Alle innlegg Sukkerforum

Gode nyheter! Jeg vil fryses ned!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 28 juli 2009 10:49

Hvis jeg kommer i gjennom hele listen her på Sukker uten å finne noen det fungerer med, skal jeg sannelig la meg selv fryse ned og bestille vekking om tre-fire hundre år. Dette blir bra. Priser og tilbud er allerede i ferd med å bli innhentet fra the Cryonics Institute og the American Cryonics Society. Jeg gleder meg som en unge som skal inn i godtebutikken med lommene fylt med penger!

http://www.side2.no/mote/article2674966.ece

Hmmm, lurer på om jeg får ta med meg noen ting inn i fryserommet, slik at jeg har noe jeg kan selge som antikviteter når jeg våkner? Sånn at jeg blir rik og suksessfull fra dag én? Kanskje noen dyre- eller insektarter som holder på å dø ut og som sikkert er utryddet i fremtiden? Gamle mynter? Eller noen dippedupper? Får høre hva fryseboksfolkene svarer.

Skjult ID med pseudonym jada ti. 28 juli 2009 10:59

det morsomme er at når du blir fryst opp, og igjen havner på sukker, så ser du fortsatt de samme profilbildene her :)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 28 juli 2009 11:19

hehe, takk, der forlenget du livet mitt med minst et par minutter;)

Skjult ID med pseudonym Enda En ti. 28 juli 2009 11:23

Good one, jada :)

Og takk til deg oslomann, nå klarer jeg ikke å få stemmen til Hubert J. Farnsworth som sier "Good news, everyone!" ut av hodet.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 28 juli 2009 13:33

Ikke helt usannsynlig at du er helt "lost" om du våkner igjen. Hva får deg til å tro at fremtidens damer er mindre kresne enn i dag og tror du de vil de vil være sammen med en kar som er litt ... ja LOST ? ;-) Se på den eldre generasjonen i dag. de er helt lost på dette uten store utgifter til nedfrysing underveis ;-)

Skjult ID med pseudonym mannigata ti. 28 juli 2009 20:46

Tror heller jeg skal satse sparepenga mine på genterapi. Lev livet til jeg er 80, legg meg inn på klinikken, få en haug med sprøyter (og endel unevnelige prosedyrer kan jeg tenke meg) og Vips! så er jeg 24 igjen.

Søren: Farnsworth har vel faktisk vært først ute der og....