Alle innlegg Sukkerforum

Er det feigt å bare gi et sort hjerte enn heller å skrive et høflig avslag?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kasse to. 23 juli 2009 01:38

Hva tenker dere? Opplevde å gi et sort hjerte uten å svare på en relativt hyggelig mail:-( Fikk jo nesten dårlig samvittighet.. Hmm..angret nesten litt etter på. Er det bedre å få et høflig avslag? Noen ganger har man bare ikke lyst til å svare!
Det har sikkert vært tatt opp før, men er ganske ny og naiv;-)

Skjult ID med pseudonym jan arild to. 23 juli 2009 01:44

Tipper kasse er dame? :)
For en eller annen merkelig grunn, så vil de fleste gutta ha avslag istedetfor å sitte der utvitende, mens damene vil heller at de skal forbigås i stillhet enn å få ett avslag :)

men hvorfor ikke gjøre begge delene?
Først gi ett svar (eventuellt standard avslag) og så setter du svart hjerte etterpå. Da har du oppført deg høflig og så gjør du begge en tjeneste ved at man forsvinner fra hverandres lister. Ingen grunn til at man skal ha fler profiler enn nødvendig å forholde seg til :)

Skjult ID med pseudonym spl to. 23 juli 2009 01:45

Jeg hadde nok gitt et svar på den meldingen før jeg hadde gitt ut et sort hjerte, men det er sånn jeg er.

Derimot de som setter kun hjerter selv om det står i profilen min at jeg ikke ønsker det. At de som gjør det får et sort hjerte, da fortjener de faktisk det. Det var en person som faktisk gjorde dette som jeg så som noe interessant, og jeg skrev til han at jeg ikke likte å få hjerter og anbefalte han å lese profilen min. Jeg ga han noen dager og han fjernet ikke hjertet. Han svarte heller aldri på mailen så da det ble et sort hjerte.

Skjult ID med pseudonym orntlig:) to. 23 juli 2009 09:27

ærlig talt spl.......hvorfor er du på sukker?? hadde skjønt greia hvis noen virkelig plaga deg med mail,og div,,,,,da hadde nok jeg og satt et,men å ikke ville ha hjerte fra noen?? d er jo sånn systemet her er.....uansett så setter jeg pris på gule å røde hjerter,,deilig å bare vite at noen syns jeg var litt intressant el svært...for min del ,deler j bare ut de røde fordi ,,så er man interssant el så er man ikke....jeg har og satt svarte hjerter,,men det er pga de j har hatt kontakt med og ik fått mer respons av el de jeg har datet og man fant ut at tonen ik var der,,,,greit å ha orden på hvem mann skal styre unna....

Skjult ID med pseudonym hmmmm to. 23 juli 2009 11:08

Skulle ønske det gikk an å sette sort hjerte uten at den andre så det på profilen sin. Så mye enklere det hadde vært...
Det er mange jeg helst ikke vil skal sitte og følge med på når jeg er her eller ikke, men har ikke lyst til å usynliggjøre meg selv for andre.
Det skulle da være opp til hver enkelt hvem man vil være synlig for eller ikke uten at vedkommende vet det...

Jeg gjorde en kjempebrøler som ny her inne og trodde ikke de kunne se de sorte hjertene på profilen sin, og delte ut sorte hjerter til alle de som hadde vært innom profilen min og som virket helt uinteressante for meg... Behøver ikke si mer om responsen på dette, regner jeg med...;-)) Følte meg som en drittkjerring...

Skjult ID med pseudonym jan arild to. 23 juli 2009 12:13

@hmmm
Hvilken respons? Setter du svart hjerte så får man jo ikke kontaktet deg......
Og hvis du leser mitt forrige innlegg på nytt, så så bør du innse at du på ingen måte bør føle deg som en dritt kjerring. :)

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 23 juli 2009 12:23

Vet ikke om det tar litt tid før det iverksettes, men jeg fikk sporenstreks sorte på min profil. Det var slik jeg oppdaget at de kunne se det...

Jeg setter ikke et sort hjerte på noen igjen etter dette, men prøver å gi et høflig avslag istedet, dersom de skriver til meg. Det blir forøvrig for dumt å skrive til dem og be dem holde seg unna profilen min dersom de ikke skriver noe, men bare er ofte innom profilen min.

Derfor burde ikke sorte hjerter vært synlig for profileieren..

Skjult ID med pseudonym spl to. 23 juli 2009 12:26

@orntlig:))

Da er vi bare forskjellige. Jeg er ikke her som deg tydeligvis for å samle gule eller røde hjerter. Trenger ikke den oppmerksomheten. Foretrekker heller de som tar kontakt. Hadde de gule/røde hjertene blitt brukt noe annerledes og at man merker noen når man faktisk finner noen interessant og som man har kontakt med så hadde jeg ikke hatt noe i mot de. Det er bare at flertallet her inne bare merker folk i hytt og pine. De sorte hjertene er fint ettersom da luker man bort de som ikke er av interesse.

Skjult ID med pseudonym lise to. 23 juli 2009 12:29

tror sorte hjerter vises for profileieren i kun noen minutter. Det betyr jo ikke nødvendigvis at den som du setter sorte hjerter på ser at de har fått sort hjerte :)

Men det viktigste her er jo at du gjør begge en tjeneste å sette sorte hjerter. Man forsvinner da fra hverandres lister.
Ingen grunn til at man skal kunne se en profil som er uinteressant for den ene av partene. Det er jo enn vinn/vinn situasjon for begge og man får færre profiler å forholde seg til....

Skjult ID med pseudonym orntlig to. 23 juli 2009 12:50

spl.....muligens jeg har oppfattet din mening galt,men som sagt,,,man ser jo hvem som har vært innom profilen,men bruker ikke energi på de som da ikke er intressert,,måten jeg bruker hjertene på er for å vise den andre at jeg er intressert,,,får j ikke tilbake så tar j vekk hjertet,,men får j et hjerte tilbake så begynner j dialogen,,,,el motsatt hvis du skjønner......tar meg dessverre ikke bruderiet ved å skrive til noen før jeg har fått" tillatelse":):)er ikke så desperat....hehe....samme som hvis d står "ønsker ik barneforeldre" så respekterer jeg d,da j har et barn...

Skjult ID med pseudonym bangalter to. 23 juli 2009 13:44

Hvordan ser man at man har fått et sort hjerte, egentlig?