Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID sø. 28 okt. 00:22

hei, tror jeg har funnet drømmekaren, er 15år mottsatt vei ok,det pirrer........

Skjult ID med pseudonym The Rock sø. 28 okt. 00:49

Du er over 31 år ikke sant....?!?!

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 28 okt. 01:05

hei du .. gratulerer!!! Drømmemannen er ikke hver dag mann finner... kos deg !! :o)

Skjult ID med pseudonym solsikke sø. 28 okt. 01:16

Lykke til, alder trenger ikke å spille noen rolle!!

Skjult ID sø. 28 okt. 10:34

Det trodde jeg også, men det funket trolig ikke fordi han var omvendt vei av motsatt. Mulig det hadde gått bedre om det bare hadde vært motsatt. Altså motsatt vei av motsatt på en måte. hva vet jeg..

(mann 51 år fra Vestfold) sø. 28 okt. 10:42 Privat melding

Hva er motsatt og hva er motsatt av motsatt *ler* Synes det er mange jenter/damer her inne som ser etter yngre gutter!!

En god søndag til alle:-))

Skjult ID med pseudonym haase sø. 28 okt. 11:29

Prøv at uddyb, hvem er hvor gammel?
Jeg havde en kjæreste som var 15 år eldre end meg og der dukker nogle problemer op, vi/jeg fik det ikke til, det stod på i halvandet år.

Skjult ID med pseudonym janne sø. 28 okt. 12:51

Tror ikke der er flere damer som ser etter yngre menn enn menn som ser etter yngre damer, ser at menn på 45 + søker jenter mellom 18 og 40, dvs at 44 er for gammel, hadde jeg søkt etter menn mellom 18 og 40 hvordan hadde reaksjonen blitt da? er selv 44

Skjult ID med pseudonym mann41 sø. 28 okt. 13:01

Noen menn bør vel gå i seg selv litt her tydeligvis...hehe. Av erfaring så vet jeg at jeg trives best med damer som er litt yngre enn meg, men da snakker vi +/- 35...

Skjult ID med pseudonym janne sø. 28 okt. 13:10

Erfaringsmessig trives også jeg bedre med menn litt yngre enn meg, så når jeg takker høflig nei til menn på 50+ blir jeg ofte møtt med en negativ reaksjon,

Skjult ID med pseudonym ..... sø. 28 okt. 13:12

Men hvorfor trives ikke menn med jevnaldrende kvinner? Hva er det magiske ved å være 5-6 år yngre? Bare lurer, jeg...;o)

Skjult ID med pseudonym mann41 sø. 28 okt. 13:17

Jeg vet rett og slett ikke. Men kanskje vi lever i en drømmeverden? Men når jeg møter kvinner på min egen alder så tar jeg meg i å tenke "oj, så gammel hun så ut". Skikkelig overflatisk men jeg kan ikke noe for det...

(mann 51 år fra Vestfold) sø. 28 okt. 13:18 Privat melding

Fordi vi er noen overfladiske vesener. Ser bare på bilder, leser ikke profilen og skal ha en flott dame utad. Dere damer er vel vårt jakt trofe:-)) Kan jo ikke komme med et gammelt, mindre pent trofe!!!

Spøk eller alvor????

Skjult ID med pseudonym ..... sø. 28 okt. 13:22

Haha, det er jo nettopp det jeg ofte tenker om de kara som er på din alder... ;o) Og jeg er i din "målgruppe" :o)
Men jeg er såpass realistisk at jeg ikke prøver å karre til meg en mye yngre mann, jeg vil gjerne ha et varig forhold, og da tror jeg at det er bedre å holde seg til de jevnaldrende, + /- et par år...

Skjult ID med pseudonym janne sø. 28 okt. 13:25

Vel, så er vel menn begynt å bli kvinners jakttrofe også da, siden vi ikke vil ha "gamle" rynkete karer med kulemager:-)
Tror kanskje noen menn også har et litt forvrengt bilde av seg selv og tror de ser mye yngre ut enn vi kvinner synes de gjør.
Men jeg kan nå skryte av at jeg ble spurt om legimitasjon på polet forige helg, og jeg er 43....men ok, det var en voksen dame med briller som spurte, så kanskje mann på 41 må se seg i speilet og vurdere om han ser yngre ut enn sine år:-)

Skjult ID med pseudonym mann41 sø. 28 okt. 13:25

Mange jenter som har bomma på alderen min altså og fått litt sjokk når de skjønner hva de har gitt seg ut på ;-)

Skjult ID med pseudonym janne sø. 28 okt. 13:31

Tja, blir omtrent som om jeg skulle trodd på hun på polet det da

Skjult ID med pseudonym mann41 sø. 28 okt. 13:34

Litt for mange som har sagt det til at det kan være helt på jordet. Men det er nok også det som er litt av min bane. Ser at jeg faktisk har draget på yngre damer helt til det går opp for dem hvor gammel jeg er...da er det slutt...hehe

Skjult ID med pseudonym janne sø. 28 okt. 13:40

Du får sende et bilde da, så kan jo en på din egen alder bedømme:-)

Skjult ID med pseudonym mann41 sø. 28 okt. 13:42

Hvor mange bekreftelser trenger man egentlig?? ;-)

Skjult ID med pseudonym hankjønn sø. 28 okt. 15:50

Hva Janne tror om mann41 sin alder, er ikke så viktig. Så lenge de på 22 tror han er 31, holder det. Har samme erfaring som mann41. Kvinner på min alder er veldig interesert i meg, helt til de finner ut at vi faktisk er jevngamle, og jeg ikke blir det trofeet de håpte på.

Skjult ID med pseudonym janne sø. 28 okt. 16:58

Uffa, så hardt det må være å være mann:-)

(kvinne 55 år fra Østfold) sø. 28 okt. 17:03 Privat melding

Alder er bare et tall ; )))) for det føste så er det mange som ser ut som min far som er på min alder her, og det er mange som er yngre som ikke ser spes yngre ut enn meg,,så hva er alder egentlig : ))) All forskning har vist at menn burde finne seg en dame som er litt eldre for å få en god alderdom å leve ca like leng,,,men hva gjør mennene,,jo leter etter damer som er mye yngre og faren for at de går fra dem etterhvert blir bare større,,,smil fra Kråka i Mos,,ler

Skjult ID med pseudonym mann41 sø. 28 okt. 17:06

Tror egentlig ikke vi menn tenker så mye på en god alderdom. Vi lever mer i nuet ;-)

(kvinne 55 år fra Østfold) sø. 28 okt. 17:08 Privat melding

Ja det skal være sikkert og vist,,ler...

Skjult ID med pseudonym Micronelle ma. 29 okt. 12:10

En observasjon: Ute i virkeligheten får jeg kontakt med menn som er ca 10 år yngre enn meg og som trur jeg er like gamle som dem. Her inne er alder et blikkfang og alt blir annerledes.

Skjult ID med pseudonym Ladyblue ma. 29 okt. 12:29

Himmel & hav ..... ikke rart det finnes så mange single menn i den alderen ...
Det er god plass nede på jorden til dere alle :)))

(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) ma. 29 okt. 16:22 Privat melding

"Tror ikke der er flere damer som ser etter yngre menn enn menn som ser etter yngre damer, ser at menn på 45 + søker jenter mellom 18 og 40, dvs at 44 er for gammel, hadde jeg søkt etter menn mellom 18 og 40 hvordan hadde reaksjonen blitt da? er selv 44"

Reaksjonen hadde vel blitt det samme som om du søkte en på 60-80. Ingen bryr seg egentlig. Det er jo opp til deg hva du vil ha.

Skjult ID med pseudonym jenta ma. 29 okt. 17:51

Jeg får også oppmerksomhet fra yngre menn, men jeg har ikke hatt mot til å forfølge det - for konvensjonell eller feig sikkert nok, og mitt tap. Det hadde kanskje vært lurt å sikte til litt yngre for å unngå å bli sittende som "enkefru" i alderdommen....:) Jeg har derimot vært sammen med en mann som var ti år eldre enn meg, og det føltes i overkant litt for mye etter en tid... Men det er vel personene, og ikke alderen som som spiller størst rolle her også sikkert nok :))

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ma. 29 okt. 22:45

Jøss.. sitter alle her og dividerer fremdeles...det handler til syvende og sist om personlighet og kjemi.. selv om 7-8 år forskjell kan anbefaler.. rykende fersk påstand forresten.. hysj hingsten...