Alle innlegg Sukkerforum

Ikke interessert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blackheart to. 23 juli 2009 18:56

Lurer på en ting: Hvis dere har sett på en profil og bare går videre uten å skrive eller merke profilen som interessant, betyr det da at dere har avskrevet personen, og ikke er interessert?

Vil gjerne vite om jeg like gjerne kan slette alle under siste besøkende - hvis de ikke har gitt lyd fra seg, utover at de har vært inne på profilen min...

(mann 38 år fra Akershus) to. 23 juli 2009 18:59 Privat melding

Jeg har 785 besøk i min profil, og jeg tror to har lagt igjen en beskjed som ikke var en flørt. Ellers har det vært stille

Så ja, jeg vil tolke det at man ikke gjør noenting etter å sett en profil som et tegn på at man ikke er interessert.

Men det er jo noen da som ikke tør skrive noenting også.

Bare å sette et svart hjerte på de som ikke skriver til deg. Så slipper du å tenke på saken:)

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 23 juli 2009 19:02

Nei nei nei.... ikke skyte seg selv i foten! Jeg går ofte å ser på folk og håper at de skal gjøre det samme, på modige dager setter jeg et hjerte på de jeg liker og hvis jeg er mer i tvil eller tenker at dette likevel ikke var for meg lar jeg være.

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 23 juli 2009 19:33

Jeg tror grunnen til at folk går inn på din profil Kent er for å se hvordan du egentlig ser ut.

Skjult ID med pseudonym sonnyboy to. 23 juli 2009 19:44

helt enig med mandu her.La folk få ta en titt,lese litt og sprette videre.Mye mulig de kommer tilbake el vil ha din oppmerksomhet

Skjult ID med pseudonym Kent1980 to. 23 juli 2009 19:49

Ja etter at jeg slang opp det bildet har besøksprosenten eksplodert. Det var et lite eksperiment fra min side.

Men før det bildet hadde jeg rundt 500 besøkende og fortsatt ingen mailer i innboksen.

Men jeg kan leve med at jentene ikke er interessert. Jeg er den jeg er og kan ikke forandre så mye på det.
For å være helt ærlig så har jeg liten tro på at jeg finner noen her inne.

Jeg har ventet lenge, jeg kan vente til hårene blir grå. Ingen hast med å finne seg en partner. Har ingen biologisk klokke, så unger kan jeg få når jeg er 40-45. Akkurat nå er jeg Onkel til to, og det er dritgøy bare det.

(mann 43 år fra Akershus) to. 23 juli 2009 19:54 Privat melding

Tror nog att många behöver mer än ett besök för att bestämma sig om en profil är intressant eller inte.

Tänk också att det säkert är flere som använder "notat"-funktionen istället för gula/röda hjärtan för att hålla reda på vem som är intressant, jag gör det, mycket lättare att hålla reda på vad som var spännande erller vad man vill veta mer om.

Kanske det passar dåligt just då att ta kontakt med den man tittat på, till exempel, jag ska på semester om några dagar, blir borta en 3 veckor, lite dumt att sätta ett hjärta på någon och sen försvinna, inte sant?

Så inte avskriv någon för att de inte tar kontakt första gången.

Skjult ID med pseudonym troika to. 23 juli 2009 20:02

Definitivt enig med mandu. Det at en går inn inn og titter betyr jo at en liker profilbildet (forutsatt at den andre har profilbilde).... ofte liker jeg resten av profilen også, men jeg skriver sjelden og setter nesten aldri hjerte...

(mann 52 år fra Akershus) to. 23 juli 2009 21:54 Privat melding

Når jeg har avskrevet personen og/eller av en eller annen grunn ikke er iteressert, så markerer jeg dem som "Ikke interessert". Svaret på spærsmålet til TS er med andre ord: Nei, men fremdeles uavklart.

Skjult ID med pseudonym Jada to. 23 juli 2009 21:56

Kan bare snakke for min egen del, men hender jeg titter innom og tenker at jeg evt skal sende en mail ved en senere anledning....for så å glemme det. Så nei, at det ikke ligger et hjerte eller en mail igjen etter meg betyr ikke nødvendigvis at jeg ikke syns at profilen er interessant.

Skjult ID med pseudonym ja! to. 23 juli 2009 21:58

Nei, at noen er innom profilen din og ikke skriver betyr ikke at de ikke er interessert i deg! Bare innom og kikker litt, kommer kanskje tilbake...det kan også være et hint, kom innom min profil a!

(mann 57 år fra Hordaland) to. 23 juli 2009 22:12 Privat melding

jeg er ofte innom profiler, noen flere ganger. at jeg ikke legger igjen en melding betyr på ingen måte at jeg ikke kunne eller burde gjort det. enten for å gi et komplement, starte en dialog eller bare et nysgjerrig spørsmål. men som regel lar jeg være.

Skjult ID med pseudonym Leonin ma. 27 juli 2009 19:18

Det kan vel være greit å ta med i ligninga at det ikke er alle som er superbruker/vip. De som er ikkebetalende kan vel ikke svare i det hele tatt ettersom jeg har forstått. Eller tar jeg feil
?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juli 2009 19:20

Joda, de kan svare/sende brev til de som er superbrukere..:)

Skjult ID med pseudonym Leonin ma. 27 juli 2009 19:21

aha ok, veldig bra.

Skjult ID med pseudonym jada ma. 27 juli 2009 19:22

det betyr på ingen måte at man ikke er interessert....

Hvis jeg f.eks kommer innom en profil hvor det er ett dårlig bilde som ikke viser hvordan personen ser ut, så aventer jeg og kan kansje komme tilbake ved en annen anledning for å se om det har kommet ett bedre bilde. Samme gjelder mangel på profiltekst.

Eller noen ganger så er det også slik at man tenker litt over saken og så finner ut at det var en bra profil allikevel :)

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| ma. 27 juli 2009 19:24

Har jeg først vært innom en profil så har jeg nok vært interessert der og da; profilbildet var altså 'bra nok' og vekte nok interesse til at jeg tok en tur innom. Så... har jeg vært innom er det egentlig bare å sende en melding hvis det skulle være interessant. Jeg er litt treg på avtrekkern selv av og til. Ikke sikkert det blir et positivt svar, men jeg svarer ihvertfall høflig tilbake uansett, jeg. :)

Skjult ID med pseudonym H ma. 27 juli 2009 20:17

Jeg tror ikke man kan forvente svar fra mer en 1 av 200 her inne. Hvis du da ikke har printa kontorutskrifta på profilen, og den inneholder tall med 6 nuller eller mer.

Vi jakter, damene springer unna. Slik er livet..her inne som ellers ute i verden

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 27 juli 2009 20:18

Jeg kan være innom en profil flere ganger jeg før jeg tar kontakt ... Det handler litt på at enten er jeg litt usikker eller kommer kanskje ikke på noe å skrive akkurat da.
Men det behøver ikke være klart om en som er innom og ikke gir lyd fra seg ikk er intressert. Det hender jeg sender melding til de som har vært innom og det hender jeg får et svar også... ;o))