Alle innlegg Sukkerforum

gutt eller mann?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jepp ma. 27 juli 2009 20:05

Jeg omtaler eg selv som gutt og blir omtalt som søt av de rundt meg.

Hvis jeg begynner å omtale meg som mann, blir jeg da omtalt som kjekk av de rundt meg?

.. selv vil jeg bare være tøff..

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 27 juli 2009 20:40

Hva med å være en tøff mann, hehe ?

Søt eller nusselig er et komplement til menn i min jentegjeng, søtt!!

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 27 juli 2009 20:48

Tøff mann hadde vært supert! :-)

Jeg er jo 30 og da passer tøff mann veldig bra!

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 27 juli 2009 20:52

Huff, jeg får gåsehud av nusselige menn jeg!
De har gjerne mascara på seg også!

Du får bare si fra neste gang da, at du foretrekker å bli kalt tøff og kjekk, ikke nusselig og søt ;)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juli 2009 21:08

Her inne sier at jeg søker etter gutter, "mann" høres så gubbete ut;)

Skjult ID med pseudonym Ralul ma. 27 juli 2009 23:01

Du er jo søt da :o)

"..selv vil jeg bare være tøff.."

Det er nusselig sagt da. Men det er fullt mulig å være begge deler. Både søt og tøff. Jeg sier til kompisene mine at de er søte når de hjelper meg med å bære/løfte ting jeg ikke klarer selv.... men da er de egentlig tøffe :o)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 27 juli 2009 23:01

æsj, jeg *hater* å bli kalt søt....riktignok ser jeg noe yngre ut en mine 32 år, men å kalle voksen mann det, er å fjerne all hans verdighet. Gjerne tøff, kjekk,eller stilig, men ikke søt. Jeg er da ingen rosa kanintøffel?

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 27 juli 2009 23:12

Enig med deg wintermute. Kan ikke fordra det jeg heller. Pen, kjekk, stilig, tøff, alt det er bra, men ikke søt. Barn kan være søte. Dyr kan være søte. Jenter kan være søte. Duppeditter og klær kan kanskje også være "søte". Men søt eller nusselig høres overhode ikke bra ut som en beskrivelse på en mann. Jeg hadde overhode ikke likt et slikt "kompliment".

Men kanskje på en gutt, siden Elikapeka foretrekker gutter og ikke menn? Håper du ikke er noe særlig eldre enn ca 20-21 selv E.? Eller foretrekker du bare de som er yngre enn deg? ;)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 27 juli 2009 23:14

Ordet "søt" blir dessuten brukt av jenter som kodeord for "du er snill og grei som venn , men jeg tar deg ikke seriøst nok til å ha sex med deg!"

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juli 2009 23:19

@Oslomann: Hehe, nei, jeg er 1 år og 4 måneder unna å fylle 30;)
..men, som jeg sa, "mann" gir meg litt gubbe-vibber, akkurat som "dame" føles ut som noen som er noen tiår eldre enn meg;)
Jeg vil i hvert fall ikke bli kalt "dame" ennå;)

Skjult ID med pseudonym Ralul ma. 27 juli 2009 23:20

Men huff da... Er det ingen rom for tolkninger heller? Dere må jo se ann situasjonen litt da..

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 27 juli 2009 23:27

wintermute: feil ;-)

Skjult ID med pseudonym nette ma. 27 juli 2009 23:30

@wintermute og Oslomann,

Dere misforstår fullstendig -
Wintermute, hvis du mener at det å kalle deg søt er å ta fra deg all verdighet, så har du virkelig ikke forstått meningen med det ordet, iallfall utfra hvordan jeg bruker ordet søt om menn. Jeg mener at menn definitivt kan være søte, f.eks. når de sier eller gjør noe veldig omtenksomt. Det har overhode ikke noe med rosa kanintøffel å gjøre! Det er heller ikke en ren beskrivelse av en manns utseende, men går mer på hva han sier eller gjør. Hvis jeg synes en mann er søt så er det ett av de beste komplimentene jeg kan gi til vedkommende, da betyr det at han har nådd fram til hjertet mitt .. : )

Vær så snill å ikke ta fra meg muligheten til å kalle deg søt hvis du gjør noe nydelig for meg..

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 27 juli 2009 23:31

@winter:

Du tar feil som vanlig. :-) -og du, vi behøver ikke ta dere gutter særlig seriøst for å ha sex med dere... Bare nevner det. ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 27 juli 2009 23:31

@ Elikapeka

Jeg tror du bare liker å gå på "barnerov" og fly etter gutta som såvidt er ute av tenårene jeg :P

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 27 juli 2009 23:34

@ nette

I slike situasjoner er det greit for meg:) Men hvis vi noen gang hadde møttes og du hadde kommentert utseendet mitt hadde jeg fortsatt satt pris på om du brukte et annet ord.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 27 juli 2009 23:35

hmm.......ok dere skal få lov til å kalle oss søte, med forutsetning av at dere også vil ha sex med oss! ;) Men "den" må dere aldri finne på å kalle søt....der går grensen!!

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 27 juli 2009 23:35

... men helst et positivt ett ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 27 juli 2009 23:36

Å bli kalt søt i bytte mot å få sex? Deal.

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 27 juli 2009 23:41

@winter:

Vi ville aldri funnet på å kalle "den" for søt. Ærlig talt..

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 27 juli 2009 23:45

..osloMANN, det er ikke sikkert at *du* er en gubbe selv om du kaller deg selv mann, men så aner jeg ikke hvordan du oppfører deg, hvordan du tenker eller hvor gammel du er...jeg føler bare det er rart å kalle noen i min aldersgruppe "menn", selv om det innenfor min aldersgruppe er individuelle forskjeller(selvfølgelig)..og jeg beklager hvis jeg tråkket på tærne dine, hr. Mann;)
..gutter under 25 har nok lite å tilby meg, både psykisk og fysisk, så jeg kikker som regel oppover på aldersstigen;P

Dessuten har vel de fleste av hankjønnet en unggutt inne i seg helt til den dagen de bikker over..?;)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 28 juli 2009 00:00

@Sunbum: det er ikke positivt at du bryter ut i spontanoppkast eller prosjektilspyr heller da.....en mellomting er bra.

@Elikapeka: Er jeg gutt, mann eller gubbe? ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 28 juli 2009 00:09

@ Elikapeka

Jeg er to år eldre enn deg, så føler ikke at du tråkket på noen tær nei:) Men selv om jeg både er leken og nok har bevart en god posjon av gutten i meg, og forhåpentlig vis vil ha det til jeg bikker over ja, så ser jeg på meg selv som en mann, ikke en gutt. Det er kanskje bare i hodet mitt, men for meg medfører det å være en voksen mann en del mer forpliktelser, forventninger, krav til oppførsel og ansvar enn man har som gutt. En gutt er per definisjon et barn, evt en ungdom. Sjekk et leksikon hvis du vil det. Jeg har jo innsett at blant oss unge i dag så er det mange som ønsker å kalle seg for gutt eller jente selv om man er 30-35+, og det må folk gjerne gjøre for min del. 30-åra skal jo nå være de nye 20-åra heter det. Vårt samfunn har ikke lenger noen som helst ritualer eller prossesser av faktisk betydning som markerer overgangen fra barn til voksen, eller forbereder ungdommen på voksenlivet og ansvaret det medfører, og etter min mening er det noe som vi kanskje har tapt på veien et sted. Nå er man ungdom helt til man plutselig sitter med noen barn i fanget, og kanskje enda lenger.

Det kan godt hende at jeg er litt konservativ på dette området, men dette er nå min mening. Men jeg forsøker nå i hvertfall å oppføre meg slik jeg mener en voksen mann bør gjøre, som å stå for det jeg sier, ta ansvar for egne handlinger og mitt eget liv, hjelpe og beskytte de rundt meg, osv. Og for blant annet å bevisstgjøre meg selv på dette og ha det i bakhodet så har jeg bevisst begynt å omtale meg selv og tenke på meg selv som en mann, ikke en gutt. Derav nicket osloMANN.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 28 juli 2009 00:09

@Winter, uten å kjenne deg særlig godt, men ut i fra det lille jeg vet, ville jeg sagt at du er mann;)

..og jeg sier jo ikke at jeg ikke vil ha noen som jeg setter merkelappen *mann* på, absolutt ikke, men det er noe med hvilke assosiasjoner jeg får til det begrepet..det er noen som tar/har ansvar, en som eier store ting, som hus og bil, og som er godt i gang med "livet"..en som er voksen, kanskje..og siden jeg ikke føler meg særlig voksen, blir det rart å kalle potensielle kjærester for *mann"..

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 28 juli 2009 00:15

Oslomann, da er vi nok ganske enige om definisjonen av begrepet *mann*:))
Og som jeg sa, det er jo store individuelle forskjeller blant dere kara, noen er jo menn i en alder av 25, mens andre er evige guttehvalper..
..men hva skal jeg kalle meg? Synes nemlig også at jeg begynner å bli for gammel til å kalle meg *jente*, men *dame* håper jeg det er leenge til jeg er og *kvinne* synes jeg bare blir teit;)

Skjult ID med pseudonym Enda En ti. 28 juli 2009 00:23

Kan vi ikke finne på et ord for oss som er midt mellom gutte- og mannestadiet? Og et for de som er mellom jente- og damestadiet? Jeg føler det mangler et nivå der.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 28 juli 2009 00:25

..hmm..*gunn* eller *matt*?
*dante*?

Nei, ikke vet jeg...:P

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 28 juli 2009 00:30

Elikapeka

Ja, ser problemet. Du behøver i hvertfall ikke å kalle deg en dame, for det er jo egentlig veldig fint og gammeldags. Sånn fin frue. Si jente du, hvis du er mer komfortabel med det enn med kvinne. Tror ordet jente etter hvert har blitt litt mindre avhengig av alder, selv om f.eks. "en 95 år gammel jente" definitivt høres rart ut i mine ører. Og uansett er det viktigste hva du legger i det selv synes nå jeg. Så kall deg hva du vil du:)

Og for all del, jeg bruker fortsatt uttrykk som "vi gutta" o.l. i blant jeg også, uansett min egen alder og alderen på de jeg inkluderer.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 28 juli 2009 00:36

nei, man må nok finne på et nytt begrep for oss som er litt midt i mellom...hva med drone? det funker for maur og bier...

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 28 juli 2009 00:41

Ja, Winter, det er jo kjønnsnøytralt også..:D
..ehm, eller, kanskje det kan bli litt vel forvirrende..:S

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 28 juli 2009 00:42

...eller hingst? nei, vent...da må man begynne å omtale seg selv i tredjeperson. Det dropper vi. Den kvinnelige varianten, merr er vel akseptabel? Tispe? Sugge? ...ok....dyrebegreper var kanskje et feilskjær.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 28 juli 2009 00:44

Hehe..ja, takk, tror vi holder oss unna det i såfall;))
..sommerfugler har jo 3 stadier, men jeg føler kanskje at det begrepet også blir litt feil:P

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 28 juli 2009 02:04

Jeg mener det bør være straffbart å kalle en mann for søt!

Skjult ID med pseudonym knuffings ti. 28 juli 2009 02:14

hva er straff som fortjent om det skulle forekomme da.. hehe

Skjult ID med pseudonym mandu 76 ti. 28 juli 2009 02:17

Nei det er jeg ikke sikker på, Det får være opp til juristene.