Alle innlegg Sukkerforum

Lite fotogen?..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bare lurer sø. 26 juli 2009 19:51

Jeg er av de som dessverre i denne sammenheng ikke er så fotogen. Jeg aner ikke hvor mange bilder jeg må ta for å finne et som er brukbart ifht hvordan jeg ser ut i virkeligheten. Etter å ha tatt så mange udugelige bilder, begynner jeg virkelig å lure på om det virkelig er så ille som de viser... og at de jeg har valgt ut til min profil er bedre enn jeg ser ut...

Jeg har heldigvis fått tilbakemeldinger etter noen dater at bildene mine IKKE yter meg rettferdighet og at jeg burde legge inn andre bilder... Jeg tror heller jeg skal la mitt utseende bli en positiv overraskelse enn det motsatte...

Noen fler som sliter litt med dette å finne bilder som samsvarer med virkeligheten?...

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| sø. 26 juli 2009 19:55

Jepp, jeg har hatt samme problem. Men nå har jeg såpass mange bilder at det burde være mulig å danne seg et "gjennomsnittlig" inntrykk. Skulle kanskje ha lagt inn et virkelig *fælt* bilde også, men... kanskje greit å ikke regelrett *skremme* folk heller... :p

Skjult ID med pseudonym jada sø. 26 juli 2009 19:58

gjett om......
det er så ille at når jeg blir fotografert på sukkerfestene, så er det aldri noen som kjenner meg igjen..... :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 26 juli 2009 20:04

En vinnende personlighet kan kompensere for temmelig mye.

Skjult ID med pseudonym bare lurer sø. 26 juli 2009 20:14

@yeehaw

Helt enig, men personligheten må man møtes for å virkelig se, hvis man er så heldig å gjøre personen så avslappet av han/hun viser deg den... (bildene fanger oppmerksomhet her inne, sånn er det bare..)
Den kommer hvertfall ikke tilsyne i en velskreven og velredigert profiltekst som man ikke en gang vet om er skrevet av vedkommende som er avbildet...

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 26 juli 2009 20:21

Jeg liker at det er flere bilder i et album. Noen mennesker har evnen til å se veldig forskjellige ut. Hvis man strever med at man ikke ser ut som seg selv er det kanskje et poeng å spørre noen man kjenner som tar gode bilder. Samtidig er det nok lurt å ikke la seg avbilde som mye vakrere enn i vikeligheten. Det er jo bare fint hvis folk blir positivt overrasket.

Skjult ID med pseudonym ja! sø. 26 juli 2009 20:26

JA helt enig! Vi har nok samme problem: vi hater å bli fotografert fordi vi "vet" det blir stygt, derfor trekker vi haken inn mot brystet og lager en grimase eller noe- ergo ikke et veldig pent bilde. Prøv å bli venn med kameraet-hva med å sjekke ut et par episoder av Americas next top model for noen tips av Tyra Banks sjæl? ;) Vi får trøste oss med at folk kan bli positivt overraska når de ser oss live...

Skjult ID med pseudonym ullkorn sø. 26 juli 2009 21:18

Hvis du finner et bilde som er virkelig bra så legg det i profilen. Selv om det viser deg fra en side du er redd for at skjønnmaler virkeligheten. Så legger du mer dagligdagse bilder og litt assorterte varianter i albumet. Da blir det lettere å få inntrykk av hvordan du ser ut i virkeligheten. Profilbildet kan gjerne være litt mørkt eller sløret hvis du ikke finner noe annet. Jeg ser enkelte lykkes godt med bilder hvor blits har visket ut konturene og nesten bare øyne og munn vises.

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 26 juli 2009 21:20

@ bare lurer

Å delta på dette forumet gir deg jo muligheten til å la din juvel funkle.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 26 juli 2009 22:29 Privat melding

Ja du er nok ikke alene om å ikke være fotogen... Men bildene er jo bare en liten pekepinne på hva som skjuler seg bak. Bedre å være en positiv overraskelse når en skal møte folk etter en chat, en det å bli en negativ overraskelse spør du meg :-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 26 juli 2009 23:59

Jeg blir alltid smellvakker på bildene jeg tar, jeg..men så er det heller ingen som kjenner meg igjen når de treffer meg irl;))

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 27 juli 2009 00:09

Så du er vesentlig vakrere enn smellvakker i virkeligheten, E? (Jeg er helt enig med deg, du er fin på bilder)

Seriøs tråd ja... Hm. Som det har blitt nevnt her før, så er et bra triks å legge ut flere bilder. Det blir aldri for mange bilder, så lenge de er litt varierte. Har du ingen/svært få gode bilder av deg så sett av et par timer med en venn og knips i vei med tanke på å lage bilder du kan bruke her. Av noen hundre bilder bør ihvertfall et par være brukbare.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juli 2009 00:16

Vel, jeg vil jo helst ikke avsløre noen triks, vi er jo tross alt konkurrenter her inne(i hvert fall nå om sommeren hvor andelen gutter er betraktelig mindre enn ellers), men de som har tatt bilde av seg selv på badet har skjønt det, hvis du ser hvordan du ser ut når du tar bildet er det større sjanse for å ta et bedre bilde..men bruk gjerne ett annet speil enn det du har på badet;)
..og som Enda En sier, ta mange, så minst ett bli bra..:)

Ehm, EE, det var vel ikke helt det jeg mente, moroklumpen:P

Skjult ID med pseudonym bare lurer ma. 27 juli 2009 01:05

@yeehaw

Man kan da glitre så mye man orker på sukker, men som anonym på forum øker ikke profilbesøkene mine eller meldingene..;-)

Takker ellers for gode tips. Tror jeg skal rydde opp litt på profilen og leke litt fotomodell. Men noen Top Model bilder har jeg ikke helt sansen for. Det blir for Barbie ifht min personlighet..;-) Men for all del; flotte bilder å se på, men alt til sin tid..

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 27 juli 2009 02:05

Traff ei dame fra et nettsted i en annen sosial sammenheng. Det var lærerikt. Profilbildet var tatt av en profesjonell fotograf og hun var sminket, hadde løse vipper og parykk. IRL så hun ut som en forgrått bibliotekar med poser under høynene og pistrehår.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juli 2009 02:07

Hehe..huff da..:S

Skjult ID med pseudonym CCL77 ma. 27 juli 2009 12:29

Kan være kameraet og plassen dere tar på?

Lånte et kamera, og skjønte ikke hvorfor jeg var så kritthvit i ansiktet på alle bildene... Smilte jeg, ja da så jeg jo dritings ut.. Det så jo ikke ut som meg en gang.. Fikk kommentar fra fler på det da jeg brukte et par av de bildene på facebook og her inne.. Bare sånn jiis, jeg ser da ikke sånn ut i speilet!! Tok mange bilder, men alt ble så rart :-|

Har funnet ut at et lyst rom, som f.eks et bad er beste plassen å ta bilder på.

Kjøpte meg mobil nettopp, og tok et bilde av meg selv for å teste det.. Bare voila.. erh? wow, andre forsøk = jeg ser faktisk ut som meg selv på bildet.. wohoo! endelig!!! :P

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 30 juli 2009 21:15

Jeg er ikke en fotogen person, og for min del så blir de beste bildene tatt ute i dagslys. Inne i stuer, bad osv.. No way.. da er jeg ikke til å kjenne igjen. ;-)

Skjult ID med pseudonym jepp to. 30 juli 2009 21:40

de beste bildene av meg er i bekkmørke rom..

Skjult ID med pseudonym Sagi to. 30 juli 2009 22:15

Jeg er ganske flink til å ta bilder, så vi kan sikkert ordne en bytte ordning.. :P