Alle innlegg Sukkerforum

Usjarmerende bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Holly to. 30 juli 2009 12:21

Temaet har sikkert vært diskutert før, men jeg er ganske ny på forum, så jeg har ikke vært med på moroa :)

Er det noen som syns det er stas med bilder av gutter med sneipen i kjeften? Røykskyen som utydeliggjør ansiktstrekkene? Røyken er for meg utrolig usjarmerende, og slike bilder er totalt turn off. Greit nok at mange røyker, og at det er vanskelig å slutte, jeg kunne godt falt for en gutt selv om han røyker. Men å være så stolt av det at han lar sigaretten være hovedmotiv på alle bildene sine, nei takk!

Hva syns dere andre? Er det også vanlig at jenter har røyken i munnviken på profilbildet (og på minst halvparten av albumbildene)?

Skjult ID med pseudonym M to. 30 juli 2009 12:32

Tenner generellt ikke på menn som røyker, og røyk i kjeften sier meg at fyren er både slesk og ekkel. Så syns egentlig det er greit at de fremstår slik jeg.

Ei heller frister det med de som legger ut bilder av seg i bar overkropp, selv om kroppen er aldri så fin. Det sier meg at fyren er umoden i hodet sitt og sikkert bare vil ha modelltynne blondinner. Jeg vil ha en moden MANN!!

Skjult ID med pseudonym JK to. 30 juli 2009 12:37

Eller damer med cowboyhatt.... :-)

Skjult ID med pseudonym Holly to. 30 juli 2009 12:50

Men det må jo være noen som syns røyk er tøft, og tror at det er god reklame for seg selv? Husker mange hadde den oppfatningen da vi gikk på ungdomsskolen, men jeg blir overrasket over hvor mange som tilsynelatende ikke har skjønt at røyk er ut.. hvis det da ikke er JEG som har misforstått, hehe.. ;)

Skjult ID med pseudonym Holly to. 30 juli 2009 12:52

@JK: Går cowboyhatten igjen altså? Andre negative ting jentene legger ut bilder av? Gutta er vel verst på røyken, flaska til munnen, bar overkropp og solbriller..

Skjult ID med pseudonym mandu 76 to. 30 juli 2009 12:53

Jeg har en røyk på et av bildene mine. Det er ikke fordi jeg mener det er det beste salgstrikset eller fordi det er så tøft. Ville foretrekke å møte noen som ikke røyker fordi det ville gjøre det lettere for meg å holde meg røykfri. Samtidig foreslår sukker at man bør være ærlig og den røyken har nå vært med meg litt av og på de siste årene.

Skjult ID med pseudonym Jokke to. 30 juli 2009 12:55

Klart røyk er tøft. Det signaliserer at jeg er kul nok og tøff nok til å gjøre noe som selvsagt er idiotisk og meningsløst, og jeg har så mye selvtillit at ikke engang røyking kan trekke ned min verdi. Det blir litt som hann-påfuglen som har upraktisk store fjær og signaliserer med de at selv om jeg har en ulempe i kampen for å overleve så er jeg så sterk at selv ikke noen altfor store fjær hindrer meg i det. Carrie i Sex in The City f.eks....sterk, uavhengig og røyker, Et stor forbilde for mange :-)

Skjult ID med pseudonym JK to. 30 juli 2009 13:02

Vil ikke si at det er mange cowboy jenter der ute, men det er noen. Tror forresten det er litt mer selvinnsikt når det gjelder bilder blant kvinner enn blant menn. Selv om jeg mistenker mange av bildene i jente albumene for å være litt sånn se-hvor-mange-venner jeg har (i festlig lag sammen med andre). Nei, det er stort sett bra. Selv om jeg får meg en god latter av og til (helt for meg selv er det lov) når jeg ser bilder og nick. Du kaller deg ikke Lillepus når du er...hrmm litt stor, eller Nemi et-eller-annet når du er blond og har rosa topp, eller Sunshine eller noe sånn når du ser ut som om du er en de i Adams Family... :-)

Skjult ID med pseudonym Sumo to. 30 juli 2009 13:05

Jeg har et bilde i bar overkropp, he he.. Plutselig følte jeg som en umoden mann som bare vil ha modelltynne blondiner;-) Helt seriøst så var det mer humor enn noe annet mener jeg..................

Skjult ID med pseudonym mandu 76 to. 30 juli 2009 13:36

Ha ha jokke! Det værste er at jeg nesten kjøper den!

Skjult ID med pseudonym Jokke to. 30 juli 2009 14:18

Bare nesten ? :-) Vel, selv røyker jeg faktisk ikke, men det må jo være en grunn til at mange velger å gjøre det. En viktig grunn for at mange fortsetter å røyke tror jeg er at røyking blir et "friminutt" fra alt annet, der en har lov til slippe det en holder på med og bare gjøre en ting...røyke. Nesten som en liten sermoni eller meditasjonsstund.

Skjult ID med pseudonym mandu 76 to. 30 juli 2009 14:22

@jokke
Jo det er nok noe i det. Det er nok en stor del av det som gjør det utfordrende å gi seg. Selv er jeg veldig god på å slutte. Problemet er at jeg er ganske god på å begynne igjen også. Sikkert dels av grunnene du nevte i siste innlegg.

Skjult ID med pseudonym Jokke to. 30 juli 2009 14:26

@mandu76

Selv har jeg prøvd å begynne mange ganger, men har ikke fiksa det... Synes selv sigarer lukter veldig godt...kanskje du skulle prøve en feit Havanna sigar ? :-)

Skjult ID med pseudonym Jokke to. 30 juli 2009 14:38

Hehe...eller hva med de som fyller opp albumet med feriebilder dvs utsikt, natur, hav, solnedgang...og ikke et bilde av seg selv.

Så fint at du hadde det fint på en av jordomseilingene dine, men hva med et bilde av deg selv....

Skjult ID med pseudonym mann27 to. 30 juli 2009 14:56

jeg bor sentralt har bensin i blodet å elsker fjell skog å vidde

Skjult ID med pseudonym Fnis to. 30 juli 2009 17:39

Er det noen som syns det er stas med bilder av gutter med sneipen i kjeften?

Ja. Jeg. Jeg er såpass umoderne og lite gjennomtenkt at jeg tenner på menn som oser av femti/seksti-tallet :D

Skjult ID med pseudonym knuffings to. 30 juli 2009 17:53

det rareste bildet er vel av han som røyker en undulat.. hehe

Skjult ID med pseudonym pusen to. 30 juli 2009 19:38

Morsomt at Carrie fra Sex og singelliv ble dratt fram her som et røykende forbilde. Det hun røyker er lekerøyk, laget av gress, fordi hun er ikke røyker, noe som syns laaang vei, hun ser bare teit ut! ;)

Fint med de som viser at de røyker, da styrer jeg glatt unna, er allergiker. :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 30 juli 2009 19:59

Bedre med et kjipt bilde enn ikke noe bilde i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym bangalter to. 30 juli 2009 20:15

JK har vinneren over her. Jenter i cowboyhatt.

Det er dømt til å ende opp på campingferie på Seljordfestivalen. Grøss og gru!

Skjult ID med pseudonym sonnyboy to. 30 juli 2009 20:18

ingenting er som dyrskuen i seljord. Damer med cowboyhatt er verre enn mannfolk med hentesveis.

Skjult ID med pseudonym trondos to. 30 juli 2009 20:18

Ha-ha-ha-k-k-k-k i plata, Stein?

Skjult ID med pseudonym mandu 76 to. 30 juli 2009 20:21

@steinR. Nå må du hjelpe meg. Du kommer å sier det der med jevne mellomrom, men det er jo ikke noen her som har kjeftet på det den siste uka? Er det egenlig et sjekketriks?