Alle innlegg Sukkerforum

Frierbrev

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 17 juli 2009 02:39

Jeg føler vi menn ikke burde skrive så mye brev til jentene . De sitter jo bare der å svarer å får ikke tid til å gjøre annet .
Kansje de også kan komme mer på banen etterhvert . Opplever ofte at man ikke får svar men skjønner det når man hører hvor mange brev jenter her inne får pr dag .
Kom ann vi er ikke så desperate vi menn ...... eller ????????

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 17 juli 2009 03:24

Problemet er at vi skriver til den samme 20%'n av jentene. De øvrige 80% klager like mye som oss på manglende brev. Det er vel det samme andre veien. Jentene skriver til de 20% mest attraktive guttene og vi i gruppen av de resterende 80% hverken får førstemeldinger eller svar.
Tror noen jenter har hoppet til b-varene nå i sommer. (= Jeg har mottatt hele to (2) førstemeldinger på en uke!)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 juli 2009 12:59

@jackie
Takk for tipset. Jeg skal prøve å ikke skrive til deg :P

Skjult ID med pseudonym Ada lø. 18 juli 2009 13:07

@pgmp, kan du gi meg eksempel på eller beskrive litt nærmere de 20%- ene... Jeg kan nemlig ikke plassere meg selv på denne skalan din:)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 juli 2009 13:18

@ada
Det er de som får så mange brev at de ikke rekker å svare. Antar at de har bilder som vekker litt ekstraordinær oppmerksomhet hos det motsatte kjønn. Kanskje også en profiltekst som treffer mange og et matchtre som er såpass midt på treet at de kommer på matchlista til veldig mange.
Tallfestingen er relativt vill gjetting basert på et intrykk jeg har fått av folk som sier de A) får så mange brev at de ikke har sjans til å svare, B) sjelden får noen førstebrev, C) sjelden får svar på brevene de skriver.

Jeg antar at det er ganske likt for begge kjønn. Har ennå tilgod å høre en mann si at han får for mange brev. Disse mennen er sansynligvis ikke innom forumet uansett.

Skjult ID med pseudonym hmmm... lø. 18 juli 2009 13:45

pgmp, jeg er så enig med deg, men.......

Dette med å svare på brev er da bare vanlig høflighet og nå har jo sukker gjort det så lettvint for oss at vi bare kan gjøre 2 klikk og vips, så har man svart enten med blank avvisning eller med mulighet for kontakt ved en senere anledning.
Det er så enkelt!!:-)

For når man velger å ignorere noen, så betyr det jo faktisk bare at man IKKE er interessert.. er man interessert, så tar man seg selvfølgelig tid til å svare...så enkelt er det...:-)

Skjult ID med pseudonym Ada lø. 18 juli 2009 15:38

@pgmp ! Jeg tror ikke du er så naiv at du tror på det du skriver.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 juli 2009 15:45

@ada
Utdyp det, er du snill

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 juli 2009 20:33

Åh, Jackie. Du skulle bare visst alt jeg vil! :D

Skjult ID med pseudonym Løsbart lø. 18 juli 2009 20:39

Kan noen gi meg et tips for å kjenne igjen disse 80 prosentene? :-P

Skjult ID med pseudonym amethyst lø. 18 juli 2009 20:59

Vet du at nå er jeg lei av å høre at vi jenter får så mange brev og bare kan velge og vrake og så videre..

Jeg skriver første brev til mange menn jeg. Men, DERE er jo så overfladiske.....det eneste dere legger merke til er utseende:)

Kan det være dere selv som må endre på noe elller??

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 juli 2009 21:00

@løsbart
Det er de du normalt hopper over, som jeg nå kan frotse i :P

Skjult ID med pseudonym pilsisola lø. 18 juli 2009 21:09

Det å "boikotte" jentene her inne hadde vel kun fungert hvis all menn hadde gjort det samtidig. Dette kunne teoretisk tvunget kvinnene ( i desperasjon) til å kontakte oss, men lets face it: masse menn som hadde juksa på avtalen og de fleste kvinner ville bare dratt til andre nettsteder ;-D

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 18 juli 2009 21:16 Privat melding

Hei. Jeg er B-vare, og blir ikke neddynget med mailer. Meg kan man gjerne maile til. Jeg svarer alle, og er stort sett ganske hyggelig også.

Skjult ID med pseudonym Løsbart lø. 18 juli 2009 21:28

@tårnsvalen
Dessverre er du nok utenfor min aldersgruppe og habarngruppe...

Skjult ID med pseudonym lysstråle lø. 18 juli 2009 21:37

Jeg har sendt ut 4 førstemail i kveld den siste timen.Alle til menn med høy match og online. og jeg tror ikke jeg har siktet for høyt heller.
Grundig og flink som jeg er har jeg brukt ting i profilen deres og med et spørsmål de enkelt kan svare på,altså ikke noe spam.
3 har lest den,men altså ikke noe svar enda.Så det er nok ikke bare dere menn som skriver og ikke får svar.
Tror ikke at vi jenter er så utrolig bortskjemte med mail.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 18 juli 2009 21:41

Ikke noe svar innen en time, og så konkluderer du med at du ikke får svar?
Hm. Ikke rart folk klager.

Foretrekker du at de limer inn fire setninger, eller at de bruker litt tid på et vettugt svar?
Får de lov til å se ferdig filmen som begynte klokka ni før de setter seg ned og skriver?

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 18 juli 2009 22:12

Jeg må si at i likhet med pgmp, har jeg merket en betydelig oppsving de siste par ukene. Det gikk veldig trått her en periode, så jeg meldte meg inn på et annet sted, i tillegg til sukker.

Så, i løpet av de siste 2-3 ukene, så har det skjedd noe rart. Plutselig har jeg fått flere hjerter og førstemeldinger enn noensinne...og jentene svarer faktisk på mailene mine! Jeg har til og med fått en 'flørt', noe som jeg aldri har opplevd før. Når det da i tillegg begynte å rase inn respons på den andre siten, begynner det nesten å bli for mye av det gode, og jeg sitter med et luksusproblem. Ettersom jeg liker best å fokusere på så få som mulig om gangen, så vurderer jeg å skrive at jeg ikke er mottakelig for ytterligere kontakt i profilen.

Uansett, så har i hvertfall jeg fått følelsen at dere jenter har blitt mye flinkere, så jeg synes dere fortjener skryt....kanskje det er pga ferietid og færre aktive gutter?

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 18 juli 2009 22:19

@kokosøster
Det var bare en opplysning til de gutta som sier at jenter får så mye mail at de ikke rekker å svare på alle.....jeg er veldig tålmodig...har tross alt vært her i ..hmmææhjelp 1 år snart!

Skjult ID med pseudonym R lø. 18 juli 2009 22:25

@wintermute - kan du snart hinte litt om hvor du er å finne? *Nysgjerrig*

(mann 49 år fra Oslo) lø. 18 juli 2009 22:41 Privat melding

Rent umiddelbart er jeg enig i at det er ynkelig med alle mennene som tror de er nødt til å ta det første skrittet selv. For hver patetisk henvendelse som ramler inn i innboksen, blir damene bare mer kravstore, innbilske og foraktfulle. (At det motsatte - d.v.s. fravær av meldinger - kan gjøre folk bitre og mindre tilbøyelige til å svare, er en annen sak.)

Selv kan jeg knapt tenke meg å gjøre meg liten for noen ved å ta kontakt først - uansett om de fremstår som aldri så attraktive eller interessante (i en eller annen forstand.) Jeg får svært få henvendelser selv, og de fleste av dem ser jeg ingen grunn til å svare på. Det er helt greit for meg! Jeg har aldri innbilt meg at damer er særlig glad i meg, og de fleste her er alt for overflatiske til at jeg gidder å bruke tiden min på dem. Så det går vel begge veier.

Det er verre med alle de naive mennene som tror de har noe å tjene på å sende meldinger i hytt og pine. De går rett i den avvisningsfellen som de bortskjemte "prinsessene" her legger opp til.

Så derfor: Slutt å krype for damene - i hvert fall de som helt åpenbart er overflatiske/barnslige/utseendefikserte, eller har profilen full av krav. Det nytter ikke å send emeldinger til dem, eller vente på at de skal ta kontakt først. Bare gi blaffen i dem.

Skjult ID med pseudonym lysstråe lø. 18 juli 2009 22:46

Kjære mr.X
Om du ikke sender mail eller svarer på noen.Hva gjør du her på Sukker da?
Jeg vet at forumet trekker,men ikke så mye vel?

Skjult ID med pseudonym R lø. 18 juli 2009 22:54

@wintermute - Hmf.. Hadde du ikke bilde?

(Fjern det innlegget hvor du nesten outer profilnavnet mitt, er du snill... Takk:-)

(mann 49 år fra Oslo) lø. 18 juli 2009 22:56 Privat melding

Lysstråe?

Er du et strå som lyser? Et radioaktivt strå da kanskje?

Det kan jo tenkes at det finnes noen her som

a) har en profil som er kjemisk fri for fraser som "uhøytidelig", "veltrent", "profil uten bilde besvares ikke", og lignende, og

b) faktisk har tilstrekkelig sans for meg, mine evner, interesser og forehavender til å ta kontakt først.

Nemlig.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 juli 2009 22:58

@wintermute
Jeg har allerede skrevet det i profilen - at jeg ikke er klar for nye kontakter. Synes også det er ryddig overfor hun jeg vil gå videre med. (Skriver også med andre hvor det er enighet om vennskap, og de får datingrapport.)

Skjult ID med pseudonym lysstråe lø. 18 juli 2009 23:03

Du sier jo at du ikke svarer på de heller? Derfor jeg lurte.Det var nemlig ikke vondt ment.

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 18 juli 2009 23:22

@R: Melding borte! Nei, originalprofilen min hadde nok både bilde og tekst når du sorthjertet den. Vi er bare ikke hverandres typer :)

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 18 juli 2009 23:31

@pgmp: Jeg prøver å holde det ryddig selv, men opplever det litt vanskelig. Jeg begynte å skrive med 2 stk på samme dag, og i dag var jeg på date med hun ene. Det var svært vellykket, så jeg er i tvil om jeg bør kutte ut hun jeg ikke har møtt ennå, eller vente til jeg har fått datet begge. Synes det er en ukomfortabel situasjon, for man vil jo ikke såre eller skremme vekk noen.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 juli 2009 23:38

@wintermute
Få deg en date til. Med en av dem. Men ikke la det gå for lang tid. Blir det den samme en gang til vet du brått mer om hva du evt går til. Blir det hun andre blir det enten en fantastisk date og du blir enda mer i tvil, eller en katastrofe og valget blir enkelt.

Skjult ID med pseudonym TTT lø. 18 juli 2009 23:46

Tradisjonelle kjønnsrollemønstre lever ennå. Gutter må være på banen og innlede kontakt, ikke vente på at jentene skal falle i fanget på de. Selv om det hadde gjort det veldig mye enklere :)

Men det hadde vært fint om jentene hadde besvart en hyggelig henvendelse. Det har i mine øyne noe med normal høflighet og folkeskikk å gjøre. Og for å skyte inn: Profiler uten bilde skriver jeg ikke til. Profiler med pent bilde, men uten tekst skriver jeg heller ikke til!

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 18 juli 2009 23:49

@pgmp: ja, det er nok et bra tips. Av diverse årsaker får jeg ikke datet noen av de før neste uke, men jeg trenger nok minst en date til for å være sikker.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 19 juli 2009 17:12 Privat melding

Jeg er litt nysjerrig på alderen på dere jenter her inne på forumet, da de med bilder som ikke er annonyme er som regel over 30+ år. hva med dere andre ?