Alle innlegg Sukkerforum

Refleksjon/frustrasjon..?...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende fr. 17 juli 2009 17:07

Heisann
Sitter her i solen og tankene spinner rundt dette å være en singel og søkende kvinne i min beste alder..40+
Jeg går vel for å være en attraktiv kvinne og mangler slett ikke tilbud og oppmerksomhet hverken på nett eller utenfor. Jeg har 2 lange fohold bak meg og et par kortere forhold uten at jeg har følt at det har vært noe å satse fremtiden på. Noe mangler...men hva?.......
Flotte, sympatiske menn har kommet og gått uten at jeg faller.. Jeg har virkelig troen på menn, selv om jeg har fått min del av skuffelser opp gjennom livet.
Når det gjelder nettet som treffsted for single, begynner jeg imidlertid å bli skeptisk.. For hva skjer her?.. Jo, vi sitter som hauker og leter etter den rette og blikket mitt fester seg gang på gang på menn som har dette "blikket" på profilbildene sine.. Dette "kom hit"-blikket... Forbasket også..for det er jo denne feilen jeg gjør gang på gang.. Jeg faller for blikket.. Som så mange andre jenter gjør.. Det er jo sikkert "kø" hos dem her inne..
Men på den andre siden så er det jo det samme utenfor nettet også..(men jeg har nok samme blikket selv også innimellom, om jeg skal være dønn ærlig her..)

Her inne kan man ha en vanvittig god kjemi og man snakker i det vide og det brede inntil man møtes.. men så.. hva skjer?.. hvor ble det av den gnistrende kjemien?.. humoren og flørten?... og hvem er han som sitter foran meg?..han ligner knapt på bildene han sendte..... Brått er magien brutt og man går litt skuffet og forvirret hver til sitt.. Noen dagers pause fra nettet.. Så er det på`n igjen..samme leksa.. Hvorfor i all verden holder vi på på denne måten??.......

Kresen eller pingle?.. begynner å lure litt på meg selv... Noen ganger føler jeg at jeg leter etter feil for å "slippe unna"..

Er jeg ensom?... litt innimellom, kanskje?.. men jeg savner virkelig en kjæreste......han som har et "kom-hit" blikk som bare er for mine øyne...;-))

Sommersukk fra meg som egentlig har det veldig ok i solen akkurat nå..:-)

(mann 52 år fra Akershus) fr. 17 juli 2009 17:13 Privat melding

Kos deg i solen og nyt den, du. Der er det alltid plass om man er villig til å benytte seg av den ;-)

Skjult ID med pseudonym sukk fr. 17 juli 2009 17:39

.....Akkurat som jeg skulle skrevet det selv "Undrende".... Det skal visst ikke være lett,,.. Kanskje man først lykkes når man slutter å lete...? Ikke vet jeg..:-)

Skjult ID med pseudonym lysstråle fr. 17 juli 2009 17:54

Det er nok mange som sitter med samme tankene.(inkludert meg selv.)
Værst er det om våren.,det kribler i alle sansene.....sommerener ok,man er mere ute,ser mer...høsten kommer og går....og vintern...da glemmer jeg å lete.......Men inger finner meg..Små ler av meg selv her..Livet er faktisk ganske ok alikevel!

Skjult ID med pseudonym Undrende fr. 17 juli 2009 18:21

Godt å se at jeg ikke er alene om disse tankene.:-)

Jeg har "sluttet å lete" mange ganger, sukk.... og ja, da dukker det alltid opp noen "potensielle", men... da har jeg det egentlig såpass ok som singel at jeg føler meg ikke klar!.. og da har jeg selvsagt argumentene på plass for å ikke gå inn i noe seriøst.. hehe.. huff.. nei, dette er ikke enkelt... må le av meg selv her jeg også..snakker jo mot meg selv hele tiden.. vinglebøtte..
Nei, jeg tror rett og slett jeg har blitt en pingle...;-) redd for å ta sats og la det stå til, liksom...

Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 17 juli 2009 18:27

Undrende. Du er visst inni hodet mitt..

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 17 juli 2009 18:28

Hun er nok inne i flere tror jeg!

Skjult ID med pseudonym Mammadalt fr. 17 juli 2009 18:38

Hyggelig å lese en oppriktig og reflekterende tråd TS :-)

Skjult ID med pseudonym Undrende fr. 17 juli 2009 18:43

Jeg har ferie, Mammadalt.. Da har man tid til å tenke gjennom ting og tang.. :-) Godt å bare la tankene vandre og vurdere seg selv litt når man er avslappet og har det ok. Da tror jeg man er mest oppriktig med og om seg selv..
Anbefales...:-)

Skjult ID med pseudonym carmina fr. 17 juli 2009 19:04

Reiser bort nå jeg også, alene. Skal bare kose meg, Ikke tenke på noe annet enn at livet er herlig !
God sommer og nyt livet:-))

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 17 juli 2009 19:06

og her er singelferien over..barna kommer hjem...og jeg har IKKE tenkt på over en uke!

Skjult ID med pseudonym Mammadalt fr. 17 juli 2009 19:07

Takk det samme unge dame :-).

Skjult ID med pseudonym Undrende fr. 17 juli 2009 19:13

Ha en herlig og avslappende ferie! :-)