Alle innlegg Sukkerforum

Bergens Tidende skriver om Sukker.no

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wasabi sø. 2 aug. 2009 20:58

BT konkludere at kvinner har makta.

Etter lest på forumet her stemmer vel det ikke alltid...

http://www.bt.no/forbruker/samliv/Kvinner-har-makten-blant-nettsjekkere-899976.html

Skjult ID med pseudonym wasabi sø. 2 aug. 2009 21:01

Haha.
Dette er klippet fra artikkelen:

"Han mener løsningen for kvinnene er å forbedre eget utseende slik at de kan kapre de kjekke mennene de er interessert i.

– Kvinnene må uansett få mennene til å se kvalitetene de har før de innleder et seksuelt forhold. En mann må bli forelsket før han hopper til køys. Men det er jo sånne basisting som alle burde vite, sier coachen."

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 2 aug. 2009 21:01

Hah - slo deg med ett minutt (se tråden "Kommunikasjonsproblemer")!

Selv tror jeg nok det er mye i dette. Men stemmer det som det står, at mennene er i flertall? Har jo hele tiden fått høre av dem som styrer disse sidene at det er omvendt. Falsk markedsføring?

Skjult ID med pseudonym ...! sø. 2 aug. 2009 21:04

Finnes en tråd om dette, muligens med en annen link.

Men det siste han sier der "En mann må bli forelsket før han hopper til køys. Men det er jo sånne basisting som alle burde vite, sier coachen." må vel være en dårlig formulert setning?

"Alle vet" vel snarere tvert imot at mange menn gjerne kan hoppe til køys uten at det er følelser inne i bildet. Det han mener er vel at damene bør påse at mannen er forelska i dem før de hopper til køys med han, fordi om de ønsker et forhold, DA 'må mannen være forelsket før han hopper til køys'.

Eller hur?

Skjult ID med pseudonym wasabi sø. 2 aug. 2009 21:52

Denne karen har vi da sett før
http://www.bt.no/nyheter/%26ndash;-En-fantastisk-arena-899980.html

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 2 aug. 2009 22:52

Det som jeg sa til journalisten, og som ikke kom helt frem i artikkelen, var at det er omtrent like mange kvinner og menn på Sukker (ca 45/55). Denne forskjellen er helt marginal og bidrar ikke til det forskjellige mønsteret vi ser hos mange kvinner og menn på nettet. Hvis man kommer inn på en fest og det er 9 kvinner og 10 menn så sier det seg selv at dette føles helt jevnt. Ellers er det dumt å generalisere slik de gjør i media. Det finnes alle typer menn og alle typer kvinner her inne. Derfor er det ikke slik eller slik, men begge deler. Det vi vet er at vi har langt høyere kvinneandel enn den nest største datingtjenesten i landet (og trolig de andre) En av grunnene er nok at alle medlemmene må svare på relasjonsprofilen. Dette gjør Sukker litt mer tungvint å komme seg inn på, men det gjør det også seriøst. Dette liker damene :)
Morten

Skjult ID med pseudonym z sø. 2 aug. 2009 23:03

heia sukker

Skjult ID med pseudonym søndag sø. 2 aug. 2009 23:03

Uvesntlig hvor stor kvinneandel det er egentlig er. Problemet er at vi menn sender langt flere mail og er langt mer aktive her inne enn de de fleste kvinner er. Vi gir dem veldig mye oppmerksomhet og mange får et urealistik forhold til egen attraktivitet. Jeg får ofte komplimenter på uteseende og personlighet, har laaaaang utdannelse og bra jobb. Profilen er også veldig nøye gjennomarbeidet: Har ingen problem med å få kontakt så lenge jeg ikke er så frekk å tilnærme meg de som er over gjennomsnittet attraktive.

Skjult ID med pseudonym Frihånd sø. 2 aug. 2009 23:18

Står det noe om når en gutt / mann er forelsket i en jente / kvinne....eller sier noe om når de vet en gutt / mann er forelsket i en jente / kvinne......
Å gå for under gjennomsnitt eller gjennomsnitt har jeg aldri sett meningen med her på Sukker.....eller hvor det måtte være i verden.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 23:20

Frihånd: Sett fra våre egne øyne.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 23:39

men du er jo anonym søndag!
ble de høyere morten makter borte tro ;) og nå som vi kunne fått vite hvorfor det er så mye utrettferdighet i verden.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 2 aug. 2009 23:50

søndag, kanskje du og de andre mennene som "spammer" fremstår som litt desperate? Spesielt når du kontakter de som du vurderer som under middels? Det er vel neppe særlig attraktivt....

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 3 aug. 2009 00:07

Det hadde vært spennende å sett en statistikk på kjønnsfordelingen blandt betalende brukere og kjønnsfordelingen på hvem som innleder kontakt.

Skjult ID med pseudonym søndag ma. 3 aug. 2009 00:21

Jeg spammer definitivt ikke. Har maks sendt brev brev til 20-30 forskjellige på 3mnd. Kontakter heller ingen som jeg ikke finner attraktiv. Men jeg vet utfra bilde/profil hvlike jeg ikke trenger å sende mail til. Mulig formuleringen var litt dårlig, så beklager. Og selvsagt er jeg anonym det blir jo full krig her inne hver gang noen antyder det samme som meg. Jeg liker jo ikke å bli svarthjertet. I morgen er søndag borte , men ikke mannen bak. Viser jeg bildet mitt på forumet er det jo for "promotion". Søndag har hatt en møkkadag og hvorfor kan dere lese om i tråden om sommerflørt. I morgen er det mandag og da er jeg blid!