Alle innlegg Sukkerforum

Arbeidsnarkoman / lite fritid

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym myefri sø. 19 juli 2009 13:59

Hei
Jeg har mye fri etter dagjobbingen og lite å gjøre på fritiden. Opplever ofte at de profilene som tiltrekker meg, har kvelds/natt jobber, arbeidsnarkomaner (dag og langt ut på kvelden), helgearbeidere og hobbyer som tar tiden når jeg har fri.
Hvordan ser dere på problemstillingen?
Er dere som meg at dere ønsker å være med kjæresten etter jobb og sove sammen om nettene. Samt være sammen i helgene og på fridagene?
Hvordan ser dere på problemstillingen?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 19 juli 2009 14:10

Jeg hadde styrt unna en som aldri har fritid. Man må ikke være oppå hverandre hele tiden, må kunne drive med sine ting - men hvis arbeidstidene er totalt annerledes enn min "vanlige", blir det håpløst. Jeg er ikke her for å finne en jeg kan date litt nå og da i all evighet...

Skjult ID med pseudonym myefri sø. 19 juli 2009 14:30

Tenker dere på at vedkommende kanskje hadde tatt seg mer fri når en hadde startet å date? At en har ikke så høyt pengeforbruk at en må ha de ekstra inntektene. Og kan fylle fritiden sin med kjæresten?

Skjult ID med pseudonym morheg sø. 19 juli 2009 15:01

Jeg jobber veldig mye nettopp fordi jeg ikke har en å dele fritiden min med. Jeg er singel og derfor ikke avhengig av noen, og kan derfor tillate meg å bruke mye av tiden min til å jobbe å tjene penger. Hadde jeg hatt en jeg kunne dratt på date med i fritia mi så hadde jeg nok kutta ned på jobbinga ja :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 19 juli 2009 15:10

Hvis folk arbeider mye er det liten vits i et forhold. Med mindre dama er flink til å lage mat.

Skjult ID med pseudonym amadeusM sø. 19 juli 2009 15:13

Min siste kjæreste jobbet og jobbet og jobbet ..... en venter og venter og venter..

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 19 juli 2009 15:13

Hvis den normale arbeidstiden er lik min, men han jobber mer pga lite annet å gjøre, så er det en annen sak. Enig.

Med "totalt annerledes enn min" tenkte jeg mer i retning skiftarbeid (kveld/natt), eller plattform/skip o.l der man er borte flere uker av gangen, eller er låst til et bruk 24/7. Slike jobber kan man ikke endre så mye på mht. arbeidstid, selv om man får seg kjæreste man kanskje *ønsker* å prioritere tid på.

Skjult ID med pseudonym spantax sø. 19 juli 2009 15:14

Jeg er veldig enig med myefri og morheg!

jeg er også en av de som jobber mye. Men hvis jeg vil så tar jeg meg fri og gjør noe annet.
de fleste har mulighet til å tilpasse arbeidstiden sin, og det er vel nettopp det mange har gjort også. Men kanskje nå er den tilpasset i forhold til venner/familie slik at man skal ha muligheten til å treffe de.
I et forhold så må begge to tilpasse seg til hverandre. Hvis man tror man kan klare å finne en person som sklir rett inn i livet ditt og passer på alle måter som en Tetris brikke så tror jeg man skal leite en stund...

Når det er sagt så kunne jeg vel uansett ikke tenket meg å være sammen med ei som bare så på hvordan jeg har valgt å leve livet mitt som singel og så bestemte seg for at jeg ikke er en potesiel match. Så da er det vel i det minste noen man ikke trenger å "kaste bort" tid på her inne:-)

(mann 52 år fra Akershus) sø. 19 juli 2009 22:17 Privat melding

Er skiftarbeider og velsignet med mere fritid enn de flest. Problemet er at fritiden ofte er når andre jobber. Kan bli litt "tamt" innimellom, ja. Blir derimot litt tid, for begge i et forhold, og dyrke sine særinterresser, når fritiden ikke koresponderer :o)

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 20 juli 2009 02:46

Et vennepar jobber turnus på samme sted. Begge er leger. De har lagt opp vaktene slik at en av dem alltid er hjemme hos barna. De ser veldig lite til hverandre, men tydligvis nok til å lage flere barn, og barna kunne vel knapt hatt det bedre?

(mann 46 år fra Oppland) ma. 20 juli 2009 15:52 Privat melding

Jeg for min del mener at om begge vil satse på et forhold, så vil begge tilpasse seg den andre best mulig.
Det er alltid snakk om et kompromi en må gi og få i et forhold.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 20 juli 2009 16:02

Spørsmål om prio priot pritoisering prioritering (puh, disse fremmedordene!). Viddu ha dame eller viddu ha mye penger? Det er frågan. Viddu ha mye penger er saken klar. Viddu ha dame MÅ du ha tid tila. Og viddu ha dame så går penga unna. Gæærnt blire uansett.

Men, det er viktig med tida. Ellers blire ikkeno. En fåre som en steller sæ.