Alle innlegg Sukkerforum

Er du muskuløs?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer bare fr. 17 juli 2009 23:53

Du har beskrevet deg som muskuløs... men jeg SER ingen muskler på bildene i albumet ditt... Bare sånn en vanlig kropp liksom. Men mulig du er sterk for det :)

Skjult ID med pseudonym Muskelløs fr. 17 juli 2009 23:55

Beklager, da må jeg ha lest feil...

Skjult ID med pseudonym up-and-go fr. 17 juli 2009 23:58

muskelløs?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 18 juli 2009 00:01 Privat melding

jeg er muskuløs nok, men legger ikke ut bilder av slikt ! det sparer man til bryllupsnatta ;)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 18 juli 2009 00:01

Hvis du har agurk, er det greit

Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 18 juli 2009 00:06

Det er de som beskriver seg som slank, men jeg ser ikke noe slankt på bildene. hehe

Skjult ID med pseudonym maxm lø. 18 juli 2009 14:08

Mange damer beskriver seg som slank, men er lubne, dem som er normale er feite, irionisk nokk så har dem komplekser.
Men når det gjelder @regeay kan du se det på ansiktet at han er godt trent, viser at dem som mener noe annet ikke trener serlig mye selv, jeg trener litt selv og muskuløs tja en som tar 120 kg i benken vil se slank ut med klær på hvis han har lav fettprosent.
Det er foskjell på boddy building og muskuløs/atletisk.

Skjult ID med pseudonym jente 3 lø. 18 juli 2009 15:54

Tenker at jeg som dame ikke vil benevne meg som slank når jeg er vanlig, men mener jo ikke jeg er feit?!. Det kommer jo ann på øye som ser. Selv er jeg innenfor målene på god helse : ) Slank kan fort tolkes som tynn i size 0 verdnen.

Skjult ID med pseudonym 6pack lø. 18 juli 2009 16:00

Ja jeg er veldig muskeløs. Musklene henger løst :p
Dette blir slik tråd, jeg er søt, lekker, pen og kroppen min er. Men egentlig lurer jeg meg selv for det er ikke sant, men jeg sier det for det er tiltrekkende enn å si det motsatte men da er jeg jo stolt over det. Og flere har ulike syn. Noen damer elsker 6pack og andre synes det er for hardt. Stakkers kroppen som skal være som den damen en er sammen med der og da. Opp og ned i kg, strekkmerker. Er nok best da å holde seg til dem som liker den kroppen en har og prøve å finne ei en liker ut ifra de aktuelle.

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 18 juli 2009 16:03

@jente 3

Ganske enig med deg at noen ser nok på de som er i str. 0 som slanke, men jeg mener de er tynne og uten former. Jeg skriver at jeg er gjennomsnittelig og det er jeg iforhold til min BMI. Er nærmere 1.70 høy og bruker str. 36/38 og noen size 0 er ikke jeg. Må nok bruke 4-6 der ja, men da er jeg vel feit i følge noen. Hva med dere menn da?

Skjult ID med pseudonym anonym lø. 18 juli 2009 16:11

Det skal vel en del til for at en dame/jente kan kalles muskulløs, slik er det bare.

Om jeg føler meg muskulløs og jeg ikke er det og jeg likevel for økt selvbilde så und meg det da:)

Om nabo jenta utgir seg for å være slank og i mine øyner er lubben så må jeg ønske henne det selvbilde hun føler seg best veg.

Skjult ID med pseudonym jente 3 lø. 18 juli 2009 16:16

Godt poeng anonym

Skjult ID med pseudonym 6pack lø. 18 juli 2009 16:30

BMI er også dårlig utgangspunkt.
Fra laveste verdi på normal vekt og opp til øvre nivå er de 20kg (om en tar bort meteren blir de neste tallene øvre normal vekt)
Mine ekser har vært i øvre skiktet av fedme og nedre grense på fedme 2.

BMI-verdien for kroppsbyggere og personer med tung benbygning kan ha en BMI verdi på over 25 uten å være overvektige. BMI skiller heller ikke mellom kroppsfett og muskler. For å få en helt korrekt indikasjon måles fettinnholdet i blodet.

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 18 juli 2009 16:41

@6pack

Jeg er ikke uenig at man kan ikke alltid gå ut i fra BMI pga kroppsbygning og muskelmasse osv. men det er ihvertfall ikke 20 kg innenfor normalvekt og det avhenger av høyde blant annet . Det er 14 kg hos meg fra 20 til 25. Jeg ligger akkurat i midten og regner meg som gjennomsnittelig. Hadde jeg ligget på 20 så hadde jeg vært tynn.

Mange hadde nok kalt seg slank og det får jeg ofte høre, men det er hva jeg føler meg som er viktig. Muskuløs er jeg ikke og da skal man være en kvinnelig kroppsbygger, men jeg trener normalt vil jeg si 3 ganger i uken på treningstudio. Det er mange menn som kaller seg muskuløse og de trener aldri og man ser heller ikke noen synlige muskler, da blir det feil.

Skjult ID med pseudonym 6pack lø. 18 juli 2009 17:01

@seriøs
BMI på mellom 18,5 og 24,9 = normal kroppsvekt.
Og på meg ble differansen 20kg, men det er nok for jeg er høyere. Etter å ha tatt noen tester.
Ser ikke på meg selv som overvektig, ja jeg er "myk" men ikke når en bøyer seg så komme det bilringer. Har kanskje en slakk bilring oppreist. Det jeg ikke liker er om jeg går ned i kg er at krageben og blant annet skuldrene ser ikke runde ut lenger. Skuldrene kjennes heller ikke runde ut nå, men dem ser ut som dem er det, men det er jo bein en kjenner, kanskje forlengelse av skuldrebladgreier..sikkert ikke. Men det som uroer meg er at jeg ser jeg har fått mini pupper, har aldri vært strampt, men mer slakkt. Men nå dannes det liksom en lite rund form på tuppen som er større enn brystvorte området.

Kan ikke legge ut baroverkropp fra sommeren bilder. Nettopp pga dette. Og har ikke flat mage. Balanse gangen er liksom der at jeg tror og mener jenter liker slanke menn og at dem drar flest damer. Det er jo egentlig ikke mye muskler dem har det er mer lite fett på kroppen som gjør at det lille dem har, vises bedre. Så det er nok bedre å gå med klær hvor jenten ikke ser hva en skjuler og det samme på bilde. Slikt at når en kaster av seg så har en kommet så langt at fett ikke har betydning på inntrykket hun har. Det er alt det andre som overskygger det.

Mange snakker om hvor ofte dem trener, jeg har vært medlem de siste 10årene, så kan jo si jeg har trent på studio i 10år. Men hvem vil tro på det når en ser meg. Faktumet er et par ganger i uken, og resultatene er ikke som på alle andre som trener. Er nok at det skal mye til, eller at en ikke har det eller at dem er heldige eller gjør noe ekstra som ikke jeg gjør.

Sjønner godt hvorfor menn sliter med komplekser, og gjør drastige ting for å få kroppen jentene sier dem vil ha.
Det som er morsomt også med det. Er at jentene liker ikke at guttene trener så mye (men de vil dem skal være like eller bli større) og heller ikke at dem spiser veldig sunt (beholde vekt og blir enklere å øke).
Konklusjonen er, det er ikke lett å være den som flertallet vil eller mener en skal være. Og er en den og trivs med livsstilen og seg selv så har en flere å velge mellom.

Men jeg blir flere ganger overasket over stygge, spinkle, feite, dårlig ånde, kler seg usmaklig, får flott jenter til å falle for seg. Så det må være at det har det i munnen og være måten. Noen jeg mangler. Så da er vel også en konklusjon at det ytre gir ingen garanti. Det kan hjelpe å tiltrekke...

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 18 juli 2009 17:08

@6pack

Den BMI er noe streng. Normal vektig regner man mellom 20-25.

Skjult ID med pseudonym 6pack lø. 18 juli 2009 17:24

@seriøs
Synes en skulle justert begrepene litt ja. For dem er litt strenge.
Er vel catwalk'ere som har satt dem. Har aldri skjønnt det. Syltynne gutter og menn på catwalk, som er stygge pga for lite fett på kroppen, som er sminket som horer og med klær som ingen går med. Dette er drømmen for "alle" i en periode i livet..

Skjult ID med pseudonym Walker lø. 18 juli 2009 17:34

Jeg har bare en muskel, men den er så stiv og hard at du kan sette deg på den, he he

Skjult ID med pseudonym pilsisola lø. 18 juli 2009 18:41

@Walker
mulig du mangler litt grunnleggende anatomikunnskaper der gitt...

Skjult ID med pseudonym jesus lø. 18 juli 2009 19:34

Litt grunnleggende sosial intelligens også, muligens.

Skjult ID med pseudonym 6pack lø. 18 juli 2009 19:57

Men tilbake til TS sitt spørsmål....Ja flere ganger..På andre sider kan en fremheve beste trekk, noen ganger er jeg uenig. Men kan jo være at jeg har et annet syn enn vedkommende og dem som deler det synes. Samme gjelder jo mye annet. Merker at jenter ofte sier at noe er søtt...Slikt som på cribs på mtv nylig var det ei som hadde en "bar" disk på 60X20cm og kalte den søt. Det blir litt usselt, men en kan kanskje kalle det søt. Og flere skryter og legger ordene i munnen på andre. "Tøff eller hva, en slik skulle du også hatt". Da sier en ikke imot på det, ihvertfall ikke høyt. Mener jenter plasserer for mye av selvtilliten sin i utseende sitt.

Bare en har kløft så er det viktig å vise mest mulig, uansett hvor lang den blir og hvor lite fyldige brystene er. Og helst ustrammet bh. For da får dem øyner som kikker på dem, slipper å ta kontakt for dem blir sjekket opp. Blir som menn skulle kneppet opp alle knappene og smurt fronten inn med olje. Samt blottet biseps og strammet dem.

Det klassiske jeg synes er rart er dem mindre pene, beskriver at dem vil ha en lekker bisk. Grunnen er en muligens synes det blir rart er nok fordi en går ut ifra lekkebisken vil ha seg et hollywood ikon. Slikt at det er håpløst. Og siden jeg ikke er lekkerbisken men kunne kanskje tenkt meg henne, frister det å si noe om henne og den hun vil ha. Men det blir feil å gjøre slikt for resultatet er nok bare at hun kan bli bitter og en sitter ikke igjen med en bedre følelse. For om hun ikke likte en for en ikke var lekkerbisk, blir en ihvertfall ikke likt etterpå. Dette kan en sammenligne med dem som går etter penger, status, yrke, utdannelse, prestasjoner, størrelser, former osv

Skjult ID med pseudonym TTT lø. 18 juli 2009 23:59

Tja. Jeg skulle gjerne lagt ut et overkroppsbilde av meg selv, men det blir igjen tacky. Da oppgir jeg heller at jeg er atletisk av utseende. Og det kan jeg gå god for. Opplever å få komplimenter på byen fra både jenter og gutter!

(mann 33 år fra Oslo) sø. 19 juli 2009 00:02 Privat melding

nei! hehe

Skjult ID med pseudonym sonnyboy sø. 19 juli 2009 00:06

Stein R

Har du sluttet å trene?Kom igang igjen,NÅ.......

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 19 juli 2009 00:06

Tja, se på deltagerne i strongman konkurranser, vektløftere, kulestøtere og sumobrytere. De ser feite og dvaske ut, men det er sinnsykt mye muskler og styrke under overflaten. Så ja, man kan være muskuløs, uten at det synes.