Alle innlegg Sukkerforum

Om du møter noen til førstedate..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kLm ma. 3 aug. 2009 13:45

og du finner personens ytre tiltrekkende, hva er det verste h*n kan gjøre som bare gir deg total avtenning igjen?

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 3 aug. 2009 14:01

Vi kjenner hverken deg eller din smak, og derfor er det umulig for oss å vite hva som er turn-off for deg på date. Det eneste som betyr noe er hva du selv tenner på og hva du synes er avtenning.

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 3 aug. 2009 14:10

Klm spurte jo om hva _du_ syns. Ikke hva som er turn off for h*n ...

For min del er dårlig lukt og brautende oppførsel noe av det verste. Jeg har også en greie for stemmer og måte å snakke på. Dessverre er noen stemmer og diverse rare former for tale (lesping/ g i stedet for r ++) turn off for meg.

Skjult ID med pseudonym Spantax ma. 3 aug. 2009 14:13

Jenter som er for selvopptatte/fisker etter komplimenter hele tiden er turn off for meg.
Og hvis hun hele tiden kritiserer andre mennesker! Orker ikke folk som sitter å leter etter feil, selv på mennesker de ikke kjenner.

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 3 aug. 2009 14:15

Dårlig ånde og i tillegg for nær ansiktet ditt når han snakker (en såkalt close talker som Seinfield ville kalt det) er ille.
Sånne som flytter etter når du rygger et skritt...

Det var en som hadde så møkkete brilleglass en gang at jeg lurte på hvordan han så noe som helst i gjennom dem. Det var også temmelig turn off...

Skjult ID ma. 3 aug. 2009 14:19

Prating om eksen!

Skjult ID med pseudonym nitten974 ma. 3 aug. 2009 14:31

Jeg pratet med ei dame en gang ikke noen date eller noe hun var faktisk sammen med en slags form for kollega. Hun begynte å prate om sitt nylige avlagt besøk hos gynokelogen.................. og ja hun var fullstendig edru og jeg hadde aldri sett henne før!

Skjult ID med pseudonym z ma. 3 aug. 2009 14:35

Dvaskt håndtrykk, svetteringer og dårlig ånde.

Må ikke snakke dritt om ekser eller være negative.

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 3 aug. 2009 14:54

Møtte ei jente en gang. Vi tenkte vi skulle gå og spise, og hun ville ha kebab. Det i seg selv får jo mine varselslamper til å blinke så smått, men har jo i grunnen sansen for litt enkle og uhøytidelige jenter, så la ikke så mye i akkurat det. Verre blir det når hun gafler i seg kebaben som om at hun ikke hadde sett mat på flere uker. Etter at hun er ferdig, har hun kebabsaus i munnvikene (som hun ikke fjerner så lenge daten varer) og annet kebabsøl på skjorta si.

Vi stakk etterhvert på kino og jeg passet på å kjøpe masse kjærligheter på pinne, som jeg satt og pakket inni munnen hennes så hun ikke skulle prøve seg på noe sketchy underveis. Må si det er lite som tenner meg mindre enn jenter som har størknet kebabsaus i munnvika. Ikke akkurat noe man vil hive seg over og kline hemningsløst med.

Skjult ID med pseudonym z ma. 3 aug. 2009 15:03

Traff en som lukta Tiedemanns Tobakk på mange meters avstand..................grrrrrrrrrrrrrrr........gule fingre....py

Skjult ID med pseudonym Spantax ma. 3 aug. 2009 15:03

@ bangalter

Det falt deg aldri inn å fortelle henne at hun hadde kebabsaus i munnviken da? :-o)

Skjult ID med pseudonym timmy ma. 3 aug. 2009 15:37

Jeg liker å skille mellom det fysiske og det psykologiske. I første kategori er vel vondt lukt / dårlig hygiene en sikker vinner. I andre kategori det å snakke negativt om / kritisere andre mennesker, sutre etc....dere skjønner tegningen :)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 16:31

@spantax og bangaltar: min tanke også! "Du har litt niste i munnviken der", sier man da.

Folk som ser ut som de er ubekvemme i sitt eget skinn, tror jeg ikke jeg kan falle for. Menner som fører seg godt er attraktivt.

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 3 aug. 2009 16:45

Jeg kunne selvfølgelig sagt ifra. Poenget er at det er turn-off når jenta viser seg å være en diger baby som ikke engang enser at hun har en halv kebab rundt munnen etter endt måltid. Det var første date og begge er litt redde for å trå feil. Tør knapt tenke på hvor grisete hun er når hun er alene.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 3 aug. 2009 16:48

@Fnis: Ja.. jeg er litt fjern idag.. har vært oppe i godt over ett døgn hittil.. ;)

Spantax: På første treff så kan det være mange som vegrer seg å si ifra om slike ting. Er usikker på om jeg ville sagt fra selv siden det er første treff.

Jeg var på date med ei engang i 5 timer, jeg stod for 90% av snakkingen.... Det var turn-off for meg.
Har også opplevd det motsatte... Hun hadde munndiare og det var vanskelig å komme til ordet om man ikke var uhøflig, noe jeg ikke vile være første gang.

Som andre sier.. Dårlig ånde er en av de værste tingene å oppleve på date, men jeg har heldigvis aldri opplevd det selv.

God hygiene er veldig viktig! Damer som ikke har god hygiene, er ikke jeg interessert i..Men har tilgode å treffe på ei som ikke har god hygiene. :-)

Skjult ID med pseudonym jente ma. 3 aug. 2009 16:51

I denne datanettverden har jeg fått en litt lei ekstra "turn off".
Nemlig navnet på guttten/mannen.Ikke spør meg hvorfor ,men noen ganger så blir navnet helt feil for meg. Har aldri hatt dette problemet før og vet det er helt teit,men slik er det blitt.
Ikke rart at jeg er singel fremdeles.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 3 aug. 2009 16:54

jente: Merkelige navn venner man seg til, og man gir ikke opp "den rette" pga ett idiotisk navn....men som du sier.. er det noe rart at du er singel?...hehe ;-)

Skjult ID med pseudonym Eneli ma. 3 aug. 2009 17:01

Menn som aldri slutter å snakke om seg selv og jobben sin!

Kan ikke tenke meg en større tun-off en èn som legger ut om hvor mye han jobber, Som om han vil jeg skal gi han en medalje for det...

Skjult ID med pseudonym frøken ma. 3 aug. 2009 17:03

Jeg vet det er en smule overfladisk, men stygge sko er turn off for meg..
Trenger ikke være nye, fancy sko. Heller et par godt brukt converse..

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 3 aug. 2009 17:18

Verste for meg måtte nok være en personlighet som kræsjer med hva jeg ønsker i en partner. Ei brautende, høylytt dame som tar alt i verste mening og hugger hodet av deg p.g.a. at hun misforsto hva du sa eller rett og slett fordi hun er en ubehagelig person (i mine øyne) er såkalt 'turnoff' for meg. Hvis jeg f.eks. sier med et smil "Lykke til! :-)" og det smeller fra dama: "Har jo ikke noe med hell å gjøre detta her, da!", da kjølner jeg fort gitt...

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 3 aug. 2009 17:27

Jenter som prestere å komme ustelte på date. Lukt og falmet sminke er ikke noen høydare..
Kraftig røykhoste og hes røst samt forsikringer om at hennes bestemor levde til hun ble 90 selv om hun røkte.
Gule fingre og uuuææhh blir kvalm her.. Hallo skal jeg investere i noen som tar livet av seg selv?

Som nevnt av flere er ikke endeløse historier om mennesker som svikter noe å høre på heller. Brent meg der faktisk. Eneste fellesnevneren i hennes vrimmel av ubrukelige mennesker var henne i egen person fant jeg ut. Profilen burde tennt alle lamper (de store røde), men hun var superfin da??? HIHI Noen ganger skulle vi menn hatt beskyttelse mot oss selv...

Dårlige tenner (ikke opplevet, men ..... NOT)

Ellers handler det om å finne tonen å trives i hverandres selskap. Om man er på nett å det er antydning til en gjensidig fasinasjon vet man det rimelig omgående...

Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 3 aug. 2009 17:31

Dette er nyttige tricks, for oss som trenger å turn'e-off damene på daten, så ikke de klistrer seg til oss hele veien til graven... :o)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 3 aug. 2009 17:37

At han oppfører seg som en drittsekk ....
Eller ...
Dårlig lukt .... Dette med lukt er utolig viktig .... om han er nydusjet og ikke har hatt på seg deo eller noe.. lukter det bare skyllemiddel el., enda verre, skap(!) av klærne.
Det er total turn off !!

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 17:43 Privat melding

dårlig ånde er turnoff...generelt en overveldende BO. jeg kanskje er litt overfølsom for lukter, men jeg lukter er viktige i jobben min og jeg har en ganske god trent nese.
Raping og fising er faktisk ikke turnoff for meg....jeg kan til og med akkompaniere :-D da blir det duett. fet hår er no good, stygge lange negler og kjempestore kviser som stirer på meg med sitt gule øye er ikke kult i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 17:58

@olishka: Du er kjempe tøff!

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 18:06 Privat melding

synd jeg kan ikke se damene her inne, men sikker det er mange attraktive. Men er det bare meg som synes raping og fising er kult? i hjemmelandet mitt raping er nesten som "takk for maten". hvis man raper eller fiser ikke så betyr det at man likte ikke maten da blir verten sur og lei seg. Så siden jeg var liten rapa jeg som en trailer sjofør. Glad i mat skjønner dere :-P

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 18:11

For meg er nok ikke det en turn on i seg selv Oliscka, men gutta kan godt være litt ruffsete i kantene.
Hvis du går til åpningssiden på sukker får du opp alle damene, dvs ikke meg feks, men mange.

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 18:23 Privat melding

sjekka det mandu...og jeg reserverer mine meninger :-D sorry..jeg kan være veldig "bitchy" som noen sier, jeg foretrekker adjektivet ærlig.