Alle innlegg Sukkerforum

Slutt å klage !

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) lø. 5 aug. 2006 14:46 Privat melding

Synes det er veldig mange gutter som klager på at de ikke får svar osv.

Til jentenes forsvar: de fleste svarer jo...
Og jeg forstår kjempegodt at jentene ikke gidder å svare på alt når det ligger 20-30 meldinger i innboksen, hvor 1/3 av dem kanskje er pervomeldinger
:-)

(mann 38 år fra Oslo) lø. 5 aug. 2006 16:36 Privat melding

Unnskyld meg, men hva er poenget med å starte en slik tråd hver dag? Hvis du ser litt lenger ned på diskusjonsforumet, kunne du kanskje heller deponere dine gullkorn i en allerede eksisterende tråd?

Jeg går utifra at du snakker av egen erfaring når du antar at gutter generelt sender ut 1/3 pervomeldinger? Mulig dette gjelder for deg og meg, men sånn ellers synes jeg dette blir å overgeneralisere. Mulig jeg misforstod og i så fall beklager jeg da jeg kan være litt tett til tider. Riktignok har jeg hørt at like barn leker best, skal vi leke sammen? :)

(mann 46 år fra Hordaland) lø. 5 aug. 2006 20:43 Privat melding


Nå nå ELO! Voksne menn leker ikke sammen.......... :-))

Ellers enig med deg!

Skjult ID med pseudonym håpløs? ma. 7 aug. 2006 13:07

%¤#&#%¤%& (les:høylydt banning)
nå HAR det seg ikke sånn at alle jentene her inne får 20-30 meldinger i innboksen hver dag da, det gjelder vel da bare de deiligste regner jeg med, og ei heller får alle jentene her inne en haug pervomeldinger (akkurat der er jeg ganske lykkelig for at jeg er håpløs og ikke får 20-30 meldinger hver dag.. hvor 1/3 er pervomeldinger).

men at gutta skal slutte å klage er jeg HELT enig i, for det er jaggu ikke alle gutta her inne som gidder svare på meldinger heller. men det er vel kanskje de av gutta som har en haug meldinger i innboksen hver dag og blir litt lei alt maset, som ikke gidder svare når noen sender en uskyldig liten melding?

man får vel bare innse at det finnes de som synes det er hyggelig at folk tar kontakt, uansett på hvilken måte, og det er de som svarer uansett om de er interessert eller ikke, også har man de som er litt vel bortskjemt kanskje? og som ikke gidder svare dersom det ikke er full klaff og alt rett bare utifra profilen.

være seg gutter eller jenter, høflighet kommer ikke fra kjønnet men fra personlighet.

sa den smålig bitre håpløs lattermildt.

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 8 aug. 2006 23:02 Privat melding

på tide gutta innser at det rett og slett er mange her inne som ikke svarer, og at det ikke har med kjønn å gjøre.

selv synes jeg faktisk det er litt uhøflig å ikke svare jeg da, jeg har fått ett par meldinger enten av personer som ikke er interessante for meg eller på tidspunkter da det kanskje passer dårlig å begynne en kontakt, jeg har da i det minste svart likevel, og forsøkt å være hyggelig i "avslaget" eller svaret.

det blir litt som å snakke til en person som bare ser vekk og lar være å svare..
blir man nedrent av drøssevis av slitsomme pervomeldinger hver dag, så skjønner jeg vel at man ikke gidder svare på alle, men når det da kommer en enkel hilsen, hvorfor ikke ta seg bryet liksom?

(mann 38 år fra Oslo) on. 9 aug. 2006 00:30 Privat melding

The correct term is, "hear, hear!" It is an abbreviation for "hear, all ye good people, hear what this brilliant and eloquent speaker has to say!"

Skjult ID med pseudonym xxxx ma. 14 aug. 2006 00:40

Jeg er jente og ganske så normal - har vært inne på flere datingsider og må si at her på sukker har jeg hatt veldig lite respons i forhold til andre steder. Det går litt treigt her! Og da blir en ikke så ivrig selv heller.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 20:47 Privat melding

Er profilen din interessant da? (Kanskje vanskelig for deg å vurdere)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 21:31 Privat melding

hvor interessant ens egen profil er er nok vanskelig å vite ja, man synes vel gjerne at man beskriver seg selv, og da er jo spørsmålet om man er interessant selv?
og det synes man kanskje, selv om man enten tar feil eller ikke helt ser at det man har skrevet kan tolkes annerledes av de som faktisk ikke kjenner en selv og ikke ser helheten eller ikke leser det mellom linjene sm en selv leser, og som folk som kjenner en kanskje ville lest.

vanskelige greier. ;)

Skjult ID med pseudonym omega sø. 10 sep. 2006 21:14

Hva skal man skrive hvis man ikke skal skrive pervomeldinger?

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 10:53

Omega, er du også en av disse damene som fyller opp innboksen min med pervomeldinger? Skam deg!