Alle innlegg Sukkerforum

SMS - hjelp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ida ma. 27 juli 2009 15:31

Hei! Nå trenger jeg råd fra dere!

Altså: Har møtt en fantastisk mann her inne. Hjertet dunker for første gang på leenge. Hatt to treff og på det siste var det ekstra hett og hyggelig... kremt. Nå vil jeg så gjerne at det skal bli mer enn disse treffene da jeg kan virkelig se for meg at dette kan være drømmemannen.

Så mitt spørsmål er: Hva slags tone bør jeg nå legge i meldingene? Flørtete med sexuelle undertoner og hentydniger for å vise at jeg tenker på ham på den måten (og holde ham "varm")? Eller snille og hyggelige for å vise at jeg er en ordentlig jente han kan satse på...

Tips?

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 27 juli 2009 15:33

Å være seg selv er en god ting, så legg tonen akkurat slik du føler for ved hver melding

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 27 juli 2009 15:36

@pgmp:

Amen!

Skjult ID med pseudonym Ida ma. 27 juli 2009 15:36

Begge dele er å være meg selv... jeg føler bare for å se ham igjen... Akkurat i en startfase må det vel være lov å spørre hvordan du som gutt normalt ville oppfatte slike signaler fra jenter og hva som gir meg best sjanser - på kort og på lang sikt... :-)

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 27 juli 2009 15:42 Privat melding

@Ida

Vad du än gör, skriv för guds skull inte att du har lust å se han igjen!! Det gjorde jag en gång, det var 3 månader sedan, å jag väntar fortsatt på svar....:S

Skjult ID med pseudonym Ida ma. 27 juli 2009 15:44

Jeg har egentlig mest lyst til å sende hete, kåte meldinger... men jeg vet ikke om det er så lurt... jeg vil bli tatt seriøst også! Jeg mener alvor med ham... og er redd for å virke for lett tilgjengelig.... Innspill mottas med takk.

Skjult ID med pseudonym jesus ma. 27 juli 2009 15:50

Hadde jeg fått en rørleggermelding, hadde jeg fått den slappeste pikken nord for Dovre.

Flørtete med seksuelle undertoner er alltid en vinner. Vulgære meldinger bør du vente med til du vet helt sikkert at han liker det.

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 27 juli 2009 15:51

skal du sende han kåte meldinger synes jeg du skal vente til dere evt får et seriøst forhold. send han heller en hyggelig melding hvor du skriver du har lyst å treffe han igjen - snart! Da har du vist din interesse, kan trekke deg tilbake og vente å se om han tar initiativ til nytt treff - ellers er det jo bare å glemme han.

Det var mitt råd, men gjør som du føler for - lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 27 juli 2009 15:51

@jezzy
Hvis han skremmes bort av at du har lyst til å se ham hadde han sikkert ikke lyst til å se deg igjen uansett hva du hadde sendt.

@Ida
Siden dere har hatt sex skader det ikke å fortelle at du vil ha mer.
Unntaket er hvis dere har hatt sex, og han ikke har gitt noe lyd fra seg etterpå.

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 27 juli 2009 15:53

@pgmp

Näh....? You don`t say...?;D

Skjult ID med pseudonym sweetypai ma. 27 juli 2009 15:57

Start med å være helt vanlig og legg ut noen "følere" for å teste om han er på samme stadiet ( noe jeg tror han er ) han er tross alt mann ;) he he

Ellers gjør som jezzy og vær direkte :) Men formuler deg litt annerledes, feks: Hei kjekken:) frister det å se meg igjen?
Håper han ikke er inne og ser tråden her da........hihi

Lykke til snuppa!! :))

Skjult ID med pseudonym R ma. 27 juli 2009 15:59

Er ikke dette litt aldersbestemt også da? Jeg gjør i alle fall ting veldig annerledes idag enn da jeg var 20. Hvor gamle er dere, Ida?

Skjult ID med pseudonym kasse ma. 27 juli 2009 16:04

Vær deg selv!!

Skjult ID med pseudonym HUNK ma. 27 juli 2009 16:05

Led han inn i fristelsen! Kjør på med dirty meldinger og frist han! Det er en sikker vinner på at du viser han interesse og vil se han igjen. Gi han noen fantasier om det du har å tilby. Ikke bli for seriøs etter kun 2 treff, det ville SKREMT meg!

Skjult ID med pseudonym tango44 ma. 27 juli 2009 16:29

Jeg synes det kan fort bli veldig klamt med for intense fremstøt, særlig hvis de er erotisk ladet. Men dette koker selvfølgelig ned til at hvis han føler det samme som du føler for ham så går det meste greit.

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 27 juli 2009 16:37 Privat melding

Men å kjøre på med sexmeldinger så er det stor sjans at han møter deg av nettopp deg grunn, at du tilbyr sex!
Hvem sier vel nei til det;) Så ikke bli skuffet om han ikke vil noe mer, det kan ta tid å finne ut av!

Skjult ID med pseudonym Ida ma. 27 juli 2009 17:12

Takk - her kommer det mange fine innspill - og de spriker litt i alle retninger slik det gjør i hodet mitt også.... hehe..

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 27 juli 2009 17:30

Jeg tror du har større sjang for å skremme ham bort med å bli for seriøs , så jeg er enig med HUNK.. FLØRT og kos deg med det hele... :o))

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 27 juli 2009 17:50 Privat melding

Er vel uansett bare tiden som kan vise om det er rette kjemien, sex eller ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Ida ma. 27 juli 2009 22:09

Vi er ca. 40 år... Jeg sender bare hyggelige meldinger. Ca. en hver dag og får en hyggelig melding tilbake. Men ikke noe som inkluderer noe neste treff. Lurer på å sende en fantasi-melding, men er veldig nervøs og i tvil...

Dette er for spennende. Har ikke vært så betatt på mange år! Vil ikke trå feil nå... (ler når jeg tenker på tråden om alt som må gjøres riktig)... Vil ikke mase, men vil ikke at det skali ut i sanden, vil ikke være pågående, men vil ikke virke passiv og uinteressert osv.

"Vær deg selv"... Ja, hvem skal jeg ellers være? ;-) Verden er bare ikke så enkel at man kan fortelle en man så vidt har møtt at man føler seg skikkelig forelsket. Eller kan ringe hele dagen. Da skal man treffe helt for å ikke skremme...

Nei, hva sier dere? Pusen har et godt poeng med at han lett kan møte opp fordi jeg tilbyr sex om jeg signaliserer det. Men gjør det noe? eksluderer det meg mer fra kjæreste-emne tro?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 27 juli 2009 22:11

Ja det kan det gjøre! Så lenge du er obs på det så er det vel okei, om du bare vil kaste deg uti det og nyte det du får, med tanke på at det kan gå alle veier! Å begynne å bli hard to get nå, syns jeg egentlig er litt sent...?

Skjult ID med pseudonym Ida ma. 27 juli 2009 22:16

Vet ikke om jeg forstod helt nå...

Det er for sent å være hard to get... men likelvel kan det ødelegge om jeg signaliserer at jeg er lett tilgjengelig og klar?

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 27 juli 2009 22:27

Ida, du burde kanskje ikke være for klar? Sånn i tilfelle han velger å skuffe deg og ikke føler det samme som du gjør.
Hadde jeg vært deg, hadde jeg skrevet meldinger med litt flørtete undertone. Da er det opp til han om han vil dra den litt lenger (til å bli noe seksuelt tonet) eller om han vil svare koselig tilbake, uten å føle press fra deg.

Tror gutter kan få feil inntrykk når damer begynner å skrive grove sms til dem fordi da får de kanskje følelsen av at de ikke er de eneste som mottar slikt, og du kan bli ekskludert som kjærestemateriale?

Hvis dere skriver 1 mld om dagen som høres noe ala "Hei kjekken. Håper du får en fortreffelig dag! Klem fra meg" så ville det vært særs upassende å plutselig skrive "Hei kjekken. Nå sitter jeg på kontoret og tenker skitne tanker om deg. Vil du komme i lunsjpausen og ta meg på toalettet?". Men det var sikkert ikke det du skulle uansett, håper jeg. ;-)

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 27 juli 2009 22:34

hm... synes du skal be han med på en tur i skogen jeg.. så kan heller han bestemme hva han putter i sekken sin ;-)

Skjult ID med pseudonym Ida ma. 27 juli 2009 22:40

Godt poeng Eliseb. Godt poeng! Akkurat det tenkte jeg ikke på. Men det er klart. Han kan ikke vite at jeg aldri har sendt grove meldinger før. Kanskje jeg skal vente noen dager nå før jeg gir lyd fra meg? Men samtidig for en kjekk kar med havet fullt av fisk, vil jeg gjerne holde ham på kroken. Fader. Det er en vanskleig balansegang.

Problemet er kanskje at jeg synes han er mer attraktiv enn meg. Men om han synes det samme vet jeg jo ikke...

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 27 juli 2009 22:46

Du kan jo sende han et uskyldig lite dikt som dette:

Vinkelen din er fin og god
Den gir meg både utløsning og ro
Det er fælt å vaske opp
Og tørke pent av fat og kopp
Når hele min forelskede kropp
Mye heller skulle ha kost med din store magiske snopp
God natt min skatt
Sov så godt i natt

fnis fnis

Skjult ID med pseudonym sukkertøy ma. 27 juli 2009 23:02

@Ida
hadde jeg vært deg, hadde jeg tatt pause fra Sukker først og konsentrert meg om ham...Følg magefølelser og skriv det du føler for akkurat da. Selv er jeg meget flørtete og kunne ikke unngå å flørte med en mann som gjort inntrykk på meg :)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 27 juli 2009 23:07

Jeg må nok si meg enig med eliseb her. Kjører du på for hardt med sex-praten, så kan du risikere å bli oppfattet som vulgær, eller så synes han det er spennende, men utelukker deg som kjærestemateriale fordi det virker som du har gjort dette mange ganger før. Smakfull flørting og hinting i starten, så kan sexpraten komme når dere kjenner hverandre bedre.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 27 juli 2009 23:31

Ja Ida, det mente jeg. At han kan benytte sjansen å bare kose seg med deg, mange menn gjør det, og kanskje later litt ekstra som de er interessert!