Alle innlegg Sukkerforum

Litt humor i natten :-)

Vis siste innlegg
(mann 53 år fra Vestfold) sø. 28 okt. 2007 02:24 Privat melding

Tre mygg hadde tilbrakt sommeren på Finnmarksvidda og avtalte en hustrig høstdag at de skulle sette kursen sydover, mot sol og varme. To av dem møttes på stranda til avtalt tid, men det varte og rakk før tredjemann kom rød om snabelen og sylta forkjøla.

Kameratene ville selvsagt ha en forklaring, og med ynkelig røst sa den snørrete myggen at han hadde tilbrakt hele turen sørover i skjegget til en motorsyklist.

- Det er ikke sånn du skal gjøre det! utbrøt de to, og forklarte at han burde ha fløyet til Gardermoen, krøpet ned i trusa til en snerten flyvertinne og sittet godt og varmt hele veien.

Året etter gjorde de samme avtale. De to ankom bestemmelsesstedet som avtalt, mens tredjemann kom flere dager senere, minst like snørrete og ynkelig som året før.

- Men i all verden da, fortalte ikke vi hvordan du skulle kom deg ned uten å fryse?
- Joda jeg gjorde som dere sa, snufset han, - fant en søt flyvertinne og krabbet ned i trusa hennes.
- Men tro det eller ei før jeg visste ordet av det satt jeg fast i skjegget til en motorsyklist igjen!

(mann 61 år fra Akershus) sø. 30 des. 2007 12:38 Privat melding

...det der med mygg og Finnmarksvidda kan nok flere skrive under på....har selv "opplevd" myggen på en Viss plass......kjørte av fra veien engang da jeg hadde holdt meg i lang tid....sprang inn i buskene for å slå lens.....står der og aner fred og i hvert fall ingen fare....plutselig koker det av mygg rundt mine edlere deler.....helt svartt....jeg får selvfølgelig panikk, stormer mot bilen og kaster meg inn....må ha vært litt av et syn der jeg kom springene med klærne halvveis nedover lårene...heldigvis ingen andre biler å se.... og jeg må bare innrømme at det er en av de få gangene jeg har "pisset i buksene".....huff..huff... :)

(kvinne 49 år fra Hedmark) sø. 30 des. 2007 12:45 Privat melding

Hæli..perfekt....fikk meg en god latter her nå

(mann 61 år fra Akershus) sø. 30 des. 2007 12:51 Privat melding

artig sportylady....du er sporty du....men det er jo ofte slik at de bedre historiene er de du har opplevd selv....vel exen satt i bilen og hun lo...og lo...og lo....jeg må jo unektelig nok sett ut som en eller anna psyko "filmtrailer fra montepython"

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 30 des. 2007 12:54

Man skulle liksom ønske at man var flue på veggen noen ganger ja ...eller heter det kanskje mygg i dette tilfellet.....hi hi hi

(mann 61 år fra Akershus) sø. 30 des. 2007 13:00 Privat melding

....det sies at det er hunmyggen som stikker.....jeg pleier å fleipe å skøye med det og si " engang var jeg helt omsvermet av damer"....mygg ...he...he

en annen vri gjorde jeg da jeg holdt damenes tale i en singel sammenheng og sa....".jeg nyter hvert øyeblikk her jeg står, det er sjelden så mange damer ser på meg....samtidig...ho...ho :)

(mann 61 år fra Akershus) ma. 31 des. 2007 17:26 Privat melding

....men sportylady....da skulle du sett ansiktet til trailersjåføren...som kjørte forbi da jeg skiftet truse, bilen var jo så trang og jeg kunne jo ikke kjøre videre i ei våt truse.....og siden bilen var liten ------>-------> .der stod man på utsida på en øde vei "barræva" som vi sier i finnmark.. det er slike situasjoner du leser om i ei bok, men som aldri hender deg...det hender bare andre og nå var jeg "de andre"....han lurte vel hva som stod på...herregud...ka du trur om han hadde stoppa å kommet ut for å hjelpe meg....."billist i nød, jeg tråkker til" skrekk og gru....e det rart at æ e som æ e, jeg bare spør ? ....både mygg og miljøskada fra nord...he...he

(mann 51 år fra Oslo) ma. 31 des. 2007 17:48 Privat melding

Perfekt, ofte får en jo hevelser etter myggstikk. Hvordan gikk det? *ler*

Skjult ID med pseudonym løven ma. 31 des. 2007 17:51

andre kjøper seg jo knudrer og trææær dem på, kanskje like greit med en tur på vidda? ;-)))

(mann 61 år fra Akershus) ma. 31 des. 2007 17:55 Privat melding

ja, du snakker.....det er en del artige historier om akkurat det....siden jeg jobber i helsevesenet har jeg også hørt andre historier...når du snakker om knudret....kanskje jeg forteller den engang...det var en legesekretær i kautokeino som fortalte den...om en fyr som var ukjent med forholdene der oppe,....telt og fiske....2 six pack øl....full.... sovnet naken.....kom skreven inn på legekontoret dagen etter...uff...ufff...

Skjult ID med pseudonym løven ma. 31 des. 2007 18:01

ufffda, greiest å trekke kort likavæl ja...