Alle innlegg Sukkerforum

Da var 10 måneder på Sukker over

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kent1980 ti. 28 juli 2009 04:39

Vil bare si farvel til alle og alt på denne nettsiden kalt Sukker.

Jeg kom hit for å møte en jente jeg kunne bli kjent med og kanskje bli kjæreste med. Håpet var å få noen dates og møte denne jenta, eller bare få litt erfaring på dating. (Har vært på to dates i mitt liv).

Abonnementet mitt går ut nå,, og jeg føler jeg har brukt nok penger på ingenting. Når jeg ikke en gang klarer å få en eneste date, eller holde samtalen igang med noen (med unntak av ei koselig jente jeg snakker med på msn som venn) så blir det håpløst.

Jeg har tatt imot mye konstrultiv kritikk på min profil og har forsøkt mye for å forbedre den og øke interessen. Det eneste som hadde noen effekt var et bilde av meg der jeg ikke ser ut som meg selv, noe som resluterte i stor økning i antall besøkende.

Jeg har forsøkt å føre en dialog med mennesker jeg kontakter og vise respekt samtidig som jeg har humor, men jeg ser jeg mangler nødvnedig erfaring for å skjønne spillereglene.

Jeg hadde lyst å prøve internettdating, men jeg står nå her 10 måneder etterpå og vet fortsatt ikke hva internettdating er, annet enn at det finnes nettsider og forumer man kan benytte seg av.

Kanskje har jeg bedre hell der ute, selv om jeg kom hit fordi det ikke var slik.

Det er mange ting man kan gå glipp av i livet og jeg har erfart at mye er verdt å ta vare på.

Det er mange ting jeg ikke har erfart ennå , men jeg tror det eneste jeg hadde virkelig angret på er å ikke få oppleve hva kjærlighet mellom to mennesker er. Derfor lever håpet om å møte noen ennå.

Jeg vil bare si til dere som opplever slike ting ofte, og ser det på som kanskje en triviell ting. Ta godt vare på de menneskene dere treffer.

Husk at dere er heldige, og ikke kast bort det dere har. Det er noen av oss som bare kan forestille oss hvordan det er, og av og til føler jeg meg litt snytt når jeg ser så mange mennesker kaste bort det de har.

Vær glad for at du har noen. Ikke ta det for gitt, og gi av hele deg selv.

Takk for meg

Kent Olaf Steinhaug

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| ti. 28 juli 2009 07:04

Da får jeg bare ønske deg lykke til videre 'der ute'. Jeg fikk riktignok ikke lest profilen din, men jeg fant et bilde av deg her på forumet der du 'var deg selv', og jeg kan ikke si jeg skjønner hvorfor du har hatt det så vanskelig her inne. Det ser jo i tillegg ut til at du klarer å skrive bra for deg også.
Det er ikke sikkert det er noe 'feil' med deg som person, men dette markedet her er en slags 'salgsbod' for deg selv, og selv om du jo skal være deg selv må du også kanskje 'fikse på' småting, f.eks. muligens å fornye klesvalget for å bli litt mer 'fresh', få noen til å ta bra bilder av deg, og å bli litt mer frempå, på tross av litt mulig dårlig selvtillit i utgangspunktet. Jeg er ikke spesielt glad i det selv, men det er noe som heter "fake it 'till you make it". Men for all del; som sagt skal du være deg selv (synes ihvertfall jeg), men kanskje gjøre et forsøk på å gjøre de tingene til en del av deg, så de ikke føles kunstig eller presset.
Men hvis dét føles umulig, så skal det da være mulig å finne ei som "tar deg som du er" også. Nå aner jeg jo ikke hvilke type jenter du har kontaktet her inne, eller hvor mange du selv *har* kontaktet for den saks skyld.

Jepp jepp. Ønsker deg ihvertfall som sagt lykke til videre. :)

Skjult ID med pseudonym hobgoblin ti. 28 juli 2009 07:54

Jeg kan skjønne TS, jeg har også problemer med å få dates. Antagelig noe galt med profilen min, men det kommer heller ikke noe konstruktiv kritikk av den. Prøvde å vise meg på ett par tråder, men ingen direkte reaksjoner, annet enn "dissing" av dden ene, og ignorering av den andre. Så vet ikke om jeg skal fornye mitt medlemskap når det går ut om en stund.

Skjult ID med pseudonym ... ti. 28 juli 2009 10:45

@kent

Hadde jeg vært deg ville jeg tatt sukker som en slags tidsfordriver og ikke mer enn det. Her er man på utstilling og er man ikke atraktiv nok på bilder er man nesten sjanseløs. Indre skjønnhet er bare noe man sier men de færreste mener det. .....Lykkke til med jakten, men ikke lett, da finner du ikke, la det komme av seg selv....

Skjult ID med pseudonym smile ti. 28 juli 2009 11:05

Jeg har hatt profl her en god stund uten å være aktiv i det hele tatt. Jeg synes vel at Sukker er mer et kjøttmarket og hvor man jakter etter "et trofe" og en "modellskjønnhet" enn å bli kjent med mennesket bak profilen. Er sikkert ingen skjønnhet, men har mer i topplokket enn mange andre. Nå har jeg kommet så langt at jeg setter sort hjerte på de som avviser meg. Sikkert barnslig, men når man ikke gir andre mennesker en sjanse så blir det resultatet. Jeg forstår godt at du ikke vil mer Kent Olaf S. for Sukker er vel ikke den rette dating-plassen. Når jeg attpåtil hører fra sikre kilder at mange er her inne bare for å få seg et nyp for en natt og attpåtil ikke er single-blir jeg meget skeptisk. Vi får sjå. Håper du finner noen et annet sted K.O.S. Lykke til i alle fall.

hilsen meg.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 28 juli 2009 11:11

Ønsker deg all hell og lykke ,Kent..
Skjønner at det kan være frustrerende at det ikke skjer noe ... jeg har vært her i to år , men også vært på mange føste dater.
Har vel egentlig mistet litt troen på å finne the one her inne , men syns det er morsomt uansett :o)

Skjult ID med pseudonym Blåfisk ti. 28 juli 2009 14:17

Interessant lesning Kent1980 og lykke til.

Står selv på kanten, etter at jeg fikk tilbudet om at det kun skulle bli 10% billigere vær måned så tenkte jeg kan jo bare ha kontoen her. Nå betaler jeg 73 kroner eller noe slikt.

Jeg ser ok ut og har hatt nok av kontakt av det motsatte kjønn til å forstå at jeg har noe å fare med. Problemet er at når man ligger her ute å byr seg fram som en liten sluk og man opplever til stadighet å få liten respons så tenker iallefall jeg, er dette virkelig hvert min tid? Jeg bruker alt fra 20 til 40 minutter på å skrive en melding. Når man får null respons så blir det litt vemodig.

Etter å ha lest en del innlegg så forstår jeg også godt at mange jenter ikke har lyst til å svare heller. Problemet mitt går mer på selvfølelsen. Har jeg virkelig et så dårlig bilde, eller evne til skriftlig kommunikasjon? Begge som har anbefalt sukker til meg har vært single jenter, som syntes dette var et helt fantastisk sted å finne seg kjæreste. Noe de også gjorde. De gikk systematisk til verk og hadde drømmemannen i løpet av 2 - 3 måneder, hadde vært kult å høre om lignende solskinnshistorier fra menn.

Vi får se, muligens jeg blir en måned til, man må jo også ha sin dose av sukker heroinet ;)

Skjult ID med pseudonym Ace ti. 28 juli 2009 14:55

Jeg har vel vært her ganske lenge, en del til og fra. Har fortsatt ikke vært på noen date via "vanlige" kanaler, men møtt og blitt kjent med veldig mange folk her inne via forumet. Så for min del har min periode her inne vært fruktbart på den måten.

Lykke til videre uansett Kent :-)

Skjult ID med pseudonym Walker ti. 28 juli 2009 16:13

Snart 5 år litt til og fra her. Hvis man gir opp har man tapt. Det var enklere når man var 18, jentene var ikke så kravstore da. Nå er damene i mitt segment mellom 40 og 50, og de nøyer seg kun med den beste. Nest best er ikke bra nok.

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 28 juli 2009 17:13

Lykke til videre, Kent.

Har selv vært her i drøyt tre uker og er nå inne i min siste. Dette stedet passer nok ikke for alle, og jeg er en av dem. Forumet kan være tidvis underholdende, men det er ikke så bra at det er verdt å betale for å bruke. Resten av Sukker er en eneste stor klisjé.

Mulig jeg kommer tilbake ved en senere anledning om jeg kjeder meg veldig, men inntil videre blir det med den ene måneden.

Skjult ID med pseudonym HvaSå ti. 28 juli 2009 18:44

Hvis det er så håpløst her, hvorfor ikke kontakte utenlandske damer istedet? Mye enklere å få kontakt der.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 28 juli 2009 18:57 Privat melding

Det skaper bare balanse, i og med at mange kvinner er sammen med utenlandske menn :)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 28 juli 2009 19:08

”Jeg er drittdårlig på å sjekke damer, og jeg synes det er helt greit. Men det er vel også fordi jeg ser på det som alt annet enn et spill. Har ikke en gang lyst til å bli god på det.”
(TS sine egne ord i en gammel tråd for 5-6 måneder siden).

"... jeg står nå her 10 måneder etterpå og vet fortsatt ikke hva internettdating er". Det er slik det går når man ikke en gang har lyst til å lære seg hvordan man sjekker opp jenter dessverre, fordi man "bare vil være seg selv". Det hjelper ikke hvor snill og god man eventuelt er innerst inne når man ikke klarer å få jentene til å bli nok interessert til en gang å ville møte deg.

Lykke til videre Kent, du virker som en hyggelig fyr. Håper virkelig du finner en kjæreste å bli glad i en gang.

Skjult ID med pseudonym HvaSå ti. 28 juli 2009 19:13

Har "global kjærlighet" blitt diskutert tidligere? I hvilken tråd?

Skjult ID med pseudonym Sunbum ti. 28 juli 2009 19:13

Du virker som en bra ung mann Kent, (til tross for at vi har forskjellig oppfatninger om en viss pop-stjerne..) ;-)

Jeg er sikker, som du er, på at du finner dama-i-ditt-liv! :-)))

Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym Sodiac ti. 28 juli 2009 20:29

Jeg kan forstå at å bruke penger på "ikke" å date kan bli tungt i lengden. Det er også forståelig og respektfullt at du ikke vil "spille spillet" for å få det som du vil.

Veldig synd at det er mange her inne som ikke forstår det.

Dama for deg er hun som ser deg og ikke den du prøver å være for henne:)

Du finner henne ;)

Skjult ID med pseudonym eliseb ti. 28 juli 2009 20:33

Du finner henne, Kent! :))

Jeg synes det er bra du er deg selv fullt ut og ikke vil spille noen spill/lære deg noe sjekketriks. Gutter som føler de har LÆRT seg sjekking er tafatte og veldig lett å gjennomskue.

Skjult ID med pseudonym R ti. 28 juli 2009 20:35

Hmmm....

"Abonnementet mitt går ut nå,, og jeg føler jeg har brukt nok penger på ingenting"

Helt greit det, Kent, men det høres ut som en litt kjip innstilling for meg. Jeg synes ikke et par hundre kroner i måneden er så mye å betale for en mulig fremtid med et hyggelig menneske. (Merk: jeg sa mulig) Greit at det ikke finnes noen garanti, men jeg bruker nok opp to hundre kroner på en del mer ufornuftige ting enn Sukker hver mnd, så det økonomiske aspektet ved det kan jeg ikke helt se.

Anyway: Lykke til in the real world...:-)!

Skjult ID med pseudonym Spermhval ti. 28 juli 2009 21:43

Kremt, Eliseb men nå er du en som faller for disse triksene.

"Det er så turn on når gutten ikke vil ha deg" Ring a bell??

Eldste sjekketrikset i boka:)))

(kvinne 37 år fra Telemark) ti. 28 juli 2009 22:41 Privat melding

Jeg får helt hjertevondt av å lese det du skriver, Kent Olaf. Håper du treffer en på din vei, det finnes en der ute som er ment for deg! :)
Masse lykke til og god sommer!

Skjult ID med pseudonym gørl ti. 28 juli 2009 22:49

Oslomann har et godt poeng. Kent har mange ganger signalisert at dersom om han ikke tror det er ment å vare livet ut, så er det bedre å la være å treffe noen. Og ja, da blir det ikke mye trening og dating.

Kent - du har vært et morsomt bekjentskap her inne. Mitt råd til deg er å gi slipp på noen av dine prinsipper, si ja til å treffe noen du liker (men ikke nødvendigvis skal gifte deg med) kun for treningens skyld. Å kunne litt om spillet, betyr ikke at man må hove alle sine prinsipper over bord. Dessverre er sjekking en kunst som så mye annet. Man kan gjerne være seg selv, men det går an å fremheve noen sider av seg framfor andre i en startfase.

Uansett - lykke til videre!!

Skjult ID ti. 28 juli 2009 23:01

@gørl

Kent har signalisert at hvis det ikke har en fremtid, så er sex utelukket. Å danne vennskap vet jeg han gjør ofte, men han går ikke til sengs hvis han ikke vet at det er føleleser innvolvert.

Han har videre fortalt at han forstår man må jobbe litt for vinne noe, men samtidig utrykt at når spillet blir uærlig eller misvisende så trekker han seg ut. Det er ikke et tegn på å gi opp, det er et tegn på at man har karakter.

Jeg håper og tror det er mange her inne som tenker slik.

Skjult ID med pseudonym jesus on. 29 juli 2009 00:00

Karakter er vel og bra, men noen ganger kan disse karaktertrekkene bli så voldsomme at det rett og slett ikke vil føre til noe godt. Man må bare ta noen sjanser, og om man ikke gjør det - kan man fort ende opp som evig enslig.

Kent bør ikke ekskludere alle jenter som har et annet syn på dette enn ham selv. Da innskrenker han sitt søkefelt til det minimale, og han mister muligheten til å stifte bekjentskap med svært mange flotte jenter som garantert vil gi livet en sårt tiltrengt dytt i riktig retning.

Skal jeg være litt stygg, så føler jeg vel kanskje at disse med de aller sterkeste "kravene" gjerne bruker dette som en unnskyldning for seg selv, fordi de ikke lykkes helt på sjekkemarkedet. Man forklarer det at man er singel med at man har så sterke prinsipper og store krav, mens man i realiteten er villig eller klar for å ta nærmest hva som helst. Man får det bare ikke helt til. Been there - done that!

Skjult ID med pseudonym gørl on. 29 juli 2009 00:10

Mulig jeg misforsto litt, da... Det var tross alt bare et inntrykk jeg satt igjen med...

Skjult ID med pseudonym Sodiac on. 29 juli 2009 00:13

Helt enig, man må ta sjangser.

Men ikke alle er like godt rustet til å hive seg uti det. Og noen har ikke sterke prinsipper og bryr seg ikke. Det finnes en mellomting også. Noen som har noen få enkle prinsipper, men som samtidig vet at det er for mange der ute til at man kan være nazi på det.

Nå ser jeg ikke helt at han ekskluderte noen pga et eller annet, men at han utrykket at han vill starte med vennskap før det ble noe mer. Noen av oss har evnen og muligheten til å få noe mer enn vennskap ut av det relatict kjapt og 99% av oss klarer det fordi vi har erfaring, og er kanskje ikke så sjenerte i starten. Det er mange ting man må ta med i beregningen, og skal jeg vurdere Kent i dette så virker han som en person som er snill, sier det han mener og setter andres velvære foran sitt eget.

Hvorfor skal han eller andre forandre seg bare for at et kvinnelig bekjentskap skal lede til sex?

Hvis flere jenter hadde lært å sette pris på at noen vil bli kjent med deg før de gir deg en klem, eller kysser deg eller noe annet, så hadde det nok endt oppi langt flere lykkelige forhold. Samtidig så må gutta slutte å utnytte de som er litt naive.

Kent driver ærlig spill og er villig til å gi opp kjærligheten for å holde det slik.

Rekk opp hånda de her som tror de klarer det, eller er villige til det.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 29 juli 2009 00:32

Tro meg, jeg pleide å være akkurat som Kent, eller i det minste ganske lik. Tidligere forsøkte jeg aldri å sjekke opp jenter jeg ikke virkelig, virkelig likte. Problemet med en slik holdning, som jeg etterhvert innså, er at du rett og slett blir en elendig sjekker. Og da klarer du faktisk sjeldent eller aldri å sjekke opp de få jentene du virkelig liker heller, fordi du mangler ferdigheter du trenger og sikkert også blir kjempenervøs. Øvelse gjør mester. Du kan være en snill og hyggelig fyr, men du klarer ikke å sjekke opp noen som helst bare ved å være snill, det er helt feil å tro. Da blir du kanskje en venn, kanskje, og ikke noe mer. Det opplevde jeg ofte da jeg var yngre. For å sjekke opp noen kan du godt være snill og hyggelig, men ikke BARE snill og hyggelig, for du må klare å flørte også for å skape seksuell spenning og tiltrekning. Og hvis du ikke egentlig vet hvordan du flørter en gang sier det seg selv at dette blir vanskelig. Da er eneste håpet egentlig at en jente skulle like deg så godt at HUN tar initiativet og i praksis sjekker opp deg.

Så etter å ha innsett dette begynte jeg å arbeide for å lære meg disse ferdighetene, og etterhvert også nyte flørten og datene for dems egen del og ikke bare som et middel for å nå et mål. Noe som har ført til at jeg nå uten alt for mye innsats kan møte i hvertfall 3-4 nye jenter i måneden her på sukker, og også er blitt bedre til å sjekke andre steder som på byen, i butikker, etc. Jeg er kanskje like singel akkurat nå som jeg var før jeg begynte å lære meg dette "spillet", men i det minste har jeg forbedret mine egne odds for å finne en kjæreste som jeg virkelig, virkelig liker betraktelig (og det er fortsatt kun en slik jeg vil være sammen med). For det er jo tross alt ganske vanskelig å få en kjæreste hvis du ikke en gang klarer å få en date. Og samtidig har jeg det både veldig mye bedre med meg selv, jeg lærer nye ting, og jeg har det mye mer morsomt og spennende i livet mitt. Dessuten kan det jo godt hende at jeg kan komme til å falle for en av de jentene som jeg ikke øyeblikkelig synes er dritpen, men kanskje bare interessant, hvis jeg tilbringer litt tid med henne og lærer henne å kjenne.

Det var slik selvutvikling som dette jeg, og andre som pleide å være på forumet her før, prøvde å ta opp og diskutere noen ganger for et halvt års tid siden eller så, men som vi ble rakket ned på og hetset for av en del andre (det er det samme hvem det var nå) slik at jeg tror vi alle etterhvert ikke gadd mer

Skjult ID on. 29 juli 2009 02:01

@Oslomann

Du glemmer en viktig ting her. Noen mennesker blir litt nervøse når de møter nye mennesker, og hvis de itillegg har lite erfaring så kan det hende de føler seg ukomfortabel med å flørte med noen de ikke kjenner, eller benytte seg av sjekkeferdigheter når hjertet dunker i hundre.

Jeg vil ikke rakke ned på din metode, for den fungerer, men jeg vil at du skal forstå at noen mennesker er annerledes og kanskje har hatt andre prioriteringer i sitt liv.

Skjult ID med pseudonym gørl on. 29 juli 2009 09:28

Face your fears, er det noe som heter.

Jeg var kjempenervøs i blant før dater før, men nå bare gleder jeg meg - fordi jeg er i en settting som jeg engdelig føler meg trygg på og behersker. Tenker aldri på : Hva hvis ingen har noe å si osv. Det gjorde jeg før. Så litt trening skalder ikke. Den som ikke har noe erfaring vil neppe klare å slå til når hun som virkelig kunne vært noe står foran deg.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 29 juli 2009 09:59

@ skjult ID

Der et jo nettopp noe av poenget. Alle blir nervøse, noe mer enn andre selvsagt, men når du har gjort noe flere ganger og vet at du kan beherske situasjonen så blir du mindre nervøs. Det er som med alle andre ting. Nå har ikke jeg hoppet i fallskjerm - ennå - men tipper at de som har gjort det var sinnsykt nervøse første gangen. Etter 20 eller 50 hopp er de sikkert fortsatt litt nervøse, noe kan jo fortsatt gå galt, men det gjør det jo også mer spennende. Og de er forhåpentligvis langt mindre nervøse enn den første gangen. Kunne sikkert skrive noe mer, men gørl har allerede svart helt utmerket.

Og når det gjelder prioriteringer så er det vel nettopp det: prioriteringer. Uten sammenligning forøvrig så vil jeg si at en svært overvektig person sikkert vil ha et ønske om å bli slankere, men hvis det er et mål som er viktigere for personen - har høyere prioritet - enn f.eks. å unngå det følte ubehaget det tross alt er å legge om livsstilen, slanke seg og trene (det kan bli en glede etter hvert når resultatene begynner å vises, men vil uansett sikkert forventes å bli ubehagelig før man kommer i gang) - så vil ikke vedkommende gjøre noe med situasjonen og forbli feit. Andre ting som mat, snacks og en avslappet livsstil uten trening har høyere prioritet enn det å gå ned i vekt, selv om han/hun helt sikkert skulle ønske begge deler. Dette gjelder alle ferdigheter som krever litt trening. Skal man lære seg å f.eks. stå på snowboard må man tåle en del blåmerker og kanskje også ydmykelsen(?) av å falle en del, spesielt i begynnelsen. For meg har det å få flere kvinner inn i livet mitt, og forhåpentligvis etter hvert et varig forhold men en jente jeg virkelig liker, vært en høy prioritet de siste par årene eller så. Ikke den eneste selvsagt, men høyt oppe på lista. Derfor har jeg også ville investere tid, energi og penger på å dette området, og tåle en masse motgang og avvisninger - men likevel reise meg opp igjen etter hver gang jeg har gått på trynet, forsøke å lære av erfaringen, og gå videre. Og så lærer man seg etterhvert å glede seg over interaksjonen og flørten også for dens egen del, og ikke bare som en vei til et mål. Og, for å trekke paralellen til andre sider av livet én gang til, så blir det mye lettere og morsommere å gå ned i vekt eller lære deg å stå på snowboard når du begynner å faktisk finne glede i selve treningen, og ikke bare tenker på et mål langt der framme.

Skjult ID med pseudonym HvaSå on. 29 juli 2009 17:14

Jeg gjentar igjen, hvorfor skal dere som klager på død og liv date norske damer egentlig? Hvis dere bare skriver til damer fra utenfor Norge blir det så utrolig enklere å få svare med en gang. I tillegg, så er kjønnsbalansen mer til menn sin fordel i mange land, noe som resulteter i at kvaliteten på det som er tilgjengelig er mye høyere også.

(mann 46 år fra Oslo) on. 29 juli 2009 17:30 Privat melding

Så kan de norske damene som ikke vil date bare være sånn til de blir gamle og grå :p

Skjult ID med pseudonym yez on. 29 juli 2009 20:32

Hey! Er det sikkert at Kent (som har lagt ut fullt navn) vil "outes" som jomfru her eller? Ikke at det er et skjellsord men det er privat!

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 29 juli 2009 20:34

@Spermhval

Jeg sa at det er superbra at han ikke gidder å spille spill, og lære seg diverse sjekketriks for å få en dame på feil premisser.
At jeg faller for gutter som ikke vil ha meg, vel, my problem...?

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 4 aug. 2009 18:15

Kent,
håper du er passiv leser på forumet fortsatt.
Jeg synes innlegget ditt var utrolig godt, selv om det også var litt trist. Godt fordi jeg synes du formidler fine verdier som jeg føler er litt mangelvare i dag. Men trist fordi du ikke er blitt oppdaget av jentene her.

Av det jeg har sett av deg, har jeg en oppfatning av at du er utseendemessig kjekk og du formulerer deg bra og virker sympatisk og engasjert. Jeg kan egentlig ikke forstå at du ikke har vært på date eller har fått kjæreste, men det kan hende at Michael Jackson-hobbyen blir for dominerende i profilen, og da er det en mulighet for at det tar mye plass i livet ditt.
Det er et stort pluss at menn liker og er flinke til å danse og selv digger jeg jo MJ. Men når menn enten lar en interesse (seilling, klatring, band) eller jobben dominere profilen, merker jeg at det skaper en slags avstand. Særlig om hobbyen eller jobben representerer noe nytt elelr noe som han ikke kan dele med meg.

Jeg lurer derfor på om du ville vært mest tjent med å stå frem som kun deg selv?
Gjerne fortelle om hobbyen og interessen, men ikke fronte med den. Ok, det ville vært færre inne på siden din, men de som var der ville vært mer interessert i Kent og mindre i MJ-imitasjonen (som er knakende god da).

Også vil jeg anbefale deg å være åpen for flere typer jenter. Mulig du er det allerede, men det kan være lett å overse henne som kanskje ikke gjør så mye av seg, men likefullt er en diamant. Jeg ville i alle fall ikke vært oppsatt på at absolutt alt må stemme for at det skal være vits i å prøve. Man lærer noe for hvert møte man har med andre mennesker, også om seg selv.

Nå er jeg ikke veldig bekymret for deg da:) for jeg tror at kvinner lærer endel og blir modnere også utover i 30-årene, og kanskje flinkere til å verdsette dine kvaliteter etterhvert som de blir voksnere og man skjønner at de ikke kan tas for gitt.
Så enten du prøver på nettet igjen, eller ute IRL vil jeg ønske deg lykke til.