Alle innlegg Sukkerforum

Ikke interessert, men titter likevel på profilen?!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nette ma. 27 juli 2009 23:21

Jeg opplever noe som jeg ikke forstår og håper at noen (les: menn) kan gi noen perspektiver på det følgende:

1) Jeg så på profilen til en mann fordi jeg syntes han så sjarmerende ut på bildet. han hadde imidlertid skrevet veldig lite i profilen, så det var vanskelig å få noe inntrykk. Jeg skrev derfor en melding der jeg skrev at jeg syntes han så sjarmrende ut og at det hadde vært fint om han kunne se på min profil og si hva han syntes (det står mye i min profil). Det gjorde han og skrev tilbake at han ikke trodde vi passet sammen. Ok, tenkte jeg, det er greit. MEN, så har han vært innom profilen min igjen flere ganger etterpå - hva er det??

2) Jeg satte gult hjerte på en jeg syntes var interessant for en god stund siden, så har han vært innom min profil en del ganger over lang tid, men tar ikke kontakt - hva er det? Bør jeg ta kontakt? (Jeg lurer på om jeg ikke skrev en kort melding også uten å få svar, men det er så lenge siden at jeg ikke husker det, og den er i så tilfelle slettet fra utboksen, så jeg kan ikke sjekke heller).

Jeg blir veldig glad hvis noen vil si hva de tror om dette : ) Hvis disse mennene av en eller annen grunn har ombestemt seg, så kan de vel bare skrive og si det?

Skjult ID med pseudonym kasse ma. 27 juli 2009 23:24

Svar på nr. 1: Tror rett og slett at han blir smigret av at noen i det hele tatt er interessert i ham;-) Muligens en litt usikker mann som prøver å spille kostbar.. Who knows.. Ps! Jeg er mann, hehe..

Skjult ID med pseudonym kasse ma. 27 juli 2009 23:26

Svar på nr.2: Snakker for egen del.. Liker at dama tar kontakt først, men ikke nødvendigvis med et hjerte.. Det betyr så lite. Han venter nok på en mail:-) Igjen en mann som er smigret over at du er interessert..

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 27 juli 2009 23:34

Kanskje han/dem är inom profilen din tillsammans med olika vänner, för att fråga dem..: Vad tycker ni..? Skall jag, skall jag inte..?

Eller, byter du ofta profilbild? Sånt kan förvilla vettu..

Skjult ID med pseudonym nette ma. 27 juli 2009 23:35

@kasse
ville du virkelig ha svart på en mail og sagt at du ikke tror vi passer sammen for å spille kostbar? Det høres veldig ulogisk ut..
D hører du iallfall ikke mer fra meg..

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 27 juli 2009 23:36

1) Han lurer vel på hvem det er som har så god/dårlig (stryk det som ikke passer) smak at hun kunne være interessert i ham, eventuelt så har han korttidsminne. Jeg ville sendt en melding og spurt, og om du får negativt svar igjen svarthjerter du ham.

2) Ta kontakt. Det er ikke alle som svarer på hjerter.

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 27 juli 2009 23:36

Dårlig korttidsminne, mener jeg...

Skjult ID med pseudonym nette ma. 27 juli 2009 23:36

@jezzy

Jeg har ikke byttet bilde.

Skjult ID med pseudonym nette ma. 27 juli 2009 23:38

@løsbart,

dårlig korttidsminne, virkelig? til og med etter å ha fått og svart på melding jeg sendte??

Skjult ID med pseudonym kasse ma. 27 juli 2009 23:39

@nette
Ville ikke svart på mailen.. Enig med deg der, men noen menn er smårare. Sannsynligvis så har han tapt deg allerede der. Ergo et tap for ham ikke for deg:-)

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 27 juli 2009 23:41

@nette

Nähe, prova det da..

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 27 juli 2009 23:52

@nette
Kanskje ikke dårlig korttidsminne, men tidsperspektivet har kanskje litt å si her også. Dessuten påstås det at det er noen menn som får henvendelser fra ganske så mange kvinner.

Men dette finner du uansett ut ved å spørre - han biter nok ikke.

Skjult ID med pseudonym nette ma. 27 juli 2009 23:54

@jezzy

Hva? mener du at jeg skal bytte profilbilde? Du skrev jo at det forvirrer? Jeg tenker at det er greit å beholde bildet, jeg ønsker ikke å bytte bilde bare for at flere skal se på profilen (igjen), har de sett og ikke likt det de så, så endrer det seg ikke selv om jeg bytter bildet, det er sånn jeg ser ut : )

Skjult ID med pseudonym nette ma. 27 juli 2009 23:57

@løsbart

men jeg vil ikke mase, hvorfor kan ikke han ta kontakt når jeg har vist interesse? : )

Skjult ID med pseudonym Løsbart ti. 28 juli 2009 00:05

@nette
Jeg kan ikke snakke på vegne av andre, men det er jo noen som visstnok får ganske mane henvendelser. Men, igjen, lurer du på dette er det beste å ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym jezzy ti. 28 juli 2009 00:18

@nette
Jag menar bara.. Står det lite stilla under en tid, pröva nåt annat. Släng ut lite fler bilder, byt nick, byt alder..(;D)
What ya gatta loose? Kanskje det funkar, kanskje inte...

Skjult ID med pseudonym nette ti. 28 juli 2009 00:22

@løsbart (veldig rart pseudonym forresten, hvorfor valgte du det? : )

takk for råd, jeg venter til i morgen og ser om han stikker innom igjen, da sender jeg melding og spør hvis han gjør det - høres det ut som en god plan? og da snakker jeg altså om 2), 1) synes jeg bare er rar etter at han sendte mail og sa at vi ikke passet sammen..

Skjult ID med pseudonym nette ti. 28 juli 2009 00:25

@jezzy,

nope, det står ikke stille, jeg bare lurte på hva disse to mennene driver med : )
Ellers tar jeg ikke det siste du skriver alvorlig, du spøker vel? - jeg vil være ærlig og vil ikke bytte nick eller alder.

Skjult ID med pseudonym Oslo63 ti. 28 juli 2009 00:29

Dette synes ikke jeg er så merkelig. Hvis jeg får en oversikt over alle med match over 90 i aktuelt fylke så kommer det en liste på 300 profiler. Jeg synes det er litt overveldende, og liker ikke å skrive med mer enn en om gangen. Etter noen forsøk og kanskje litt skriving med en kvinne i en periode, så tar jeg et nytt matchsøk - kikker gjennom - og da hender det jeg er innom noen som jeg har hatt en kort kontakt med for et par måneder siden. Jeg kan da ikke huske navnet på 100 profiler og skille de fra hverandre? Jeg har nå begynt å markere flere som uinteressante for å få litt bedre oversikt, men jeg har flere ganger åpnet en profil, og sett at hun har jeg vært borti før, for så å lukke den med det samme. Noe mer er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Løsbart ti. 28 juli 2009 00:30

@nette
Høres ut som en god plan, er han interessert er det bra, er han det ikke, vil du vite det og kan svarthjerte ham.

Forumaliaset bruker jeg for øvrig kun fordi det var det første jeg tenkte på da jeg skulle skrive det første innlegget mitt her - spør meg ikke hvorfor...

Skjult ID med pseudonym nette ti. 28 juli 2009 00:43

@Oslo63

Jeg er med på det, jeg har også måttet sjekke noen profiler flere ganger, men hadde du gått inn igjen på samme profil etter kort tid samme kveld dersom du bare sjekket fordi du ikke husket? (etter at jeg hadde vært innom din profil igjen?....)

Skjult ID med pseudonym nette ti. 28 juli 2009 20:56

@løsbart,

javel, vi må vel bare innse at det er mange som av en eller annen grunn titter mye og at det ikke betyr noe.. Han (2) tittet på min profil igjen i går natt etter at jeg tittet på hans, men det betydde tydeligvis heller ikke noe, for jeg sendte melding og spurte sånn som planlagt, og han har ikke giddet å svare en gang..

Konklusjonen er: Dette visste jeg egentlig.. - Menn som er interesserte klarer å ta kontakt..

Men hva er poenget med svarthjerting, det synes jeg er litt usympatisk..

Skjult ID med pseudonym mannigata ti. 28 juli 2009 21:01

Han du svarthjerter ser det ikke. Du bare forsvinner fra hans matchsøk/lister. For alt han vet har du møtt drømmemannen og logget deg ut for å planlegge bryllupet ;-)

Skjult ID med pseudonym R ti. 28 juli 2009 21:44

@nette og mannigata - Han du svarthjerter ser det hvis han søker deg opp på nick. Men han får fortsatt ikke kontaktet deg.

Skjult ID med pseudonym LBL on. 29 juli 2009 14:19

Svar på begge spørsmål: Han husker ikke at han har vært innom eller sendt deg melding tidligere. Sannsynligvis har han tittet på flere hundre profiler, og så husker han rett og slett ikke hvilken profil som ligger bak ditt bilde. Han klikker seg inn, kjenner deg igjen og går videre. Slik er det i alle fall for meg. Jeg er støtt og stadig innom profiler som for meg er uaktuelle fordi jeg hadde glemt at de er det.