Alle innlegg Sukkerforum

Den eneste måten en kvinne kan bli lykkelig på, er å finne en mann

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 1 aug. 2009 08:10

Eller vis a versa ;-)
Tok meg friheten til å kopiere over et svar jeg ga i en annen tråd. Følte kanskje at den fortjente en ny.
Lett å skylde på M&M og forlange at Sukker skal løse knuten, men er ikke brukerne her inne til syvende å sist ansvarlig for "klima" som skapes mellom "oss" ?

Kan ikke se noen annen løsning enn at både jenter og gutter må ta en sjanse her. Date en dame eller mann som ikke passer 100% og se hva som skjer? Hva har man å tape, en time eller to på en cafe over en kopp te eller kaffe? Tipper de aller fleste single "kaster bort" adskillig flere timer på å ignorere de som ikke er 100% på nett..
Å svare noen er ikke det samme som å gifte seg å leve ulykkelig alle sine dager. Det må man ikke etter en date heller ;-)

Noen ganger er det desverre bare slik at avstanden er for stor, men da kan man jo sende et takk, men nei takk å vise såpass respekt for vedkommende at verdigheten består ;-)

Det alle burde lære så fort som F.. her inne er at man ikke kan kreve oppmerksomhet og at man ikke kan se på et avslag eller manglende respons som mer enn det er. Et ukjent menneske har av en eller annen grunn annet å gjøre enn å date "deg".
Kanskje har de andre på gang og ser an litt, kanskje er de på ferie eller bare "litt" trege med å svare.. Uansett er det ingen grunn til å ta det personlig all den tid de avviser en profil uten å vite hvem som egentlig ligger bak den ;-)

Å skjelle ut noen fører intet godt med seg, tvert i mot...

Tenk om det bak en litt uproff profil med dårlige bilder skjuler seg en svært så spenstig, spennende og morsom mann/dame som er nettopp det du trodde du så etter i utgangspunktet.

Eller har andre noen bedre forslag her inne?

--------------------------------------------------------------------------------

Skjult ID med pseudonym Tulla lø. 1 aug. 2009 08:44

Så sant så sant. Dumt og bli så kresen og avvise noen forde de ikke har akkurat alle egenskapene til drømmemann /kvinne som en ser for seg i hodet at de skal ha. Mye må stemme utseende, måten en snakker sammen på/kommunikasjonen, humoren og noen felles interesser og livssyn bør en jo ha. Ingen kan være perfekte og det er vel ikke en kloning av seg selv en vil ha?? Da kan det lett bli kjedelig. Er helt enig i at en bør ta en sjangs hvis en føler at dette kan kanskje være noen for meg. Vi har absolutt ingenting og tape,men heller alt å å vinne.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 1 aug. 2009 09:03

Hva om man hadde et fast sted i rolige omgivelser der "sukkermenn og damer" kunne stoppet opp for en kaffe eller en øl når man har en time eller to å ta kål på. Ikke avtale noe som helst med noe, men kalle det et "dropp in" der man vet at sjansen for å møte andre single er større enn andre steder? Et sted man i det minste tidligere på kvelden får anledning til å snakke med andre i samme situasjon (lavt støynivå)... Meg bekjent (totalt sporet av på utesteder:-) er det ingen typiske "singel" pubber eller pianobarer om man kunne kalle det det ;-) Eller er det et sånt sted i Oslo?

Ingen kodex eller annet som avslører noe, bare stikke innom liksom. Om man ikke annonserer det på en tråd i forumet at man akter å ta seg en tur. Vet at andre "nettdate" tjenester har sine faste møtesteder der man ikke nødvendigvis har etablert en hard sjekke greie, men at man kan møte likesinnede for en hyggelig prat om ikke annet. Det kan jo ikke skade mener jeg :-)

2.etg på Tre Brødre er svært så behagelig tidlig på kvelden (før 23 eller noe sånt )

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 1 aug. 2009 09:26

Den eneste måten en mann blir lykkelig på. er å finne en kvinne. Nå er jeg drita full når jeg skriver dette, men forsøker så godt jeg kan å stave rett (og det er ikke enkelt akkurat nå). Har vært ute i kveld, og hadde nachtspiel til langt ut på morgenkvisten hjemme hos meg. Kompisen min ordna seg kanskje en dame kanskje. Jeg tror jeg fikk meg et par nye venner. Og da mener jeg nye venner. Jeg setter like stor pris på jentevenner som på guttevenner, og det er bare noen jeg "må" bli venn med og få inn i livet mitt. så gir jeg mye av meg selv. Jeg er vel egentlig ganske myk og bløt innerst inne. Dette inkluderer ildsjeler som driver med barnevern og lignende. Jeg er en sucker for å hjelpe barnevernsbarn og fosterbarn, det vet jeg. Men uansett hva enkelte her på forumet mener om folk som meg som driver meg egenutvikling, og som forsøker å øke sin egen verdi i dette pokkers kjøttmarkedet, og som mener at menn som meg som meg driver med spill og uærlighet, så fikk jeg høre av de to jentene som var på nachtspielet det samme som jeg har hørt av faen så mange andre jenter jeg har møtt. Og det er at jeg er en av de mest genuine og skikkelige mennene de har møtt på lenge, og en av de tryggeste, mest laid-backe og mest oppriktige. DET ER JEG FAEN MEG STOLT AV. Og det kommer jeg fortsatt til å være. Jeg later ikke som jeg vil "bare være vennen med" en jente hvis jeg egentlig vil noe mer, i motsetning til altfor mange andre. Er jeg interessert så viser jeg det, men ikke på noen innpåsliten eller ekkel måte. Det er å være autentsik. å være genuin. Du kan forsøke å forbedre deg selv, å vokse, og nå nye nivåer, og bli en ny og bedre utgave av deg selv. Men du er fortsatt deg selv. Og dine grunnverdier, den du er innerst inne, den jentene refererer til når de sier at de ikke har møtt en mann som er like oppriktig og ærlig som deg, den delen vil alltid være der. Det er dette dere anti-pua, "menn bør bare være seg selv og aldri lære seg noe om sjekking" ikke skjønner. For det mest kvinner med et bra utseende som aldri har måtte takle den utfordringen det kan være for en mann og forsøke å sjekke opp en jente (ofte stor sjanse for å gå på tryne og tape ansikt foran alle i lokalet) . Og enkelte menn som ikke forstår sitt eget beste og bare tror at det hvis det du gjør ikke fungerer, så prøv det samme desto hardere. Som om murveggen faller ned bare du stanger enda hardere i den.

Men det har sikkert tatt meg 45 min å skrive dette, og det har vært vanskelig, så nå er det natta

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 1 aug. 2009 09:41

hehe synes du klarte deg bra jeg å føler at jeg er i sammen båt bortsett fra at jeg er fullstendig edru :-)

Synes det blir for mye syting her på sukker. Om man hever seg over gjørma de fleste har satt seg fast i og ser helheten uten å la sin egen frustrasjon ligge til grunn er det bare å konstatere at sånn er det. Hvordan man forholder seg til det er en helt annen sak. Der tror jeg deltagerne på dette forumet (og sukker generelt) har mye å lære. Slutt å syt (begge veier ) å kom med noen konstruktivt å by litt på deg selv i alle situasjoner :-) Bruk humor og gi inntrykk av at du er litt laid back som ble nevnt så er det ikke sikkert du oppfattes som "farlig" eller "sårbar" å da er det lettere å svare både JA og NEi ;o)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 1 aug. 2009 10:25

Jeg er lykkelig .... jeg er fornøyd med livet mitt .... Det eneste jeg trenger er en å dele det med.:o)
Eller det vil si jeg _trenger_ ikke en mann , men har lyst på en... ;oP

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 1 aug. 2009 10:33

Se der ja var det ikke det jeg trodde ;-) Om man ikke ville det ville vel M&M hatt annet å gjøre ......

Overlever uteen partner jeg også, men å leve handler om mer enn å overleve ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 1 aug. 2009 16:53

Shit, det burde være alkohollås på datamaskiner. Hvorfor i all verden fikk jeg det for meg at klokken ni om morgenen med to i promille var en god tid å skrive innlegg på forumet her?

Sorry Nettfeber, ser ut til at jeg ikke klarte å holde meg til temaet overhode;)

Skjult ID med pseudonym lillepus lø. 1 aug. 2009 17:01

oslomann
Hadde jeg vært yngre, ville jeg gjerne ha blitt kjent med deg! Kloke ord, selv med to i promille. Hva kan ikke du da prestere som edru?

Skjult ID med pseudonym Mr. X lø. 1 aug. 2009 17:06

Hahaha Oslomann...:) Man er ikke for full så lenge man klarer å treffe tastaturet... eller ligge ned uten å holde seg fast i gulvet.

Skriver jeg, som drikker mindre alkohol på ett år enn mange her drikker på en uke........

Men seriøst. Ideelt sett burde mennesker treffe hverandre i den virkelige verden, ikke sitte og gruble over kryptiske profiler. Alt faller så mye lettere på plass når man forholder seg til virkelige mennesker. En ting har jeg funnet ut: Nettet er veldig bra hvis man vil finne ut noe om bysantinsk brukskunst i høymiddelalderen, vite nøyaktig vekt og dimensjoner på den japanske bomben som gikk ned gjennom skorsteinen på USS Arizona, eller finne en artikkel som sto på trykk i Adresseavisen for fem år siden. Men hvis man ønsker å bli kjent med noen, er den flimrende skjermen intet godt sted å starte.

Så nå skal jeg tilbake ut i den virkelige verden. Jeg blir avvist og spottet der også. men det er jo tross alt bedre å bli tråkket på av mennesker som har alle muligheter for å gjøre seg opp en mening, enn av folk som bare kjenner meg i form av et bilde og litt tekst på en skjerm. Antar at det som kommer frem her på Sukker, er mindre enn 10 % av den enkelte brukers virkelige vesen, hans eller hennes "jeg."

Skjult ID med pseudonym Mr. X lø. 1 aug. 2009 17:22

For å slå sammen dette med musikktråden: Jeg skulle gjerne ha gitt opp alt som heter verdighet og prestisje, og tatt det første skrittet overfor en dame (hva jeg ellers knapt gjør) hvis hun hadde vært like magisk og henførende som DENNE:

http://www.youtube.com/watch?v=BDYYVty1UBY

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 1 aug. 2009 17:24

@ takk lillepus, det var et hyggelig kompliment:)

@ Mr. X
Trist å høre at du føler at blir avvist og spottet på både her og ute i den virkelige verden. Du bør aldri trenge å godta å bli behandlet dårlig. Av noen. Er forøvrig helt enig i at det er lite man egentlig kan lære om et menneske gjennom en profil på nettet, det er derfor jeg alltid forsøker å møte jentene jeg snakker med så fort som mulig.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Mr. X lø. 1 aug. 2009 17:26

Takk, Oslomann! (Jeg skal ikke be deg om å vurdere kjønnsskifte, men det er ikke mye om å gjøre...:)

Det var kjempehyggelig.:)

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 1 aug. 2009 17:29

@Mr. X: Ikke gi opp håpet, og lykke til! :-)

Det beste er helt klart å treffes fortest mulig, og heldigvis er de fleste jenter innstillt på det.. i min verden iallefall..

Skjult ID med pseudonym R lø. 1 aug. 2009 17:30

@oslomann - jeg ler og ler :-) drita full klokken ni om morgenen, faktisk! Allikevel klarer du å lire av deg en haug med ord, som på en eller annen måte ga en mening - ganske godt gjort egentlig.

Skjult ID med pseudonym Mr. X lø. 1 aug. 2009 18:03

Bare for å ha sagt det: Tittelen på denne tråden her stemmer vel ikke helt? Det finnes da mange andre måter å bli lykkelig på? Og nok av sukkermennesker (inkl. han som taster dette) som er svært klare på at de trives godt som single....

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 18:26

@Oslomann, du som skriver så godt i fylla burde egentlig ikke skrive under pseudonum. Ikke når det var så mange jenter som syntes du var klok selv om du var kanakas.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 1 aug. 2009 19:10

@oslomann Du er tilgitt. Overskriften var ikke bokstavelig ment, men du ga tema en ny dimensjon så det er greit ;o).

@mr.X Nei selvsagt kan mange føle seg berusende lykkelig av å få ny bil, båt, hytte etc, men varer det og er det ikke for de fleste et tomrom likevel?

Klarer meg jeg også, men savner gjensidig intimitet og utforske den gode siden av at godt parforhold. Føle den pirrende spenningen bare to kan lage for hverandre ;-) Mulig jeg er over gjennomsnitts opptatt av sånt, men det tror jeg neppe ;-) .

Eller hva mener dere?

Skjult ID med pseudonym Tulla lø. 1 aug. 2009 19:21

Oslomann du høres ut til å være fornuftig og hyggelig kar selv om du var full, hvor gml er du?

Mr. X det er ikke lett å finne noen hverken her ell der, men en må jo bare forts å lete, er det ikk så at det ordner seg for snille jenter og gutter. Vi får satse på det, eller hur?

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 1 aug. 2009 19:22

Han er 31 år gammel..

Skjult ID med pseudonym Tulla lø. 1 aug. 2009 19:42

TomTom der var du jo, du er over alt, du må pelle deg tilbake til partytråden, ok. Greit da er han alt for ung for meg, du vet alt du, t.o.m når jeg prøver meg på andre tråder, rødmer litt nå..

(mann 49 år fra Oslo) sø. 2 aug. 2009 20:29 Privat melding

Hvis det ordner seg for snille gutter og jenter, så er det likevel ikke til noen trøst for alle oss andre...:)

Nettfeber: Jeg tenkte ikke på materielle ting, men på det å gjøre noe, ha et livsprosjekt. Utvikle seg selv. Hvis jeg har prestert noe, kan ingen egentlig ta det fra meg. Hvis jeg har en kjæreste/samboer/ektefelle, kan hun når som helst dolke meg i ryggen, ødelegge forholdet, og ta fra meg all den menneskelige eller sosiale "kapitalen" som jeg har bygget opp gjennom det forholdet. Det var det jeg tenkte på. Jeg satser energien min på ting som varer.

Ellers, for å oppklare: I den virkelige verden har jeg møtt mennesker som verdesetter meg for det jeg kan, og faktisk synes jeg er verdt noe. De utgjør på ingen måte noe overveldende flertall av dem jeg har møtt, men de er da tross alt der. På dette nettstedet oppdaget jeg fort at jeg var null verd. Det skyldes selvfølgelig ting ved meg selv, men også det faktum at de fleste kvinnene her knapt tar dette seriøst, og er mest opptatt av å spille et makt- og avviisningsspill (jfr. alle trådene om folk som ikke får svar etc.)

Og så blir jeg jo ganske skeptisk selv, og ha r minimal tiltro til de som dukker opp på skjermen min. Mennesker som blir avvist reagerer med avvisning selv, noe de "positive" her aldri har kunnet eller villet innse. Og da ender man jo opp med et høna-eller-egget-problem. Uten at det interesserer meg nevneverdig.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 2 aug. 2009 21:16

Du har helt rett. Fattige er de som kun er kjent å respektert for sitt utseende. Når det falmer er det slutt. Muligens derfor mange av "de" så til de grader forsøker å reparere sitt utseende med vekslende hell. Hehe MEN de slipper jævlig billig unna i mange år ;-)

Er som deg (de fleste er vel det) respektert for hva jeg kan, utfører og står for her på planeten. Da er utseende mindre viktig. Ikke at jeg sliter med dårlig selvfølelse eller føler at jeg har et problem med hverken kropp eller evnen til å være sosial, god far, en god elsker, livspartner etc.

Men når jeg sender en hyggelig mailer til noen jeg oppfatter å ligge på snittet pluss/minus (attraktivitet) og ikke får svar eller et svar med at "vi passer desverre ikke sammen" uten at profilen ble lest (ikke uvanlig) Man kan jo lure, men først og fremst takker jeg for at hun ikke etter all sannsynlighet, utsatte meg for sitt "vinnende" vesen irl :-)

Kan det være at "jenter" i utgangspunktet er dårligere rustet til å ta en avvisning og at de derfor helst ikke utsetter seg for den risikoen det er å sende en mail å vente på dommen? Ikke vet jeg..

Skal ikke dra alle over en kam det finnes selvsagt variasjoner over temaet både blant jenter og gutter, men generelt er min erfaring at jenter flest er overbevist om at valget kun er deres. Gutta vil om de sier ja. Om gutta sier nei å de vil blir alt langt mer komplisert. Erfart et det til å med mobiliserer sjarmen hos de "lett avviste" betydelig.. ;o)

Vi har alle har våre preferanser og ulikt syn på hva som er sexy, pent eller motsatt. men om de fleste her avviser ene og alene på et foto uten å sjekke ut resten av (profilen) og spekteret et menneske kan spille på irl er det nok mange som blir sittende fast i sukker lenge ;-)

Så derfor oppfordrer jeg igjen alle om å være litt mer på tilbudsiden irl og spandere en kopp te eller kaffe sammen å se det an.
Legg heller mindre prestige i det å ta det som det er. Ikke alle er for alle å det må vi akseptere ....