Alle innlegg Sukkerforum

Magien brutt..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 30 okt. 2007 14:45

Hei... Noen som kjenner seg igjen?

Du åpner inn-boksen rett før du legger deg i tilfelle det er kommet et svar. Det har det. Du smiler og åpner og leser og svarer selv om du burde vært i seng. Du har fått langt svar neste morgen og humrer over ironien og den humoristiske tonen. Han husker tydeligvis noe du skrev for flere uker siden og refererer til det. Imponerende! Dere har jo virkelig mye felles. Du gleder deg til torsdag. Da skal dere treffes. Omsider. Han kommer først, sitter ved cafébordet og smiler. Litt mindre kjekk enn du trodde, men du kjener at du er glad for å se ham. Dere har jo fatisk blitt ganske godt kjent. Dere snakker om løst og fast i 3 timer før han sier at det er vel på tide å komme seg hjem. Vi snakkes, er siste replikk. Men det er løgn. Du vet det, og akter ikke gjøre noe med det selv heller. Magien er brutt. Møtet har funnet sted.

(kvinne 56 år fra Østfold) ti. 30 okt. 2007 14:50 Privat melding

Smil,,,,ja dette er en NARRATIV verden,,enkelt og greit ; ))))))

Skjult ID med pseudonym Gråbein. ti. 30 okt. 2007 14:56

Har selv opplevd mye av det samme, sommerfuglene rekker å spre seg til hele kroppen før møtet og forventningene, selv om vi har avtalt på forhånd å ikke ha noen, er meeget høye. Den gnistrende skriftlige dialogen vår ender i RL opp med å bli en lett passiar om selvfølgligheter og en hvit løgn avslutter det hele.

Så til åpningsspørsmålet ditt, kjenner meg veldig godt gjenn, desverre ;)

Husk bare på at: "Du skal få en dag i måro som rein og ubrukt står, med blanke ark og fargestifter tell."

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 30 okt. 2007 15:04

Snipp snapp snute og slik ender de fleste møter ;=)

men så er det deilig når du ikke lenger har noen forventninger,
- og pluttselig sitter på kaffedate fra 18 00 - 02 00 på en søndag med roser i kinnene!

Å for å si det sånn vi snakker ikke om "å snakkes"! krible krible krible

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 30 okt. 2007 15:09

Sier det igjen:

Et par meldinger -så over på msn - et par dager på msn - ringer for å kvalitetsikre magefølelsen - så en rask kaffe ; =)

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 30 okt. 2007 15:19

- og jeg synes S får sagt det ; = )

Skjult ID med pseudonym Gråbein. ti. 30 okt. 2007 15:27

S, du har selfølgelig helt rett, det er ikke mulig å avtale å ikke ha forventninger. Men som regel syns jeg det er viktig at vi er bevisst på at den personen vi har dannet oss et bilde av i hodet, eller sågar hjertet, ikke nødvendigvis er den vi treffer. Beklager min ukritiske bruk av ordet forventninger :)

Gråbein`s mål her inne er selvsagt å frembringe roser i kinn og kne-svikt hos en dame og treffer han Den Rette er alle sorger glemt.

"Hvem teller vel de tapte slag på seierens dag?"

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 okt. 2007 15:35 Privat melding

"Et par meldinger -så over på msn - et par dager på msn - ringer for å kvalitetsikre magefølelsen - så en rask kaffe ; =) "

Minus MSN, så virker det kjempebra :P .

Skjult ID med pseudonym girlie ti. 30 okt. 2007 16:01


Om man ikke har noen form for forventninger med den man skal møte, kan man like gjerne bli hjemme.
Det er imidlertid en bedre betegnelse synes jeg, å snakke om forhåpninger enn forventninger;
Forhåpninger ligger gjerne som en positiv førstetanke med åpent sinn til hva et møte kan bringe, mens forventninger tydeligvis har en tendens til å ende opp som noe klamt og uffent i motsatt ende hos en del, om det er hele utgangspunktet.

For min egen del, så har jeg alltid forventninger når jeg skal på date- men
forventninger ment som at det uansett blir spennende å møte dette mennesket, og som uansett utfall,
fører meg videre dit til den jeg skal ende hos - til slutt :-)

Skjult ID med pseudonym Panzer ti. 30 okt. 2007 16:48

Det går faktisk an å "snakkes etterpå"!

Etter noen dater som gikk litt sånn som beskrevet i starten her, så har jeg fortsatt kontakt på MSN, og det er nesten like moro nå, men det ligger uutalt at det ikke blir noen flere møter...

Om man har en forventning om at man mister pusten og stotrer og stammer på første date tror jeg man har lett for å bli litt.... skuffet... En god første/andre date er at jeg etterpå tenker at; "Jo, hun kunne jeg tenke meg å møte igjen."

Så håper jeg at jeg en gang tenker; "Yess! Hun her vil jeg våkne opp ved siden av resten av mitt liv!!" :D

;)

PS! Bra skrevet Lilleulv!

Skjult ID med pseudonym Glagutt:-) ti. 30 okt. 2007 17:00

Dere får heller stille opp på sukkerturer og fester....for min del ente turen til Skeikampen veldig bra:-))) Hun hadde nok ikke sett meg her inne, men med noen hyggelige timer på bussen, og flott dansemusikk får man vist litt mere av seg selv. Så da så hun meg da, og kontaktet meg i etterkant.....vet ikke hvor det bærer ennå, men det er pirrende deilig ;-)))

Skjult ID med pseudonym småkresen. ti. 30 okt. 2007 18:21

Enig med gladgutt.. følg gjerne prosedyren over.. men...siden sjansen bare er sånn +- 50% så møt opp på pub.. eller hjemme.. får iallefall 6 timer en ikke angrer på...og i noen tilfeller reprise om man havner i "3.etasje" ;-)))- ...
Lurer på om jeg kommer meg ned i første før neste sukkerfest men....

Og er det probelmatisk anbefales sukkerfest.. store muligheter for 3.etasje der også....... en god følelse i noen påfølgende uker..
kan anbefales på det sterkeste...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 30 okt. 2007 19:33

Har for ordens skyld opplevd at forventningene har innfridd også :-)Den gangen jeg hadde størst forventninger ,var det faktisk også mest vellykket..... Men det begynner å bli en stund siden... sukk.....

Men til dette med kaffetreff - er det noe særlig å sette av tid, rydde vekk planer og kanskje skaffe barnevakt bare for en times kaffe? Jeg synes det er greit at treff kommer tidlig, men jeg setter stort sett av kvelden med middag eller i alle fall helaften fra kl. 20. første gang, slik at man i alle fall får "brukt kvelden" man likevel har satt av og har sjanse til å bli ordentlig kjent. Er det uvanlig?

Er ikke en times kaffetreff noe som gjør at man føler at man bør møtes igjen (med mindre det er helt feil)?

Skjult ID med pseudonym Panzer ti. 30 okt. 2007 19:36

Umulig å gi faste regler her Lilleulv... Alt kommer an på hvordan "kjemien" er... For egen del gir jeg melding når det har vært tre dater og jeg fortsatt ikke føler noe, da ligger ting mer åpent...

Uansett må man ikke føle seg "forpliktet" til å møte noen igjen... Det skal jo stemme med hva den lille mannen eller dama inni deg mener... ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 30 okt. 2007 19:46 Privat melding

Tre dater?

Har aldri møtt noen igjen etter 1. gang en hvis det ikke kribler... Men som sagt - setter av hele kvelden- med eller uten mat.... :-) Men panzer gir altså personen ca. tre sjanser... Imponerende. Men blir de ikke skuffet til slutt, da? Blir nesten som et mini-brudd?

Skjult ID med pseudonym girlie ti. 30 okt. 2007 19:58


..interessant tråd egentlig ( og bra også, trådstarter !)

Jeg har også 'tilgode' å gå på tre dater med samme person herfra,
Det har ikke 'kriblet' nok til det, som Lilleulv sier :-)

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 30 okt. 2007 20:00

-Mail-msn-og møtes ganske raskt funker fint for meg. Da får man bygget opp noen forventninger,men kansje ikke alt for mange forhåpninger og kan møte den andre med et åpent sinn.
-Synes en upretensiøs kaffedate er fint!
Helaften,tur på fjellet og aktiviteter som "må" vare lenge synes jeg legger for mye press på oss begge.
Jeg har flere ganger bestemt meg for å ikke ville møtes etter 1. date,men tenker noen ganger at siden jeg ikke forelsker meg lett og det tar tid å se et anet menneske så burde man nok møtes i alle fall et par ganger.
Det er veldig lett å bli fanget av denne sukkerverdenen og til slutt ikke gi noen en sjanse...

Skjult ID med pseudonym Panzer ti. 30 okt. 2007 20:33

En kan jo like personen og trives sammen de to første datene, men når det går til tredje eller fjerde og man fortsatt ikke føler at man vil krype inntil da er det ikke så mye mer å bygge på...

Men man bør kanskje være strengere etter første date og sette tommel opp eller ned??

Skjult ID med pseudonym girlie ti. 30 okt. 2007 20:51


Jeg tror alle bare må følge sin egen magefølelse på det med dating :-)

Jeg vet iallefall for min egen del at hadde jeg følt det var mageindikasjon for et treff nr to, så tro meg jeg hadde gått for det og gitt det en sjanse (til) :-)
Jeg sitter ikke på sukker, engasjerer meg i en og en om gangen, byr på meg selv i mailene i forkant og er dedikert i gjerningsøyeblikkene mine her inne p.g.a tidsfordriv eller på mangel av annet å finne på i livet mitt :-)


Skjult ID med pseudonym Panzer ti. 30 okt. 2007 21:04

... sa girlie mens hun slang i seg en brødskive og stormet ut for å trene...

;)

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 30 okt. 2007 21:09

Jeg kjenner ganske raskt om jeg vil møtes igjen, tror egentlig det dreier seg om minutter for min del ;=) derfor synes jeg en kaffe er mer en nok for et første møte og tar det gjerne i arbeidstiden - noen ganger en søndag!

Skjult ID med pseudonym girlie ti. 30 okt. 2007 21:11


he he......girlie-multitasking-woman there thankyouverymuch...

Men du har rett, har trent etter jobb i dag men- jeg hadde ikke sukker pålogget og gående på tomgang da nei :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 30 okt. 2007 21:15

Enig med girlie at man får gjøre det man tror passer best, men det er interessant å høre hva andre pleier å gjøre. Om det er Panzer som bør vende tommelen opp eller ned litt raskere, eller jeg som hadde tjent på å være mindre effektiv, er ikke gost å si. Jeg har det med å "vite" ganske fort, men kanskje er jeg for rask og går glipp av noe. Men sårer kanksje færre.(?). Det morsomme er at etter nokså mange dater hvor så godt som alle har vært veldig hyggelige, har jeg enda ikke havnet i en skjev situasjon på slutten: At den ene absolutt vil treffes igjen og ikke den andre. Det må vel komme før eller siden, men so far so good...:-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 30 okt. 2007 21:16 Privat melding

OBS.. Pippi er visst enda mer effektiv enn meg, gitt!

Skjult ID med pseudonym Panzer ti. 30 okt. 2007 21:25

Pippi er prest? Cool... ;)

(kvinne 58 år fra Oslo) ti. 30 okt. 2007 21:30 Privat melding

Flere uker før første date er lenge nettop av den grunnen Lilleulv beskriver så er det "mailkjemi" foretrekker jeg treff tidligere enn det om mulig. Samtidig synes jeg Panzer har en fin innstilling med flere dater før en sier ja eller nei om en trives første treff. Et treff jeg hadde skulle bare vært en drøy halvtime men av div årsaker ble den plutselig forlenget med to timer. Jeg var ikke så happy da han sa "ops, nå har jeg to timer til".... men de to timene forandret MYE. Så det er ikke så dumt å spandere litt tid på hverandre. Det tar litt tid å oppdage flere sider ved hverandre og noen har gjerne behov for å "tine" litt.

Selvfølgelig har jeg også møtt "en annen person" en han jeg skrev med.

En vakker dag så....... :-))

Skjult ID med pseudonym Hasse ti. 30 okt. 2007 21:32

Ble litt kjent på chat, sendte to-tre mailer hvor alt bare klaffet perfekt. Snakket såvidt på telefonen før vi bestemte oss for å møtes til en kopp kaffe på ett lite sted i Hokksund, endte med middag i Hokksund, kaffe i Drammen og en lang gåtur i Oslo, tilsammen 7 timer. Vi møttes dagen derpå igjen, og dagen deretter og dagen etter det igjen. Nå er hun på 10 dagers reise og vi snakker sammen hver dag og gleder oss masse til hun er tilbake. Deilig følelse! :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 30 okt. 2007 21:46

Så bra Hasse! Nyt følelsen! Men det bekrefter jo bare det jeg tror. Man later som man skal treffes til en kjapp kaffe, men har egentlig satt av hele kvelden. Blir dere ikke litt snytt hvis vedkommende faktisk måtte gå etter en halvtime? Jeg hadde en gang en rar date, forresten. Vi skulle ut og drikke øl, det var hyggelig tone, men i det han tømte første glasset sa han: Jeg tror ikke vi blir kjærester, så jeg drar hjem. Så satt jeg der, da - pyntet og klar for en kveld på byen... Men jeg ble ikke sur. Egentlig litt morsomt og forfriskende ærlig. Jeg tok en øl til og tuslet hjem....

Skjult ID med pseudonym Panzer ti. 30 okt. 2007 21:59

Hasse: Av alle steder i dette vakre landet valgte dere Hokksund som møtested?!?! Lol!!! :D
Tør jeg gjette på at middagen var på Hokksund Hotell?? ;)