Alle innlegg Sukkerforum

Hva er den perfekte startmeldingen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fifi fr. 31 juli 2009 21:03

Blitt oppgitt og funnet det uinteressant når jeg får meldinger som:
- Hei hei, har du en fin sommer?
-Hallå sexy, åssen i alle dager kan noen som deg være singel?
- Heisann, fin profil. Hva driver denne frøkna med da?

Men så fant jeg en jeg ville skrive til og skrek nesten høyt når jeg så at jeg skrev: Hei, likte profilen din..
Hva i alle dager skal man skrive? Man vil jo skille seg ut og vise personlighet, men det står heeeelt stille for meg. Det var visst ikke så lett som jeg trodde hehe ;)

Hva slags meldinger reagerer dere negativt/ positivt på? Eller er det kun bildet som teller?

Skjult ID med pseudonym jente fr. 31 juli 2009 21:09

Kun bildet som teller.... hvis ikke han spør om vi skal ha oss i første meldinga, da er han ute samme hvor bra han ser ut...

Skjult ID med pseudonym Sagi fr. 31 juli 2009 21:11

Skriv et lite hei med spørsmål fra noe i profilen hennes og ta det derifra.

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 21:12

Dere som kun fokuserer på bilder bør ta en kikk i denne tråden under her..Noen av de siste postingene beviser at bilde ikke er allt.

"Skal man måtte "ta til takke" med noen for å slippe å være alene?"

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 31 juli 2009 21:12

Nå har jeg tilfeldigvis også en erogen sone mellom ørene... så nei, det er ikke bare bildet som teller! :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 21:14

Det er den erogene sonen mellom ærene som teller mest ja, og den blir ikke reelt tilfredstillt kun ut ifra ett bilde om det er noe der. Ett bilde er følelsesløst..

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 31 juli 2009 21:15

Som jente kan du skrive nesten hva du vil, så lenge du indikerer interesse for den du sender til, og har bilder og litt info om deg selv i profilen. Dersom han liker det han *ser*, så får du garantert svar. En morsom melding kan også fremprovosere ett svar, men dersom utseende ikke passer ham, vil kommunikasjonen uansett dø ut rimelig raskt.

Skjult ID med pseudonym Anonym fr. 31 juli 2009 21:18

Sier dere her, men praktiserer dere det?
Hadde vært interessant å vite hvem dere er, høres meget forstandige ut... Men siden alle andre er anonyme er jeg det også, for nå hvertfall ;)

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 31 juli 2009 21:21

....siden lilleulv og tomtom er inne på et vesentlig poeng så må jeg legge til: du får det initielle svaret basert på utseende, men dersom den videre kommunikasjonen ikke passer, spiller det ingen rolle med utseende heller.

Skjult ID med pseudonym G34 fr. 31 juli 2009 21:21

Det er faktisk utrolig vanskelig. Har selv fått flere slike "enkle" meldinger flere ganger. Og har vel som regel svart på de. Har selv sendt ut både enkle og litt mere gjennomarbeida meldinger, men slett ikke sikker på om det er det egentlig har gitt noen forkjell i svar retur statistikken. Tror nok at folk svarer om de liker bildet, og lar vær om de ikke gjør det.
Om noen har en perfekt oppskrift for en hyggelig første gangs melding så kom med den!

Skjult ID med pseudonym mr.K fr. 31 juli 2009 21:22

@wintermute
Som jeg har mistenkt: Jeg er flink til artige meld, men får jeg svar dør det alltid ut likevel. Nettdating er og blir trynefaktorens kjøttmarked, uansett hva folk sier eller prøver å innbille seg selv...

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 21:24

@wintermute: Jeg er enig med deg, men dersom bildet avgjør om man i det hele tatt får svar så blir det noe annet.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 31 juli 2009 21:28 Privat melding

Det tror jeg du har rett i gitt, wintermute....
Jeg tror faktisk menn, i større grad enn kvinner, kan redde et noe dårlig bilde med å skrive noe morsomt og originalt. Og således åpne for kommunikasjon. Men det er forbausende få som spiller på andre strenger enn bilde og evt. profilteksten sin.

En god førstemelding sier at gjerne et par ord om hva de liker med akkurat deg. Og deretter litt om hva de gjør selv/har gjort nylig, og avslutter med et spørsmål som er konkret og greit. (Som: For et uvær det var i går! Lå og hørte på musikk mens det pisket mot ruten... Jeg digger tordenvær! Hva med deg?)

Det meste av førstemeldinger er greit så lenge man prøver å gi like mye som man vil ha tilbake. Å bare skrive: Hva driver denne frøkna med for tiden, da? er derimot ikke særlig inspirerende. Da ber du om mer enn du gir.

PS. Er ikke så veldig anonym

Skjult ID med pseudonym enigma fr. 31 juli 2009 21:32

På generelt grunnlag vil jeg si.....(uten noen hentydning til trådstarter eller noen andre) at en stereotypisk slapp profil som ikke sier noe annet enn de standard klisjeene kan jo ikke forvente å generere noen intelligente åpninger?

Man kommer ikke så langt med profiler som inneholder "jeg er lite selvhøytidelig, aktiv, spontan, trener, har masse humor, elsker å reise, etc,,etc,,for det skriver 95% av alle.

Ønsker man en interessant mail må man lage en litt sigende profil også...man høster det man sår. Folk må få noe å ta tak i som de kan gå videre med.

Ønsker man en artig mail for man bare sitte og vente til en klovn kommer forbi :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 21:34

Jeg var på date med en som jeg tror synes jeg var skikkelig hyggelig, men kanskje ikke så pen som de han har vært sammen med før ( han hadde vært sammen med veldig fine men kjipe damer sa han). Det er ikke en kjæreste for meg. Jeg vil at folk skal like bilde mitt (og virkligheten bedre) hvis de vurderer å gifte seg med meg på sikt.

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 31 juli 2009 21:34

@Lilleulv
Du har så rett så rett..
Den meldingen du komponerte over hadde jeg med glede svart på...uansett bilde.
Om det hadde blitt noe mer vites ikke.
Men nå svarer jeg på nesten alt uansett..men jeg hadde nok vært mere begeistret for en slik melding enn andre:-))

(mann 51 år fra Oslo) fr. 31 juli 2009 21:35 Privat melding

Blir ikke det for voldsomt i den første meldingen, lilleulv?

Jeg er mer på linje med sagi, ett hei og hvorfor jeg kontakter deg, samt ett spørsmål som er greit å svare på. Så fletter du inn at du faktisk har lest og forstått profilen.

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 31 juli 2009 21:36

@Enigma: Jeg forstår deg, men tenk på hvor mange muligheter du går glipp av pga. alle disse kjedelige profilene. De viser sjelden om en persjon er kjedelig eller ikke i virkeligheten. Det kan hende du hadde likt 20% av disse i virkeligheten og gått videre med de, for å kanskje overdrive litt.

Jeg bryr meg ingenting om en profil er kjedelig eller ikke, fordi det holder å se om jeg liker "nøkkelordene".

Skjult ID med pseudonym sonnyboy fr. 31 juli 2009 21:38

Man kan ha litt flaks med en morsom melding, svar kommer, men deretter kan det bli tyst,veldig tyst. Bildet betyr som nevnt sikkert tilnærmet alt. Men noe annet som forundrer meg litt er at jeg kan ta kontakt med en jente som har satt et gult hjerte på meg,får svar, men ganske lunkent. Hvorfor fikk jeg det gule hjertet egentlig, fin skjorte el huset i bakgrunnen var fint?. Tror ikke jeg er veldig døll å kommunisere med på mail heller. Andre tar kontakt og skryter om hvor fin og flott profilen er og liker det de ser osv. Men det ebber ut, " å der fikk jeg napp hos han, da ror vi litt lenger ut, tror det er finere og feitere fisk der ute" Men som sagt en million ganger av besserwissere og andre ikke så besserwissere, dette er nettdating, take it or leave it. Taking it for now.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 31 juli 2009 21:40

Enigma - ikke gidd å lage problemer når det ikke er noen, da. :-) Det må jo være en grunn til at du har lyst til å ta kontakt? Er det fordi hun har et pent smil? Ja, så si det da! Holder det... Skriv at du ble nysgjerrig og gjerne skulle vite mer enn de interessene hun har ramset opp som nesten alle har. Om hun skriver at hun elsker å reise (ditt eksempel), så spør hvor hun reiste sist da vel- og fortell gjerne hvor du reiste selv også....

Det er ikke på noen måte en klovn jeg vil ha. Men ja; det å kunne konversere er en egenskap jeg leter etter og setter pris på. Og som jeg sidestiller med et tiltalende ytre.

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 31 juli 2009 21:41

Den perfekte startmeldingen til en mann må jo være: Jeg er naken, det er øl i kjøleskapet mitt og adressen min er..... :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 31 juli 2009 21:45

Selv har jeg sluttet helt med lange innledningsmailer. Nå sender jeg kun kortere meldinger for å indikere min interesse, med et greit spørsmål(slik kit også beskriver), så får hun velge om hun svarer eller ikke. Min erfaring er i hvert fall at svarprosenten er akkurat den samme nå (faktisk nesten høyere), bortsett fra at jeg ikke lenger har kastet bort mangfoldige timer på "skreddersydde" og originale meldinger. Får jeg først et svar, så er de påfølgende mailene selvsagt langt mer personlige. For at dette skal funke, må man dog sørge for å ha en godt utfylt og original profil, med nok informasjon og bilder.

Min erfaring er at hvis dama får så mye mailer, at du må skrive lange avhandlinger eller være stand-up komiker for at hun i det hele tatt skal gidde å komme innom profilen og gi en respons, så er hun allerede så trafikert at det ikke er verdt bryet. Disse sitter som regel og skriver med opptil 10 personer samtidig, og har vanskeligheter med å skille den ene fra den andre.

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 31 juli 2009 21:45

Eller så kan man som Jokke (Joachim Nielsen) sa en gang: "La alltid en jente sjekke deg, det er mye enklere spør du meg...."

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 31 juli 2009 21:48

Wintermute.

Hvor har du det fra at det er jenter som får tonnevis med meldinger er de eneste som setter pris på at noen gidder å anstrenge seg for å få i gang en samtale?

Er ikke så glad i sammenligne med IRL, men litt av det samme gjelder der: Om noen (i fullt alvor) spør meg på en bar: "Hva driver denne frøkna med for tiden da?" Vel, så kan du være nesten sikker på at samtalen blir kort, uansett hvor kjekk han måtte være...

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 21:49

@Sonnyboy. Damen kan ha satt gult hjerte på flere og fått kontakt med flere. Hvis hun ikke har tid til eller er komfertabel med å date fire personer pr uke må hun holde det litt lunkent.

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 21:52

@ jokke! veeeeeeldig fin sang !

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 31 juli 2009 21:58

Sola skinner og jeg er så glad
Det er fordi jeg treffer deg i dag
Sola skinner og jeg er så glad

Jeg har med pils og jeg har med prince
Og alle prevensjoner som finnes
Jeg har med pils og jeg har med prince i dag

Jeg husker da vi møttes for første gang
Det var sol og sommer og fuglene sang
Og jeg var full av dritt, og du var drita full
og det var kjærlighet ved første...

Ja ikke sant...R.I.P Jokke...sårt savnet han er

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 22:02

Den sangen er faktisk så fin at det er synd du skriver under psudonym.

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 31 juli 2009 22:05

@Lilleulv: Når jeg sier jeg skriver kortere meldinger, sier jeg ikke at jeg lirer av meg en klisje som jeg så klipper og limer inn til 10 andre jenter. Jeg kan godt komme med en morsomhet, eller observasjon fra profilen. Jeg legger bare ikke like mye arbeid i den innledende meldingen, som jeg gjør hvis jeg faktisk vet at jeg får et svar tilbake. Har ei jente satt hjerte på meg, eller sendt meg en melding først, legger jeg selvsagt mer arbeid i det.

Som jeg har sagt før; Hvis jeg ser ei interessant jente IRL, innleder jeg alltid samtalen med "Hei", og ser henne inn i øynene. Hvis hun ikke møter blikket mitt, eller blir ukomfortabel, så går jeg rett og slett videre. Jeg satser altså ikke på avanserte pick-up lines eller morsomheter ved første kontakt, men det betyr ikke at jeg er kjedelig eller ute av stand til å kommunisere.

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 31 juli 2009 22:09

@ WM og lilleulv: jeg blir litt usikker når jeg får laaange første mailer. Foretrekker det litt mer henslegnt som wm foreslår.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 31 juli 2009 22:20

Ingen (I alle fall ikke jeg) har sagt noe om lengden på førstemail. Helt enig med deg, wintermute. Ikke skriv langt og lenger enn langt. før du vet om det er noe interesse. To- tre setninger er mer enn nok. Men om du skal stille et spørsmål, så bør ikke det være: Hvem er du egentlig, da? ;-) ( For det krever en avhandling tilbake om man skal ta det alvorlig)

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 31 juli 2009 22:25

@lilleulv: Jeg får stadig vekk slike spørsmål jeg, og jeg svarer så godt jeg kan uansett :P Det har faktisk, ved flere tilfeller, vist seg at de er oppegående og intelligente mennesker, selv om første meldingen var både klønete og intetsigende.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 31 juli 2009 22:28

Jada, wintermute. Jeg var jo enig med deg i at jenter kan skrive nærmest hva som helst og få svar om de bare treffer utseendemessig. Remember? :-)

Denne tråden handler likevel om hva som er en god førstemelding og da uttaler jeg meg om det - sett fra mitt ståsted...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 31 juli 2009 22:31

Det finnes ikke noen perfekt start-melding....
Er mannen intressang så svarer jeg, uansett .. er han ikke det får han vite det.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 31 juli 2009 22:33

JO, det gjør det, Smily. (Dvs. det finnes mange!) Det er antakelig bare at vi ikke ser etter det samme... :-)

Skjult ID med pseudonym mr.K fr. 31 juli 2009 22:44

Lilleulv er pen!!
Jada jada, har ingenting med saken å gjøre, ville bare si det :)

Skjult ID med pseudonym kit fr. 31 juli 2009 22:46

Det er jo en god startmelding, mr.K :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 31 juli 2009 22:48

*Fniser og takker*

Skjult ID med pseudonym ** fr. 31 juli 2009 22:52

@jokke
Jeg vil gjerne vite hvem du er jeg, du ser virkelig ut til å humoren og hodet på rett plass ;-)

Skjult ID med pseudonym kit fr. 31 juli 2009 22:57

Kort, men effektiv lilleulv... *ler*

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 1 aug. 2009 17:51 Privat melding

Jeg syns ikke hva som står i førstemelding bør være så viktig. Det sier ingenting om personen uansett. Velger man å svare så finner man ut hva type han/hun er etterhvert. Et hyggelig "hei, hvordan har du det?" bør være nok til å starte samtalen.