Alle innlegg Sukkerforum

Avslag og ulest profil

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Oslo) on. 29 juli 2009 07:52 Privat melding

Noen ganger får jeg avslag uten at profilen min blir lest.
Er dette vanlig?

(Eller blir ikke lesingen registrert?)

Skjult ID med pseudonym Tulla on. 29 juli 2009 08:45

Helt vanlig, hverken mail eller profil blir lest av noen !!

Skjult ID med pseudonym Diem on. 29 juli 2009 10:16

Har samme erfaring selv. Skjer ofte at mailer blir lest og ikke besvart uten at de har kikket på profilen. Bare beviser at bildet er alfa og omega her. Spiller ingen rolle hva man sier, utseendet er og har alltid vært kriterie nummer 1. Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym meg on. 29 juli 2009 11:23

helt enig med diem.
Bildet teller alt her inne. Er selvsagt noen få som vil påstå noe annet, men de er heller unntaket som bekfrefter regelen. :)

Skjult ID med pseudonym mann27 on. 29 juli 2009 12:26

Har ikke fått noen svarte hjerter,har sendt noen mail,fått noen søte svar.Vet ikke normalen her inne for har bare vært her i seks dager.

Skjult ID med pseudonym meg on. 29 juli 2009 12:37

@mann27
som mann, så skal du være veldig lykkelig hvis du får svar på 1 av 10 meldinger.
Svarte hjerter merker du sannsynligvis ikke noe særlig til, fordi da forsvinner profilen deres fra dine lister :)

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 29 juli 2009 13:12

Ja.. Normalen er svar på 10% av sendte meldiinger, og det hjelper ikke om man er superbruker eller ikke.
Fordelen med å være superbruker er forumet, og at samtlige kan kontakte en.

Skjult ID med pseudonym Diem on. 29 juli 2009 17:06

@meg
1 av 10 svar???? Her må jeg definitivt gjøre noen endringer, da jeg er en av de som drar ned på den statistikken. Opplever kanskje svar på 1 av 20.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 29 juli 2009 17:35

Kan være mange grunner til det. Vært her et år og i perioder har det vært en dialog og Dating på gang. I de periodene har jeg ikke fulgt opp så himla godt selv. Prøver å svare alle, men innrømmer at jeg av å til er litt sløv selv også.. Dog ser jeg jo at damer som jeg har hatt kontakt med å fått avslag fra fremdeles er ute etter sin drømmemann etter nesten et år.. Hihi ja hvor dum går det an å bli? ;-) Hvordan kan "de" vite noe om meg når de ikke svarer eller svarer uten å ha lest profilen og oftest bare oppgir at vi ikke er på samme planet eller lignende? Bildene er OK aldri skremt noen, tvert i mot. Jeg vet hvilken planet og solsystem jeg befinner meg i om noen påstår at de er et annet sted blir det ikke lett å holde kontakten uansett ;o)

Blitt hardhudet etterhvert å legger ikke så mye prestige i det å få svar eller anerkjennelse på nett lenger. Lettere å leve med "utfordringene" da og før eller siden svarer vel den dama som fortjener meg ;-)

Mens jeg venter oppfører jeg meg pent og høflig og er ikke ufin mot noen, tvert i mot .

Om vi (gutta) er frustrerte over mangel på respons kan vi trøste oss med at enkelte damer som angivelig får 30-40 mail hver dag og til tross for det heller ikke finner den rette. DET MÅ VÆRE FRUSTRERENDE DET ;o)

Mitt tips til dem er da å søke i et annet solsystem, der de antagelig selv føler at de hører hjemme. Skader ikke å ta dette med en god porsjon humor, livet er herlig ;-)

Skjult ID med pseudonym Diem on. 29 juli 2009 17:45

@Nettfeber
Jeg har i hele skoletida blitt fortalt av damene innser etthvert at de helst vil lande på min planet (er ingen bad boy, bare snill og grei). Nå får jeg fremdeles høre at de en dag kommer til å lande på min planet. Hmmm, still waiting for that ship ;-)

Uansett så har du rett i en ting. Livet er herlig :-D

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 29 juli 2009 18:18 Privat melding

Jeg for min del gidder ikke å svare/eller svarer bare kort "Nei takk" når jeg får uspennende post. Uspennende blir posten av følgende grunner:
- Totalt intetsigende innhold (som "Hei, fin sommer eller?")
- Bilde som ikke tiltaler meg.

Variasjoner kan selvfølgelig forekomme. Er fyren dritfin (i mine øyne altså, ikke nødvendigvis strigla og "kjekk") kan jeg finne på å svare positivt på noe totalt fantasiløst. Og da sjekker jeg jo profilen også.
Er fyren lite tiltrekkende (i mine øyne altså, ikke nødvendigvis fordi han er skalla og overvektig) må det han har å si fenge desto mer.

Jeg er sær, og dette er ikke stedet for å lure noen til å tro de har sjans. Jeg tar i alle fall hintet uten å bli fornærma om folk ikke ikke sjekker profilen når de avviser meg eller ikke svarer meg.

Bildet teller 40% innhold 60% i det store og hele. Eller at det i det hele tatt er et innhold. Altfor mange skriver bare Hei, hei. Da faller jeg av lasset.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 29 juli 2009 18:39

Der er jeg helt enig med deg faktisk og praktisere stort sett det samme. Forsøker med humor å vinkle det slik at det kombinerer elementer av "hennes" profilbeskrivelser og min. Ofte får jeg selvsagt hyggelige svar, men nei takk, Andre skjønner åpenbart ikke humoren fordi de ikke har lest min profil før de svarer å da kan det egentlig være for min del. Om de skjønte humoren og gadd å lese min profil er også en slags "test" fra min side på å se om vi er på "nett" ;-)

Må vel også innrømme at jeg ofte kan la meg sjarmere uten at jeg egentlig føler at det er noe for meg. Da kan jeg sende av gårde et kompliment og noen hyggelige velvalgte ord for å spre litt glede og ønske vedkommende lykke til videre. Ingen baktanker bare for å være hyggelig rett å slett. Kan jo veksle noen ord uten å "gifte"seg bort av den grunn. Noen ganger kommer det hyggelige tilbakemeldinger på dem også med en smilie å takk det samme.

Generelt er faktisk jentenes forsøk på å få kontakt akkurat som du beskriver dine erfaringer fra menn. Blunk og hei er liksom ikke all verden. Kan vel bare oppfordre jentene også til å legge litt mer av sjela si i å lokke frem "oss" også. Ikke alle kaster seg over en hvilken som helst dame bare fordi vi får et tilbud. Noen er mer raffinerte enn som så . Litt Hard to get å vente litt med godsakene er ofte bortimot uimotståelig på damer. I hvertfall om de er bare "litt" interessert i utgangspunktet ;-)

Gleden ved å være to er gjensidig faktisk. Noen tror de er til for å tilfredstille gutta når det passer dem. Min erfaring er at "dere" har minst like stor glede av oss som vis a versa . Kunsten er som kjent bare å finne den man tror man vil ha å da er vi ved kjernen av problemet eller utfordringen ;-)

Skjult ID med pseudonym jesus on. 29 juli 2009 20:04

Det er nok vanlig, fordi de ser profilbildet når de leser meldingen - og du appellerer da tydeligvis ikke til disse.

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 30 juli 2009 18:56 Privat melding

det sparer litt tid...nok å se bildet altså.....appelerer man ikke fysisk så er ikke noe særlig vits å drive å maile frem og tilbake. Min mening altså

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 30 juli 2009 19:02

Man må ta høyde for at noen ikke er fotogene, og at andre er det. Man kan bli skuffet begge veier på date.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 30 juli 2009 19:05

Høres ut som om det bare er jentene som er så hjerteråe at det velger bort håpefulle beilere, men er vi gutta noe særlig bedre da?
Mulig jentene får flere henvendelser fra gutter enn vis a versa, men det betyr vel ikke at "vi" stuper på den første å beste som gir lyd fra seg ;-)