Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym MannX sø. 28 okt. 2007 14:18

Er slanke personer her inne mer attraktive enn de som har et par kilo for mye eller mer?

Skjult ID med pseudonym munter sø. 28 okt. 2007 14:22

Et par kg for mye bryr jeg meg overhodet ikke om. Hvis vi derimot snakker om 10 kg eller mer, blir jeg skeptisk. En ting er at jeg vil at kjæresten min skal ha omtrent samme aktivitetsnivå som meg, og at det er lite sannsynlig hvis han er så mye for tung. En annen ting er at jeg nok ikke ville tenne fysisk på en så stor mann. Og det er jo ganske vesentlig da.

Skjult ID med pseudonym ..... sø. 28 okt. 2007 14:41

Sånn sett er det nok verre her inne enn i det virkelige livet, der sjarm og utstråling kan komme til sin rett og kompensere litt for noen ekstra kilo?

Skjult ID med pseudonym Max sø. 28 okt. 2007 16:21

Det er nok mer det at noen ganger er gjennomsnittelig tre til fem kilo for mye, og ett par kilo for mye er: 10 til 15 kilo for mye.
Så dere som er gjennomsnittelig skriv slank. Men foresten, hva er for mye ???

Men et par kilo for mye er jo ikke noe å snakke om. Det å møte ett menneske i virkeligheten sier mye mer enn bilder.
Men ett sted må man jo "sette" en grense, kan jo ikke møte alle som er interessert. Selv om man kanskje lar drømmepartneren fare. Som munter sier, det handler jo også om å tenne fysisk på den andre.


Skjult ID med pseudonym kvinne33 sø. 28 okt. 2007 16:32

ett par kg for mye er ikke viktig for min del dersom ikke di par kg for mye er der pga lathet og mangel på lyst til å bevege seg.

Den flotteste mannen jeg vet om for tiden, har nok ett par kg "for mye" i forhold til hva jeg er "vant" til, men de par kg hadde ikke vært i veien for at jeg hadde både blitt bedre kjent med ham og satset på ham dersom det var sånn det skulle være. Men så trener han likevel da, så det er ikke bare slapt.

Skriver man at man har ett par kg for mye og bilde i tillegg gir ett inntrykk av at man faktisk overhode ikke trener, da hadde han ikke vært for meg rett og slett, og de par kg hadde vært ett problem. Ikke pga kg i seg selv, men pga livsstilen som gjør at de er der.

Skjult ID med pseudonym solsikke sø. 28 okt. 2007 16:33

Max, hvorfor skal man skrive slank hvis man selv mener man er gjennomsnittlig.....? Er ikke gjennomsnittlig bra nok da....?

Skjult ID med pseudonym Max sø. 28 okt. 2007 16:40

Jo da, gjennomsnittelig er mer enn bra nok, det er bare det at de fleste tolker gjennomsnittelig som en "gruppe" høyere opp.
Sånn er det bare. osv.

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 28 okt. 2007 19:18

har aldri tent på en tynn fyr,..kan være for jeg selv har over 10 kg ekstra men.....men en mann med 10 kg ekstra i forhold til "idealvekt" er ingenting mener da jeg:-)men en grense går jo self,men en stor kropp trenger ikke ha dårlig kondis,likeså en slank person har ikke alltid god kondis...........

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 28 okt. 2007 19:24

Kommer veldig an på hvordan de kiloen er fordelt på kroppen også da :-). Takler genrelt kropper som er et par kilo for mye bedre enn et par for lite...

Skjult ID med pseudonym solsikke sø. 28 okt. 2007 22:48

Hva er vitsen med å skrive om man er slank eller gjennomsnittlig eller hva som helst da, hvis folk tolker det på sin egen måte?

Forøvrig er jeg enig med ElFrodo, så om de som har et par kilo for mye, skriver at de er gjennomsnittlige, så greitt for meg. Men heldigvis har vi alle forskjellig smak, både når det gjelder ønsker kroppsfasong på en kjæreste og alt annet.

Det finnes nok en perfekt der ute for alle!!

Skjult ID med pseudonym Micronelle ma. 29 okt. 2007 10:34

Solsikke:

Alt vi blir spurt om i macthsystemet tolker vi på vår egen måte. Derfor må vi ha litt takhøyde når vi ser på matchtre og autotekst.

Eksempel: Spørsmål om hvordan er din talehastighet, svar gradert fra 1 - 10. Kan ikke tenke meg at mange av oss her inne har samme oppfatning av hva som er fort eller sakte, eller at vi finner noen som mener at jeg snakker like fort/sakte som jeg oppfatter selv.

Skjult ID med pseudonym Jente32 ma. 29 okt. 2007 14:27


Jeg lurer også litt på det der, jeg har selv noen kg for mye - men er sprekere enn mange beinrangler.... da jeg trener mye... ;-)
- har krysset av på et par kg for mye, men det er det faktisk mange direkte overvektige personer som gjør, når man ser på bilder osv.... tror mange av oss jenter er strengere med oss selv og egen tolkning enn det en del av gutta er.

Nemi i dag var morsom:
http://www.dagbladet.no/tegneserie/nemi/

Er det slik det er? ;-)
Vil gutta ha noen lekre sexy berter å vise frem, eller er resten like viktig....

Jeg har alltid likt karer som det er litt hold i... selv om sacco sekker ikke er så fristende - ved første øyekast - så er jo det mange fantastisk flotte mennesker bak der !

Det er jo et utsagn som sier
"jeg er feit,
du er dum,
men jeg kan slanke meg......"

valget er enkelt ;-)


Skjult ID med pseudonym Max ma. 29 okt. 2007 15:18

Har du ett par kilo for mye så skriv gjennomsnittelig.
Det er jo det du er. Tror det lønner seg, og du "lurer" ingen.

Skjult ID med pseudonym M3x on. 7 nov. 2007 13:19

For meg så kommer det an på persontypen. Om ei jente har et par kilo for mye, men er i relativ grei form, så gjør det ikke noe. Jeg har et større krav på at hun er med på forskjellige aktiviteter (alt fra gå tur, stranda, ski, konsert osv.).

Det er bare å være ærlig når man setter kroppstype. De aller fleste vet godt hvilken kategori de tilhører.