvanå? to. 16 juli 2009 20:59

Dere har skrevet meldinger frem og tilbake over tid, du har sendt den siste og alt hviler på h*n, meldingen blir ikke lest før du logger av, når du logger på neste gang er den fortsatt ikke lest, men så er du innom og sjekker og meldingen er lest. Jippi tenker du...

Men hvor blir svaret av??

Hva tenker dere da? er det slutt på komunikasjonen eler sender du en ny melding?

Skjult ID med pseudonym leifern to. 16 juli 2009 21:06

venter ett par dager og så sender ny.
Hvis den også blir lest men ikke besvart, så dukker ett svart hjerte opp. Da er personen tydeligvis ikke interesert nok....

Skjult ID med pseudonym Walker to. 16 juli 2009 21:14

Nå er jeg en av dem som mottar flere mail enn jeg klarer å besvare, så jeg føler meg kvalifisert til en liten uttallelse. Ikke sett svart hjerte. Gi meg heller tid til å lese igjennom all mailen i fred og ro, sortere ut et lite utvalg, og så kan vi komme tilbake til deg.

Skjult ID med pseudonym Giogta to. 16 juli 2009 21:15

Teppet har gått ned. Døren er lukket. Lyset er slukket. Lyden er dempet. Løpet er kjørt.

Skjult ID med pseudonym arnebarne to. 16 juli 2009 21:17

@walker
fortell dette til alle disse standhaftige damene her inne som hele tiden påstår at ikke svar er det samme som ikke interessert :)
Det er jo som du påpeker på ingen måte sant :)

Skjult ID med pseudonym ikke dverg to. 16 juli 2009 21:20

Fy og heldig jeg er jeg har ikke fått et eneste svart hjerte, men jeg får ikke noe svar heller........
Så da er jeg vel så lite interesant at en ikke gidder å ta seg bryderiet med å svart hjerte meg heller..........
Kan man bli mer oversett???

Skjult ID med pseudonym Medium to. 16 juli 2009 21:40

..mer oversett!? Det går nok an......hvis det heller ikke er noen som gidder å gå inn på profilen din engang tror jeg man har nådd bunnen.... ;-)

Skjult ID med pseudonym Snupp79 to. 16 juli 2009 21:42

@Walker

Leser du alle meldingene for så å svare i ettertid?? Hvorfor ikkje bare svare med en gang meldingen er lest?

Skjult ID med pseudonym ikke dverg to. 16 juli 2009 21:54

@mediun hehehe, har ei nå som har blitt purra opp da hu ikke svarte og heller ikke var innom profilen etter å ha lest mailen, purringen den ble også lest uten at hun var innom profilen, hva gjør jeg nå forsette å purre hadde hvert gøy med det første svarte hjerte da :-)

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 16 juli 2009 21:57

Svarer vi ikke, er vi ikke interesert.

Skjult ID med pseudonym Medium to. 16 juli 2009 21:58

@ikke dverg :-D...Joda, fortsetter du med å terge henne med meldinger så kommer nok det svarte hjertet. ;-) ...men kanskje ikke så lurt...tenk om hun har venninner herinne......ryktene kan fort gå om at du er en masete fyr.....er nok best å være flink gutt og stoppe når leken er god! ;-)

Skjult ID med pseudonym ikke dverg to. 16 juli 2009 22:02

@sunbum hvodan vet du det, kan du svare for alle, tror ikke det. Dere damer i Norge må snart begynne å skjerpe dere, dere kommer jo til å fobli aleine forsetter dere sånn, dette har ikke noe med å være kresen å gjøre engang dette er å være snærpete og snærpete damer vil ingen ha..... tenk over det!!

Skjult ID med pseudonym ikke dverg to. 16 juli 2009 22:04

@medium hmmmmmmmmm aldri vært flink til å følge andres råd, hmmmmmm det er vel kanskje ikke så farlig hvis dem er venniner, det er vel en grunn til vennskapet :-D

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 16 juli 2009 22:04

@ikkedvergen

Really? Vel, jeg har hittil ikke vært alene ett minutt uten at det har vært selvalgt. :-))

Jeg forbeholder meg retten til å være så kresen jeg vil, og nøyer meg bare med den beste! ;-)

Men jeg er sikker på det finnes nen for deg der ute også..

Skjult ID med pseudonym ikke dverg to. 16 juli 2009 22:12

@Sunbum jeg ville vel heller ikke sagt noe annet,man forteller vel ikke på et forum som sukker at en har blitt dumpa flere ganger så dum er jo ingen......

Kresen har blitt diskutert før og det er vel ingen standar for hva kresen er og om du er kresen fordi du enten velger eller vraker, for eksempel meg.

Jeg finner sikker også noen hvis jeg bare ikke var så kresen og opptatt av utseende. :-)))

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 16 juli 2009 22:16

Ja det gjør du sikkert. Lykke til med middelmådigheten.. ;-)

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) to. 16 juli 2009 22:18 Privat melding

@hvanå?: Har vært borti det der selv et par ganger, og har en liknende sak selv nå om dagen. Noen skriver bare plutselig sjelden mail eller blir stille. Tar det over en uke, så sender jeg som regel en mail og spørr om hva som skjer, blir den lest eller ikke lest og personen har vært online og fortsatt ikke noe svar. Da har hun nok mistet interessen... neeeext! Noen har kommet tilbake 2-3 uker senere, og jeg tar gjerne opp kontakten da om jeg føler for det og fortsatt har interessen..

Det er litt kjipt når noen kommer tilbake sånn super interessert etter fler uker da.. Det har skjedd for meg en gang, men min interesse var helt borte følte jeg da faktisk.

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 16 juli 2009 22:19

viktig å ikke gå for mye opp i greiene. kun fast fisk er fast fisk.

Skjult ID med pseudonym ikke dverg to. 16 juli 2009 22:25

@yeehaw jeg syns det er best med 10 HØNER på taket........

Skjult ID med pseudonym nocturne to. 16 juli 2009 22:38

hehe, mange festlige svar, men best var yeehaw.."fast fisk:"
Jeg opplevde "sort hjerte" for første gang her forrige uke...ble helt satt ut. Jeg satt og rotet litt, og så skulle jeg markere han fra interessant til svært interesant. Vi drev og meldet att og frem den dagen..så ser han dette,, jeg har nemlig markert som "ikke kommentert", og han ser at hjertet (det røde) er borte. Umiddelbart merker han meg med sort hjerte, hevn....og jeg får jo ikke svart.."hey, I made a mistake". Han sendte dog en melding..." ser at du ikke likte så godt å melde med meg..så lykke til videre": Det må jeg si var en overfølsom fyr....sitter der i øyeblikket og ser dette med hjertet og vips...på svartelista..bokstavelig talt. Vi drev faktisk og meldet att og frem, og det var jeg som tok kontakt med han. Det var komplimenter og klem i siste meldingen.
Men pga hjertemarkerings-feilen, så var det kroken på døra gitt..
Jeg må si han tok litt luven av meg der...men men...han om det..får da være grenser til å sitte med lupe og følge Sukker-siden sin..
Sa hun og sukket lett.

Skjult ID med pseudonym ikke dverg to. 16 juli 2009 23:08

@nocturne tenk om du hadde reist langt for å treffe han og du så hadde sagt noe feil eller sett litt en gal vei, huff for en befrielse det må være for deg å slippe å treffe han, men jeg tror du skal gi han til sunbum tror de er på samme følsomhet nivå. For det var vel middelmådig gjort av han . Lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym nocturne fr. 17 juli 2009 00:03

@ikke dverg, sant det.. Takk for gode ord.
Jeg tenkte litt som det du her skriver, makan til overfølsomhet...et sted må "genseren" gå..så da er jeg vel better off.
Men må si det er en del hyggelige gutter her atlså. *optimistisk blikk*
Men som mange andre skriver om også, det er ymse måter å respondere på..hva er galt med å trykke på den ferdig-designede-meldingen "høflig avslag", De må jo alle og envher respektere. Men da man ikke svarer, så er det som om man hever seg over den som faktisk melder til en. Det blir vel litt for dumt.
Vi er alle i samme båt.....så respelkt folkens... Og litt veloppdragen høflighet har jo aldri skadet.
God natt fra meg. (gøy å diskutere litt! )

Skjult ID med pseudonym ensiferrum fr. 17 juli 2009 00:14

Syns detta var en bra tråd. Jenter som ikke svarer, eller bruker mer enn to dager på å svare, får et godt fortjent sort hjerte. Jeg betalte 200 spenn for dette her, og forventer å bli tatt seriøst da, ellers kunne jeg kjøpt meg 4 utepils isteden, og hatt det mye morsommere :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 17 juli 2009 00:20

Det er fort gjort å gå seg litt varm når det gjelder farger på hjerter og hastigheten på svarene man ønsker å motta. Som sagt over - det kan være lurt å ikke gå så veldig opp i det.

@ nocturne: A black heart means you´re alive :-)

Skjult ID med pseudonym sonnyboy fr. 17 juli 2009 01:26

sunbum

bruker du mye energi på å være så cocky eller.

Skjult ID med pseudonym nocturne fr. 17 juli 2009 23:41

@yeehaw...
har fått svart hjerte i dag også jeg..uten å gjøre så mye.....huff da..satt likssom og ventet på å få en melding i løpet av uken du vet...vi chattet natt til lørdag sist helg, fra 0330 til 05...så var jeg jo der og sa: oi, så hyggelig..håper vi høres utover uken..
Så hørte man ikke mer...og tenkte " ikke mase..ikke mase"...jeg fjernet hjertet...men ikke for å signalisere noe..og vips, sort hjerte i retur..jeg blir så satt ut av det.
Må man blokkere??? Ble lei meg jeg...var ikke det jeg mente, men bare tok vekk hjertet, enn så lenge...trodde ikke gamet gikk om og rundt det med hjerte-markering...jeg har da kommunisert med noen uten at man har vært opptatt av å markere med hjerter.
Men skjønner jo det nå...at MYE dreier seg om det...hehe
Nuvel..man lærer så lenge man har lever...eller no`sånt... Og ja, føler meg "alive", blir jo litt sånn lei meg..og kjenner postkassene som skrangler i skjegget.
*sukk*