Alle innlegg Sukkerforum

Om å avbryte en chat...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende sø. 28 okt. 2007 17:44

Har forsøkt å chatte med en av damene med høy match - men gjentatte ganger bare forsvinner hun, endog avslutter uten å si hadet. Slik synes jeg er frekt! Jeg har overhodet ikke vært frekk, vulgær eller anmasende, Men nysgjerrig på å bli litt bedre kjent. Sendte en melding og sa at dersom hun ikke ønsket kontakt eller at det ikke passet, så ville jeg sette pris på en tilbakemelding. Fikk ikke svar. Synes det er utrolig nedlatende! Så moralen er:Vær ærlig, passer det ikke, eller du ikke ønskr mer kontakt, så vær tøff nok til å si ifra! Dama jobbet forøvrig i politiet....så man burde forvente bedre!

Skjult ID med pseudonym søtnøs sø. 28 okt. 2007 18:48

jeg har tådløs nett og bor langt unna signalen. det er så utrolig ofte jeg opplever at forbindelse blir avbrutt uanset hvilken programm det gjelder chat, msn, vanlig internett side. hadde jeg vært henne og hatt problemer med nettet, hadde jeg høflig svart på mailen din og forklarte saken.

(kvinne 56 år fra Østfold) sø. 28 okt. 2007 19:02 Privat melding

Huff,,jeg lærer mer og mer for hvert minutt her inne,,her er det mye som foregår,,,kansje hun ikke jobber i politiet???? hvem vet,,,her er det rom for å skrøne om det meste ; )))))

Skjult ID med pseudonym Frk. Ærlig sø. 28 okt. 2007 19:04

Heisann.
Hvis dette er et nettverks problem så er det jo en forklaring men hvis dette gjentar seg og hun ved neste "chat" ikke sier noe hadde jeg ikke brukt mer energi på vedkommende... Det er en av de tingene jeg synes er trist med nettet som forum at mange dropper i det hele tatt normal høflighet... Jeg har selv fått mail fra personer som ikke jeg føler er en match MEN jeg takker faktisk for mail og oppmerksomhet - ønsker også vedkommende lykke til videre... (det rare er da at mange svarerer tilbake og takker for at jeg svarer og er høflig - skulle bare mangle , mener da jeg... Hmmmmm)
Lykke til deg UNDRENDE..... Du høres flott ut - liker at du har en flott og dannet oppførsel.
Mvh Frk. Ærlig

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 28 okt. 2007 19:11

Ja, vil nok tro at vedkommende ikke er veldig interessert da. Apropos det å ikke svare; hadde sendt meldinger her fram og tilbake med ei dame i over en måned og plutselig ble det stille. Sendt en melding om hun hadde fått meldingen og det hadde hun. Deretter ble det stille igjen uten at hun oppga noe som helst forklaring. Slik oppførsel kan jeg godt spares for!!!

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 28 okt. 2007 20:06

Det at folk jobber i politiet er vel ikke nødvendigvis noen garanti for at høflighet er fremtredende... Ei heller lærere, sykepleiere, eiendomsmeglere, rørleggere, snekkere, strippere, elektrikere, skogvoktere, kostebindere... osv. osv....

Er vel mer personen det kommer an på. Om noen skulle gjøre noe sånt mot meg dropper jeg mer kontakt sporenstreks. Ikke noe vits i å kaste bort tiden på folk uten manerer, er såpass mange andre som kan oppføre seg her! ;)

Skjult ID med pseudonym The Rock sø. 28 okt. 2007 22:00

Å forlate en chat er vel nettvarianten av å snu ryggen til... En klar avvisning i min bok.

Skjult ID med pseudonym Jacta est? sø. 28 okt. 2007 22:15

Ahhh........Panzer.......... du får sagt det!!!

Skjult ID med pseudonym Micronelle ma. 29 okt. 2007 16:07

MANN:

Her inne? Sukker generelt eller her på diskusjonsforumet? Noen som du har chattet med? Skjønte ikke helt, jeg. (Så nå trur du sikkert jeg er en mann.)