Alle innlegg Sukkerforum

Mas mas mas?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym timmy sø. 2 aug. 2009 00:34

Er det meningen at det er guttene som skal være initiativtakere? Er dagens jenter her i landet fortsatt relativt gammeldagse på dette punktet, slik at det forventes at guttene byr opp til "dans"? Eller synes jentene det blir mye mas om de får mailer?

Jeg er litt usikker på om det kanskje heller lønner seg å avvente....tenker at om hun er interessert så tar hun sikkert kontakt, så det er ingen vits i å mase. Kanskje bare sette et gult hjerte og vente et par uker?

Ka dokke trur? :-)

Skjult ID med pseudonym jente sø. 2 aug. 2009 09:51

er nok litt gammeldags jeg.... så jeg ser helst at det er gutten som tar det første skrittet..

Skjult ID med pseudonym Tulla sø. 2 aug. 2009 10:01

Jeg har lurt på det samme selv bare omvendt, gutter altså. Er det for mye for guttene at jenter tar initiativ og sender mail/flørt? Jeg som jente liker godt og få oppmerksomhet, det er ikke mas- det er jo derfor vi er her.

Skjult ID med pseudonym morheg sø. 2 aug. 2009 10:33

Hadde det ikke vært topp om alle tok like mye initiativ? Uansett utseende, alder, kjønn osv. osv.?

Bestemora mi er gammeldags hun og, men selv hun måtte gi etter for nåtiden å kjøpe seg mobil til slutt.

Skjult ID med pseudonym Rogaland sø. 2 aug. 2009 10:35

I disse likestillingsdager så må da vel jentene også tåle og ta kontakt først :)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 10:50

..ja, huff, sånne fæle brev er så masete å få..:P
Hva med å sende et brev og vente ett par uker, har du ikke fått svar innen da, er hun nok ikke interessert..:) (er ikke alle som gjør noe aktivt etter å ha fått ett hjerte på seg)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 10:52

PS, hvis jeg er "førstemann" inne på en profil, kan jeg godt ta kontakt, men hvis noen kommer inn på min profil og hverken legger igjen ett hjerte eller sender brev, er det mye mindre sjanse for at jeg tar kontakt..da tenker jeg at personen ikke var interessert nok..

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 2 aug. 2009 11:38

Ligger på Match også å der er jentene ramme til å sende et "blunk". Hmm SÅ imponert jeg blir. Spandert et enkelt trykk på meg liksom... Samtidig står det ikke sjelden i profilene til jentene at de ikke svarer på blunk og at de nærmest forlanger en velskrevet og fristende mail før de vil vurdre et svar. Har skjedd, men som oftest skal det mye til at jeg blir sjarmert av den..

Ikke flaut å ta initsiativ jenter. Noen av dere liksom lusker rundt grøten å virker som om dere er interessert, men tørr liksom ikke ta skritett selv. Risikere å bli avvist er ikke bra for selvfølelsen. I hvertfall ikke for jenter som oftest selv velger bort...

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 11:43

..nettfeber, er "blunk" det samme som hjerte?:)
Jeg pleide å synes det samme som deg når det kommer til hjerter/blunk, men etter å ha vært her en stund og fått veldig lite tilbakemelding på brev jeg har sendt, er det helt klart lettere å sette ett hjerte og ikke få svar, enn å legge tid og "krefter" i et brev og ikke høre noe i etterkant..så nå setter jeg hjerter også, og hvis du får et hjerte og synes hun skal sende brev først kan du jo bare sette ett hjerte tilbake, så "må" hun ta initiativ..:)

Skjult ID med pseudonym morheg sø. 2 aug. 2009 11:50

Å sette hjerte funker fint synes jeg.. Jeg regner med at de som har fått et hjerte av meg og liker profilen min vil ta kontakt, eller i det minste gi et hjerte tilbake som en godkjennelse på at det er greit jeg tar kontakt.

Skjult ID med pseudonym Pia sø. 2 aug. 2009 12:51

Når noen setter et gult hjerte på meg men ikke tar kontakt, regner jeg med at den personen bruker hjertefunksjonen som et privat register. Han er interessert, men ikke veldig. ;o))
Kanskje det hadde vært greiere med bare en hjertefunksjon...?

;o)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 2 aug. 2009 13:04

Pia, man kan legge til notater for privat bruk, hjertene kan jo tolkes som man vil, men tanken med de er som regel å gi et signal til den andre personen om interesse og for å få en evt tilbakemelding hvis den er gjensidig..:)

Skjult ID med pseudonym SmartAss sø. 2 aug. 2009 13:04

Jentene kan godt få lov å ta initiativ, det er svært sjelden jentene tar første skrittet, jeg tror det er fordi de er redd for å bli avvist. Noe som ødelegger selvbildet deres totalt kan det se ut som. Jeg mener nå at får man en melding med konkret innhold, altså ikke av typen; Hei, du var søt! Ønsker deg en god dag. Men med innhold som et spørsmål eller en kommentar til teksten i profilen o.l, det er lov å svare, gjerne kort og presist, men også gjerne med et avslag hvis det ikke er interessant for videre dialog. Og tar man kontakt, så sørg nå for å skrive noe som sørger for naturlig dialog videre da.. dette gjelder både gutta og jentene!

Jepp!

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 13:04

Man kan jo ikke bli veldig interessert i noen man ikke har møtt Pia.

Skjult ID med pseudonym Pia sø. 2 aug. 2009 13:15

@mandu
Neida, det er sant nok ;o)

Men jeg har etterhvert skjønt at det er flere måter å bruke hjerter på, og setter derfor mer pris på en mail enn et hjerte.
Selv en flørt med et par ord på, er enklere å forholde seg til for min del.
Godt vi er forskjellige....hehe
Akkurat som forvirringen ikke er stor nok fra før...?

;o)

Skjult ID sø. 2 aug. 2009 14:03

Må innrømme at jeg er så "barnslig" at jeg synes det er skummelt å ta initiativet. Jeg legger igjen et hjerte hvis jeg er kjempeinteressert, men hvis de har vært innom profilen min etterpå og jeg etter et døgn ikke har fått noe tegn på at de er intr så setter jeg svart hjerte. Da blir jeg liksom flau over å ha vist intr for noen som ikke er intr tilbake.
Å vente noen uker høres helt ekstremt ut...

Skjult ID med pseudonym Pia sø. 2 aug. 2009 14:13

@skjult ID

Hvorfor ikke bare sende noen ord i stedet? ;-)
Det er tydeligere, ikke til å misforstå, og da slipper du å lure?

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 14:14

@sjult ID. Da kan man vel heller gå tilbake til ikke besvart. Dette er et fint fora for å øve seg på å være litt modigere enn til vanlig.
Å hva er nå egentlig så fælt med å bli avvist om man ikke er forelsket.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 2 aug. 2009 14:21

Å sende en mekding med noen velvalgte ord og høre om det er noen interesse viser ihvertfall at man er interessert i vedkommende. Jeg bruker ikke tiden min mere med å sette hjerter da jeg liker å gå rett på sak, ingen grunn til å gå rundt grøten. 99% av mailene mine forblir ubesvart men da vet jeg ihvertfall at hun ikke er interessert og kan gå videre.

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 14:23

Jeg hadde digga om jentene kunne ha tenkt litt mer likestilling på dette omerådet og det finnes jo ikke noe som tiltrekker meg mer en en dame som veit hva hun vil og går for det hun tror på.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 14:24

Tror det er stor variasjon både hos kvinner og menner på dette, mann 27

Skjult ID med pseudonym morheg sø. 2 aug. 2009 17:11

SmartAss, tvert imot jeg synes jentene er veldig flinke til å sende mail jeg.. Den siste måneden har jeg ikke sendt en eneste førstemail selv og jeg er i snakk med 4 jenter og har datet en av dem. God innsats fra jentene sin side :)

Pia, hva er det som er så vanskelig med å forstå "Denne personen er interresert i profilen din!"? :p

Medium: Kansje grunnen til at jeg har høyere svarprosent på mailene jeg sender er fordi jeg har fått bekreftet interesse via hjertefunksjonen først?