Alle innlegg Sukkerforum
(mann 46 år fra Akershus) sø. 28 okt. 2007 18:09 Privat melding

Her er det mange som skriver utrolig mye bra, men jeg skjønner ikke hvorfor så mange har skjult id.

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig sø. 28 okt. 2007 18:32

Har kanskje med det å ha en fast chatte-identitet å gjøre. Det er jo mange gjengangere som skriver her og man lurer på: Hva mener f.eks Pippi eller Zitelle om dette, eller man vil spørre hvordan daten gikk osv.? Hvis disse plutselig framsto som klikkbare profiler (hvilket det er godt mulig de gjør i blant?) ville man jo tenke: Hva er det for en nykommer? Og omvendt: hvis f. eks. Brødmannen plutselig anonymt kaller seg noe annet (hvilket det er godt mulig han gjør?) ser ingen at han har uttalt seg om temaet. Jeg har ett kallenavn som anonym og et annet som profilnavn.Jeg var i tvil om hvem jeg skulle signere med nå. I prinsippet enig i at det hadde vært hyggelig om flere sto fram som seg selv når temaet ikke er spesielt sensitivt, men her må jo folk gjøre akkurat det de føler for. Hvis jeg ikke synes innlegget mitt er spesielt godt, bruker jeg i alle fall skjult ID :-) Egentlig litt nysgjerrig: Er det flere enn meg som veksler på å ha skjult ID og ikke?

Skjult ID med pseudonym schizofren sø. 28 okt. 2007 18:36

Jeg innrømmer at jeg veksler mellom åpen og skjult identitet. I tilfeller hvor jeg føler for å provosere litt velger jeg å skjule min identitet... vil da ikke ha dårlig reklame for meg selv heller... :-)

Skjult ID med pseudonym redd sø. 28 okt. 2007 18:38

jeg skrev innleget mitt om å gå ut i oslo under skjult id. men jeg skrev her inne med andre pseunonum før. det gjelder sakene når ting ER sensitive. ellers brukte jeg skjult id med pseudonum lik den riktige brukeren min. har også lagt merke til at noen faste forum-rockere gjør det samme. bare tast inn pseudonum i "søk bruker" og se du får :)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 28 okt. 2007 18:40 Privat melding

Høres jo fornuftig ut, har ikke tenkt på det på denne måten, men som nysgjerrig sier att når temaet ikke er så sensitivt hadde det vært hyggelig og sett hvem som skrev.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 28 okt. 2007 18:40 Privat melding

jepp ,jeg også skifter mellom åpen og skjult id.. men tror de fleste vet hvem jeg er alikevel.. men men... ;o)

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 28 okt. 2007 18:43

Jupp! Kjører twin-identitet jeg også... Men "mitt virkelige jeg" har vært lite i bruk i de siste par månedene... ;)
Mest komfortabel med det...

(mann 51 år fra Oslo) sø. 28 okt. 2007 18:45 Privat melding

Jeg er nok den som sjalter mellom å bruke min riktig bruker som både åpen og skjult pseudonym. Jeg føler at bildet blir litt oppbrukt når jeg er hyppig med i en tråd. Da kan det være greit å fjerne bildet på denne måten. Det hender jeg også bruker et helt annet nick hvis situasjonen skulle tilsi det... :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 28 okt. 2007 18:47

Aller først: Om noen lurer på hva Zitelle mener om noe, spør i vei! :-) Verre er det ikke....

Så til tema:
Jeg har ikke skjult identitet fordi jeg ikke tør vise hvem jeg er, ei heller fordi jeg er redd for å bli upopulær, drive dårlig reklame for meg selv eller andre vikarierende motiver.

Jeg er igrunn bare meg uansett om jeg så hadde skrevet ekte navn og adresse, om jeg hadde kalt meg for "G-string" - eller Zitelle. Derfor har jeg også bare ett kallenavn her på forum.

Årsaken til at jeg er anonym er rett og slett fordi jeg leste litt her før jeg skrev noe selv, jeg registrerte at "alle" skrev med synonymer, og jeg antok at det var måten man gjorde det på. Jeg har da ved flere anledninger glemt å huke av for anonymitet, ledd av meg selv og "ryddet" opp etter meg.

Men hvem vet - plutselig en dag føler jeg muligens for å være profilmeg, og vil undertegne både med Zitelle og mitt andre nick :-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 28 okt. 2007 18:51 Privat melding

Bruker bare dette, jeg. Jeg skriver nå det jeg skriver, tar det ikke så tungt om noen ikke liker det, det betyr jo bare at det ikke er noen jeg burde bli kjent med uansett, siden jeg engang er som jeg er i bunn og grunn.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 28 okt. 2007 18:53

hehe...kanskje du burde variere bildet litt brødmann...av og til blir det veldig framtredende i diverse tråder :-)

Skjult ID med pseudonym søtnøs sø. 28 okt. 2007 18:54

se, en av svarene forsvunnet !!!!!!!!!!!!
hvorfor har han slettet det han mener? det var fint det han skrev både her og i en annen innlegg :)

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig sø. 28 okt. 2007 19:19

Zitelle - nicket ditt var i likhet med PIppi og Brødmannen helt tilfeldig valgt som eksempler på navn som ofte er å finne her her. Ikke noe personlig:-). Jeg tror i likhet med deg at mange gjør litt som "de fleste andre her". Hadde det kun vært unntaksvis at man fant skjulte ID'er, ville vel færre gjort det?

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 28 okt. 2007 19:25

Smiler til Nysgjerrig.....

....og tenker for meg selv:

8. OKTOBER var første gangen i mitt liv at jeg gikk inn på dette forumet.


Z :-)

Skjult ID med pseudonym søtnøs sø. 28 okt. 2007 19:27

du bør skrive en liten hånbok: hvordan ble jeg kjendis på 20 dager ;)
skriv på engelsk og gi den ut i usa. bestselger garantert.
hihihiihihi

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 28 okt. 2007 19:29

Zitelle

Virker som du har skaffet deg litt oppmerksomhet på de få ukene :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 28 okt. 2007 19:32

ElFrodo.

Jeg har igrunn ikke jobbet for noen generell oppmerksomhet - som sagt: Jeg vil igrunn bare bli sett av ett menneske ;-)

Når det er sagt, sier det vel mye om at jeg har hatt behov for litt rolige dager/kvelder siden jeg har tid til å sitte her og "mene". Jeg lover at det ikke skal bli noen langvarig og generell uvane :-)PS: Ikke vil jeg bo i Usa, og ikke vil jeg bli kjendis. Men bok vil jeg nok skrive en gang....

Z ;-)

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig sø. 28 okt. 2007 19:34

Der kan du se, Zitelle... Er vel ikke så gammel i gamet jeg heller, da :-) Du skriver mye bra, så det var et av de første navnene jeg kom på!

Men til tråden: Er det mange her som skulle ønske bruken av skjult ID noe ned?

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 28 okt. 2007 23:40

Et motspørsmål: Dere som legger ut bilde og full profil på forum; Hvorfor gjør dere det? Er det for at folk skal bli interesserte og titte innom profilen deres?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 29 okt. 2007 05:53 Privat melding

Panzer: mer fordi jeg ikke gidder hake av for "vær anonym" og så skrive inn et pseudomum for hver post. Men så klart, skulle det være at noen hadde noe å si i en mer privat setting, har de full mulighet til det. Kommet i prat med et par hyggelige folk på den måten.

(mann 46 år fra Akershus) ma. 29 okt. 2007 06:13 Privat melding

Her på forumet starter man nok med og bli kjent på en annen måte, mange legger ut tanker og ideer som ville vært unaturlig ellers.

Skjult ID med pseudonym Micronelle ma. 29 okt. 2007 11:38

Brødmannen:

Du trenger bare skrive inn pseudonymet én gang. Det vil bli stående der til neste innlegg du ønsker å skrive. Så kan du jo gidde å krysse av for 'vær anonym' av og til. Ett eller to bilder per tråd burde jo holde i massevis for å oppnå kontakte med din kommende viv!?

Jeg merker at jeg oftere og oftere hopper over å lese de innleggene som ledsages av et bilde. Vet egentlig ikke helt hvorfor. Kanskje.

Skjult ID med pseudonym Panzer ma. 29 okt. 2007 16:14

Kanskje det skulle vært minibilder i forumet av de som er "åpne"?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 29 okt. 2007 16:20 Privat melding

Micronelle: ah det visste jeg ikke. Men det er mer styr enn det er verdt, like greit å ikke krysse av noe og bare skrive. Men jo enig i at bildene blir enorme, skulle hatt småversjoner på forumet i stedet.

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 29 okt. 2007 19:12

Hei kamerater ; =)

Jeg liker å holde meg til pseudonum her inne og bruker kun Pippi. Har så langt ikke vist meg frem på andre måter.

Jeg ønsker ikke at de jeg dater skal følge med på diskusjonene her. Jeg ønsker rett og slett ikke den oppmerksomheten jeg antar at jeg ville få dersom jeg stadig lå med bilde her inne. Som dere vet er jeg veldig godt fornøyd med de jeg har kontakt med og har møtt. Jeg vil gjerne fortsette å tiltrekke meg den gruppen menn. Jeg føler også at jeg får nok av tilbud jeg trenger ikke mer.

Men jeg synes det er skikkelig gøy å diskutere, og jeg synes forumet har mange morsomme muligheter for det.
Jeg står for det jeg skriver, det er mine private meninger og tanker!

Ps! Om Brødmannen noen gang skal besøke Oslo vil jeg gjernen møtes til en skikkelig bra diskusjonskveld sammen med resten av gjengen her inne!(mann 53 år fra Oslo) sø. 30 des. 2007 16:46 Privat melding

Denne diskusjonen har vi hatt en del ganger, og det er alltid de samme svadasvarene.
Men jeg har faktisk et pseudonum her jeg og, men det er fordi det er slik det skal være her....
I hvertfall i følge en del av storbrukerne her....
Men igjen, det er kun feighet som gjør at man må skjule seg bak noe.
Jeg har ikke behov for det, men skal gjerne avsløre nicket mitt den dagen noen av dere finner det ut.
Aner dere en viss dobbeltmoral av undertegnede....ha,ha.


Titten tei !

(mann 58 år fra Oslo) sø. 30 des. 2007 21:41 Privat melding

Har ikke noe behov for å skjule min identitet selv om jeg skulle si noe som ikke var snusfornuftig. Har en følelse at en del av det som kommer fram på forumet er skrevet før "tankeballen" har sluttet og snurre. Det er det som gjør det morsomt. Verden hadde ikke vært som den er hvis man ikke hadde vært spontan, mulig gått i slowmotion. Har full respekt for de som vil være anonyme, selv om man kjører ordspill, eller drar tankene sine lenger enn skrittet man tør å ta. Synes det er greit å "snakke med øyne" selv om det er bare et bilde som viser de. Er enig med at bildene er store, blir mye scrolling, gir sliten musearm he, he :-)