Alle innlegg Sukkerforum

Bare "leke"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jenta lø. 1 aug. 2009 09:41

Hvorfor er det sånn at mange gutter/menn ikke vil ha noe seriøst? Eller de vil kanskje ha det, men klarer ikke helt og holder kanskje på med flere likevel..?
Eller har jeg bare støtt på helt feil mennesker...?

Skjult ID med pseudonym Diem lø. 1 aug. 2009 10:03

Tror nok du bare har støtt på helt feil mennesker. Kanskje de som vil ha noe mer seriøst ikke er de mest spennende gutta på sidene her :-) Gi oss "kjedelige" karer en sjanse. Kanskje en av oss vil overraske, som morsom og spennende allikevel. Vi trenger bare litt tid til å komme ut av skallet noen ganger ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 1 aug. 2009 10:11

Tror de fleste er det faktisk, men (tøfft å si det) ikke med "deg". Kan nok i starten være seriøst fra mannen også, men det kjølner etterhvert om han innser at heller ikke du møter hans preferanser. Personlig ønsker jeg å være mer enn sikker på at det er verd å gå videre for å slippe samme situasjon og å såre et annet menneske. Siden jentene oftest forbinder det å føle seg missbrukt i slike situasjoner med sex pleier jeg å vente med det om mulig så ikke det blir tema om det går skeis ;-)

Mange vil sikkert si at jeg har gått glipp av mye "morro", men alt i alt er jeg avhengig av at begge hodene er med på notene for å nyte. Så alt i alt er jeg vel stolt av at jeg ikke har kastet meg over ethvert tilbud ;-)

Tror man skal være forskiktig med å dra alle over en kam. Enten det er jenter eller gutter man har med å gjøre. er det ikke derfor det er så forbasket viktig å tørre å møte noen da irl? Vær åpen å si det du føler så er det mindre risiko for at du går fem på.... Å vise følelser å snakke om dem er ikke et tegn på svakhet, tvert i mot ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 1 aug. 2009 10:13

Det er bare noen jenter som tiltrekker seg alt dritt her inne .. tro meg .. jeg er en av de.
Spesielt når jeg var "ny" fikk jeg veldig mye "useriøse" henvendelser..de dukker opp enda men ikke så mange ...

Hehehehe . hvis disse "kjedelige" mennene kunne ta en sjanse på oss "kjedelige" jentene så kunne vi blitt enige om noe .. ;oP heheh

Skjult ID med pseudonym Diem lø. 1 aug. 2009 11:28

@Smily:o)
Vel når sannsynligheten for svar for oss gutta etter sigende er 1 til 10 (se andre tråder). Kanskje dere "kjedelige" jentene skulle ta initiativet litt oftere :-) hehe.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 1 aug. 2009 11:40

Vel , diem ... Sannheten er den at det er ikke så mye bedre ods for oss jentene som er mer midt på skalaen.
Og jeg er faktikst en av de som prøver å få kontakt med det motastte kjønn. Mange nye venner har jeg fått da... :o)

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 aug. 2009 13:29 Privat melding

Jeg vil hevde at følgende, særlig for de under ca 30 år, er gjeldende her inne:

1. De aller fleste single, uavhengig av kjønn, ønsker å finne en egnet kjæreste
2. Både kvinner og menn ønsker å finne en parter på eget attraktivitetsnivå eller høyere
3. Ved valget mellom ikke å ha sex eller å ha sex med kvinner under eget attraktivitetsnivå, tenderer menn å velge sistnevnte
4. Ved valget mellom ikke å ha sex eller å ha sex med menn under eget attraktivitetsnivå, tenderer kvinner å velge førstnevnte

Kvinner er mao mer seksuelt selektive enn oss menn. Menn er dog like kresne som kvinner når det kommer til valg av kjæreste.

Kombinasjonen av punkt 1 og 2 sett fra kvinners ståsted og punkt 3 sett fra menns ståsted, medfører trolig at mesteparten av seksuell aktivitet som har sitt utspring fra Sukker skjer mellom menn med høy attraktivitet og kvinner med relativt sett lavere attraktivitet. Siden den for utvikling av kjæresteri fornødne likevekt mangler, utvikles ikke kjæresteforhold av disse relasjonene.

At relasjonene ikke eskalerer til kjæresterelasjoner vil da ofte av kvinnen bli begrunnet med at mannen viste seg å være "en player", "useriøs" eller tilsvarende. Jeg er enig med "Nettfeber" at kvinner med matchende attraktivitet ville kunne opplevd de samme mennene på en annen måte, jf også punkt 1 ovenfor.

Skjult ID med pseudonym R lø. 1 aug. 2009 15:45

Puh... Ja, der fikk vi den, good4U...:-)

Skjult ID med pseudonym mann27 lø. 1 aug. 2009 15:55

Godt det er noen som har løst koden:)

Skjult ID med pseudonym R lø. 1 aug. 2009 16:25

Det er jo riktig, for det meste. Heldigvis og desverre...:-)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 1 aug. 2009 16:37

@good4U
Amen

Tror man også kan legge til at kvinner tenderer til at attraktivitetsnivået omfatter mer enn bare utseende.
Kanskje på tide å sette attraktiv som absolutt krav og et par hakk ned i relasjonstesten?

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 1 aug. 2009 21:02

@good4U
kan ikke krange med den definisjonen...puh!

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 21:22

Men hvordan bestemmer man hvor attraktiv man er da good4U?

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 aug. 2009 21:22 Privat melding

Pgmp

Med attraktivitet i ovenstående innlegg siktet jeg til generell attraktivitet. Sukker synes ved utfylling av relasjonsprofilen kun å spørre etter attraktivet i snever forstand (dvs utseende). Stategien din blir derfor ikke 100 % treffende, særlig ikke hensett til at kvinner som du også selv påpeker, tenderer å vektlegge utseende mindre enn menn ved vurdering av generell attraktivitet. (Et forsøk på en kvantifisering er gjort her: http://www.laddertheory.com/foundations.htm).

Siden også kvinner vektlegger utseende i alle fall noe, ser jeg likevel ikke bort fra at det å konsekvent date menn med mindre heldig utseende, for kvinner vil kunne være egnet til å senke hyppigheten av hvor ofte disse kommer i kontakt med det som oppfattes som "players" eller "useriøse". Om en slik fremgangsmåte samlet sett øker sannsynligheten for å finne kjæreste er et annet spørsmål.

En fremgangsmåte som mange kvinner synes å bruke, er å krysse av for høyere attraktivitet (utseende) enn det som er reelt i relasjonsprofilen kombinert med å unnlatelse av å legge ut avslørende bilder. Dette vil jeg tro fører til mange meldinger og mange tilbud om dater. Mennene de treffer blir naturligvis skuffet, og mange vil da vil jeg tro, til forskjell fra Nettfeber, og da kanskje særlig de yngste mennene, velge likevel å avslutte daten med sex. En grei fremgangsmåte for å få sex og for å treffe "players" eller "useriøse", men neppe den beste fremgangsmåten for å få seg kjæreste.

Generelt tror jeg det lønner seg å krysse av ærlig i relasjonsprofilen. Siden vi menn tenderer å legger en del vekt på kropp ved utmåling av generell attraktivitet, tror jeg også kvinner gjennomgående i det lange løp vil få godt betalt for å legge ut bilder i helfigur iført noe annet enn burka, skidress, dykkerdrakt eller tilsvarende.

Skjult ID med pseudonym berta lø. 1 aug. 2009 21:30

En annen ting er at menn gjerne setter seg selv på et høyere attratktivitetstrinn enn de egentlige burde, mens kvinner gjerne undervurdere seg selv? (Dette er vel egentlig ikke et ukjent fenomen, verken i dateverden eller i jobbverden) Har møtt flere som mener de er svært attraktive og gjør stor poeng av å poengtere det, mens de kanskje bare er litt over midten totalt sett, men så lenge de mener selv de er en tier, vil de uansett "dumpe " en jente de mener er under seg selv. Dette kan også gjelde noen kvinner selvsagt....men tror vi er flinkere til å rakke ned på oss selv. Realitycheck kunne vært greit for mange, av begge kjønn.

Her inne blir det jo også forsterket ved at man bare kan klikke til neste profil, så snart noe lite skurrer.

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 21:32

Berta kan jeg klippe ut det innlegget ditt å bruke det i en ny tråd?

Skjult ID med pseudonym berta lø. 1 aug. 2009 21:34

ja det kan du....