Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør jeg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym forelska sø. 2 aug. 2009 01:11

Ok, jeg har møtt ei jente. Ikke gjennom Sukker, men like fullt.

Hun er rett og slett nydelig og jeg har tryna som jeg aldri har tryna før. Møttes i forbindelse med et arrangement og vi hang sammen hele dagen, kvelden og til tidlig morgen. Prata om alt og alle og hadde en kjempetone. Vi snakka om ting jeg aldri ville snakket med en "ukjent" om, og av og til virket det litt som hun "testet" meg på enkelte temaer, siden hun har litt "bagasje" med seg i form av to barn. Hun er også noen år eldre enn meg.
Snakka med venninna hennes noen dager etterpå (felles bekjent) og hun sa "du og XX fikk ganske god tone, eller hva?". Her snakker vi en av XX sine beste venner. Hun hadde vel aldri sagt noe sånt om hun og XX ikke hadde snakket litt sammen, eller er jeg på viddene her?

Vi møttes på en lørdag, og traff hverandre så litt dagen etter og sendte noen meldinger søndag kveld. Det skjedde aldri noe denne helgen, ikke klining, ikke i seng sammen.

Onsdagen etter mannet jeg meg opp og ringte hun, og da ble vi sittende og prate i halvannen time, igjen med en helt fantastisk tone. Skjebnen ville ha det til at hun nå har vært i utlandet en uke, så kontakten har vært så som så. Vet hun kom hjem i kveld, og har tenkt å ta kontakt igjen over helgen.

Poenget er at jeg har så lyst å si hva jeg føler for henne, at jeg har tryna helt og bare MÅ treffe hun igjen så snart som mulig. Hun bor også ganske langt unna meg. Det er jo en og ikke et problem, tenker jeg, men en utfordring. Samme som med barna hennes.

Men, nå begynner det å bli en syv-åtte år siden jeg var skikkelig forelska, så jeg er utrolig usikker på hvordan jeg skal te meg framover. Skal jeg være åpen om følelsene mine hele veien, eller skal jeg holde litt igjen og se hva som skjer?

Har vondt i magen, på en god måte, hver gang jeg tankene flyr til denne skjønnheten. Og, de flyr ganske ofte:)
Samtidig blir jeg litt usikker siden det er jeg som har tatt kontakt de tre siste gangene. Er det liksom sånn at jeg som mann må ta kontakt hver gang? Gir hun signaler om at hun ikke er så interessert som hun har gitt inntrykk av, eller hva er greia?

Håper noen har ett og annet innspill til meg i alle fall, om ikke annet for å bli litt beroliget :)

På forhånd takk!

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 01:27

Man blir jo glad av å lese slike innlegg som dette. Litt skummelt å skrive svar da det virker som om du har gjort en nydelig jobb ved å være deg... og nei... sannsynligvis ville ikke venninna sagt dette om de ikke hadde pratet. Her går det jo ann å sladre til venninnen om at du kjenner du er litt forelska og ikke har kjent det sånn på noen år...

Jeg kunne likt å få en sms der det stod noe slikt som:

Hei n.n.
Håper du har kommet vel hjem.
Jeg har tenkt en hel del på deg i det siste.
Håper å høre fra deg når du har landet litt etter reisen.
sov godt vakre kvinne
n.n.

Skjult ID med pseudonym GeirN sø. 2 aug. 2009 01:52

mandu76
Hvordan visste du at jenta heter n.n, og at ts pussig nok har de samme initialer?

Men litt seriøst; så ville jeg ville droppet "vakre kvinne", jeg synes det blir litt voldsomt så tidlig, men resten var et godt forslag, Men jeg er gutt, og har vel egentlig ikke full stemmerett her :) ihvertfall teller den ikke så mye :)

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 01:55

Hør på mandu du,jenter trenger det lille ekstra om du virkelig er på knærne etter henne.Husk du skal være den som skiller seg ut fra alle andre

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 01:58

Denne skurret litt for meg også.. det er altfor tidlig å si noe slik.
"sov godt vakre kvinne"

-----
"ha en fin natt og drøm søtt"
"ha en fin natt og sov godt"

Man må tilpasse sms'ene til hvilket stadie man er på. :)
Går man for langt og for fort frem så kan løpet være kjørt...

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 02:02

Sterkt uenig,vær deg selv gå ikke rundt grøten å funder å tolk,ligger ikke for gutter å ender opp med at du blir en du ikke er.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 02:04

Du må huske på at overivrighet er turn-off for jenter. ;)

Skjult ID med pseudonym gørl sø. 2 aug. 2009 02:11

Jeg er jente og hadde absolutt likt
"sov godt vakre kvinne."

Men istedet for Håper å høre fra deg, ville jeg sagt: Hvordan var turen? Da blir det mindre press på henne når hun skal svare...

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 02:12

Jeg mente ikke at fyren skulle ta helt av å bli en vidunderlig idiot men litt ekstra å nytt her å der skader ikke,iallefal har det ikke gjort det for meg

Skjult ID med pseudonym morheg sø. 2 aug. 2009 02:12

TomTom - Det kommer jo helt ann på hvor ivrig jenta er selv..

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 02:20

morheg: Man merker jo hvor ivrig hun er og handler deretter.

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 02:21

Er hun ikke ivrig nokk så er hun ikke innteresant i lengden,om hun er en du ønsker å dele et langt liv med.Spiste middag med en eks og noen venninder ikveld og hun er nyforelsket med en hun har møtt på sukker. For å si det sånn så kjenner ikke jeg igjen dama på mange omeråder rett og slett fordi hun har funnet en som hun virkelig liker ps vi er gode venner

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 02:25

mann27: "Er hun ikke ivrig nokk så er hun ikke innteresant i lengden"

Dette skrev jeg også først, men omformulerte det. ;)

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 02:36

Prøver bare åhjelpe fyren:) gutta prøver ofte å gjøre seg litt til men er litt redde for å slippe seg løs når det gjelder det å være macho.Det finnes mange måter å være mann på prøv å være deg selv å stå ut ifra mengden funker bra Tom Tom tro meg er selv hard på utsiden inntereser jobb osv men myk inni men sånn er nå jeg og det er ikke en fasade

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 2 aug. 2009 03:31

jeg hadde blitt glad for en sov godt du vakre kvinne melding.

Lykke til

Skjult ID med pseudonym Tulla sø. 2 aug. 2009 08:59

Jeg og, skriv det hvis det er naturlig for deg :) Er hun interessert i deg vil hun like og få en sånn meld.

Skjult ID med pseudonym Tussa70 sø. 2 aug. 2009 10:26

Ville også likt å få en slik melding, men bytt ut "håper å høre fra deg" med "håper du har hatt en fin reise". Får du positivt svar, er vel neste skritt å be om en date?

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 2 aug. 2009 10:48

Spør om hun er blitt brun og ikke lagt å seg alt for mye i løpet av ferien.. i stedet for "håper å høre fra deg"

Skjult ID med pseudonym hei sø. 2 aug. 2009 11:26

ikke vær åpen om følelsene dine med en gang....damene kan misbruke det til sin fordel.

Skjult ID med pseudonym yez sø. 2 aug. 2009 11:33

Husk at vi jenter er litt "føkka" i hodet etter å ha sett sex og singelliv hundre ganger. Vi lever ofte etter regelen "he`s just not that into you" og venter derfor på DITT neste trekk. Så ikke vent på at hun skal initiativet, det må du gjøre. Og for all del, IKKE spør om hun har lagt på seg i ferien!!
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 11:40

Du skrev at hun har hatt noen dårlige erfaringer og kanksje testet deg litt. Hvis du har inntrykk av at de dårlige erfaringene omhandler menn som har forsøkt å spise henne levende for så å bli monster, er det jo greit å være litt varsom.
Uansett bør det være trygt å være ganske gjennomsiktig (men ikke hele tiden) til bestevenninna (men da må du vite at de faktisk er gode venner og at hun også liker deg). Da kan man jo til å med få et tips om det er lurt ikke være for "på".
Hvis man bruker en "sov godt vakre kvinne" bør man nok tie stille frem til man hører noe. Du bør selvsagt ikke skrive sånt hvis du synes det kjennes ut som sirup selv.
Det er nok sant som your x skriver at damer har telling på hvem som tok kontakt sist. Ville en periode ikke overgått 2/3 til 1 rartio. Hun skal ha tid til å savne deg også i en travel barnefylt hverdag.

Når det gjelder det å skille deg ut blandt andre høres det ut som du har klart det allerede. Ettersom du ikke egnetlig hadde tenkt til å la høre fra deg før etter helgen, får ikke jeg inntrykk av at du er en sugefisk, så blir ikke så bekymret for at du skal ødlegge dette på den måten. Men hvis hun er blitt brent før kan det jo være hun er litt kald på føttene, noe man bør ta hesnyn til.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 2 aug. 2009 11:44

Så koselig ..... :o))
Blir glad åv å lese sånt ....

Send henne en melding... si at du har tenkt på henne mens hun har vært borte....
Hadde jeg fått en sånn meld fra en jeg likte ville jeg blitt veldig glad...

Skjult ID med pseudonym ...! sø. 2 aug. 2009 11:45

Først skal jeg jo si at jeg synes trådstarters situasjon er koselig, og at jeg håper det går bra! :D

Men så må jeg si, når det gjelder 'temaet':

Fy fader.... jeg må le. Er det rart dette her er vanskelig eller?

Seriøst; alle er individuelle(!), og det viser jo denne tråden med stor tydelighet. Det som fungerer for én person, er helt "turn off" for en annen.
Personlig skulle jeg ønske folk kunne være litt mer 'mennesker'. Eller 'medmennesker'. Vise litt mer empati og ikke være så firkanta.

Ærlig talt; "Gjør man (ikke) [ditt og datt] ER LØPET KJØRT" ??
Jeg vet jo at det er sånn det funker i praksis, men hvorfor er folk så firkanta og "kryptiske"?

Er jeg ikke interessert i ei jente etter første date (eller før) så sier jeg tydelig ifra, på en pen måte. Da er det usannsynlig at hun kan 'omvende meg', men man skal vel ikke se bort fra det.

ER jeg interessert, skal det MYE til for at hun skal klare å 'ødelegge' det.
Sender SMS rett etterpå? Hyggelig. Ringer dagen etterpå? Ja takk. Vil møtes igjen snart? Selvsagt! Hallo - jeg er interessert!

Men er jeg ikke interessert, vel, da sier jeg som sagt ifra. Hvorfor gjøre alt så knotete. Jeg hater disse 'reglene' man skal følge for ikke å "rote det til". Faktisk sitter jeg midt i den 'suppa' der nå, siden jeg var på date i helga og ikke aner hvordan hun syntes det gikk, fordi svaret på min hyggelige melding dagen derpå var ganske så avmålt, og ikke noe jeg kan vekte den ene eller andre veien når det gjelder interesse. Og det er noe dritt.

Gjør det du føler for, og hvis 'daten' får fnatt og reiser nesa i sky og sier 'huff' og "OMG - turnoff assa!" så kan det vel egentlig være det samme. Spør du meg.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 11:48

Uff "hei". Det var en trist holding. Denne mannen har jo allerede gått på trynet. Hvis det er tilfelle at han kan ha snublet over den store kjærligheten her ligger han jo allerede med nesa i grusen. Da er det verdt å ta noen sjangser.

Skjult ID med pseudonym sweetypai sø. 2 aug. 2009 11:54

Vær deg selv og si det som faller deg inn.

Jeg hadde ikke blitt skremt av at noen viste meg at han var interessert om jeg var det selv.
Er hun ikke interessert så vil du finne ut det fort så lenge DU er åpen og ærlig mot henne :)
I kjærlighet må man bare satse alt og håpe på at følelsene er gjensidige.

Men det er bedre å ha elsket og mistet enn å ikke ha elsket i det hele tatt.....:)

Lykke til :))

Skjult ID med pseudonym spent sø. 2 aug. 2009 12:18

lykke til ts er vel i samme situasjon for deg..

men det er en ting folk kanskje ikke tenker på? spørs jo helt hvor gammel denne kvinnen er. er det ei jente på 20-25 år så er nok de mer kryptiske og forventer mer av et "spill" en det kvinner på 30+ gjør ? eller tar jeg helt feil?

skal forresten selv på date idag! gruer/gleder meg noe helt sinnsykt!

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 12:36

@spent: Jeg tror du har helt rett! men spillet skal alltid være oppriktig uansett alder. Jeg liker bedre å kalle det lek enn spill.
Jeg har forresten ikke vært så ubruklig betatt som du og trådstarter beskriver at dere er uten at det har vært noe i andre enden.
Har du fått noen innspill på din tråd som du synes var nyttig eller lager det bare mer tull å spørre om råd?
... du må gjerne holde oss oppdatert : ). Kos deg i bøtter å spann i dag! Kanskje det er kjærlighet ; ) ?

Skjult ID med pseudonym spent sø. 2 aug. 2009 12:48

både og egentlig, altså jeg får jo på en måte bekreftet at hun ikke møter meg uten at det er noe der, men jeg har fortsatt ikke fått noe "mal" på hvordan man skal være.. og det er nok naturlig, da det ikke er nå spesifikk mal ute å går:P

så.. ja bob bob ;D

skal komme her og si ifra hvordan det går ikveld :)

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 2 aug. 2009 12:59 Privat melding

skriv det du har lyst til NÅR du har lyst til det.
jeg blir heller imponert over det, enn å holde orden på hvem som skrev først, eller nå er det vel din tur.
om jeg merker at en mann bruker "vente tre dager-ikke skremme-være kul" taktikken, så er det turn-off.
og er du usikker på om hun er interessert, så spør!

Skjult ID med pseudonym mann sø. 2 aug. 2009 13:05

amelon. kommer jo helt ann på.. i en perfekt verden hadde det vært det beste..

men om han blurper ut at han er hodestups forelsket i henne, kan det være nok til å drive henne vekk?
Etter mine egne erfaringer og mine venners er det å legge alle kortene på bordet etter et par dater det samme som å gi kvinnen all makt, noe som igjen oftere en ikke sender henne avgårde.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 13:12

@ mann: Men hvis det var sommerfugler og kjærlighet ved første møte for begge, så er jo ingenting deiligere enn å dele det : )

Skjult ID med pseudonym mann sø. 2 aug. 2009 13:17

Jo, men det vet vi jo ikke. vi vet at mannen har slike sommerfugler.
Hva kvinnen har, er kanskje en oppbygd forventning på at ts skal "rock her world" og en frykt for at han skal skuffe henne.
Dere har snakket om at avstanden ikke er et problem?
hvilke signaler har hun gitt? har hun kommet med åpnere for at du skal kunne utrykke hvordan du føler? eller har hun vært "hyggelig, glad men konservativ på tlf"?

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 2 aug. 2009 13:25 Privat melding

hva er å gi en kvinne all makt? om hun velger å misbruke denne såkalte makten så er hun jo ikke den han falt for eller hva?
vi er altfor redde for å ta sjanser. redsel for å tape ansikt betyr mer enn å tørre å gå for hva man vil ha.
(ser at jeg kaster stein i glasshus her, jeg er ikke noe bedre selv.)

å ville gifte seg etter tredje date er for alle å ta av og da er det illusjonen man har falt for,og ikke jenta.
men å ville si god natt vakre kvinne eller ønske å sees igjen er ikke for mye selv etter kun 20 minutter:)
jeg ønsker meg den mannen som tør det.
på forhånd takk:)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 2 aug. 2009 13:28 Privat melding

kvinner faller for hva menn sier og gjør

menn faller for kvinnens sjarm og utstråling ;D

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 13:36

Applauderer nopanic !

Skjult ID med pseudonym dd sø. 2 aug. 2009 13:51

amelon: fullstendig enig med deg!

Noe av det mer sjarmerende jeg har opplevd: En jeg hadde møtt ute og pratet veldig godt med hele kvelden fulgte meg til nattbussen. Jeg ba om å låne tlf hans, tastet inn nr mitt og sa litt fleipete at han fikk bruke det om han tok seg i å tenke på meg en gang. 1 minutt etter bussen hadde gått fikk jeg melding: oi, der tenkte jeg på deg gitt. 15 min senere fikk jeg meldingen: Jøss, nå savner jeg deg litt også gitt.
Jeg synes det er herlig med mennesker som tør å blottstille seg litt og hoppe ut i det :)

Skjult ID sø. 2 aug. 2009 13:55

regeay
Jeg er kvinne og faller for sjarm og utstråling, hva de sier og gjør har ikke så mye å si om ikke sjarmen er på plass...
Kjønnsgeneralisering og overanalysering funker ikke.
Drit i spillene, si og gjør det du føler for når du føler for det.

Skjult ID med pseudonym forelska sø. 2 aug. 2009 14:25

Hei folkens,

Takk for mange gode, og noen mer spesielle råd:) Dette var jo over all forventing.

Tenkte jeg skulle oppklare litt. Først og fremst, jenta er sånn omtrent midt mellom 30 og 40. Jeg er litt nærmere 30, men har passert det tallet.

Hun har på ingen måte blitt "brent" av et monster tidligere, så det var nok ikke derfor jeg følte at hun "testet" meg. Det gikk mer på ting som at hun hadde to barn, at hun bor langt unna og aldersforskjellen. Fair enough, tenkte jeg.

Samtidig mener jo jeg at disse tingene bare er utfordringer om det skulle gå seg til slik jeg vil.

Den lengre samtalen vi hadde på telefonen var lite om slike ting, det var mer løst, fast, mimring om helgen, om venner, familie og løst og fast. Vi lo mye, som vi har gjort hver gang vi har snakket sammen, og tiden gikk veldig fort. Hun sa også en gang at dattera så litt rart på hun, siden hun smilte så når hun satt i telefonen. Usikker på tolkningen min der :)

Hvorfor jeg ønsker å trå litt varsomt, er jo rett og slett fordi jeg er redd for å "miste" noe jeg føler kan bli helt fantastisk. Og, jeg hadde aldri trodd jeg skulle forelske meg i løpet av så kort tid igjen, noen gang. Siden det er en haug med år siden sist jeg var skikkelig forelsket, trodde jeg at jeg hadde blitt en person som trengte at ei jente vokste litt på meg.
Så jeg er rett og slett litt satt ut av hele greia, og det er vel derfor det gjør godt og vondt på en gang.
Godt fordi følelsen av forelskelse er helt fantastisk, bedre enn jeg husket. Vondt fordi man blir usikker og håper at den andre personen har noe av de samme følelsene slik at man har noe å bygge på.

Men, igjen, tusen takk for gode råd. Tror jeg rett og slett ringer hun i løpet av morgendagen jeg, uansett om jeg hører noe fra hun før det eller ikke :)

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 14:29

Ser ut som om jeg ikke har bomma helt når det gjelder impulsivitet iallefall da Tom Tom som jeg har sagt vær deg selv,si det du føler for,bli ikke håpløs og får du ikke responsen du ønsker deg,dra hjem ha det kjipt en stund og gå videre med livet

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 15:14

Det beste er om man er seg selv og utvikles til å bli noe man egentlig ikke er over tid ved å feile.

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 2 aug. 2009 15:16

vell sagt :) been there done that

Skjult ID med pseudonym Mr Cool sø. 2 aug. 2009 15:59

Vær ærlig og fortell hva du føler. Enten blir det noe eller ikke. Blir det ikke møt noen andre hopp til sengs og glem henne så fort som mulig. Livet er alt for kort til å drive idiotisk spill.

Skjult ID med pseudonym ensiferrum sø. 2 aug. 2009 23:01

Forelskelse er spiren til sorg.

Hilsen happyguy
:)

Skjult ID med pseudonym spent sø. 2 aug. 2009 23:33

og spiren til evig lykke ;D

Skjult ID med pseudonym forelska ma. 3 aug. 2009 17:58

Jeg håper livet mitt gir spent sitt innlegg her rett :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 4 aug. 2009 00:10

Jeg er enig med flere her.
Fortell hva du føler. Det er jo hærlig!! forelskelse skjer altfor sjelden!

Lykke til!