Alle innlegg Sukkerforum

Kjemi... og atter kjemi

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lionking lø. 18 juli 2009 00:50

Vi er vel alle enige om at det er den berømte kjemien som styrer mye av det som skjer når to fremmede møtes for første gang. Men jeg har også erfart at små, i utgangspunktet ubetydelige faktorer som dårlig dagsform, en litt nølende innledningsreplikk ev. et noe uheldig valg av møtested etc. kan velte hele greia. Jeg tror vi altfor ofte tror at det må gnistre skikkelig og at samtalen må flyte fullkomment fra første sekund for at det skal være noe å teste ut videre.... vi er da ikke maskiner? Hva mener dere?

Skjult ID med pseudonym carmina lø. 18 juli 2009 01:01

Jeg var god i kjemi da jeg gikk på skolen Fikk MG (gammel skala)...............nå leter jeg etter formlene som jeg tror jeg har glemt ......

Skjult ID med pseudonym DrKosmos lø. 18 juli 2009 01:18

Jeg er todelt, fordi alt har to sider.

Vi må bare akseptere at for noen er kjemi kjempe viktig å må være der fra the get go. Samtidig så har jeg brukt det selv og det har garantert blitt brukt mot meg.
Kjemien var dessverre ikke der, så velger å ikke forfølge denne.

Alle de tingene du nevner er utslagsgivende faktorer, samtidig som de ikke behøver å være det. Jeg mener man har 3 viktige ting i alle forhold. Evnen til å snakke sammen, seksuell tiltrekning, og den mystiske x faktoren. En av disse må matche om man vil møte denne personen igjen. Jeg mener at skal man vurdere en ny date etter den første så må en av disse slått ut på begge parter.

Ganske enkelt fordi det må jo være en grunn til å ville møte noen igjen. Hjelper ikke om bare en vil. Om noen ikke vil ha en andre date så har de ikke klikket med deg på noe som helst nivå. Slik er det dessverre av og til.

De beste forholdene jeg har hatt har utviklet seg over lang tid. Man møter de igjen og igjen i forskjellige settinger, og tenker etterhvert hmms, hun der, hun der er det noe med. Blir dessverre litt vanskelig å få til dette på EN date.

Skjult ID med pseudonym Lionking lø. 18 juli 2009 01:56

DrKosmos....Du er inne på noe veldig viktig i ditt siste avsnitt. Har vi det ikke ofte for travelt til å la ting utvikle seg over lengre tid? Fordi man hele tida ser noe som kan være bedre... (men som oftest ikke er det likevel). Her er jeg selvkritisk og ser at jeg har gått i fella mange ganger. Men for min del har det oftest strandet på at når kjemien er kjempebra, så er den fysiske tiltrekningen nada (fra min side)....