Alle innlegg Sukkerforum

Når var du sist forelsket?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 16:50

Det er jo en ren nytelse å lese innleggene til "Spent" og "Forelska".
Følelsene de beskriver gir resonnans i magen og minner om noe frydefult-fårete-kriblende-skrekkblandet-magisk.
(og tilsynelatende gjensidig ?!!!) som jeg husker. Å være voksen og likevel være 14!
Bonussporet som forhåpentligvis innleder et livslangt forhold! Varer ikke, men guuud hvor smertefult og deilig mens det står på...

Når var du sist så forelsket av du ble dum?

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 3 aug. 2009 17:12

Jeg har aldri igjen blitt sååå forelska som jeg var da jeg var 13(!), men sist..? Jo, jeg har da vært forelska et par ganger i år allerede, i forskjellige jenter. Men det skal sies at jeg får kribling og følelser ganske fort; litt for fort av og til.
Det er både godt og vondt på samme tid. Ihvertfall i starten. Gjengjeldt kjærlighet er jo digg da, men det skjer for sjelden gitt...

Skjult ID med pseudonym ensiferrum ma. 3 aug. 2009 17:15

Jeg ble forelsket og blind for to år siden.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 3 aug. 2009 17:18

Love make you blind.. ;-)

Sist jeg ble veldig giret var for 2-3 år siden.. Har tilgode å finne ei igjen som virkelig setter igang ting i meg.

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 3 aug. 2009 17:21

*ikke 13 men 16 skulle det være. Ja ja - 'same difference', egentlig...

Skjult ID med pseudonym Eneli ma. 3 aug. 2009 17:48

Blir stokk dum hver gang jeg er forelsket jeg! :-)

Trodde det var sånn det skulle være...?

Skjult ID med pseudonym stjerne ma. 3 aug. 2009 19:49

Det er nok ca 15 år siden gitt:-)))
Må si jeg savner det!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 3 aug. 2009 20:04

Jeg har vært på sukker i to år ... og jeg har vært forelsket 1 gang iløpet av den tiden .... og blitt betatt 5 ganger... av alle de som jeg har treft. Er vel derfor jeg fremdeles er her .... har et håp om å bli forelsket igjen. ;o)

Skjult ID med pseudonym :( ma. 3 aug. 2009 21:07

Er dødsforelska nå. og hun sier hun er det i meg (ikke noen herifra)
Aldri hatt så sterke følelser for noen før. ikke engang i nærheten
Men hele verden er imot oss, så tror aldri det blir oss
Så ting er så ufattelig jævlig nå. gråter av å tenke på det
vet ikke hvorfor jeg er her på sukker heller

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 3 aug. 2009 21:09

Men hva er dette jæ.. maset etter forelskelse om egentlig??

Har vi ikke nok problemer som det er?? ;-))

Skjult ID med pseudonym Lionking ma. 3 aug. 2009 21:21

I en alder av 39 er jeg blitt ganske ambivalent i forhold til dette med forelskelse.... Jeg blir vel ganske lett betatt, men frem til nå har det stort sett vært slik at de jeg virkelig liker, ikke liker meg, og omvendt. Dette har pågått såpass lenge at jeg har innsett hvor vanskelig det egentlig kan være å finne ei som matcher godt nok til å inngå et seriøst forhold.
Jeg MÅ være skikkelig fysisk tiltrukket hvis jeg overhodet skal inngå en relasjon med ei jente/dame. Dette er kanskje en svakhet, men det er nå sånn jeg er. Derimot har jeg i min omgangskrets flere eksempler på at man har startet som venner uten noen form for tiltrekning, men det har etterhvert utviklet seg til noe mer. Så jeg stiller meg spørsmålet: Er vi her inne på Sukker så opphekta av at den store kjemien skal være til stede første gang man møtes at man går glipp av potensielle partnere? Jeg er redd at svaret er ja, men jeg er ikke sikker på om jeg greier (og vil) endre mine prioriteringer pga. dette. Hmm.....

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 3 aug. 2009 23:35

Var veldig forelsket for ca to år siden. Dum er bare forbokstaven...

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 23:38

@lionking: Jeg er det. Forrige forhold jeg hadde var til en flott mann. Vi var begge enige om at det forholdet nok kvalifiserte til en god åtter på en ti poeng skala, men var også enige i at vi ville oppleve tieren.

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ti. 4 aug. 2009 02:50

2005, ser ut til at det går i fem års sykluser. Så regner med jeg får jackpot i 2010 ;)

Ellers er jeg enig med deg Lionking. Forhold som får lov til å gro litt er ofte av den bedre sorten. En liten tanke til alle oss som går på en date ferdig. Alle forholdene jeg har hatt så langt som har startet på sukker ender vi ofte til sengs etter en uke, ferdig etter en måned. Så har vi de som ikke svarer. Så har vi en date møtene...

Jeg skulle ønske jeg kunne gått på flere dates med noen av en date møtene ;)

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 4 aug. 2009 07:30

@Lionking: Jeg kan jo si at jeg nylig var sammen med ei pga. ett utrolig bra indre og har en tankegang som er vanskelig å finne, men jeg var ikke veldig forelsket i hun eller skikkelig tiltrukket på det ytre. Jeg ble mer og mer tiltrukket jo mer jeg så henne da. ;-)...Hun sliter med panikkangst, nå men sender meg veldig hyggelige sms flere ganger daglig enda og hinter på mer når det går over. Siden slike som henne er som å finne en nål i en høystakk, så er jeg trofast selv som singel og venter gjerne en stund til for å se hvordan det går siden hun er så ivrig. Sender godord til hun hver dag så hun føler seg litt bedre, og håper på det beste. Det er ikke bare bare å finne ei ny jeg blir like fascinert av, men går heller ikke og tror at det blir noe mer der. Tar det som en positiv overraskelse om dagen kommer. :-) Inntil videre, så er jeg på sukker kun pga. forumet.

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 4 aug. 2009 07:35

Jeg kan legge til at om ei har ett veldig interessant indre og har ett særpreg..da er jeg solgt. ;-) Slike blir mer og mer tiltrekkende jo mer jeg ser de.

Hun forrige jeg var sammen med i ett års tid var pen i andres øyne, men ikke noe spesiellt for meg.. men hadde ett særpreg som gjorde at jeg synes hun ble penere hver eneste dag helt til siste dag. ;-)

Skjult ID med pseudonym Fnis ti. 4 aug. 2009 07:43

Sist gang jeg forelsket meg, skikkelig mener jeg, var i september 01. Da var jeg 20 år. Jeg raste i bakken omtrent samtidig som tvillingtårnene ... Det gikk over i 2003.

Jeg håper det skjer igjen snart, for jeg syns seks år alene er litt lenge.