Alle innlegg Sukkerforum

Forventninger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 40+ to. 30 juli 2009 23:10

Nå har jeg vært medlem her i over 2 år, lest mange profiler , min oppfatning er at mange menn har så store forventninger / krav til hvordan evt, partner skal være: Bra selvtillit, trygg på seg selv, kunnskapsrik, sporty , pen, velformet kropp osv, osv.......... Hvor mange kvinner greier å være så perfekte hele tiden, særlig om en også har barn å stelle for, og jobb. Ikke rart det er mange single ...........

Skjult ID med pseudonym Fnis to. 30 juli 2009 23:13

Jeg forventer ikke en dritt jeg. Bortsett fra at han skal elske meg og at jeg skal elske ham. Ille nok å få til bare det ...

Skjult ID med pseudonym enigma to. 30 juli 2009 23:35

Jeg blåser i hva slags egenskaper hun har så lenge jeg liker henne....må gjerne være verdens mest usikre og selvhøytidelige asosiale tulling...faller jeg så faller jeg. ;-)

Skjult ID med pseudonym Sagi to. 30 juli 2009 23:40

Pgmp, jeg tror du var inne på når du lagde teorien din. Singlefolk fra begge kjønn som klager på at de ikke finner hverandre.

Skjult ID to. 30 juli 2009 23:44

Ja jeg også, uavhengig av status , penger , store båter , sykler og biler :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 30 juli 2009 23:46

Ingen av mine 2 siste ekser hadde hverken bil eller jobb. ;-)

Det er personen for min del som teller, og ferdig med det. :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 to. 30 juli 2009 23:50

@TomTom
Ikke mine heller:-))
Men må si at jeg har lyst til å møte en likemann nå!

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 30 juli 2009 23:53

Det er vel sjeldent at en mann ikke har bil eller jobb iallefall, eller kanskje ikke?. :-)

Jeg har tenkt å finne ei med jobb selv nå, men de jeg var med hadde tilfeldigvis mye penger da selv uten jobb. De hadde veldig god økonomisk sans.

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 30 juli 2009 23:56

@sagi
Det er vel det jeg kommer til å huskes for...
En modifisert teori som ble sletta av support gikk ut på at damer får meldinger, men de som sender er ikke av interesse for dem. Menn ikke får meldinger i det heletatt. Det er en topp X% gutter og Y% jenter som får mange meldinger. X er mye mindre enn Y, men begge er små tall. Muligens kan det være rundt 5% for gutta og 15% for jentene.

Kluet for å komme lykkelig ut herfra må være å ta kontakt med de man antar ikke blir lesset ned av meldinger. Det merkes at sommeren er over og jenter har igjen sluttet å se på oss b-varer.

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 31 juli 2009 12:46

Er det ikke det ene så er det det andre. En finner alltid feil om en leter etter de.. Hadde super kontakt med de to siste, men var ikke sporty nok og at en røyka vippa pendelen. Ikke rart at en blir her i årevis og går ut igjen like tomhendt som en kom inn..Superwoman/superman er veeeeeldig vanskelig /umulig og få tak i. Folk må være flinkere til å sette absolutt krav på det som er viktig for dem.

Skjult ID med pseudonym Mr.X fr. 31 juli 2009 15:42

Nå har jeg lest flere av kvinneprofilene enn de fleste andre her (tror jeg) og jeg kan forsikre TS om at damene stiller noenlunde samme krav som mennen gjør (d.v.s. iflg. det TS sier.) Det er kropp utseende, selvtillit, trygg på seg selv, sporty og blablabla. En slags deodorantboks i menneskelig skikkelse. Mye av dette har åpenbart til hensikt å skremme bort mennesker som ikke føler seg perfekte, folk som vet at de har et dårlig utseende osv. Det bvlir litt sånn "ikke prøv deg, du er ikke god nok for meg uansett."

Og så er det denne "kjemien" - som, hvis vi skal være ærlige, begynner og som oftest slutter med profilbildet. Svært mange av disse damene kommer med rubnde formuleringer om å være "tiltrekkende i mine øyne" osv., men realiteten er at det finnes en konsensus om hvem som er pene eller stygge, og at de som blir kontaktet her tilhører den første gruppen. (Jeg har knapt fått noen meldinger siden jeg la ut profilbilde. )

Så summa summarum: Det hersker likestilling - så vidt jeg kan se i hvert fall. Uten at det er noe å rope hurra for.