Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan takler dere første møtet om det ikke går så bra?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kLm sø. 2 aug. 2009 22:47

Hvor lenge blir dere sittende, hvordan avslutter dere, hva sier dere?
Er så redd for å bli "sittende fast" om det er tragedie, og hvordan å takle om den andre vil møtes igjen og ikke jeg....

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 2 aug. 2009 22:59

Hva mener du med "ikke bra"? At tonen dere hadde i det skriftlige ikke kommer? At du syns h*n ikke er attraktiv (eller at h*n ikke syns du er attraktiv for den saks skyld)? At daten din viser seg å være 10 år eldre og 150 kilo tyngre? At h*n angriper deg med kjøttøksa?

Er en del variabler ute å går her.
Vanligvis, når det ikke fungerer, vet begge det. Trengs nesten ikke sies når man går fra hverandre, men man bør ihvertfall sitte der noen timer (minst 2). Hvis du VET det ikke er aktuelt for deg å møte h*n igjen, si det.

Skjult ID med pseudonym z sø. 2 aug. 2009 23:01

Hvor gammel er du....................12 ??

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 23:02

Ikke erte z! Dette er nytt landskap for mange. Bedre å spørre enn å gå inn i statestikken over teite folk som bare unnviker.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 2 aug. 2009 23:14

2 timer eller mer er normalt.. Er det krasj fordi en ikke har vært ærlig med utseendet.. maks 30 minutter.

Om du blir skuffet eller ikke om det går dårlig er opptil deg selv og hvordan du er som persjon. Er det første gang så blir du sikkert litt skuffet uansett om det ikke går bra.

Det eneste du må fokusere på er er at det går bra før date, men samtidig ikke ha høye forhåpninger. Noen ganger så er kjemien samme som i meldinger og telefon, og andre ganger ikke. Alle er forskjellige.

Babling alert.. men håper du forstår. :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 2 aug. 2009 23:19

Jeg synes det er greit å avtale EN kort, uformell kaffe date, og være tydelig at det er det det legges opp til.
Du kan godt ha en god og ekte grunn til at man ikke kan sitte for lenge, du kan til å med si i forkant at du foretrekker å gjøre det slik fordi du synes datekonseptet er litt skummelt fortsatt. En kaffe kan man lide seg gjennom om nødvendig, og så gjør man ny bestilling om man har lyst.
Så synes jeg det er ryddig å snakke litt om at dette er jo en pussig måte å møtes på (for det er det jo) og spørre hvordan den andre ville like at dere skal gjøre det med å formidle om dere er interressert eller ikke. Selv synes jeg det er greit å ta det på mail, da har inntrykket fått marinere litt og begge sitter beskyttet hjemme i sin egen stue hvis man blir veldig flau eller må gråte litt.

Skjult ID med pseudonym søndag sø. 2 aug. 2009 23:48

Vær ærlig der og da eller per mail. Har selv gjort det på 2 av fire dater siden mai. De to andre har utviklet seg med følelser for å så gå til helvete. Da har man brukt tid, tanker, og sitter såret igjen. Det er du skal være redd for, ikke å være ærlig.

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 3 aug. 2009 00:00

Reis deg å si du har en drosje som går om 5 min.....

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 3 aug. 2009 00:13

@mandu76
Helt enig med deg. Ser man ulike TV-programmer o.l. om dating (og for så vidt også leser forumet innimellom), så får man nesten inntrykk av at en første date bør være en helaften med tre retter og hoppla i høyet for å være vellykket. Personlig foretrekker jeg å gjøre den første daten helt uformell og avtale på forhånd at man lar det synke litt inn før man gir beskjed om hvordan man synes det har gått. Klart, er det full klaff der kan man gjerne bryte avtalen der og da, men utgangspunktet bør være at daten ikke er mislykket selv om man bare har pratet om løst og fast over en kopp kaffe eller en øl i en time eller to.

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 3 aug. 2009 01:58 Privat melding

Det beste er å være ærlig og og stå for det man føler. Om den andre parten trenger litt tid fordi man er usikker så er vel det ok.
Ingen vits i å sitte inne med noe man har positive eller negative tanker om noe.
Føler man for å gå der og da, så si det rett frem, er vel realt og upfront.