Alle innlegg Sukkerforum

Kort/lang sikt

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Oslo) on. 22 juli 2009 15:58 Privat melding

Sitter som vanlig og ser på noen damer som - i hvert fall utseendemessig - fremstår som overflatisk attraktive, og dermed uoppnåelige. Men så kommer jeg til å tenke på en ting: Det er en vesentlig forskjell på det man på kort sikt finner tiltrekkende, og dte man har godt av på lang sikt.

En nyttig analogi kan f. eks. være dette: Sjokolade og alkohol kan være svært så tiltrekkende for mange av oss (selv har jeg til tider hatt et litt uheldig forhold til en av disse tingene) men på lang sikt har man ingen glede av dem.

Ord til ettertanke, siden de fleste her ser ut til å stirre seg blinde på bildene...:)

Skjult ID med pseudonym Jokke on. 22 juli 2009 16:59

Akkurat det med bilder synes jeg er litt vanskelig... Har flere ganger opplevd å gå på en date og blitt positivt overraska, men det er kanskje bare meg som er usedvandlig kritisk til bilder :-) Og ja jeg tror det er viktig å tenke på lang sikt, og som en av mange leveregler jeg fikk av et klokt menneske en gang: "Marry someone you love to talk to. As you get older, their conversational skills will be as important as any other". Og det tror jeg på, selv om jeg nok er en av disse overfladiske menneskene som setter stor pris på et vakkert og veltrent ytre :-)

Skjult ID med pseudonym reisefeber on. 22 juli 2009 17:01

Du har rett Mr, man setter forskjellige kriterier til det/de som skal vare/være kort eller lengre

Jeg fikk tenke på et gammelt "kinesisk" ordspråk :

" Vil du bli glad i en kveld, drikk en flaske vin, vil du bli glad i ett år, finn deg en kone, vil du være glad resten av livet, skap deg ett liv"

(mann 49 år fra Oslo) on. 22 juli 2009 19:16 Privat melding

Kan underskrive på det siste der... Sann lykke kommer innenfra.

(mann 38 år fra Akershus) on. 22 juli 2009 19:20 Privat melding

Ser kun etter det langsiktige. Ser jeg at det er kortsiktig, styrer jeg unna.

Handler om å vite hva man vil, og finne der det er, og sile det ut der det ikke er.

Skjult ID med pseudonym H ma. 27 juli 2009 20:31

Jeg gjør det ganske enkelt slik: Brunkrem = Ikke interessert, Tunga ut av munnen for å vise piercing = Ikke interessert, Trampstamp på korsryggen= ikke interessert, puppa i kameraet = Ikke interessert, Lettkledd på første bildet i albumet = Ikke interessert.

Hvis bildet viser et normalt menneske sjekker jeg ut resten av profilen. Hvis jeg liker det jeg ser/leser = interessert, og kanskje en liten "flørt" med en personlig melding inkludert.

1/100 svarer på flørten, resten som ikke svarer får "Ikke interessert" etter 1 dag eller 2.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 27 juli 2009 20:39 Privat melding

Du har veldig rett mrX ...
Men det jeg har lært er at folk som regel ser bedre ut IRL fordi det kommer utstråling og sjarm som ikke kommer frem fra et bilde. Og så har oppførselen mye å si .. en "drittsekk" faller fort i gradene uansett hvor kjekk han måtte være. :o))

Skjult ID med pseudonym kasse ma. 27 juli 2009 22:19

Hvorfor tenker du at de er uoppnåelige?

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 27 juli 2009 23:03

@TS - mulig jeg misforstår det du skriver, men jeg leser det sånn at du mener at et vakkert ytre er synonymt med å være overflatisk og uoppnåelig. Det mener du vel ikke???

GUUUUD kanskje jeg er for vakker, kanskje det er derfor jeg får så få henvendelser, faen jeg får ta et skikkelig stygt bilde???!!!