Alle innlegg Sukkerforum

Hvor attraktiv er du egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 21:48

Et tema som stadig går igjen her på forum er om menn/damer er for kravstore med hensyn til hvor attraktiv patner de ønkser seg. Kanskje man ikke bare skal sikte på de vakreste med heller gå for noen som er ca like pen/stygg som en selv er, sies det.

Fant et innlegg på en tråd her som jeg fikk lov å klippe litt fra:
" En annen ting er at menn gjerne setter seg selv på et høyere attratktivitetstrinn enn de egentlige burde, mens kvinner gjerne undervurdere seg selv? (Dette er vel egentlig ikke et ukjent fenomen, verken i dateverden eller i jobbverden) Har møtt flere som mener de er svært attraktive og gjør stor poeng av å poengtere det, mens de kanskje bare er litt over midten totalt sett, men så lenge de mener selv de er en tier, vil de uansett "dumpe " en jente de mener er under seg selv. Dette kan også gjelde noen kvinner selvsagt....men tror vi er flinkere til å rakke ned på oss selv. Realitycheck kunne vært greit for mange, av begge kjønn."

Hvordan gjør man egentlig en slik reality-check tro?
Vil ikke attraktivitet dessuten variere med alder, dagsform, søvnmangel og SELVFØLELSE?
Nøykatig hvor attraktiv mener du, du er?

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 1 aug. 2009 21:51 Privat melding

Ligger vel på en 4/5 på skalaen vil jeg tro ...

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 1 aug. 2009 21:53

Jeg liker ikke å tenke på mitt eget attraktitivitetsnivå, og tror ingenting om mitt eget utseende. Det overlater jeg til andre.. Jeg er ikke fotogen, og alle blir dårligere enn RL. Det er mange som har sagt det til meg, så bilder av meg blir virkelighetsfjerne.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 1 aug. 2009 21:54 Privat melding

ligger rundt 7 håper jeg ;D

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 1 aug. 2009 21:56 Privat melding

Jeg kan vise meg selv iallefall, men vil ikke kommentere meg selv.

(mann 43 år fra Akershus) lø. 1 aug. 2009 21:56 Privat melding

Det viktigste er jo at man finner en man har lyst på og føler den berømte kjemien med? Har man gjort det før så gjør man det vel igjen? Om man ikke er 80 da kanskje? :) Tror uansett det en enklere der ute og ikke bak fasader av bilder og profiltekster som ligner på hverandre... men man vet jo aldri.. så moro prøve.

Skjult ID med pseudonym Lillah lø. 1 aug. 2009 21:57

En 5er, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym enigma lø. 1 aug. 2009 21:57

Det kan ikke måles - 'beauty is in the eye of the beholder'.

Sikkert mange som vil mene både det ene og det andre, faktum er at folk har forskjellig smak. Jeg ser ofte at venner synes en viss person er vakker, og jeg fatter ikke hva de prater om, og motsatt.

Skjult ID med pseudonym Coldasice lø. 1 aug. 2009 21:57

Ja, hvordan gjør man egentlig en slik reality-check? Skulle gjerne hatt en nøytral jury til å bedømme min attraktivitet... Haha... ;)
Fra spøk til alvor, jeg tror selvfølelse har mye med saken å gjøre... Greit at mange har dårlig selvtillit, men jeg tror faktisk det er like mange som selv syns de er mer attraktive enn de egentlig er...
Selv vil jeg tippe at jeg er en femmer... :)

Skjult ID med pseudonym Clueless lø. 1 aug. 2009 22:02

En klokkeren toer! :-))

Skjult ID med pseudonym Frihånd lø. 1 aug. 2009 22:06

Såpass at jeg fint kan sikte mot 7 og oppover hos det kvinnelige kjønn.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 1 aug. 2009 22:08 Privat melding

mby bilde :]

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 1 aug. 2009 22:11

Spørs hvor jeg er i krigsmalingsprosessen:P
..er kl 06 om morgenen og det er 3 minutter siden har dratt meg opp av senga, tror jeg jeg er max en 4'er(på min egen skala) men er jeg våken og klar for action med sminke og hår ordnet tror jeg at jeg kan være minst en 6'er..:)

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 22:13

Støtter siste taler!

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 1 aug. 2009 22:16

..så da må jeg bare finne en kar som synes det er greit å gå og legge seg med en 6'er og våkne med en 3 1/2'er..hehe:D

Skjult ID med pseudonym Løsbart lø. 1 aug. 2009 22:17

Litt under midten, tenker jeg, og egentlig forøyd med det...

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 22:17

Er det der personligheten kommer inn tro E ; ) ?

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 1 aug. 2009 22:20

Godt spørsmål..hehe

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 1 aug. 2009 22:20

..hmm, jo..men desverre er personligheten min mindre sjarmerende kl 06 om morgenen:P

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 aug. 2009 22:26 Privat melding

Om man med "attraktiv" sikter til attraktiv i den betydningen dette ordet brukes av Sukker i relasjonsprofilen, forstår jeg det slik at det kun tenkes på utseende. Dette er for så vidt noe annet enn generell attraktivitet.

Generelt tror jeg stramme og veltrente personer gjennomgående oppfattes som mer attraktive enn dvaske, usymetiske og slappe. En viss pekepinne på hvordan man objektivt sett ligger på skalen kan man få ved å ta en test med maskinen "InBody720": http://www.bodyanalyse.no/

Maskinen sumerer ut en helsescore/fitnescore som forteller noe om man har ideell sammensetning av muskler og fett, hvor symetrisk man er osv. Om man er blant de 10 % av befolkningen som har høyeste helsescore kan dette indikere en attraktivitet på eller i nærheten av 10. Om man har en gjennomsnittlig helsescore for sin aldersgruppe kan dette kanskje indikere en utseendemessig attraktivitet på 5.

Jeg vet ikke hvordan maskinen håndterer bolere som jeg vet at mange jenter oppfatter som lite attraktive til tross for at de ofte har mye muskler og lite fett. Det er mulig maskinen er mer treffende for hvordan vi menn oppfatter kvinners attraktivitet enn motsatt. Vi menn tenderer nemlig å være en del mer kroppsfiksert enn dere jenter. Jeg vet heller ikke i hvilken grad maskinen tar høyde for uren hud, fregner, fløflekker, eksem mv. Stygg hårfrisyre fanges neppe opp, mens dårlig holding nok vil ha sin grobunn i forhold som jeg antar maskinen vil ta høyde for.

Selv har jeg en helse score på 93, som er en del over gjennomsnittet. Jeg tror en jente kunne brukt en slik helsescor som indikasjon på attraktivitet over gjennomsnittet. Siden jeg er mann er jeg mer usikker på hvor mye jeg kan vektlegge dette. Mulig jeg for egen del kan se mer hen til at jeg utvilsomt er "høy og mørk", hvilket jeg har oppfattet skal være positivt, og så bruke dette som grunnlag for å presumere attraktivitet over gjennomsnittet.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 1 aug. 2009 22:27

Wow...hjelper lite å ha en "stram og veltrent" kropp hvis man ikke har en attraktiv personlighet..og det kan nok ikke InBody720 analysere, vil jeg tro...

Skjult ID med pseudonym ja! lø. 1 aug. 2009 22:31

Å være høy og mørk veier ikke opp for å være skikkelig kjip. Sånn generelt.

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 22:32

En hel del forsking viser at hudkvalitet har stor betyding for hvor attraktiv man blir oppfattet som. Forsking viser også at damer kan heve sin attraktivitet betydlig ved sminke (kommer vel som en bombe for oss damer). Pia Haraldsen er vel en dame som gjennom sminke/klær og ikke minst selvtillitt har forflyttet seg flere hakk på en attraktivitetsskala. Og som nevnt tidligere: Hva var det som skjedde med rørlegger Kurt?

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 aug. 2009 22:34 Privat melding

Elikapeka

Jeg er enig med deg i at "en attraktiv personlighet" i alle fall på jenters måleenhet for generell attraktivitet, har høyere vekting enn grad av stram og veltrent kropp.

Jeg uttalte meg dog kun om utseende, ikke generell attraktivitet, jf de to første setningene i mitt innlegg postet 22:26. Sett i relasjon til utseende isolert sett, tror jeg en person med stram og veltrent kropp gjennomgående vil oppfattes som mer attraktiv enn en dvask person. Det er vel også slik jenter, hensett til at målgruppen deres er menn, at dere ved utmåling av egen attraktivitet skal bruke menns vektinger for hvilke variabler som er viktig, og ikke egne.

(mann 36 år fra Troms) lø. 1 aug. 2009 22:41 Privat melding

"Mot normalt" attraktiv ...

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 1 aug. 2009 22:43

Vil bare bable frem noe her...
Det finnes jenter som utelukkende vi ha en bamse, og en del liker øl/kule mager for å kose med. Noen jenter blir ikke tent på veltrente kropper, og noen jenter synes oppblåste muskler er disgusting.

Skjult ID med pseudonym ja! lø. 1 aug. 2009 22:43

Attraktivitet går for meg ut på en rak holdning, et godt smil og selvtillit (altså ikke selvgodhet). Rart at det sitter folk her på en lørdagskveld med stramme og veltrente kropper. Skulle tro de var på byen, omsvermet av det motsatte kjønn.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 1 aug. 2009 22:44 Privat melding

jeg regner med at de fleste jentene under 30 vil ha en ganske sunn og relativt trent mann iforhold til å ha en "bamse" med ølmage :P

correct me if im wrong :]

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 22:46

Tror ikke jeg er enig i at attraktivitet er propesjonal med fett/muskel %, good4U. Det gjelder hvordan jeg vurderer menn og damer. de færreste synes svært overvektige mennesker er svært attraktive ( selv om det finnes nettverk for dem som foretrekker det).

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 1 aug. 2009 22:47 Privat melding

Hvor attraktiv man er avhenger vel av øye som ser??
For noen kan jeg være en 11*...og for en annen en totalt faceless...
Noen ganger føler jeg meg som en 10'er ,andre dager drar jeg dyna over hode og blir der..
Men ønsker en mann som liker meg uansett hvordan jeg føler meg..

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 1 aug. 2009 22:50

@good4U:
Det er en grunn til at Playgirl aldri har slått ann helt blant jenter, det er fordi en stram og veltrent kropp på glanset papir ikke er spesielt tennende, fint å se på, ja, men det tenner ikke(ikke meg i hvert fall) slik som ett bilde av ei dame med store pupper tenner en mann. Jeg tror de fleste jenter trenger en personlighet/glimt i øyet/sjarm for å smelte, og da tror jeg ikke kroppen har så mye å si når alt kommer til alt..selvtillit og tro på seg selv i kombinasjon med sosiale antenner og en og annen tanke for noen andre enn seg selv, er mye mer sexy og attraktivt enn en trent kropp..og dette gjelder faktisk like mye hvis jeg er ute etter en kjæreste som hvis jeg er ute etter en elsker.

..og jeg, som har menn som målgruppe(regner med at du mener at jeg er heterofil, aner ikke hva det har med saken å gjøre, men) tar absolutt ikke hensyn til hvilke variabler som er viktige for menn når jeg måler hvor attraktiv jeg synes jeg er. Jeg måler ut ifra selvtillit, humør, og hvor mye "jobb" jeg har lagt i utseendet mitt, som hår og sminke, hvordan JEG føler meg der og da. "menns vektinger for vilke variabler som er viktige" består av ca 3 milliarder forskjellige meninger, og jeg orker rett og slett ikke spørre alle hva som er viktig for dem...

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 1 aug. 2009 22:54

@Elikapeka
Det var vel noe sånt jeg prøvde å si også...
bare at du klarte det på en litt mer seriøs måte..klapper i hendene****

Skjult ID med pseudonym yez lø. 1 aug. 2009 22:54

@elikapeka

Amen!!

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 1 aug. 2009 22:55

Takk, stjerne, jeg er helt enig med deg også:))

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 aug. 2009 22:57 Privat melding

Mandu

Jeg mener heller ikke at attraktivitet stiger proposjonalt med økt muskelprosent og senket fettprosent i kroppen. Det jeg mener er at av mangel på andre holdepunkter kan InBoddy720 gi en viss indikasjon på grad av attraktivitet. Siden vi menn er så kroppsfikste antar jeg videre maskinen er bedre egnet til å gi indikasjoner på kvinners attraktivitet enn menns attraktivitet.

Esensen min er bare at person med høy helsescore under InBoddy720 (hvilket innbefatter mer enn å ha mye musklere og lite fett, herunder også å være proposjonal, ha tilstrekkelig med mineraler i kroppen osv), i snitt vil oppfattes som mer attraktive enn personer med lav helsescore.

Jeg må presisiere at jeg også i dette innlegget med attraktivitet sikter til utseendemessig attraktivitet, hvilket er noe annet enn generell attraktvitet.

Nå logger jeg av for å ta meg en tur til Cafe Contra Bar: http://www.cafecontrabar.no/

Ha en fin lørdagskveld!

Skjult ID med pseudonym R lø. 1 aug. 2009 22:59

Aj aj... Jeg tror ikke at jeg orker å prøve meg på å argumentere mot advokaten engang. Kjemi er fine greier :-) En kjekk mann er en kjekk mann og han er ikke kjekk hvis ikke både utseende, humør, utstråling og sjarm er der. For meg. Men jeg har muligens merkelig smak, det skal jeg ikke se bort ifra.

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 23:01

Jeg har opplevd perioder i livet der jeg har blitt stoppet på gaten av folk som vil si jeg er vakker, eller hvor folk har hoiet på meg fra bil og ropt at jeg er nydelig. Tror det har hatt mer med antrekk , sko, sinnstemning og ganglag og gjøre enn at mitt utseende har endret seg over natten. De fleste dager går jeg i fred og er glemt før jeg har gått forbi. Noen dager er jeg nesten flau for å vise meg ute...

Det er mulig det er anderledes for damene som naturlig ligger på 9-10p. Men selv hollywood stjerne har jo dårlige dager.

Når det gjelder mannekroppen er jeg svak for pene armer... men har lite interesse av vaksebrettmage.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 1 aug. 2009 23:06

...vel, jeg tror han svarte på overskriften uten å si det selv...:S

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 1 aug. 2009 23:09

En annen ting som forsking viser er at folk scores som penere når folk har sett bilde av dem gjentatt ganger. Så det er jo et tips : )
De færreste vil vel være enig i at det finnes noe slikt som attraktivitet som er isolert til det fysiske (utaket er i hyllenen på narvesen).

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 1 aug. 2009 23:09

@regeay: Jeg skulle gjerne sagt ja, men jeg ble dumpet av ei på 29 en gang nettopp fordi jeg hadde for "trent" kropp. Hun ville ha en bamse som hadde ekstra mye å kose med. Sett bort fra det, så hadde vi god kjemi. ;)

Sukker er mer "Glamour" i forhold til flere andre sjekkesider. Man ser at de søker etter andre ting utseendemessig enn her, og gjerne den del bamser og øl mager. Slik ser man fint lite av i profiler på sukker.

Det går ikke an å vurdere Norge ut ifra sukker. Skal man få snakket reelt om allt, så måtte man sammenligne 5 forskjellige sider.

Skjult ID med pseudonym Lars lø. 1 aug. 2009 23:11

Hollywoods dårlige dager finner dere her:

http://www.topsocialite.com/celebrities-without-makeup/

Greit å titte på når man ikke har en god dag selv kanskje ;)

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 1 aug. 2009 23:17

æ e dritlækker

Skjult ID med pseudonym i skjul lø. 1 aug. 2009 23:20

Attraktiv som person, er jeg: priceless!

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 1 aug. 2009 23:25

@Lars: Det er faktisk noen som ikke ser så værst ut uten sminke...

MEN.. når de lister opp slike kjendis-bilder, så viser de alltid det jævligste bilde de har av persjonen.

Skjult ID med pseudonym Lars lø. 1 aug. 2009 23:32

@TomTom

Klar over det, men tenkte det kunne vere greit å se, att mange av disse stjernene egentlig ikke er noe penere en gjennomsnittet av norske jenter..

Skjult ID med pseudonym Tulla lø. 1 aug. 2009 23:32

Hvordan man vurderer seg selv har mye med selvtillit og hvoordan man tiltrekker seg andre mennesker. Med glimt i øyet, personlighet, humor og sikkert veldig mange andre ting. Enten har man det - eller mindre av det. Uansett det er vanskelig å vurdere seg selv objektivt. For meg spiller dagsformen inn på hvordan jeg føler meg, det er som med parfyme- en dag er det den og neste en helt annen, alt etter som jeg føler meg!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 1 aug. 2009 23:33

Hmm Selv om gutta kan gå med rene pene klær, barbere seg (om det er å foretrekke), lukte godt og ha en passe fin sveis kan det ikke være tvil om at damene har et konkuransefortrinn her. Det har blitt hevdet at en hvilken som helst kvinne kan justere seg opp 3-4 punkter på skalaen fra 1-10. Elegante klær, hår, høyhelte sko, sminke for enhver smak. de har uante muligheter å jeg vil vel ikke nødvendigvis kalle det juks, men en del av spillet begge er med på når det kommer til stykke.. ;-) Jeg tror enhver gutt setter pris på at "dama" er litt forfengelig og pynter seg for han fra tid til annen.

Akkurat som damene setter pris på litt ekstra oppmerksomhet fra oss ;-)

(mann 32 år fra Oslo) lø. 1 aug. 2009 23:39 Privat melding

En objektiv attraktivitetsskala finnes, og måles ut etter en desimal kalt det gyldne snitt. Men denne er ganske verdiløs ettersom attraksjon er individuelt og dessuten styrt av mange andre faktorer. Hu og hei.

F.eks. synes jeg Lisa Marie Presley er noe av det deiligste og mest sexye kvinnemennesket på denne planeten, og hun nærmer seg vel femti? The X-factor =) Michelle Pfeiffer som visstnok er den i Hollywood som er tettest opp mot det gyldne snitt gir meg ingenting. Nå ble det mye snakk om eldre damerher, men dere tar poenget;)

Hvis jeg velger å gå inn i et fast forhold med ei dame, skal hun være en tier i mine øyne. Intet mindre. Dette er ikke fordi jeg ser på meg som perfekt, men fordi jeg veit det finnes tjue busslass med damer der ute som jeg fint kunne blitt forelsket i, bare i Oslo. Seriøst, det finnes milioner av potensielle partnere for alle; ingen skal tenke på å ta til takke med noen de ikke passer sammen med, selv om du har høye krav som meg.

Tieren i mine øyne kan samtidig være en femmer i kompisen min sine øyne uten at det betyr en dritt . Kanskje er hun da en 7,5 på en "objektiv" skala, men hvem faen bryr seg. Jeh, life is great :D

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 1 aug. 2009 23:40

Et sted mellom 1 og 10 høres riktig ut. Sikkert rundt midten (akkurat som det store flertall).

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 1 aug. 2009 23:43

MIG, ikke vær beskjeden, du er en 11 på min skala:-*

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 1 aug. 2009 23:46

@Lars: Ja, jeg synes det var fint jeg at du postet den linken. :)

Dessuten så er den veldig fin for jentene som vil se ut som filmstjernene. ;-) Kanskje de tenker seg om 2 ganger etter å ha sett linken? ;-)

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 1 aug. 2009 23:48

@Eli - Aha! Men du bruker den som går til 100 ikke sant? ;-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 1 aug. 2009 23:48

...ja:)

Skjult ID med pseudonym R lø. 1 aug. 2009 23:55

Jeg hadde i hvert fall sneket meg med av de bussene til Gear hvis jeg var i den målgruppen, den saken er helt klar. Nuff said.

;-)

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 1 aug. 2009 23:57

@Heia Gear! :)

Skjult ID med pseudonym enigma lø. 1 aug. 2009 23:59

Det gikk som jeg tippet...masse folk som mener masse tull om noe som ikke kan måles :-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 00:01

Enigma, her var det spørsmål om hvordan du måler deg selv..da kan man si masse tull uten å ha noe måleintrument..:D
..med mindre du spør en herremann lenger opp i tråden da..:P

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 2 aug. 2009 00:03

Skal være litt alvorlig nå...

Ts/mandu spør jo om noe seriøst og noe jeg har sett flere ganger hos kvinner (jada, skjer sikker hos menn og men de gir jeg faen i), selvfølelse av en annen verden. Nydelige jenter som i speilet ser sump-monsteret på 219 kilo med 92 vorter i fjeset etc. Er sinnsykt mange jenter som 100% tror de MÅ sminke seg omtrent som asiatiske kabuki-skuespillere for å gå ut døra, når de ser mer enn ok ut til daglig.
En klisje er jo mannen som tar på seg bukse og t-skjorte og går ut mens dama bruker 50 minutter på badet: HVORFOR i alle huleste heite f tror dere at dette må til hele tiden?
Vi liker dere!, dere lar oss ta på dere (må og da ihvertfall), vi klarer oss ofte med kun det... ;-)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 00:04

TomTom løfter opp Elikapeka, og setter hun på en stol utenfor tråden. ;)

Skjult ID med pseudonym enigma sø. 2 aug. 2009 00:04

ok da :-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 00:06

What? TT, hva driver du med?? Du kan da ikke gjøre det, din fjomp:P

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 00:08

Du har deg selv å takke for det når du skriver en slik kommentar om herremennene. ;-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 00:08

Pfft, he had it coming:P

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 00:09

Åh.. du tar den? Jeg har jo bare vært snill mot deg;-)

Tror det er å tide at vi går over til fjase tråden.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 00:10

..jaa..Mandu har jo ønsket at denne tråden skal være seriøs, uten småprat eller avsporinger.....så kanskje vi bare skal fjase her, da:D

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 00:12

Hehe..Du sier noe der ja. ;-) Det går fint så lenge vil holder oss unna chit chat og andre useriøse greier. ;-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 00:13

Ja, men det skulle vel gå bra..vi er ganske gode til å holde oss unna sånt..:)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 00:14

Ja, det vet de andre allt om.. ;-) Jeg sendte en invite i fjasetråden.. den går tregt for øyeblikket.. ;)

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 00:18

@mannen i gata: Bra med litt alvor også. Og ja det er nok noe i det.

Forrige kjærsten min ville helst ha en goretex pippi. Man kunne ikke forført han med blondeundertøy om det stod om livet.
Jeg er ikke så opptatt av at kjæresten min skal være like kjekk hele tiden, Det er også hyggelig å være sjuke sammen og se for j... ut. -Det er kjærlighet god som noe.
Mens jeg vil andre ganger kunne se han på tvers av rommet og bli frydefull varm i brystet og tenke Miiin : D!
Jeg vil helst ikke ha en partner som jeg ikke må gjøre meg til for for å være god nok (men som jeg kan gjøre meg til for), eller som jeg skal være redd for at forlater meg i overgangsalderen. Selv synes jeg det finnes mange former for attraktivitet.
Svært mange mennesker er vakre, særlig de som er levende, varme og glad i livet. Synes de fleste tenåringsjenter er nydelige og tenker at det er litt trist at de ikke vet det selv. Etterhvert som folk blir eldre opplever jeg at hvem de er som mennesker gradvis blir mer synlig i det ytre.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 00:20

*vakkert, M:))*

Skjult ID med pseudonym R sø. 2 aug. 2009 00:26

@mandu - JA! Riktig :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 00:35

@Mandu: Veldig bra innlegg. :-) Jeg tenker slik selv, og det gjør vel folk flest skulle jeg tro?

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 00:38

takker og bukker : )

Skjult ID med pseudonym Tilt sø. 2 aug. 2009 00:41

Så fins det sånne damer som meg som ikke tåler parfyme og dermed må klare meg uten virkemidler som sminke, hårfarge, hårstyling og velduft. Heller få menn liker å få virkeligheten i trynet med en gang, de ønsker seg velduftende, lekre og fristende damer som har lagt ned en innsats i å se best mulig ut for dem. Uansett hvor gjerne jeg vil kan jeg ikke være med på den leken. Så jeg ønsker meg en mann som ser forbi det der, som klarer seg med meg sånn jeg er. Mannen jeg blir glad i vil være den vakreste for meg uansett hvordan han ser ut i andres øyne:-)

Hvordan jeg anser egen attraktivitet? Hm, situasjonsavhengig det tror jeg. På badestranda, 2-3. På vorspiel blant nysminka venninner, 3-4. På konsert med musikk og folk jeg trives med, 7 kanskje? På nachspiel med venninner som absolutt ikke er nysminka lenger, 5-6. Alene med ham jeg er glad i, når jeg ser øynene hans smile når han ser på meg? En lykkelig 9'er:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 00:45

Jeg er en av de som gir F i om dama bruker parfyme til vanlig eller ikke, men jeg liker ikke sminkedukker eller overforbruk av parfyme..blir det for mye så blir det bare kvalmende..Man skal like dama uten sminke... sminke daglig blir virkelighetsfjernt og passer best for spesielle anledninger....babling ferdig..

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 00:51

Blir helt forelska jeg mandu ;)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 00:58

Jeg tror mange glemmer det Mandu skriver fordi mange har vært single i for lang tid....Når jeg mener selv at jeg ser for "jævlig ut", så kan jeg si at de jeg har vært med ikke har tenkt noe over det fordi de har tenkt som Mandu.

De som er forelsket tenker fint lite på om en person er en 2'er da, 7'er da-.. og 5''er da.

Skjult ID med pseudonym kapteinski sø. 2 aug. 2009 03:32

synes ikke selv jeg er spesielt attraktiv. har antageligvis noe med at jeg ikke får så mange komplimenter om at jeg er kjekk å gjøre :p jeg er vel midt på treet kanskje, 4-5 eller noe, sånn generelt. med promille snakker vi noen trinn lavere ;)

Skjult ID med pseudonym kapteinski sø. 2 aug. 2009 03:56

shots slår aldri feil

Skjult ID sø. 2 aug. 2009 04:54

@good4u Du er i beste fall en 7'er på skalaen. Har sett deg IRL og du er slett ikke så flott som du fremstår på bildene dine.
Må bare få presisere at jeg IKKE er en av de utallige kvinner/jenter du har datet.......... Bergen er en liten by... :)))))

(mann 34 år fra Oslo) sø. 2 aug. 2009 06:10 Privat melding

Se paa mig og du vil faa cerveret de videnskabelige Genistreke og yperlige Snurrebarte, de fæstlige Antræk og intriguerende Anecdoter. Min drængeagtige Skiarm, og diabolsque Charisma, er lig den Lyd af Kvittervæsener og Vinden igiennem Blomsterænge og brusende Løv. Ja, Jeg er en fortræffelig Potpourri af smukke Indtryk.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 2 aug. 2009 09:32

Å komme med innside informasjon om profiler du kjenner privat anonymt er vel kanskje ikke så voksent?
For alt hva vi vet skulle du ønske du var en av dem han hadde datet ? ;o)

Skjult ID med pseudonym kit sø. 2 aug. 2009 10:59

Hvor attraktiv jeg er? Det er veldig avhengig av hvilke egenskaper du måler på og hva mottaker vektlegger. Mange synes jeg er en soleklar 1-er, mens andre holder på en klokkeklar 10-er. Oppklarende? :)

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 2 aug. 2009 14:27 Privat melding

Skjult ID (med melding sendt 04:54-2/8)

Takk for tilbakemelding om diskrepans mellom inntrykk IRL og inntrykk av i mine 6 bilder i profil. Jeg tar ditt innspill til etterretning og vil supplere med flere bilder for å korrigere profilinntrykket. Hadde vært takknemlig for innspill om hvilket trekk, kroppsdel eller lignende det er som trekker ned IRL og som ikke fremkommer av mine 6 bilder, slik at jeg får tatt eller funnet frem et par bilder som får frem det du sikter til.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 14:31

He, he ... Det står jo respekt av at folk som stiller seg laglig til for hugg er klare til å ta støyten : )
Å joda Good4you: Du er jo en pen mann, men er du snill? og er du good 4 selvfølesen når damene ikke er i toppform?

Skjult ID med pseudonym Eneli sø. 2 aug. 2009 14:50

*flirer av good4U!*

Sett jenten på (holde)-plassen hun hører hjemme. ;-)

Skjult ID med pseudonym Spantax sø. 2 aug. 2009 14:59

En litt interesant artikkeli i Bergens Tidende i denne sammenhengen!:-)

http://www.bt.no/forbruker/samliv/Kvinner-har-makten-blant-nettsjekkere-899976.html#

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 2 aug. 2009 15:00 Privat melding

Mandu76

Jeg er her for å komme i kontakt med spennende mennesker og aller helst også finne en kjæreste.

Norge er for tiden rammet av en fedmeepedemi, og nordmenn er nå i snitt feitere enn amerikanere. Jeg vil tro en del feite mennesker sliter med selvfølelsen, hvorav sikkert også noen her inne. Jeg ser det ikke som min oppgave her på Sukker eller andre steder å bidra til å styrke selvfølelsen til de for meg fremmede kvinnene som dette gjelder. Tvert imot er jeg bevisst på at jeg ikke ønsker å bidra til fedmeepedemien ved å bagetalisere betydningen av fedme. Jeg ser heller ikke på Sukker som et forum for styrking av selvfølelsen til damer som "ikke er i toppform".

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 15:15

Nei... og en slik oppgave trenger du da heller ikke å påta deg. Selv opplever jeg egen selvfølelsen min såpass solid at jeg godt tåler dine utsagn.
Har vanskelig for å tro at vi har passert amrikanerne enda, selv om vi er i ferd med å bli tykkere. Her er det vel også relevant å skille mellom gjennomsnitt og median.
Du uttaler deg på en måte som kan gi inntrykk av at folk med BMI over 18 er usunne og det er jo slett ikke tilfelle.
En annen ting er at det å utvise forakt for noen sjelden har motivert til langvarig livsstilsomlegging. Derfor tror jeg ikke dine innspill trekker i retting av å stoppe fedmeepedemien. Noe av det som skiller folk som fortsetter å trene fra dem som slutter er mestringsopplevelse. For egen del er det fordi jeg liker kroppen min at jeg blir motivert til å bruke den og holde den vedlike.

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 15:21

og mandu er fin,har selv forsøkt meg på henne men det var dødt løp.men hun er snill når hun avslår iallefall og ikke kald som mange av hennes søstere:)

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 15:23

: ) Har du det mann 27 ?... det var jo hyggelig.... det var fint jeg ikke var slem da

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 15:25

Mandu76 er ei snill jente ja :-)

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 2 aug. 2009 15:26

@Mandu - fort, klipp ut det utsagnet til mann27 og lim det inn i profilen din. Da kan du skryte av at selv når du sier nei er du fin ;-p

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 15:28

Du er toppen :) men en snill dame å diskutere saker og ting med har jeg ihvertfall fått så det var jo ikke forgjeves;)

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 15:28

he he Godt tips MIG : )

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 15:30

Støtter gjerne profilen din jeg,ikke noe problem;)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 2 aug. 2009 15:50

Da jeg var ute på byen i natt var jeg en klar 12'er på 1-10 skalaen. I det minste i mitt hode. Og det er det eneste som betyr noe for meg. Sikkert derfor jeg kunne gå bort til den ene nydelige jenta etter dem andre, og de var alle var glade for at jeg kom bort for å snakke med dem, fikk dem til å smile og le, eller for at jeg dro dem ut på en morsom eller sensuell dans på dansegulvet.

Eller var det også bare i mitt hode at alle var glade? whatever, det er fortsatt kun det som teller;)

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 17:23 Privat melding

hvor attraktiv man er er avhengig av sååå mange faktorer: når på dagen, før eller etter lønn, før eller etter party, hvor kåt man er, hvor beruset er de som ser på og hvor kåte de er...damn. Men jeg er en 10 første lørdag etter lønn, før party, etter skjønnhetsalongen, etter 3 corona, ganske kåt i en bar full av berusete kåte folk :-D da snakker vi atraktivitet.

Skjult ID med pseudonym kaleida ma. 3 aug. 2009 17:38

Jeg er i hvertfall så pass attraktiv at jeg fullstendig driter i om han jeg forelsker meg i er attraktiv eller ikke ;-)

Men siden jeg aldri har vært i forhold med en som har vært billedpen, så er jeg sikkert selv ikke særlig attraktiv. Og siden jeg har litt fordommer ovenfor menn som er typisk kule, kjekke og populærer og som alle kvinner faller som fluer for (og som er type menn jeg aldri får) så er vel det også et tegn på at jeg ikke er sånn veldig attraktiv.

Men søren klype, føler meg attraktiv allikevel, jeg, så på en skala fra en til ti, så er jeg en helt klar syver :-D

Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 3 aug. 2009 17:48

Må da finnes en måte å finne ut dette på, gjennom hvem som blir tiltrukket av meg?

Hva med et poengsystem? Ta den peneste dama du har hatt sjans på, trekk fra 2.
Dersom du har hatt sjans på tre 10'er damer, trekker du fra 1 (og er altså en 9'er selv)
og har du tiltrukket deg mer enn fem 10'er damer er du jaggu en 10 er selv?

Spørsmål?

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 17:49

Å hvis du er dame? : )

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 3 aug. 2009 17:54

Gjelder det også andre veien ?....eller er det selvfølge at damen ligger hakket over mannen på tiltrekkning?

Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 3 aug. 2009 17:54

Tja...vil si at det er litt andre regler, for tiltrukket må faktisk være tiltrukket og ikke bare en mann som er ute etter sex. Samtidig ser du sjeldnere en pen mann som er sammen med en kjip dame (omvendt forekommer...(hurra!)). Foreslår faktisk for damer at dere kan bruke den mest tiltrekkende dere selv har vært sammen med i en "litt mer seriøs" setting. La oss bruke dating over 3 mnd som kriterium, f.eks?

Høres det omtrent riktig ut, Mandu?

Skjult ID ma. 3 aug. 2009 17:56

Er glad jeg er som jeg er..........................har kommet over sandkassestadiet.
Alt går over , bare ikke å være dum !!!!!

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 17:56 Privat melding

jeg tiltrekker alle jeg, da blir det litt confusing. men de jeg har vært sammen med er noe annet. men da er egentlig de mest populære, kjekkeste gutta som alle jentene drømmer om og jeg får deale med de. foreløpig dårlig erfaring, men jeg prøver å bli tiltrukket av mindre attraktive....mislykkes foreløpig

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 18:04

Vet ikke mr.A. Tror ikke det er så lett dette.
Jeg tror jeg synes jeg er noe mer attraktiv enn hva de objektive mål skulle tilsi, og vil fortsette det da det er en veldig behaglig måte å leve på. Dessuten finnes det måter å få menner til å tro at det er sant på.

Skjult ID med pseudonym kaleida ma. 3 aug. 2009 18:08

Kan jeg ta med i tellinga alle de flotte mennene som har påstått i løpet av kvelden at de har blitt voldsomt forelsket i meg og syntes det ville være bortkastet tid å vente på sex og at vi burde gjøre det sånn sirka her og nå for å bekrefte vår fantastiske framtid sammen?
I så fall er jeg en soleklar tier!!

Skjult ID ma. 3 aug. 2009 18:08

@olishka
Er det tatoveringen som gjør deg så attraktiv ?

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 18:12

@sjult ID: Det er jo hele dama!

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 3 aug. 2009 18:16

Jesus.......

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 3 aug. 2009 18:20

@ skjult ID

Tåpelig kommentar. Det er vel typisk noe slikt du bare tør å si på et anonymt forum, og aldri hadde hatt baller nok til å si til henne ansikt til ansikt - ja ikke engang under nicket ditt her på sukker.

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 18:21 Privat melding

haha. ikke vet jeg hvis det er tattooeringene, de er ihvertfall fordi JEG elsker tattooeringer ikke for andre. men før jeg hadde fått de så hadde jeg gutter på skolen som sang serenader under balkongen mitt....den ene hadde en gediggert boombox til og med og en hund med seg. og han dansa i tilleg....det var underholdning, min første kjæreste ble han :-D Men det jeg tror mange blir tiltrukket av er ekte varer, fakeness er ikke attraktivt, når man prøver så hardt å være søt å sjarmerende og kvinnelig at det er nesten morsomt å se på. Så 2 jenter på t-bane igår....sånn ca på 100 kilo hver, men kledd i rosa og med blomster og masse smynke og krøller og greier og de snakka som 2 bimboer....why don't u take a round around the block huh? jeg ble nesten kvalm. Hater alt som er fake, fra pupper til hudfarge og personligheter. jeg hørte til og med jenter som faker stemmen for å høres mer jentete og kvinnelig ut liksom...kvinnelig my ass! jeg har hes stemme alltid nesten og synger som en påfugl og føler meg ganske kvinnelig.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 18:31

Det er jo litt tøft at de ville være bimboer selv om de var 100+ da!

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 18:35 Privat melding

haha ja, de kan få en sjokolade medalje for det :-)

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 3 aug. 2009 18:36

-Jeg er en kjekk mann fanget i en gjennomsnittlig manns kropp!
Har alltid følt meg kjekk, men speilet sier noe annet.
Lurer på om man da kan få sponset 'utseendeskifteoperasjon' av staten? :D

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 3 aug. 2009 18:52

Prøv en makeover hos Thomas eller "bli en ny" i KK

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 19:00 Privat melding

nei nei..ikke hos Thomas...du vil ikke ha det looket as

Skjult ID med pseudonym Lars ma. 3 aug. 2009 20:01

Enig, ikke prøv Jan Thomas, da blir du sånn :

http://www.nrk.no/magasin/humor/1.5514755

Skjult ID med pseudonym eelo ti. 4 aug. 2009 16:16

1-2!! men forventer meg 9-10 damer alt annet er uaktuelt

(mann 37 år fra Oslo) ti. 4 aug. 2009 16:32 Privat melding

Tror jeg ligger på cirka 2000? :P

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 4 aug. 2009 18:51

Er i hvertfall utrolig mange menn som kaller seg atletisk her inne, og bilder selv i bar overkropp avslører at det er tull ;)

(mann 29 år fra Sør-Trøndelag) to. 6 aug. 2009 22:34 Privat melding

Jeg har markert meg som slank... Er dette riktig da?

Skjult ID med pseudonym Rusty fr. 7 aug. 2009 21:55

@ pusen.

Hva skal en kalle seg om "alle" musklene er faste, men kyllingbryst.
Ikke helsestudiokropp, men proletarkropp.
Synes sykker burde tillatt dobbel kryss...