Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym frøkenen on. 29 juli 2009 12:45

Jeg har spurt folk og fe hva den beste måten å innlede en samtale ville være.

Det er uendelig mange som sier at det er jo bare å si hei! Så går praten av seg selv om det er interessant.
De jeg har vært innom og sagt hei til svarer aldri. Ikke et avslag heller, så jeg veit ikke om de i det hele tatt faktisk er der eller om de bare blåser i meg.

Når jeg derimot sier noe ledende eller dumt får jeg oftere respons. Om jeg så er slem mot folk får jeg til og med oftere respons.
Hvorfor kan ikke de snille ålreite si hei tilbake? Hvorfor må man lage sirkus av dette?

skuffet..

Skjult ID med pseudonym belezza on. 29 juli 2009 13:09

Jeg svarer også på hei meldinger - med et "hei" tilbake - noen hører jeg ikke mer fra, andre starter da en kommunikasjon.

Men kanskje menn liker slemme jenter og vi liker slemme gutter??? Men tror vel egentlig også at du bare har vært uheldig

(mann 45 år fra Vestfold) on. 29 juli 2009 13:09 Privat melding

Det er vel bare uflaks...

Jeg svarer hyggelig på samtlige meldinger selv som de kun inneholder "hei". Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hvordan en åpningsmelding er, fordi den ikke sier noenting om personen som sender den. Noen ganger så er det enkleste det beste.
Noen kan sende merkelige meldinger, fordi de kanskje har prøvd så mye annet som ikke fungerte tidligere og man må ta hensyn til det. Vi vet ofte ikke om personen er ny på sukker, eller om personen har vært her i årevis og kanskje blitt likeglad med hvordan en åpningsmelding er.

Skjult ID med pseudonym frøkenen on. 29 juli 2009 13:27

ja, det er det svaret jeg vanligvis får . Har nok bare vært uheldig ja.

Uheldig på nesten samtlige hei meldinger.

Nei, jeg tror ikke det blir noe mer hei på meg. Jeg får ta et forførerisk bilde ;P hører det hjelper bedre.

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 29 juli 2009 13:43

Ta gjerne ett slik bilde, men husk at det bør være ett nytt bilde. :-) Bruker du photoshop f.eks. etterpå så er sjansen for at date går bra rimelig dårlig. Du må vise deg hvordan du er uten kosmetiske triks. Forføreriske positurer osv.. er selvsagt helt lov, men bildet må være ekte. :)

De aller fleste gutter avskyr jenter som er uærlige på bilder, og omvendt selvsagt. Det er vel stort sett de som er desperate som overser uærlighet.

Skjult ID med pseudonym littLei on. 29 juli 2009 13:45

Det virker på meg som om brorparten av damene her inne egentlig bare er her for å få egoet boostet. De svarer ikke, leser sjeldent mailene sine og er svært sjeldent i forumet. Jeg teller vel under 10 aktive personer i forumet.

Jeg har ingen anelse hva jenter her inne driver med, men sosialiserer gjør dem ikke ser det ut til.

Skjult ID med pseudonym frøkenen on. 29 juli 2009 13:53

Ja det er vel fint for oss seriøse at det alltid er noen som ødelegger også. Det ville jo egentlig ikke forundret meg.

Er jo en grunn til at jeg er her inne. Er fint å kunne slippe å konkurrere med bimboer på byen og prøve å bli kjent med noen istedet for å bare bli brukt.

Av og til forstår jeg ikke at det er så vanskelig. Jeg får jo noen på kroken iblandt også, så jeg kan ikke være stygg. Det bare blir aldri noe ut av det. Og her inne er det vanskelig bare å få kontakt med folk.. I allefall seriøse folk.

Skjult ID med pseudonym Spantax on. 29 juli 2009 13:54

Jeg ble litt nysgjerrig jeg frøken...
Hvorfor sender du slemme meldinger i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym frøkenen on. 29 juli 2009 14:05

har du fulgt med eller har du lesevansker kanskje?

Skjult ID med pseudonym Pia on. 29 juli 2009 14:17

Hehe...kanskje du har svaret ditt der ;-))

Skjult ID med pseudonym Spantax on. 29 juli 2009 14:49

@frøken
Jeg er ganske flink til å følge med faktisk!:-o) Og utifra første posten din i denne tråden så virker det som om du av og til åpner en dialog med å skrive noe slemt til folk her inne! Det jeg lurer på er hvorfor du gjør det?
Men klart når jeg leser svaret ditt her, så tror jeg jo jeg skjønner hvorfor du ikke får så mye respons fra de snille og ålreite gutta her inne!:-o)

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 29 juli 2009 14:54

Jeg må si meg enig i det Spantax sier...:) Det ser ut til at frøken blir lett provosert, og en slik holdning fungerer dårlig på snille gutter.

Skjult ID med pseudonym Spantax on. 29 juli 2009 14:58

Tror ærlig talt ikke den fungerer så bra på noen gutter!
Jeg liker jenter med egne meninger, og de kan gjerne være sta også! Men i det øyeblikk et normalt spørsmål i en hyggelig tone(så hyggelig man kan få til på nett hvertfall...) utløser en hissig forsvarsholdning, så mister jeg veldig lett interessen!
:-o)

Skjult ID med pseudonym Pia on. 29 juli 2009 15:06

@frøkenen

Hvis du forsøker å være ironisk (til Spantax), kan det være lurt å tilføre iallefall et par smiletegn for å illustrere det. Ellers vil det lett misforståes.
Hvis det derimot ikke var ironisk ment, oppfatter jeg det som et relativt bitchie svar.
Som et tips ifht trådens tema ;-))

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 29 juli 2009 15:11

Ja.. Jeg hadde mistet interessen for frøken selv fort om hun var slik under kontakt. Etter all kontakt med jenter igjennom tidene så har jeg aldri snakket med noen som har vært snerpete. Jeg har aldri kommet noen vei med jenter som ikke brukte smileys, fordi tonen ble misforstått.

Mennesker som ikke bruker smileys kan lett misforståes.. slik Pia sier. Når man ikke kan høre den andre, så må man bruke tegn for å prøve å få frem rett tone.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 29 juli 2009 15:23

@frøkenen

WOW!!!.....måtte bare si det.....makan til ufyselig svar...!!...tror du fikk svar på hvorfor du ikke får svar ja.....

Skjult ID med pseudonym LittLei on. 29 juli 2009 15:27

jeg skjønner jo at jeg bare kan slutte å si hei, gi en kompliment, invitere jenta til min profil og invitere til prating hvis jenta vil.
Blir vel FOR hyggelig.

Synd at det ikke finnes en "slap face" funksjon her inne da det ofte ser ut til å være det som får jenter til å respondere.
Eller en "si noe nedlatende" funsjon. "Vær utro med venninna" knapp. Kanskje en "Behandle som søppel" bryter med 5 innstillinger. Det ser ut til å virke IRL.

(Dette var ironi!)

Skjult ID med pseudonym elli on. 29 juli 2009 17:08

@frøkenen,

Personlig synes jeg at det er ganske kjedelig å få bare et hei, Synes du det er så vanskelig å skrive litt mer? Les gjennom profilen til den du har lyst til å bli kjent med o0g ta tak i noe som står der.

Ellers er det vel så enkelt som at dersom den du sender hei til liker din profil så får du svar, hvis ikke så er det sikkert mange som ikke orker å sende et avslag... Så enkelt, vi må nok bare akseptere det..

(mann 46 år fra Oslo) on. 29 juli 2009 17:36 Privat melding

De damene som har tatt initiativ ovenfor meg har skrevet litt.

Ikke så mye, og innholdet varierte litt. Det er en ingen fasit.

Jeg ville dog ha svart på en mail med bare "hei" også.