Alle innlegg Sukkerforum

Hvis ny kjæreste vil vente med sex

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gutt30 fr. 31 juli 2009 17:59

Hvis du som jente eller gutt møter noen, blir forelsket, eller venner først og så forelsket, og motparten sier de vil vente med sex.

Hva gjør du da? Sier det er ok eller snur og går din vei. Årsaken til å vente med sex kan være mange. Noen har hatt dårlige erfaringer med sex og forhold og vil vente med sex før man er et stykke inn i forholdet. Noen er jomfru og er ukomfortabel med å ha sex med en person de ikke kjenner. Noen er religiøse og vil vente til de er gift.

Uansett grunn, ville du avbrutt forholdet bare fordi partneren din vil vente med samleie? Eller ville du respektert denne personen og ventet?

Hilsen Gutt30

Skjult ID med pseudonym Major fr. 31 juli 2009 18:06

Det kommer jo veldig ann på hvor lenge vi snakker om å vente da. Vente til man er gift? Vente til man vet at vedkommende ønsker noe seriøst forhold?
Det er vansleig å si noe generelt, det handler om så veldig mye. Klarer man å kommunisere om det og blir forstått på hvorfor man vil vente så er det noe helt annet enn om en bare vrir seg unna og unngår å snakke om det.
Er man veldig uenige om hvorfor man vil vente og hvor lenge man vil vente, ja da er man kanskje ganske forskjellige på andre måter også...

Skjult ID med pseudonym jente 3 fr. 31 juli 2009 18:07

Ville nok ikke ventet noe mer enn en mnd gitt. Så lenge man ikke bodde så langt fra hverandre at man nesten ikke traff hverandre.

Skjult ID med pseudonym LBL fr. 31 juli 2009 18:09

Jeg ville ha avsluttet forholdet, men likevel respektert personen. For meg blir det for dumt å skulle vente dersom man hadde et forhold, men jeg aksepterer likevel at andre kan mene dette. Dessuten, når to voksne mennesker har innledet et forhold men den ene parten likevel vil vente så er det noe som skurrer. Hos meg ville det blinket mange røde lys ...

Skjult ID med pseudonym jente fr. 31 juli 2009 18:22

Hadde vel kunnet ventet hvis det var snakk om ett par måneder, men ikke hvis det var snakk om år... men noen form for intimitet måtte det ha vært...

Skjult ID med pseudonym Sunbum fr. 31 juli 2009 18:23

Ligg med meg, eller stikk.

Vente med sex??? Please, give me a breake.......

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 18:24

Hva mener trådstarter?

Skjult ID med pseudonym Acelezz fr. 31 juli 2009 18:24

Å vente litt KAN være spennende det også..men alt har sine grenser..

Skjult ID med pseudonym mikro fr. 31 juli 2009 18:25

Kommer vel helt an på hvor gammel personen er og hvor lenge det er snakk om å vente egentlig. Hvis h*n vil vente til vi er gift, hadde jeg avsluttet det. Har aldri tenkt å gifte meg igjen, så da hadde nok ventetiden blitt vel lang :p

Skjult ID med pseudonym ærlig fr. 31 juli 2009 18:26

Hadde en gutt ønsket å vente litt ville jeg tatt det positivt, og tenkt at denne gutten/mannen er seriøs. Det er skjelden jeg opplever at det er gutten som vil vente. Men jeg tror ikke jeg hadde ventet så veldig mange mnd før jeg hadde begynt å lure og hvertfall ikke ventet til vi skulle giftet oss. Jeg personlig synes det er greit å vente litt til en er blitt bedre kjent.... sexen blir også så mye bedre da :) Jente 34.

Skjult ID med pseudonym girlye fr. 31 juli 2009 18:29

Jeg ville hatt full respekt for det, men hvor lenge er jo spørsmålet. Vil selv helst vente til man virkelig har et forhold og ikke bare er på dater'n (selv om det noe ganger kan være veldig vanskelig hihi). Ville vel ikke satt en bastant tidsgrense, men vente til det føles riktig for begge. Om man ser hverandre ofte og forelskelsen er på plass ville jeg likevel funnet det merkelig om det gikk over en mnd....
Har kanskje endel med trygghet å gjøre, er jo desverre endel gutter som stikker når de har "fått sitt"...

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 18:31

Hvis det er en "han" som skal vente, så er det mest sannsynlig at han er jomfru og usikker på seg selv.

Skjult ID med pseudonym tid fr. 31 juli 2009 18:58

kan vel også være en mulighet at dersom "forelskelsen" ikke er gjensidig så lar man være å ta skrittet for å unngå eventuelle følelser av utnyttelse. at det henger litt i luften om man skal gå videre eller ikke?

Skjult ID med pseudonym i skjul fr. 31 juli 2009 18:59

Go Sunbum!

Skjult ID med pseudonym gørl fr. 31 juli 2009 19:03

Det hadde for meg spilt en rolle med grunnen til hvorfor han ville vente. Om det f.eks var religion, så ville han ikke fått så mye cred. Om det var å holde en pirrende, god følelse lenge, men ikke ta den helt ut før man er sikrere på hverandre og kjenner hverandre bedre, hadde jeg syntes det var kult. I alle fall en god stund. Om jeg treffer et menneske som virker så bra at jeg vurderer å dele livet med ham, så spiller det liten rolle om vi har sex etter to dager eller to måneder. Men to år, ville jeg neppe ha ventet. For man skal jo helst passe sammen sexuelt også. Og NEI, det er ikke BARE noe som kan læres og fortelles... :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 19:07

Det gørl prøver å si er at det må praktiseres også innenfor rimelig tid.. :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 31 juli 2009 19:08

Sex er så utrolig viktig for å få et langvarig forhold til å fungere.
Det kommer ann på hvor lenge det er snakk om og hvor grensen går henn .... er det snakk om all sexuell kontakt?
Om det er tilfelle vet jeg ikke hvor lenge jeg hadde holdt ut, jeg må bare kose med og utforske min nye partner. ;oP

Skjult ID med pseudonym Gutt30 fr. 31 juli 2009 19:17

Enn hvis gutten sier han er jomfru og ikke føler seg trygg på å ha samleie før han er blitt bedre kjent med deg, og kanskje vil vite om du er like seriøs som han, Hva da?

Jeg er i en sånn situasjon, og jeg er litt redd for at en jente skal dumpe meg fordi jeg er jomfru og vil vente litt til jeg vet at vi er på vei et sted. Altså ikke at vi garamtert vil gifte oss, men at jeg får noe mer ut av dette enn bare et ligg for å bli kvitt jomfrudommen. For den tanken appelerer meg overhodet ikke. For meg er sex synonymt med følelser. Derfor kan jeg ikke bare ha sex bare for å ha det. Jeg føler jeg ødelegger for meg selv, og kanskje for henne også.

Jeg kunne sikkert fint hoppet i det, tro meg jeg vil. Men jeg liker ikke tanken på å ligge med noen jeg ikke kjenner godt.

Er det noe de fleste jenter setter pris på eller ser de fleste det som et rødt flagg?

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 31 juli 2009 19:17

Jeg ville synes det er greit og vente noe, men ikke mnd vis. Da hadde jeg begynt å lure litt, har aldri opplevd at det er mannen som vil vente.

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 19:30

Jeg ville snakket med den aktuelle jenta om dette. Sikkert mange som synes det kan være spennede å få gi noen en god første opplevelse. Men hvis det er sånn at du vil spare deg til en det er alvor med, er jo det å ta en prat om hvordan dere har det med dette en god lakkmustest.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 31 juli 2009 19:35

@gutt30
Om mannen jeg møter vil vente til han er sikker på meg og vårt forhold , er det greit .
Men vi kvinner venter ikke i all evighet... så om du skulle bruke et år på å bli sikker tror jeg de fleste ville blitt lei ventingen.
Og så kan man bli kjent med hverandres kropper uten å gå så langt som å ha et samleie.

Skjult ID med pseudonym enigma fr. 31 juli 2009 19:47

Jeg pleier å like å vente med de jeg liker svært godt, fordi jeg er redd sex i et for tidlig stadium skal ødelegge noe....de jeg ikke liker så godt kan jeg gjerne ha sex med omgående.

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 19:49

@enigma: Den hørtes bakvendt ut, ut ifra normalen...

Skjult ID med pseudonym enigma fr. 31 juli 2009 19:50

ja, jeg får høre jeg er litt rar av og til - men man får jo feire originalitet da :-)

Skjult ID med pseudonym gørl fr. 31 juli 2009 19:50

Skjønner at det er vanskelig å tidfeste, TS - for deg som for oss, men hvor lang tid ville du selv anta at du /dere trengte for å bli så trygge på hverandre som kjærester at sex/samleie hadde vært aktuelt?

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 19:52

Kan skjønne enigma. Men trådstarter: er det sånn at det er et poeng for deg å bare ha hatt sex med personen du skal leve med resten av livet?

Skjult ID med pseudonym enigma fr. 31 juli 2009 19:55

ved nærmere ettertanke er det ikke tiden som er viktig for min del, men hvor mye / ofte man har sett hverandre. Noen kanskje treffes daglig i en uke og blir godt kjent, mens andre treffes bare en time i uka over lang tid......summen av "tid" er den samme, sant?

Skjult ID med pseudonym Gutt30 fr. 31 juli 2009 21:28

Hm, kan ikke si det er noe spesielt poeng. Annet enn at det er min første gang å ha sex, samtidig som det er første gang jeg er i et forhold. Og jeg tror ikke jeg kan ha sex og ikke få sterke følelser etterpå. Så hvis jeg f.eks visste at dette ikke kom til å vare, ville jeg nok holdt tilbake litt og kanskje ikke klare å gjennomføre det. Men hvis jeg visste at hun vil ligge med meg fordi hun har følelser for meg, ikke bare har lyst på meg så ville det gi meg mye trygghet i hele situasjonen.

Og så ønsker jeg meg så inderlig en kjæreste, så jeg tror jeg ville bli veldig nedfor hvis dette ikke skjedde. Jeg har en mulighet til å gjøre min debut til noe spesielt, og jeg har muligheten til å få et forhold som kan vare livet ut.

Jeg vet stort sett ikke hva jeg snakker om, men jeg tror at å hive seg i det før jeg vet hva det er vil gjøre vondt værre for meg senere.

Prøver bare å gjøre det rette for meg, OG henne.

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 31 juli 2009 21:48

Det er sikkert bare meg...men hvis jeg skulle tenke og analysere så mye så tror jeg ikke at jeg hadde klart å ha sex i det hele tatt. Igjen, hver sin smak....men kanskje Nike har et poeng ? :-)

Skjult ID med pseudonym amethyst fr. 31 juli 2009 21:48

Jeg synes dere skal vente til dere har blitt mere trygge på hverandre og alt kjennes mere naturlig:)

Skjult ID med pseudonym belezza fr. 31 juli 2009 21:52

Sex betyr så pass mye i et forhold for meg at jeg ikke vil vente så veldig lenge, hvorfor bruke tid på å være kjærester over lang tid, bli forelsket og så er sexen dårlig? Mulig jeg har blitt for gammel for dette sp.målet da, og har ikke møtt menn på mange år som ønsker å vente med sex for å si det sånn...

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 22:06

Jeg kan ikke tenke meg at man når har fylt 30 kommer til det punktet at det kjennes naturlig å skulle ha sex med noen for første gang. tror det ville være mer som å kjøre den mest voldsomme berg og dalbanen på tusenfryd. Hvis jeg skulle gjøre det ville jeg hatt med meg en person som jeg kunne si det til at jeg syntes det var spennede og skummelt, som jeg kunne snakke med om hvor lenge vedkommede ville vente før h*n ble utålmodig og som ikke lo av meg his jeg ble litt svimmel.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 31 juli 2009 22:17

om sexen skulle være dårlig med en jeg er forelsket i .... er det bare å sette seg ned å snakke om det .... men er han ikke villig til å diskutere det er det over og ut ...

Skjult ID med pseudonym amethyst fr. 31 juli 2009 22:34

Om sexen kan kalles god eller dårlig har BÅDE med teknikk og følelser å gjøre. Har man dype følelser så er jeg sikker på at man kan få fantastisk sex -bare man snakker om det ogutvikler seg sammen.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 31 juli 2009 22:36

my point exaktly .. ;oP

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 22:39

Det er jo helt naturlig å snakke om sex slik at begge får det slik de vil ha det. :-) Jeg vet det er mennesker der ute som vegrer seg for å snakke om slik, og da blir sexen kanskje ensformig.

Skjult ID med pseudonym Gutt30 fr. 31 juli 2009 22:53

Nå er det ikke slik at jeg sitter og overanalyserer ting og er nevrotisk over det hele.

Jeg tror også at kommunikasjon er det beste, og jeg kommer til å kommunisere at jeg er nye i dette og at hun må forstå det og gjøre ting i et tempo jeg kan henge med i. Problemet er bare at en jente som ikke helt forstår en 30 år gammel jomfru kanskje tror at forholdet kommer til å utvikle seg slik par som har hatt sex gjør.

Når jeg sier til henne at jeg gjerne vil vente til det føles riktig, er det viktig at hun ikke bare respekterer det men også forstår hvorfor.

For gjør hun det ikke, kan det komme et punkt hvor hun kanskje tenker at dette er ikke verdt å satse på, når det stikk motsatte er tilfelle. Og jeg vil gjerne slippe å måtte gå igjennom det.

Jeg vil ikke starte et forhold med sex, jeg vil starte med vennskap. Jeg trenger å bli kjent med henne først. Jeg vil også bli sammen med henne, men det skal ikke være pga sex. Og da synes jeg det er poengløst å si at sex er så viktig i et forhold for det vet jeg.

Men jeg har ikke hatt sex, så for meg er alt det andre viktigere helt til jeg har sex. Men bare hvis jeg gjør det i riktig rekkefølge. Går jeg til sengs før det er følelser innvolvert så vil jeg angre på det. Derfor har jeg takket nei til ONS. jeg kjenner meg selv såpass godt.

Det betyr ikke at jeg gjør ting vanskelig, jeg gjør det på den måten jeg vil gjøre det. Og det kan ikke hun bestemme.

Det er litt rart, for hvis en kvinne sier hun vil vente så er mannen en dust hvis han dumper henne for det. Gjør en mann det så er det noe galt med han.

Derfor skriver jeg dette for jeg trenger å reflektere litt. Jeg vil ikke ha et stempel som unormal bare fordi jeg velger å vente med sex til jeg er i et forhold. Ikke at noen her sier at jeg er det, men en kjæreste kan fort misforstå og feilvurdere deg helt. For hvor mange her har blitt sammen med en 30 år gammel jomfru som er ateist?

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 23:02

Når jeg møter en mann kan jeg ofte velge hvilket gir jeg går inn i. Er han gift eller homse går jeg automatisk inn vennskapsgiret. hvis dere ikke skal ha sex kan det være viktig å på andre måter sørge for at kjemien fortsetter å være der...

Skjult ID med pseudonym amethyst fr. 31 juli 2009 23:21

Gutt30 -jeg syns du har en fin innstilling. Sjelden man hører om noen som er så seriøse. Hvis du bare er åpen og ærlig overfor jenta, tror jeg dere har større muligheter for å lykkes enn de som går til sengs med en gang..