Alle innlegg Sukkerforum

Borteseier?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym unggutten lø. 25 juli 2009 22:50

Når man klikker på hvilke fylker man ønsker at partneren skal komme fra, hvor viktig er egentlig dette? Kommer selv fra et fylke i vest, og ser at det er mange jenter(spesielt rundt hovedstaden) som kun vil ha fylker som er nær seg(Oslo, Akershus, Vest og Østfold). Kan forstå det at de dermed ikke er så veldig flyttevillige på seg, men dersom JEG er villig til å flytte til Østlandet, er jeg da fremdeles "ekskludert"?

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 25 juli 2009 22:58

For min del handler det mest om at jeg vil at dater skal skje litt henslengt, uten at så mye er investert.
Lange avstander krever ofte både planlegging og sterk motivasjon.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 25 juli 2009 22:59

Jepp, i hvert fall for min del, men jeg er særdeles sær i forhold til avstand, tror jeg..
..hadde følt stort press hvis noen kom helt fra andre siden av landet bare for å ta en kopp kaffe med meg..:S

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 25 juli 2009 23:00

Faktum er jo at folk flytter seg rundt, besøker venner, jobbreiser osv. Brått er man i nabolaget og da er det jo bare å møtes hvis man ellers liker personen. Men noen ser nok bare på hvor du er fra, og gidder ikke vurdere noe annet. Tunellsyn! :)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 25 juli 2009 23:01

Aha, kanskje det er de skjeve hornhinnene mine som gjør at jeg kun ser etter osloborgere;)

Skjult ID med pseudonym unggutten lø. 25 juli 2009 23:01

Ok, jeg ser den med planlegging og det, men jeg synes det er litt rart når noen som bor og studerer/jobber i Oslo kunne tenke seg noen fra nabofylket mitt(rett nord eller rett sør), men ikke fra mitt fylke. Er jo ikke lenger å reisa fra der jeg bor.

Skjult ID med pseudonym Løsbart lø. 25 juli 2009 23:03

Selv ser jeg gjerne for meg at jeg ikke bor i Oslo helt til jeg legger på røret for godt (som jeg håper fort blir en 50-60 år til), men jeg er blant dem som ønsker å treffe dem jeg har kontakt med relativt raskt. Derfor blir det litt vanskelig å måtte vente tre måneder til hun er i Oslo eller jeg er i Trondheim.

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 26 juli 2009 10:21

Ja, for meg er du uaktuell om du bor på andre siden av landet. Det tar for lang tid å bli godt kjent En helg i ny og ne kan være hyggelig, men om det er en å dele hverdagen med man leter etter, er det umulig å bli like godt kjent som om du hadde bodd nedi gata. Om jeg har skikkelig hodepine, er det kjipt å avlyse om man vet at du sitter på flyet. Men om du sitter på trikken, og vi like gjerne kan treffes i morgen, lar det seg gjøre...

En annen ting, er som det har vært nevnt, at det skal være mer enn gjennomnittlig hyggelig for at noen flytter for et annet menneske. De fleste har jobb eller venner og familiie der de bor. Om en skulle flytte fra Bergen for min skyld, ville det dessuten være rimelig at jeg tilbød ham å flytte inn til meg. Det slipper jeg når noen allerede bor her. Da har de sitt eget krypinn fram til vi blir skikkelig godt kjent. Det blir jevnere. Jeg får ikke "ansvar" for at han skal trives med sin nye bo-situasjon.

Skjult ID med pseudonym done sø. 26 juli 2009 10:28

Hei har reist med fly for å date. Somregel har det vært spontant. Som har ca gitt 2000,- for fly, 1000,- for hotell, 500,- for middagen for oss to og 500,- for mat og slikt til meg selv. Har gjort det vel fire fem ganger. Og det har kun blitt med den ene daten. I tillegg har en avtalt en helg, men så trekker vedkommende seg etter først date. Så en må nok se på det som en date lokalt og en langt borte er fortsatt en date. Det er ikke mer eller mindre garantier ved å reise på en date. Det eneste er at en kan være snill og være sammen til en må reise tilbake igjen.

Ser jo også at folk kan flytte på seg, men kun til spesifikke fylker. Og noen vil ikke flytte på seg men vil ha kontakt med folk ifra spesifikke fylker. Diskriminering, mene er jo greit det om en ikke liker folk med dialekt x og mener at folk fra x er .... så er jo det deres eget valg.

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 26 juli 2009 11:12

Hei Done

Jeg har også reist noen ganger med fly for å date, men da bor jeg naturligvis alltid hos daten og ikke på hotell. Om man har tenkt å bruke tid og penger på å booke hotel er det et bedre alternativ å avtale å treffe daten på en flyplass i utlandet, gjerne for å tilbringe en storbyweekend sammen med daten. Sistnevnte har jeg også gjort flere ganger.

Hvordan kan du vite at "det har kun blitt med den ene date". Ser du totalt bort fra at du kommer til å date noen av dine 4 flydater igjen? Selv har jeg fulgt opp mange av mine "flydater" med flere dater, og jeg ser heller ikke bort fra at jeg kommer til å date noen av flydatene jeg ennå ikke har fått fulgt opp, med flere dater.

Selv synes jeg det har vært utviklende, interessant og gøy å "flydate". Litt dumt med Sukker i så måte er at her er lite jenter som er bosatt i varmere strøk. Det er nemlig fint ut på høsten å legge inn en flydate eller to til Sør-Europa. Man får et helt annet perspektiv på stedet man besøker når man bor hos en lokal jente og deltar i hennes sosiale (og seksuelle) liv, enn om man bor på hotel og er typisk turist.

Håper det er mange her inne som koser seg nå i sommer og flydater masse! Det er jo god anledning til det nå i disse ferietider.

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 26 juli 2009 11:21

Maks reisetid må være i underkant av en time. Alt over det blir et avstandsforhold og er dermed uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym iq-trollet sø. 26 juli 2009 11:25

@mann

Du er nok en god grunn til å utelukke flydater ;-))

Skjult ID med pseudonym calamity sø. 26 juli 2009 11:39

mann

høres ut som det er en hobby/sport du driver med og ikke et ønske om å finne en partner.Et snev kokett........

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 26 juli 2009 11:49

han får sett seg rundt, vaffal. viktig det og :-)))

Skjult ID med pseudonym iq-trollet sø. 26 juli 2009 12:00

Jepp! Grei ferieplanlegging ;-))

(mann 31 år fra Rogaland) sø. 26 juli 2009 14:15 Privat melding

@yeehaw
En time i reisetid med hva? Fly, tog, buss, båt, trehjulssykkel, traktorplenklipper?