Alle innlegg Sukkerforum

He's really not that in to you..?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kiun fr. 31 juli 2009 19:08

Jeg synes det kan være vanskelig å lese folk når man møtes som dette, spesielt noen eksempler:

Om man skriver flere meldinger om dagen med noen og kontakten er god (de svarer raskt osv), så blir det plutselig bare helt stille. Hva skjer? Går vel an å si fra om man har møtt noen andre mer interessante eller om det er noe annet, men synes det er litt dårlig å bare forsvinne sånn...

Noen jeg skriver med svarer på meldingene etter et døgn eller tre hver gang, ennå jeg ser de er pålogget så godt som hele dagen og at mine meldinger blir lest nesten med en gang. Betyr det at jeg bare holdes på gress i tilfelle og at de egentlig ikke er så keen?

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 19:22

Kanskje de er som meg å har tatt en pause fra dating og bare henger på forum.

Skjult ID med pseudonym kit fr. 31 juli 2009 19:25

sannsynligvis så skriver de med flere parallelt, og så blir det mer seriøst med den ene. Eller de mister interessen uten å si i fra...

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 19:28

Man merker det stort sett på meldingskrivingen om det er på vei til å dø ut..kommer det ikke noe mer svar...vel..ikke noe stresse med det.

Skjult ID med pseudonym eilif fr. 31 juli 2009 19:28

desverre alt for vanlig. Det er nok det berømte grønne gresset på andre siden av gjerdet igjen. :)
Personen er tydeligvis ikke interessert nok i deg. Og hvis person igjen plutselig skulle svare på en av dine meldinger, så vil det det nok ikke ta lenge tiden før det igjen blir mangel på svar.
Sett svart hjerte og kom deg videre......

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 19:40

Det krever jo litt å skulle bli kjent med nye folk også da gutter! Kanskje damen bare trenger å tenke seg om.

Skjult ID med pseudonym gørl fr. 31 juli 2009 19:44

"Sett et svart hjerte og kom deg videre.... " Det er visst løsningen på alt!! Men vet dere hva? Jeg gidder ikke det mer. Ikke til de som jeg har hatt en god dialog med. Det er for lettvint for dem og litt feigt fra min side også. Så jeg spør rett ut. Fikk nettopp et veldig hyggelig svar med en beklagelse og forklaring. Det er bedre for meg. Jeg liker, om mulig, å avslutte enhver kontakt med et hyggelig håndtrykk!

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 19:47

Jeg tror det er mer enn tenking som ligger bak om man ikke hører noe etter flere uker. :)

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 19:50

Heier på Gølr! Spør heller! Fikk svart hjerte av en fyr som henger litt på forum, så vidt jeg kan se er det fordi jeg brukte mer en fem timer på å svare. Underlig, men greit. det kan jo hende jeg hadde skrevet noe oredntlig teit i en tråd i mellomtiden eller Kanskje fordi er det kjennes bedre å avvise enn å bli avist?

Skjult ID med pseudonym kit fr. 31 juli 2009 19:51

Jeg er enig med at ett svart hjerte er for enkelt. De svarte hjertene reserveres til de tilfellene der hun ikke svarer.

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 20:03

Er det for å holde oversikt Kit? Jeg ville ikke svathjertet noen bare fordi de ikke svarte.

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 20:05

Jepp... Det blir feil å sette stort hjerte på noen man faktisk har snakket med uansett om det går skeis.
De som har dårlig hukommelse, kan jo se etter hvem de har snakket med før.

Jeg har glemt dette sorte hjertegreiene, og satte vel 2-3 første uka.. men ingenting senere..det kan jo hende at det blir kontakt igjen senere.. man vet aldri... litt bablete skrevet...

Skjult ID med pseudonym grr fr. 31 juli 2009 20:11

Leit hvordan normal høflighet går fløyten på nett...

Skjult ID med pseudonym ae fr. 31 juli 2009 22:17

Må innrømme at jeg skjønner poenget ditt, men samtidig synes ihvertfall ikke jeg at det er så lett.

Akkurat nå for tiden har jeg kontakt med tre jenter, og jeg føler jeg har ganske god kontakt med alle tre og alle virker som noe å gjeme på.
Men problemet er å sjonglere mellom alle 3 og oppretholde kontakten frem til jeg finner ut hvem som er hvert å ta sjansen på (dere tenker sikkert at 3 stk burde være enkelt, men jeg har mer en nok med å holde kontakten med 1), og det holder jo ikke bare at jeg liker dem, de må jo like meg, og det er jo enda verre å finne ut av (uten å spørre dem direkte da, noe jeg ikke tør).

Men hvor mye skal man liksom fortelle dem?

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 31 juli 2009 23:13 Privat melding

"Betyr det at jeg bare holdes på gress i tilfelle og at de egentlig ikke er så keen?"

Ja.

Skjult ID med pseudonym sonnyboy fr. 31 juli 2009 23:22

he he, jeg kastet ut en hel haug med infarkthjerter i går. Da blir det lettere å få oversikt, og så kom jeg vel dem kanskje i forkjøpet.........

Skjult ID med pseudonym eilif fr. 31 juli 2009 23:28

@kit
En ting er jo at man ikke får svar, men som TS sier så har det vært en dialog over tid og så hører man ikke noe mer, selv om man ser at meldingene blir lest. Da er tydeligvis ikke personen så veldig interessert allikevel og det er det like greit å å fjerne profilen fra listene....

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 31 juli 2009 23:29

Jeg er en av de gutta som lar kontakten gradvis forsvinne før jeg stopper helt opp med meldingene. Det betyr ikke at jeg holder dem på gress eller ikke er interessert, men når jeg merker at engasjementet i meldingene forsvinner og svarene blir stadig mer intetsigende, så velger jeg å kutte ut. Når interessen er dalende før man en gang har truffet hverandre, så er det ikke mye å hente, føler jeg.

Skjult ID med pseudonym lise fr. 31 juli 2009 23:34

@wintermute
Hvorfor kan du ikke fortelle folk at du har funnet ut at personen ikke var den rette for deg og at du vil bryte kontakten? Eventuelt etter siste melding sette ett sort hjerte.
Er mye mer realt det enn at personen i den andre enden skal fortsette å sende meldinger som ikke blir besvart og så skjønner de ikke hvorfor....

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 1 aug. 2009 00:08

@lise: Jeg lar det ikke ligge masse ubesvarte meldinger i inboksen min, så kjip er jeg ikke. Men hvis den siste meldingen de sendte ikke inneholder noe spørsmål, eller viser noe interesse av å bli nærmere kjent med meg, så lar jeg det forbli siste meldingen. Sort hjerte setter jeg ikke, da jeg fremdeles kanskje har lyst å bli kjent, men deres manglende engasjement gjør at samtalen ikke flyter. Jeg ønsker ikke å gå på date med noen hvor jeg blir sittende og spørre og grave uten å få noe interesse tilbake. Been there, done that osv.