Alle innlegg Sukkerforum

Jenter, et lite råd om hvordan gutta er skrudd sammen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kjekkmann ma. 20 juli 2009 13:08

En liten faktaopplysning i tilfelle noen av damene her inne skulle være i tvil:

En liten andel av mennene prøver seg på ALT. Er de på et utested vil de flørte med x-antall damer og totalt uavhengig av om de egentlig er interessert i den enkelte eller ikke. For disse er det altså en lav terskel for å prøve seg.

Når man flytter seg fra irl og inn på sjekking på nettet skjer akkurat det samme. En liten andel av menn (10-15% ?) prøver seg på ALT. Men forskjellen mellom irl og på nettet er at terskelen for å ta kontakt er nærmest totalt borte. Man blir ikke avvist ved bardisken og må i full offentlighet tusle slukøret tilbake til kompisgjengen. Ubesvarte meldinger på nettet medfører ingen offentlig ydmykelse. Resultatet? Man sender meldinger (i praksis spam) til så mange som mulig.

Konsekvensen er at nye kvinnelige sukkermedlemmer som er over gjennomsnittlig attraktive får fort 100-200 standardmeldinger på kort tid. Det gjelder å angripe mens de er på vei inn "døren" og før konkurrentene tar opp jakten.

Men viser dette ekte interesse fra avsendernes side? Hvor mange andre har de sendt akkurat samme melding til den dagen? Er dere her for å få en player eller for å få et langsiktig forhold?

Det er INGENTING man kan gjøre med dette. En liten andel av menn er nemlig skrudd sammen på den måten og har ingen forbedringspotensiale.

Rådet fra min side til jentene er å sende en "nei takk" til alle som sender standardmeldinger og heller satse på de som faktisk har lest profilen din og virkelig viser interesse for deg.

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 20 juli 2009 13:15

Kloke ord. Jeg er fortsatt rød i kinnene etter å ha sett screenshot av alle meldingene "Fotomodell" hadde fått i løpet av et par timer i går. Det å være en mann kan virkelig være en prøvelse, noen ganger.

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 20 juli 2009 13:17

Veldig godt skrevet og akkurat slik jeg tenker at gutta her inne fungerer.

Skjult ID med pseudonym Lyskespark ma. 20 juli 2009 13:18

Men seriøst? Dette med at menn ikke får svar forstår jeg ikke helt. Jeg vil påstå at omtrent 40% svarer meg? Jeg ser også ganske ordinær ut..

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 20 juli 2009 13:20

Lyskespark: Man kan nok få svar fra enda flere enn 40% om man legger lista et stykke under der man selv står. Det er nok det dette handler om. De fleste velger å sende meldinger til de mest attraktive (gjerne langt over sin egen standard), og da blir svarprosenten mye lavere.

Som jeg skrev i en annen tråd; Manglende selvinnsikt er nok et langt mer utbredt problem enn arrogante jenter.

Skjult ID med pseudonym ensiferrum ma. 20 juli 2009 13:21

Jeg er møkkalei av disse debattene her om kvinner vs menn.

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 20 juli 2009 13:25

@kjekkmann
Endelig en fornufig forklaring...og et meget godt råd...
Hva skjer når begge er vant med at andre tar initiativ?.. Jeg har stadig opplevd at menn sier dette og jeg er av samme typen selv. Jeg er ikke vant med å måtte være den som tar initiativet............. Da ender alt opp i usikkerhet og svinner bort fordi andre som er mer frempå kommer i forgrunnen...

Skjult ID med pseudonym kjekkmann ma. 20 juli 2009 13:26

@Lyskespark

Jeg har etter hvert fått en svarprosent på 30-40% og er godt fornøyd med det. Jeg ønsker ikke en dame som lar seg smigre av en player, og da gjelder det å ikke opptre som en player heller.

Jeg har vært ute på date med ca. 10 % av de jeg har sendt melding til. Og dette er ferdig "silte" damer, det vil si reflekterte og sportye damer med mange av de samme interesser som meg.

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 20 juli 2009 13:30

Alle kan ikke måles og veies utseendemesig i forhold til hverandre? Det snakkes mye om oppover og nedover, men jeg tror bortoverkategorien er nokså stor.... Grovt sett har vi vel: Mindre attraktiv, middels attraktiv og svært attraktiv.

Tror heller det som ødelegger er at så mange menn ikke gidder å skrive noe som helst i de første meldingene. De sender ut "HEI" til 20 stykker i stedet for å legge litt arbeid i to meldinger. Fornuftig bruk av tid? Tja. kommer an på hvem du vil svar fra. Og om du tåler å bli vurdert mest ut fra utseende. Profilen bør i alle fall være knallgod om du velger den første taktikken!

Jeg har fått i alle fall intetsigende førstemeldinger fra folk som ville fått positivt svar om de hadde anstrengt seg litt for å vise interesse. Eller skrive noe morsomt - eller søtt - eller originalt. Eller et spørsmål man kunne svart på. Bare ikke "Hei - kunne tenke meg å bli bedre kjent".

Skjult ID med pseudonym TTT ma. 20 juli 2009 14:04

Jeg er gutt og sender kun meldinger til de som har skrevet noe i profilen sin (og som har bilde, vel og merke). Grunnen er at jeg ønsker å relatere min første melding til denne personen spesielt, ikke sende ut et "kjedebrev". Riktignok ser det ut til at en del av dette går rett i søpla uansett.

Så hvorfor anstrenge seg? Kanskje jeg heller skal begynne å sende ut kjedebrev til alle "U + me = us" :-P

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 20 juli 2009 14:22

@gørl

Hvorfor er ikke "Hei - kunne tenke meg å bli bedre kjent". en grei åpning for en dialog??? Han viser interesse for deg og din profil og spiller ballen høflig over til deg.. Jeg ser ingen problemer med å svare på en slik førstemelding dersom profil og bilde er noe som tiltaler meg.. Ser ikke problemet med å svare i det hele tatt, faktisk.. Det er da bare en hyggelig måte å komme i kontakt med meg på og det fortjener et høflig svar, selv om det kanskje ikke blir det svaret han ønsker seg.

Jeg synes at det virker som om mange kvinner ser på menn her inne som innpåslitne griser, og ikke som vanlige, høflige menn som er her for å finne den rette, som vi kvinner påstår at vi gjør... Synes det er veldig trist at det skal være slik. Det viser et slags hovmod og en arroganse som jeg som kvinne blir litt flau av å lese...

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ma. 20 juli 2009 14:42

Kjenner meg litt igjen i det TTT skriver, blir lettere frustrert kjenner jeg.

Meget mulig mange menn skriver, Hei lyst til å bli bedre kjent?

Hva er egentlig galt med dette? Selv har jeg alltid skrevet lengre mailer, der jeg har lest gjennom profilen o.s.v. Poenget er, når man bruker 15 - 20 min på en melding og ikke får svar tenker man, hva er poenget i å lage en original / reflektert melding?

Skjult ID med pseudonym happymann ma. 20 juli 2009 16:52

Jeg skjønner ikke helt frustrasjonen til mange menn her, våkn opp og aksepter virkeligheten :). Vi menn tar initiativet, og damene sier ja eller nei. Det er slik det er, og det er i grunnen slik mange av oss egentlig liker at det er også? Men kanskje snakker jeg bare for meg selv nå.

Nå har vi menn ulike terskler for å ta kontakt både IRL og på nett alt etter hva vi ønsker oss. Er vi på jakt etter kjæreste legger vi listen litt høyere enn når vi er på jakt etter etter kos. Så det er klart at de av oss som virkelig er på jakt etter en livspartner vil få prosentvis mange flere avslag/manglende svar enn de som er ute etter litt kos og nærhet fordi vi sikter litt høyere. Det er en naturlig konsekvens av hvordan vi menn er laget, og vi kan ikke skylde på damene for det! :)

Skjult ID med pseudonym jente 3 ma. 20 juli 2009 17:06

Jeg liker å få meldinger som er korte og som ha et spm. En av de beste mailene jeg fikk nylig lød noe slik som.:
Heisan! Likte profilen din godt, ble nysgjerrig på det du skrev om .... Det skulle jeg likt å vite mer om?
Han som sendte den hadde lagt til noen ekstra ting som gjorde mailen bra. Men denne typen mail er lett å respondere på.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 20 juli 2009 22:39 Privat melding

Men mailer som åpner med "lyst til å bli kjent" blir vel ikke lagt videre merke til...?

Og det er bare de færreste tilfellene jeg klarer å starte med et individuelt tilpasset spørsmål
som kan bli lagt merke til.
(Men har nå en annen litt original start som kan hjelpe)

Skjult ID med pseudonym morheg ti. 21 juli 2009 01:17

Etter min erfaring, en lengre førstemelding ødelegger bare grunnlaget for en lengre samtale. Hvis man stiller spørsmål ved og/eller komenterer det meste som er i profilen ved en malding så får jeg også svar på det meste, og hva mer er det å snakke om da? (Ja vet det er alltid noe mer å snakke om, men blir mye vanskeligere å velge riktig tema ut fra alle de svarene man får i en og samme melding)

For meg funker det best med maks to linjer, da har jeg svar på godt over halvparten av førstemeldingene mine, og samtalen utvikler seg ofte veldig naturlig så det er lett å holde den i gang, som igjen lettere utvikler seg til utveksling av telefonnummer og dater. :)

kjekkmann sin forklaring var fin den, men jeg ville nok ikke rådet nykommere til å svare nei takk bare fordi det er litt standard. Da vil jeg mye heller råde til å se på profilen til avsender, vurdere den, vurdere meldingen og gi et svar på grunnlag av det. Det er ikke bare de som har evnen til å være orginal som har retten på en date.

Skjult ID med pseudonym gørl ti. 21 juli 2009 01:26

"retten på en date"? Ingen har da rett til en date! Eller så kan man si absolutt alle har det. De lange og de tynne - de brede og de smale. Men sånn fungerer det ikke. For meg er hva som skrives noe av det aller viktigste. For andre er kanskje bilder og kilo det viktigste. Ja vel. Så er vi forskjellige. Men langt trenger det som sagt ikke være. Bare ikke det samme som du skrev til de 13 andre tildligere i uka...

Skjult ID med pseudonym morheg ti. 21 juli 2009 02:14

Ikke sånn da, det er jo selvfølgelig ingen som steller utenforstortinget og roper "JEG VIL HA DEN DATEN JEG HAR KRAV PÅ!"
Men bare fordi fyren kommer med "Hei, jeg likte profilen din, kunne tenkt meg å bli bedre kjent med deg." Så betyr det ikke at han er en mannegris. Dessuten så var det ikke det som var peonget med inlegget mitt uansett, du henger deg opp i feil del. Poenget mitt var at jeg synes det er veldig feil å faktisk oppfordre folk til å si nei bare fordi mailen er litt standard, hvis jeg får en litt standard mail av en jente som matcher meg veldig bra og har en profil jeg liker, ja så klart svarer jeg, det er jo til mitt eget beste det. Hvis jeg får et "Hei" i fra en jente som har utydet det i profilen sin at hun er ugyre utadvendt og prater mye, ja da sier jeg høflig takk og farvel.

Men du har rett, sånn fungerer det ikke. Det er slik at hvis du ikke skyter eplet av hodet ved første skudd så må du villig trå til siden og la nestemann prøve, og ofte er det bare de som har ord av høyt kaliber å skyte med som treffer.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 21 juli 2009 03:11

Hva hvis gutta skulle slutte å svare "standardmeldinger"? 90% av de førstemeldingene jeg har fått har vært av typen "hei, jeg likte profilen din...". Hvis profilen deres gir meg nok informasjon om personen som ønsker kontakt, så ser jeg ingen grunn til å ikke svare disse. Selv om første meldingen var "standard", så har de påfølgende meldingene vært personlige.

Jeg skjønner at enkelte av jentene er i en posisjon hvor de kan sitte å kreve lange informative, humoristiske meldinger, for at en mann skal skille seg nok ut fra mengden til at de gidder å svare. Men skriver dere noen ganger mailer av den typen dere ønsker å motta, selv? Eller forventer dere at dette er helt og holdent mannens oppgave?

Jeg tror dessuten ikke at disse kvinnene nødvendigvis sitter igjen med kremen av mannfolk etter en slik utsiling, og at de går glipp av mange normale, kjekke gutter.. Er dere ute etter en forfatter, poet eller lyriker? Jeg ville tippe at mange som er dyktige på å sende førstemailer, har sin egen "angrepsmetode" de følger. Det er altså ingen garanti for at personen har sendt 20 andre tilsvarende mailer, bare med noen små justeringer, samme dag.

For meg blir det litt som sjekking på utesteder. De dyktigst pick-up artistene har en rekke avanserte teknikker og humoristiske pick-up lines for å få kvinnens oppmerksomhet. Er dette virkelig drømmemannen? Det er i hvertfall ikke helt min greie. Jeg går bare rett bort til jenta jeg liker, ser henne inn i øynene, smiler, og sier "Hei".

Jeg er fullstendig kapabel til å skrive og kommunisere med både humor og snert, men hvorfor kaste bort dette på noen som ikke en gang vil møte blikket mitt?

Skjult ID med pseudonym morheg ti. 21 juli 2009 03:22

Kloke ord fra wintermute. Han har sett på Rema 1000 reklamer :) Flere burde se på de reklamene.

Skjult ID med pseudonym gørl ti. 21 juli 2009 11:28

Wintermute m.flere.

Når de skriver: "Jeg likte profilen din..." ja se, da har de sagt noe fornuftig som jeg kan takke for, og jeg kan kommentere deres profil tilbake.

En som skriver: "Hei, jeg likte profilen din!" sim førstemelding har ikke skrevet en original eller lang melding, men det holder! :-)

Det jeg ikke liker er: "HEI" eller "Deg vil jeg bli kjent med". (Den er litt klam).

Når du skriver at du ikke vil kaste bort snert og humor på en som ikke vil møte blikket ditt, forstår jeg det. Opplever det jo selv også: fyrer avgårde noe jeg er svært fonøyd med og hører ingenting. Men det er akkurat den mistillitten som gjør at det ikke er så inspirerende å svare heller. Jeg svarer alle som gidder å prøve. (garanti for at ikke mange har fått den før meg har jeg ikke - men det er mange jenter som prater sammen her...) De som har gitt opp og bare skriver HEI får sjelden svar. Da sier de fra seg plassen veldig billig. Your choice...

Jeg er for øvrig ikke i "posisjon" til å kreve noe som helst, jeg får ikke mange meldinger. Skriver ofte først selv. Men jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal forvente så mye mindre fra andre enn jeg gjør fra meg selv...

Skjult ID med pseudonym flo joe ti. 21 juli 2009 15:38

På seg selv kjenner man andre !!!

(kvinne 41 år fra Troms) ti. 21 juli 2009 15:47 Privat melding

har ingen fasit hva som jeg foretrekker. har han spennende profil og tiltalende bilde,så kan det holde med hei ! he he
andre ganger svarer jeg noen som er full krasj,om det er alder,fremtidsønsker eller andre ting.
jeg har ofte fått lange mld,som jeg har fått før.... men de sender sikkert til så mange,at de ikke husker at jeg har fått mld før:-)
kan være på andre nettsider for flere år siden.men enda samme melding..
han må gjerne sende lik mld til mange jenter,men helst huske at han har skrevet med meg flere ganger tidligere.:-).
foretrekker korte til middels mld,iallefall i starten...
å fortelle alt i første mld,hva skal jeg spørre om da liksom?:-)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ti. 21 juli 2009 15:59

Jeg skriver alltid.

Hei, du er kjempe søt, liker du å kline?

Om jeg føler meg litt frampå skriver jeg msn / cam?

Dette fungerer så og si alltid og har gitt meg vannvittig mye respons. ;)

Skjult ID med pseudonym Sunway77 ti. 21 juli 2009 16:01

ja det må jo funke noe vanvittig:-)

Skjult ID med pseudonym morheg ti. 21 juli 2009 16:30

@ sunway77
"å fortelle alt i første mld,hva skal jeg spørre om da liksom?" My point ecxactly!

@ DrKosmos
Hvor finner du disse jentene, har prøvd den fremgangsmåten gang på gang men får aldri noe svar. Og det er jo litt merkelig siden jeg er langt mer attraktiv enn alle andre gutter her på sukker! :S

Skjult ID ti. 21 juli 2009 17:25

Problemet her til ALLE er at dere skal være så forbaska analytiske på meldinger folk sender dere. Hva får deg til å tro at du "skjønner" tegninga ved å lese en eller to meldinger fra et menneske du aldri har møtt før?

Mitt beste tips er å kutt ned på analysen. Dere vet ikke hvordan dere skal analysere en tekstmelding vitenskapelig så dere vil 9/10 ganger feile i deres analyse av meldingen dere fikk.

Skjult ID med pseudonym Sunway77 ti. 21 juli 2009 17:30

jeg analyserer ingen:-)
men jeg finner fort ut om fyren er noe for meg eller ikke.
å møtt de live hadde kanskje forandret utfallet,men det er ikke mulig;-)

Skjult ID med pseudonym morheg ti. 21 juli 2009 18:50

@ Skjult ID
Hvordan er det mulig å ikke analysere det? Hvis jeg får en melding hvor det står "Hei, du var pen *wink*" Så må den jo analyseres, det tar kansje ikke mer en ett halvt sekund men analysen er der, og jeg står med to muligheter; kompliment, eller ironi.
Hva vil du jeg skal gjøre da? Sende en melding tilbake hvor det står "Vennligst utdyp!" Da tror jeg at jeg hadde drept en hyggelig samtale ganske fort, så jeg går selvfølgelig for kompliment. Hvem er det som har sagt at de tror de "skjønner" tegninga? Jeg tror heller folk bare gjør seg en mening om hvordan meldingen bude tolkes og håper på at de har tatt riktig valg.

Det er noe som kommer naturlig hos alle mennesker, de ser hvilke ord som blir brukt, hvordan meldingen er utformet osv. Jeg blir irritert over folk som uttaler seg om noe de ikke kan noe om!