Alle innlegg Sukkerforum

Manne mann?????

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym orntlig:) ma. 27 juli 2009 12:32

Hvordan ser en "mannemann" ut jenter.....noen spesifikasjoner??......noe spesielt en dame er ute etter når hun nevner at hun vil ha en mannemann????........................

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 27 juli 2009 12:56 Privat melding

Her blei det tyst......

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juli 2009 13:34

Det er vel det motsatte av en guttelutt da, kanskje;))

Skjult ID med pseudonym jente30 ma. 27 juli 2009 13:52

En mannemann er en som har gått fra å være gutt til mann...og han oppfører seg deretter mot damene også. Han er åpen og selvsikker og ikke redd for å vise føleleser (uten å bli FOR myk). Det viktigste i livet er ikke fest og fyll, han fylleringer ikke en tidligere date han ikke har avsluttet ting med på en ordentlig måte. Han har gått noen runder med seg selv om hva som er viktig for han. Hvordan mannemannen ser ut er ikke det viktigste, men han må være fornøyd med seg selv og være litt maskulin. Maskulin er ikke det samme som masse muskler! Han har empati og er opptatt av de rundt seg. En mannemann er gentleman uten å være slesk. Dette ble vel faktisk godt på vei drømmemannen... ;)

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 27 juli 2009 14:05 Privat melding

@jente30

Ok, men då tror jag bara att jag nöjer mig med en mann jag ass, för den där mannemannen du beskriver, tror jag att vi kan få leta länge efter....;)
Å tänk om vi finner han da!!! Det betyder väl att Vi måste uppföra oss som "kvinnekvinnor"...(?) Låter jobbigt...;)

Skjult ID med pseudonym jente30 ma. 27 juli 2009 14:12

@jezzy

Skal vel lete lenge etter en slik en ja. En stakkars mannemann må få ha sine feil han også. Ingen er perfekte ;) Hadde vært spennende å hørt hva menn tenkte om hva en "kvinnekvinne" var... Uansett kan man vel ikke være noe annet enn seg selv. Ville blitt slitsomt å være noe annet.. ;)

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 27 juli 2009 14:15 Privat melding

ja .....godt svart jezzy:):)......

Skjult ID med pseudonym orntlig:) ma. 27 juli 2009 14:22

grunnen for at jeg tok dette opp,,,var at jeg veldig ofte ser dette i dameprofilene,,,,som søker etter en " manne mann".....har flere kompiser her inne,,og tror ikke akkurat de har skrevet at de ser etter en "kvinnekvinne" har forsåvidt aldri hørt om det heller..............

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 27 juli 2009 14:38

@orntlig:)
Kvinnekvinnorna är dom som rullar sina egna köttbullar å lagar potatismos av sånna där riktiga potatisar, tror jag...;)

Skjult ID med pseudonym orntlig:) ma. 27 juli 2009 14:43

aha........men det kan jeg også ,,,,du kan vel det du og jezzy???lage hjemmelagede kjøttkaker og potetstappe??.....heheheh...

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 27 juli 2009 14:48

@orntlig:)
Tja.. Kanskje det.. Skall prova nån gång när jag har fri ett par dagar, men kan inte lova att jag tänker smaka på det da...;D

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 27 juli 2009 15:01

Det slo meg at en mannemann bare har (naturlig) hår fra skuldrene og ned. - på begge sider.

Tar jeg feil melder jeg meg frivillig som kandidat for tittelen

Skjult ID med pseudonym R ma. 27 juli 2009 15:02

Neineineineinei... Ikke hår på begge sider...

Skjult ID med pseudonym millemor ma. 27 juli 2009 15:09

Vi jenter er så på trynet dumme at vi ber om en "mannemann" - og egentlig vi ha en som skifter pakninger, maler huset, fikser bilen og bærer kofferten og åpner lommeboka – men samtidig skal han være "dame i hodet" - empatisk, ordentlig, måteholden på alle vis, forføre oss, men bare når VI vil.. og vi blir sure når han forventer en kvinne tilbake:-)

Nei, middelveien er nok best...

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 27 juli 2009 15:34

Hvem Fa.. vil ha en mann som er "dame" i hodet??

Ville jeg hatt en overfølsom partner som hele tiden var i kontakt med sine egne og mine følelser, gråt når det gikk jentefilmer på TV og alltid spurte meg hva jeg tenker på, ja da hadde jeg vel valgt en kvinne i stedet?? :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 27 juli 2009 18:03

Når jeg leser profiler hvor kvinnen ønsker seg en 'mannemann' eller 'mann med stor M', ser jeg for meg en forskremt fugleunge som trenger beskyttelse fra den store omverden. Hun forventer at Mannen skal ordne alt i huset; snekring, maling, støvsuging, oppvasken, skifte hjul på bilen, stelle i hagen, osv. Kvinnen skal selv tilbringe mesteparten av tiden i sofaen og se på såpeoperaer og reality programmer. Siden hun er en moderne, likestilt kvinne, så dasser hun hjemme i joggebukser, og det forventes ikke at hun kan lage mat eller gjøre rent i huset spesielt ofte.

Han må være høy, svær og muskuløs (men ikke for mye), og samtidig i kontakt med alle sine følelser. En sterk farsfigur, høyt utdannet og lynende intelligent. Han skal selvsagt også stå for majoriteten av inntektene, mens hun sørger for utgiftene. Selv jobber hun 25% stilling i en barnehage, og pynter seg kun ved spesielle anledninger (som når hun drar på fylla med venninnene).

Jeg er ikke interessert i å være støttekontakt resten av livet, så jeg klikker meg i hvertfall raskt videre ;)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juli 2009 18:06

@Wintermute, jeg må tydeligvis legge til "ønsker mann med stor M" i profilen min jeg, da..;P

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 27 juli 2009 18:14

@Elika: Jasså så du kjenner deg igjen, ja? Det kan nok ta litt tid, men hvis man refresher 'nye profiler' lista 2-3 ganger i minuttet, så dukker han nok opp en dag! :P

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juli 2009 18:18

@Winter: vel, jeg sier jo ikke nei takk hvis en sånn mannemann som du beskriver(eller var det kvinnen du beskrev, var litt uklart;)) dukker opp..selv om jeg antageligvis må begynne å oppdatere "nye profiler" 5-6 ganger i minuttet, er det sikkert verdt strevet;)

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 27 juli 2009 19:04

Går utifra at Wintermute er mer "guttejente"...? :-)

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 27 juli 2009 19:23

Hoppas väl mer på att Wintermute är en mann jag, sedan det låter som han är mer intresserad av att läsa jenteprofilerna..

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 27 juli 2009 19:33

hehe...hvafornoe? For det første er jeg ingen jente-noesomhelst(!), og for det andre....nei, det var visst alt.
Selv om jeg stadig opptrer med gule oppvaskhandsker, skifter bleier, vasker egne klær, er kapabel til dype og meningsfulle samtaler, samt kan vise en og annen følelse (når det passer seg), så betyr ikke det at jeg er femi!! :-P

Jeg er kanskje mer en "manne-gutt"....hmm...det hørtes visst litt feil ut det også.....

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 27 juli 2009 19:47 Privat melding

wintermute............du kan få sagt det du.....hahahahahaha.........det er vel no sånt som har streifet forbi i tankene mine og,,,men man vet jo aldri...hehehe......trykke fort vekk fra de profilene....hahahahahahaha;).)

Skjult ID med pseudonym moi ma. 27 juli 2009 23:11

Jeg ønsker meg en badass, men han ser ikke meg :-(

Skjult ID med pseudonym X ma. 27 juli 2009 23:13

Ønsker en MANN seg helst en KVINNE eller en JENTE?

Skjult ID med pseudonym kasse ma. 27 juli 2009 23:17

Hvor går egentlig grensen fra gutt til mann? Jente til kvinne? Har registrert at damer på over 30 gjerne vil være jenter.. Hmm..stemmer det?

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 28 juli 2009 01:26

@Kasse Jeg har vært dame fra jeg var 18. Nå som jeg har blitt stor er jeg noen ganger dame, noen ganger menneske, noen ganger jente, så sjelden jeg klarer kjærring, og ikke sjelden bare meg. Jeg har skrevet i profilen in at eg vil ha en kæreste som er en mann. Vet ikke helt hva en mannemann er, men de har sikkert fine underarmer. Jeg tror de spiller mye i film.

Skjult ID med pseudonym kasse ti. 28 juli 2009 01:33

Aner ikke hva mannemann er selv.. Synes det er morsomt å lese medias definisjon av mann/gutt.. Hvis en person har gjort foreks. noe kriminelt så blir det "mann 18 år osv...." . Har personen vært utsatt for en ulykke så blir det gjerne "gutt 18 år utsatt for osv..." . Godt å høre at du har vært dame siden du var 18:-). Vil tro at en mann kan ha like fine underarmer som en mannemann;-)

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 28 juli 2009 02:35 Privat melding

@mandu76
Når du har vært dame så lenge har kanskje du også fått fine underarmer?

---

Ottar Engtrø / Vamp har følgende definisjon: (Vise til våren)
[...]
Slik ligge dei fredfullt og søve dei to
dei som no er dei enaste rette
med hender som famnar, men ligge i ro
dei er kvinne og mann etter dette