Alle innlegg Sukkerforum

Boka "The Game"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym coolio to. 30 juli 2009 17:24

Er det litteratur verdt å bruke tid på, egentlig?

Har hørt mye bra om den og den skal liksom revolusjonere oss gutters syn på ting og tang, men nøyaktig HVA er det å hente?

Skjult ID med pseudonym Acelezz to. 30 juli 2009 18:24

De snakker litt om den boka her:

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/482878

Skjult ID med pseudonym DrKosmos to. 30 juli 2009 18:39

Boken i seg selv er en interessant pekepinn på saker og ting, men den er langt fra noe svar på alle de problemene du måtte ha på dame fronten. Som alt annet må det læres og øves.

Har selv lest boken og kom til en helt annen konklusjon en Walker. De skriver jo også at det finnes forskjellige typer menn der ute. Den typen Walker beskriver og den typen som faktisk er ekstremt sjenert å trenger å lære seg hvordan man tar kontakt med damer.

Jeg kjøpte boken av ren tilfeldighet, kom så til å snakke om den med en kollega på jobben. Han hadde vært med disse gutta i Los Angeles og fått en del materiale av de. Etter selv å ha satt meg inn i denne kulturen og snakket med folk som driver med dette både i utlandet og innlandet så har jeg et helt annet syn på det.

Jeg synes det er bra at de mennene som ikke turte å gå opp til å snakke med en dame før gjør det nå. At det er enkelte som har lyst til å dype nudelen sin får være deres sak. Forfatteren selv var jo en sjenert kar som slet svært med å komme i kontakt med det motsatte kjønn. Han har nå fått seg en kjæreste, hva er problemet?